تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: کلاه برداری سایت LAPBUY (آنلاین پیشرو)

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

دوستان بنده هم پل یک لپ تاپ رو پرداخت کردم و جوابی ازشون نگرفتم کسی میتونه کمک کنه چطور شکایت کنم و نتیجه پیگریشو بگه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام من خرید اینترنتی ار سایت لپبای کردم ۵ ماه گذشت اینقدر زنگ زدم جواب ندادن ولی اخر سر پولم رو گرفتم .شما به صورت اینترنتی شکایت کنید از طریق سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و اتحادیه صنفی کسب و کارهای مجازی و سایت اینماد و پلیس فتا.من به اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ایمیل زدم و جریان کلاهبردارشون رو گفتم فرداییش به من زنگ زدن از اتحادیه گفتن شمارتونو دادیم به صاحب لپبای که ازتون رضایت بگیره ،در نهایت زنگ زد و پول رو به حسابم واریز کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

من از طریق سایت اینماد و سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی شکایت کردم و پولمو پس گرفتتم
    البته در شرف شکایت حضوری در دادسرا هم بودم ولی چون پولم رو پس دادن شکایت نکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

سلام
    دوستانیکه این شخص ازشون کلاهبرداری کرده خیلی راحت میتونید پیگیری کنید
    کافیه به لینک زیر سایت اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی مراجعه کنید و فرم شکایت رو پر کنید و صد درصد رسیدگی میکنن با مدیریت خوبی که دارن و حتما ذکر کنید شخص صاحب فروشگاه و کلاهبرداری گسترده ای که انجام میده !

نتونستم لینک بذارم سرچ کنید توی گوگل "اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی سایتش میاد"

بنده ازین طریق براحتی پولمو ازشون گرفتم

تو این فروم هم الان ثبت نام کردم فقط برای اینکه این مورد رو اطلاع بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2021

پيش فرض

متاسفانه نمی دونم این ادما چطور انقدر راحت سر مردم کلاه میزارن و هیچکس هم نظارت نمیکنه.
    من یه صفحه نمایش لپتاپ از سایت پیشرو (lapbuy.com) سفارش دادم . سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید. قیمتشون از همه جا بهتر بود . بعد از سفارش و پرداخت پول، چند روز منتظر شدم خبری نبود تماس گرفتم گفتند منتظر بمونید. متاسفانه در هربار تماس حداقل 10 دقیقه باید منتظر موند. در نهایت گفتند موجود نیست. و با کلی صحبت و پیگیری در دو هفته قرار شد مبلغو برگردونن. واریز پول ( 3 میلیون و پانصد ) یک ماه ونیم طول کشید و در سه قسط 1 میلیون و 200 پرداخت شد!!![025][025]
    واقعا خجالت نمیکشن...
    الان هم توسایتشون همه چی دارن و موجوده و قیمت پایین در صورتی که هیچی ندارن! راستی سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید.[010]
    یه بار یه باتری لپتاپ تلفنی سفارش دادم گفت 400 منم واریز کردم. خداروشکر طی یه هفته رسید!!! ولی وقتی بسته رسید دیدم از شرکت کامپیوتر افق اومده تعجب کردم . رفتم تو سایت افق دیدم همون باتری را 300 زدن!
    نگو از من پولو گرفته و رفته تو سایت افق سفارش داده و ادرس منم داده!
    هردوسایت لپ بای و پارت بای متعلق به اعظم شفیعیان هست و واریزی های به حساب مرتضی عبیری واریز میشه
    اقای عبیری هم که مشخصه .... مال زرنجان شهرستان گلپایگان استان اصفهان هست که همه توی این شهر میشناسنش!

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •