مهران جان منم برات آرزوي موفقيت و شادکامي و رسيدن به کمال مطلوب در همه زمينها و خصوصا مدارج علمي وتحصيلي دارم![]()
مهران جان منم برات آرزوي موفقيت و شادکامي و رسيدن به کمال مطلوب در همه زمينها و خصوصا مدارج علمي وتحصيلي دارم![]()
سلام![]()
كارت پسنديده و شايسته هست به هر حال موفق باشي ما چي كار كنيم كه بايد ازت دل بكنيم؟
اگه گفتم خداحافظ نه اينكه رفتنت سادس..............نه اي كه مب شه باور كرد دوباره آخر جادس
خداحافظ واسه اين كه نبندي دل به روياها..............بدوني بي تو و با تو همينه رسم اين دنيا
خداحافظ خداحافظ همين حالا..........................خـــــدا حـــــافـــظ
خيلي دوستت داريم
ضمنا اونهايي كه مي گن مهران بايد مي موند هر وقت وقت كرد مي يومد بايد بگم:
شما اگه اين تصميم رو داشته باشي بله ولي ايشون كه ديگه همكارن اين يه وظيفه ي بزرگه و بايد هر روز بيان تو فروم
موفق باشيد...![]()
مهران جان منتظرت هستيم .................................................. .................................................. .................................................. ................ (ادامه دارد)
:(
دمش گرم با دايل آپ آپلود كردن صبر ايوب ميخواد و عمر نوح ...
راستي چه طوري با دايل آپ آپلود ميكنند ملت ؟؟!!!
من كه دايل آپ تو خونمون تا حالا نتونستم آپلود كنم . همون اوايلش توش ميمونه و قاط ميزنه .
فايلهاي آپلوديم همش با اينترنت پرسرعت دانشگاه بوده .
حتما مهران از يه دايل آپ خيلي با كيفيت استفاده ميكرده .
والا من كه با دايل آپ تا حالا نتونستم آپلود كنم !!![]()
ای ول اشکان جون مختصر و مفیدنوشته شده توسط *NashenaS*
![]()
دوست عزیز به چه قیمتی؟شما اگه اين تصميم رو داشته باشي بله ولي ايشون كه ديگه همكارن اين يه وظيفه ي بزرگه و بايد هر روز بيان تو فروم
یعنی چون مهران جان همکار شده باید از درس و زندگیش بزنه و حتما بیا د تو انجمن؟ یه کمی بحث بر انگیزه
Last edited by royaye_talkh55; 26-09-2006 at 22:26.
من هم براي مهران جان آرزوي موفقيت ميكنم.
ايشان علاوه بر يك همكار خوب و لايق براي انجمن موسيقي، يك كاربر بسيار بسيار خوشبرخورد هم بودند.
هم مهران هم پيشی هم من ( بقيه رو نميدونم ) ديال آپ هستيمنوشته شده توسط pandemonium
الان بيشتر isp ها کيفيت خوب هستن صرفاً زمان بره آپ لود کردن
هر چند من خودمم موندم که چطوری آلبوم آپ لود ميکرد مهران يعنی از صبح تا شب بايد ميزاشت تا يه آلبوم آپ بشه
منم آرزوي موفقيت براي مهران رو دارم خيلي به من كمك كرد توي مسائل انجمن چيزاي زيادي هم يادم داد به هر حال متشكرم ...
![]()
آخه ببين من با دو تا آي اس پي مختلف از شهرمون چندين بار و در زمانهاي متفاوت و با سايتهاي آپلود مختلف خواستم آهنگ آپلود كنم هيچ جوري نتونستم .نوشته شده توسط Babak
يه چند دقيقه كه ميگذره صفحه the page connot be displayed مياد .
همون تك آهنگ رو ميگما ! آلبوم كه اصلا ديگه بيخيال !!!
حالا من نميدونم آي اس پي هاي شما چي چي هست كه چنين كارهايي باهاشون ميكنيد !![]()
![]()
با اينكه تو بقيه كارها آي اس پي اينجا بدك نيست و سرعتش هم معمولا حول و حوش همون 50 هست ولي اصلا باهاش نميشه فايل بزرگ آپلود كرد .
آهنگهايي كه من تا حالا آپلود كردم از طريق سايت دانشگاهمون بوده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)