دوستان بنده هم پل یک لپ تاپ رو پرداخت کردم و جوابی ازشون نگرفتم کسی میتونه کمک کنه چطور شکایت کنم و نتیجه پیگریشو بگه.
دوستان بنده هم پل یک لپ تاپ رو پرداخت کردم و جوابی ازشون نگرفتم کسی میتونه کمک کنه چطور شکایت کنم و نتیجه پیگریشو بگه.
سلام من خرید اینترنتی ار سایت لپبای کردم ۵ ماه گذشت اینقدر زنگ زدم جواب ندادن ولی اخر سر پولم رو گرفتم .شما به صورت اینترنتی شکایت کنید از طریق سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و اتحادیه صنفی کسب و کارهای مجازی و سایت اینماد و پلیس فتا.من به اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ایمیل زدم و جریان کلاهبردارشون رو گفتم فرداییش به من زنگ زدن از اتحادیه گفتن شمارتونو دادیم به صاحب لپبای که ازتون رضایت بگیره ،در نهایت زنگ زد و پول رو به حسابم واریز کرد
من از طریق سایت اینماد و سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی شکایت کردم و پولمو پس گرفتتم
البته در شرف شکایت حضوری در دادسرا هم بودم ولی چون پولم رو پس دادن شکایت نکردم.![]()
سلام
دوستانیکه این شخص ازشون کلاهبرداری کرده خیلی راحت میتونید پیگیری کنید
کافیه به لینک زیر سایت اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی مراجعه کنید و فرم شکایت رو پر کنید و صد درصد رسیدگی میکنن با مدیریت خوبی که دارن و حتما ذکر کنید شخص صاحب فروشگاه و کلاهبرداری گسترده ای که انجام میده !
نتونستم لینک بذارم سرچ کنید توی گوگل "اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی سایتش میاد"
بنده ازین طریق براحتی پولمو ازشون گرفتم
تو این فروم هم الان ثبت نام کردم فقط برای اینکه این مورد رو اطلاع بدم
متاسفانه نمی دونم این ادما چطور انقدر راحت سر مردم کلاه میزارن و هیچکس هم نظارت نمیکنه.
من یه صفحه نمایش لپتاپ از سایت پیشرو (lapbuy.com) سفارش دادم . سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید. قیمتشون از همه جا بهتر بود . بعد از سفارش و پرداخت پول، چند روز منتظر شدم خبری نبود تماس گرفتم گفتند منتظر بمونید. متاسفانه در هربار تماس حداقل 10 دقیقه باید منتظر موند. در نهایت گفتند موجود نیست. و با کلی صحبت و پیگیری در دو هفته قرار شد مبلغو برگردونن. واریز پول ( 3 میلیون و پانصد ) یک ماه ونیم طول کشید و در سه قسط 1 میلیون و 200 پرداخت شد!!![025][025]
واقعا خجالت نمیکشن...
الان هم توسایتشون همه چی دارن و موجوده و قیمت پایین در صورتی که هیچی ندارن! راستی سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید.[010]
یه بار یه باتری لپتاپ تلفنی سفارش دادم گفت 400 منم واریز کردم. خداروشکر طی یه هفته رسید!!! ولی وقتی بسته رسید دیدم از شرکت کامپیوتر افق اومده تعجب کردم . رفتم تو سایت افق دیدم همون باتری را 300 زدن!
نگو از من پولو گرفته و رفته تو سایت افق سفارش داده و ادرس منم داده!
هردوسایت لپ بای و پارت بای متعلق به اعظم شفیعیان هست و واریزی های به حساب مرتضی عبیری واریز میشه
اقای عبیری هم که مشخصه .... مال زرنجان شهرستان گلپایگان استان اصفهان هست که همه توی این شهر میشناسنش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)