تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین ترانه‌ی این آلبوم کدام است؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • امیر بی‌گزند

36 78.26%
  • دل من

16 34.78%
  • چنگیز

20 43.48%
  • این کیست این؟

12 26.09%
  • جنگ‌زده

12 26.09%
  • شیدایی

19 41.30%
  • شاه‌مقصود

7 15.22%
  • پریشان

19 41.30%
  • شرمساری

10 21.74%
  • آخرین اتوبوس

14 30.43%
  • تریاق

18 39.13%
  • متصل

23 50.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: محسن چاوشی - امیرِ بی‌گزند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم
    آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ...
    ولی واقعا زیباست ...

2. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم
    آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ...
    ولی واقعا زیباست ...
    درسته خیلی قشنگه
    من بعد ازآخرین اتوبوس اونو دوس دارم ولی خب رای اولم آخرین اتوبوسه!
    احتمالن رای اول دوستانم ترک های دیگس!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

4. این کاربر از raha-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

از اهنگ های شاه مقصود و تریاق تفسیرهای مختلفی شده در این چند روز ... دو تفسیر که به نظرم جالب تر اومدن رو میذارم به نقل از طرفدارا :

در بابِ "تریاق" 1
    1
      محتوای مخفی: ادامه... 
    -این تفسیر نیست چون اولا من مفسر نیستم و ثانیا غزل مولانا خیلی از مواقع برای آدم های خیلی از من پخته تر و باتجربه تر درادبیات ، غیر قابل تفسیرو تجزیه بوده وهست! پس هرچی تواین پست میخونید برداشت شخصی خودمه و البته اینکه ، از نظر من محسن چه منظوری داشته با خوندن این قطعه
    2-خیلی جاها سعی کردم از مصاحبه ها ونقل قول های خودِ محسن استفاده کنم چون به نظرم برای همه ملموس تر وقابل استناد تره
    3-به هیچ وجه قصد ندارم از محسن بت بسازم ! فقط برداشت من اینه که منظور محسن از خوندن همچین قطعه ای رسوندن همچین مفاهیمی ست
    ................

**ای مردمان ای مردمان از من نیاید مردمی
    (متاسفانه همه میخواهند دیگران راشکل خودشان کنند تا مثل خودشان باشند امامن نمیخواهم ومایلم خودم باشم...مصاحبه با فرهیختگان_اردیبهشت94)
    ................
    **دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیده ام
    (الان دیگر دردوران حیرانی هستم وسوالهای زیادی دارم ونمی دانم چه باید کرد وسوال هایم مدام دارد زیادتر میشود وجوابی برایشان پیدا نمیکنم...مصاحبه بافرهیختگان_اردیبشهت 94
    یک اتفاق عجیب وغریبی برای من افتاده است که شاید شماوهرکس دیگری به آن بخندد !
    اینوازطریق پیامک 8282 ایرانسل دریافت کردم که نقل قول محسن بود)
    ................
    **امروز عقل من زمن یکبارگی بیزارشد / خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده ام
    (جسمم تحمل روحم رو نداره....اینم نقل قول یکی از دوستان نزدیک چاوشی از زبان خود چاوشی در فرهیختگان اردیبهشت94
    اشاره به سرگشتگی روح واینکه محسن روح آرام وساکنی نداره وبه عبارتی روحش آرام و قرار نداره !)
    ................
    **در دیده ی من اندرآ وز چشم من بنگرمرا
    (اشاره به قضاوتهای بیرحمانه ی گاه وبیگاه وازسرناآگاهی که درمورد شخصیت وصدای محسن چاوشی شکل میگیره ...قضاوت بیجا وبدون آگاهی یکی از معضلات اساسی جامعه ی امروز ماست.
    این مصرع منو یاد این جمله میندازه : پیش ازآنکه درمورد راه رفتن کسی قضاوت کنید کمی با کفشهای او راه بروید)
    ................
    **زیرا برون ازدیده ها منزلگهی بگزیده ام
    (خیلی درگیر خودم شده ام وبیشترخلوت نشینم...مصاحبه بافرهیختگان_اردیبشهت94)
    ................
    **من از برای مصلحت درحبس دنیا مانده ام / حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام ؟
    (اشاره داره به این موضوع که خلوت نشینی من از سر مصلحته ! در مصرع دوم گلایه ای هست :
    اینکه به نظر شما دلیل این حبس خودساخته چیه ؟ مگه مال کسی را دزدیده ام ؟؟؟!!!!
    این مصرع منو یاد این برش از "دیوار بی در" هم میندازه : دنیا ولی میگن زندون مومنه
    باید به این موضوع هم اشاره کرد که محسن در این حبس خودساخته هیچ حاشیه ای نداره و کسی رو ازخودش نمیرنجونه ولی خیلی از مواقع بی دلیل وازروی قضاوت بدون آگاهی مورد گزند و آزار دیگران قرار میگیره)
    ................
    ما تحت نوشت : به دلیل ازدیاد حجم این مطلب به ابیات بعدی بصورت جداگانه در پستی دیگر اشاره خواهد شد

شاه مقصود
    "بخش اول "
      محتوای مخفی: ادامه ... 
    .
    .
    .
    .
    .

این جنگل چوب خرده
    تو نعره های خفیفش
    شیر لگد خرده داره
    "جنگل چوب خرده کنایه از خرمشهر و نخلستان های ویران شده شیر لگد خرده مردم خوزستان و خرمشهر "
    دریاست دریای تابوت
    ،روشونه های نحیفش
    مرغابی مرده داره
    " اشاره به داستان اون پیامبر الاهی که زنی رو دید که مرغابی مرده برای خوراک فرزندانش اماده کرده بود و به اون زن اعتراض کرد و خدا بهش وحی کرد که روزی این زن رو اینطور فراهم کردیم و دخالت نکن " (شاید استعاره ای از خاطره غذای سرباز ها که محسن تعریف کرد برای مجله تجربه )
    طفلک همش لنگ نونه
    این سفره هر چی که داشته
    برداشته و بذل کرده
    از تشنگی نصف جونه
    این مشک دستاشو عمری
    نذر ابوالفضل کرده
    "اشاره به از خود گذشتگی بابا و همچنین اعتقادش به ابوالفضل و گریزی به داستان حضور ابوالفضل بر سر رود فرات و امتناع از نوشیدن اب ( منظور اینکه پدر تنها زبانی اعتقاد به ابوالفضل نداشت بلکه در رفتار و کردار هم مانند او بود و به فکر خودش نبود ! ساده تر ! برای راحتی خودش تک خوری نمیکرد )
    این صورت استوخونی
    از فقر سیلی که میخورد
    درد و فراموش میکرد
    البته یادم نمیره وقتی جوون بود با فوت خورشید و خاموش میکرد
    " بقدر کافی واضح هست و نیازی به توضیح نداره "
    روحی که رو موج اف ام
    مینشست کنج اتاقو
    سرگرم بخت خودش بود
    " اون زمان مرسوم بود که اخبار جنگ رو از رادیو و بی بی سی پیگیری کنند
    پدر هم گوشه اتاق بیکار که میشد مینشست و اخبار جنگ رو پیگیری میکرد ، از طرفی چون جنگ زده بوده نتیجه جنگ به نوعی به سرنوشت او گره خورده بوده "
    لبخند میزد به افت
    سیبی که نعشش همیشه
    زیر درخت خودش بود
    "اولاد میوه زندگیست
    افت این اولاد فقر
    پدر به بچه های فقیرش لبخند میزد و خوشحال بود که همچنان با وجود این همه مصایب سر سفره خودش دارن بزرگ میشن ( این سیب های افت زده زیر چتر شاخه های خودش دارن زندگی میکنن )
    ای چرک رو اسکناسا
    " پول چرک کف دسته ، میاد و میره "
    پدر سخاوتمند بود زحمت میکشید و خودش رو برای خانواده کوچک میکرد در حد چرک روی اسکناس
    ارابه ناشناسا پیکان دلتنگ بابا
    " اشاره به مسافر کشی "
    ای سرفه های پر از دود
    ویرونه شاه مقصود
    از سکه افتاده بابا
    برای ساختن تسبیح شاه مقصود وسیله ایست که با دمیدن بسیار کار میکنه و بسیار هم دود زاست این دود باعث خراب شدن ریه میشه و سرفه زاست
    ویرونه شاه مقصود اشاره به کار گاه تسبیح تراشی
    و از سکه افتاده بابا
    ینی این روزها کار سخت معنا نداره و فراموش شده
    بار تلنبار مونده
    " اشاره به زن و فرزند و خانواده ای که در شهر غریب بی سرانجامند "
    از شهر و از یار مونده
    قربانی جنگ بابا
    " اشاره به جنگ زدگی و غربت "
    پیژامه بی ادامه :
    ضرب المثل داریم
    فلانی شلوارش دوتا شده
    ینی رفته زن گرفته
    شاعر اشاره ریزی داره به این مثل
    ینی
    پدر نه تنها از فقر شلوار دوم نداشت که پیژامه داشت و با این حال حتی فکرخیانت به خانواده یا زندگی جدید تر نبود
    چشم انتظار یه نامه
    تسبیح و سجاده بابا
    "مجددن اشاره به غربت "

+ صحبت چاوشی در مورد شاه مقصود میتونه تا حد زیادی در روشن تر شدن مفهوم اهنگ کمک کنه :

محسن چاوشی در مورد قطعه “شاه مقصود” از آلبوم امیر بی گزند گفته است: پدرم با همه شرایطی که جنگ به ما تحمیل کرده بود و واقعا شرایط بغرنج و سختی بود هیچوقت نگذاشت دستمان جلوی کسی دراز شود و مردانه اوضاع خانواده را مدیریت کرد. پدرم یک مدتی مسئول شهرک بود. بنیادی بود به اسم بنیاد مهاجرین جنگ تحمیلی که پدر مسئول آنجا شد. پدرم آدم باسوادی بود و هست. وقتی پدرم بازنشسته شد با پیکانش کار می کرد. یکی از ترانه هایی که خوانده ام و حرف از یک پیکان دلتنگ می زند، همان پیکانی است که پدرم با آن روزگارمان را در زمان جنگ و بعد از جنگ مدیریت می کرد و نان حلال می آورد خانه .

ای چرک رو اسکناسا ارّابه ناشناسا
    پیکان دلتنگ بابا
    بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده
    قربانی جنگ بابا

6. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یه سوال
    شما حال میکنین که یه خواننده توی آلبومش انقدر ترک های شخصی داره؟
    واقعا من نمیفهمم اینکه بابای محصن چاووشی چیکاره بوده یا جنگ چیکار کرده و ابن چیزا چه ربطی به من داره؟ و من چرا باید این چیزا رو توی آلبومش بشنوم؟
    اونم انقدر با تکرار!

8. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خب یه سوال
    واقعا من نمیفهمم اینکه بابای محصن چاووشی چیکاره بوده یا جنگ چیکار کرده و ابن چیزا چه ربطی به من داره؟ و من چرا باید این چیزا رو توی آلبومش بشنوم؟
    اونم انقدر با تکرار!

!!! حالا نمیخوام از کلمه مسخره استفاده کنم ولی سوال چیپی بود .
    اولا که اجباری به گوش دادن نیست و شما کلا میتونی البوم خواننده دیگه ای رو گوش بدی . بعدش نمیدونم از کی جنگ و مقوله جنگ یک موضوع شخصی شده . البته من نمیدونم شاید شما اعتقادی به جنگ و شهدا و این چیزا نداشته باشید که این موضوع ارتباطی به من نداره . با این اوضاع پس مقوله عشق به خدا ، عشق به شخص خاص و یا خیانت کردن و ... هم موضوعات شخصی هست و این چیزا رو چون شما تجربه نکردید در زندگی شخصی پس اینا هم به شما ربطی نداره که مجبور باشید تو البومش بهش گوش بدید .
    ثانیا شما طرفدار خواننده یا موزیسین هستی نه اون طرفدار شما . به خصوص در مورد محسن چاوشی که مولف هست و کاملا ایده های خودش رو داره و هیچ وقت چیزی رو تکرار نمیکنه و به عبارت بهتر چاوشی بر سلیقه موسیقیایی طرفداراش تاثیر میذاره نه سلیقه طرفدارا بر او . همین امروز هم تو مصاحبه ای گفت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم که یک شنونده عادی موسیقی هستی طبق همون حرف اولم میتونی البومای دیگه از خواننده های مختلف که از یه البوم ده تراکی ده تاش در مورد عشق یکی به طرف مقابل هست گوش بدی و لذت ببری .
    ثالثا متوجه نشدم منظورت از با تکرار چیه ؟ جنس موسیقی که بعید بدونم چون چاوشی تکرار نداره در کاراش . اگر از لحاظ مضمون منظورته که دقیقا منظورت چه تراک هایی هست ؟ مثلا شاید جنگ زده به پرچم سفید ؟ که اینا هم شاید مضمون اصلی اهنگ جنگ باشه ولی با بیان و شکل متفاوت هست همانطور که هزاران فیلم عاشقانه داریم پس بگیم چون موضوع همشون عشقه دیگه نباید ساخته شه و ...
    رابعا شما خودتو فقط نبین که با این مقوله ها بیگانه ای یا حتی خود من که زمان جنگ نبودم . طرفدارای چاوشی از هر گوشه ایران هستن . مثلا اهنگ شاه مقصود شاید روایت زندگی خودش باشه ولی هزاران نفر دیگه هم اون شرایط قطعا داشتن و با فقر و نداری زمان جنگ گذروندن . حتی کسایی که دوران جنگ نبودن مثه خودم هم خیلیا همذات پنداری میکنن ...
    بازم میگم کلا سوال عجیبی بود . عین این هست بری از استیون اسپیلبرگ هم بپرسی چرا اینقدر در مورد جنگ جهانی دوم فیلم میسازی ؟ جنگ جهانی دوم چه ربطی به من داره و چرا باید ببینم

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خب یه سوال
    اونم انقدر با تکرار!

والا کل این آلبوم شده شخصی کاری جز یکی دوتا ترک اش.کلا احترامی به سلیقه ی شنوندگانش نذاشته.اخیرا هم تو بوق کردن آلبوم فلان قدر فروخته که بسیاری از خریداران من جمله من به دید آلبومی به شکل شهرزاد و یه شاخه نیلوفر و... پاپیش گذاشتن
    Last edited by hp722; 12-06-2016 at 17:08.

12. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مدیریت کاملا مشخص کرده انتقادها باید در سایه ی احترام متقابل باشه و موافقین (که روزانه چندین بار از آلبوم با پست هاشون حمایت میکنن) و چه مخالفین در گفتن نظرشون آزادن.فکر میکنم وقتشه متعصبین که توهین الکی به کاربرها میکنن مواخذه بشن

14. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خب یه سوال
    اونم انقدر با تکرار!

کی گفنه اهنگ راجب خودشه؟شعرو مگه چاوشی گفته؟ترانه سرا داره و چاوشی اون شعرو انتخاب کرده ... مثلن اونجا ک میگه میرفت و میگفت پشت لبخند ۳درچهارم قسط عقب مونده دارم ... لبخند ۳درچهار همون عکسیه ک بزرگش میکنن بعد از مرگ و بهش نوار مشکی میزنن و اون قسمت ک میگه مهمون ناخونده دارم منظورش عزرائلیه ؛ خب اگه حرف شما درست باشه ک راجب خودشه پس الان باید پدر محسن چاوشی زیر ۲متر خاک باشن نه؟
    ولی ایشون زنده ان!
    .........................................
    چند روز پیش ی نفر دیگه میگفت چاوشی میاد از حال و روز و غم جوونا میخونه ک سواستفاده کنه مخاطب جمع کنه!میدونی چرا؟چون خودش زن داره ولی میاد میگه عزیزم کجایی؟چرا نیستی و... :||||||||
    والا ما نفهمیدیم شما راس میگی یا ایشون!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    Last edited by raha-22; 13-06-2016 at 08:57.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر میانگین بگیریم تو این p30world از بین 30 نفری که نظر دادن فقط دو سه نفر با البوم حال نکردن
    والا بعید میدونم 30 نظر درباره البوم نظر داده باشن !
    کلا چند نفر هستن که به شکل عجیبی دارن از البوم حمایت میکنن ! یکیش شمایی یکی هم یه کاربر جدید به اسم raha-22

17. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

کاربر Greedy، پستتون پاک شد.
    والا ادم میخواد به یه سری نظرات خنده دار واکنش نشون نده و نقل قول نکنه طرف صد بار تکرار میکنه ناچار میشه نقل قول بگیره
    شما ایندفعه یه نفس عمیق بکش و رد شو. تاپیک جایِ نقل قول گرفتن و توهین به بقیه نیست.
    اگر هم می‌خواید جواب من رو بدید، پی‌ام بدید لطفاَ.
    دوستان لطف کنید فقط درباره موضوع تاپیک صحبت کنید.

19. 6 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •