دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم
آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ...
ولی واقعا زیباست ...
دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم
آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ...
ولی واقعا زیباست ...
درسته خیلی قشنگه
من بعد ازآخرین اتوبوس اونو دوس دارم ولی خب رای اولم آخرین اتوبوسه!
احتمالن رای اول دوستانم ترک های دیگس!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
از اهنگ های شاه مقصود و تریاق تفسیرهای مختلفی شده در این چند روز ... دو تفسیر که به نظرم جالب تر اومدن رو میذارم به نقل از طرفدارا :
در بابِ "تریاق" 1
1محتوای مخفی: ادامه...
شاه مقصود
"بخش اول "
محتوای مخفی: ادامه ...
+ صحبت چاوشی در مورد شاه مقصود میتونه تا حد زیادی در روشن تر شدن مفهوم اهنگ کمک کنه :
محسن چاوشی در مورد قطعه “شاه مقصود” از آلبوم امیر بی گزند گفته است: پدرم با همه شرایطی که جنگ به ما تحمیل کرده بود و واقعا شرایط بغرنج و سختی بود هیچوقت نگذاشت دستمان جلوی کسی دراز شود و مردانه اوضاع خانواده را مدیریت کرد. پدرم یک مدتی مسئول شهرک بود. بنیادی بود به اسم بنیاد مهاجرین جنگ تحمیلی که پدر مسئول آنجا شد. پدرم آدم باسوادی بود و هست. وقتی پدرم بازنشسته شد با پیکانش کار می کرد. یکی از ترانه هایی که خوانده ام و حرف از یک پیکان دلتنگ می زند، همان پیکانی است که پدرم با آن روزگارمان را در زمان جنگ و بعد از جنگ مدیریت می کرد و نان حلال می آورد خانه .
ای چرک رو اسکناسا ارّابه ناشناسا
پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده
قربانی جنگ بابا
خب یه سوال
شما حال میکنین که یه خواننده توی آلبومش انقدر ترک های شخصی داره؟
واقعا من نمیفهمم اینکه بابای محصن چاووشی چیکاره بوده یا جنگ چیکار کرده و ابن چیزا چه ربطی به من داره؟ و من چرا باید این چیزا رو توی آلبومش بشنوم؟
اونم انقدر با تکرار!
!!! حالا نمیخوام از کلمه مسخره استفاده کنم ولی سوال چیپی بود .
اولا که اجباری به گوش دادن نیست و شما کلا میتونی البوم خواننده دیگه ای رو گوش بدی . بعدش نمیدونم از کی جنگ و مقوله جنگ یک موضوع شخصی شده . البته من نمیدونم شاید شما اعتقادی به جنگ و شهدا و این چیزا نداشته باشید که این موضوع ارتباطی به من نداره . با این اوضاع پس مقوله عشق به خدا ، عشق به شخص خاص و یا خیانت کردن و ... هم موضوعات شخصی هست و این چیزا رو چون شما تجربه نکردید در زندگی شخصی پس اینا هم به شما ربطی نداره که مجبور باشید تو البومش بهش گوش بدید .
ثانیا شما طرفدار خواننده یا موزیسین هستی نه اون طرفدار شما . به خصوص در مورد محسن چاوشی که مولف هست و کاملا ایده های خودش رو داره و هیچ وقت چیزی رو تکرار نمیکنه و به عبارت بهتر چاوشی بر سلیقه موسیقیایی طرفداراش تاثیر میذاره نه سلیقه طرفدارا بر او . همین امروز هم تو مصاحبه ای گفت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم که یک شنونده عادی موسیقی هستی طبق همون حرف اولم میتونی البومای دیگه از خواننده های مختلف که از یه البوم ده تراکی ده تاش در مورد عشق یکی به طرف مقابل هست گوش بدی و لذت ببری .
ثالثا متوجه نشدم منظورت از با تکرار چیه ؟ جنس موسیقی که بعید بدونم چون چاوشی تکرار نداره در کاراش . اگر از لحاظ مضمون منظورته که دقیقا منظورت چه تراک هایی هست ؟ مثلا شاید جنگ زده به پرچم سفید ؟ که اینا هم شاید مضمون اصلی اهنگ جنگ باشه ولی با بیان و شکل متفاوت هست همانطور که هزاران فیلم عاشقانه داریم پس بگیم چون موضوع همشون عشقه دیگه نباید ساخته شه و ...
رابعا شما خودتو فقط نبین که با این مقوله ها بیگانه ای یا حتی خود من که زمان جنگ نبودم . طرفدارای چاوشی از هر گوشه ایران هستن . مثلا اهنگ شاه مقصود شاید روایت زندگی خودش باشه ولی هزاران نفر دیگه هم اون شرایط قطعا داشتن و با فقر و نداری زمان جنگ گذروندن . حتی کسایی که دوران جنگ نبودن مثه خودم هم خیلیا همذات پنداری میکنن ...
بازم میگم کلا سوال عجیبی بود . عین این هست بری از استیون اسپیلبرگ هم بپرسی چرا اینقدر در مورد جنگ جهانی دوم فیلم میسازی ؟ جنگ جهانی دوم چه ربطی به من داره و چرا باید ببینم
والا کل این آلبوم شده شخصی کاری جز یکی دوتا ترک اش.کلا احترامی به سلیقه ی شنوندگانش نذاشته.اخیرا هم تو بوق کردن آلبوم فلان قدر فروخته که بسیاری از خریداران من جمله من به دید آلبومی به شکل شهرزاد و یه شاخه نیلوفر و... پاپیش گذاشتن
Last edited by hp722; 12-06-2016 at 17:08.
مدیریت کاملا مشخص کرده انتقادها باید در سایه ی احترام متقابل باشه و موافقین (که روزانه چندین بار از آلبوم با پست هاشون حمایت میکنن) و چه مخالفین در گفتن نظرشون آزادن.فکر میکنم وقتشه متعصبین که توهین الکی به کاربرها میکنن مواخذه بشن
کی گفنه اهنگ راجب خودشه؟شعرو مگه چاوشی گفته؟ترانه سرا داره و چاوشی اون شعرو انتخاب کرده ... مثلن اونجا ک میگه میرفت و میگفت پشت لبخند ۳درچهارم قسط عقب مونده دارم ... لبخند ۳درچهار همون عکسیه ک بزرگش میکنن بعد از مرگ و بهش نوار مشکی میزنن و اون قسمت ک میگه مهمون ناخونده دارم منظورش عزرائلیه ؛ خب اگه حرف شما درست باشه ک راجب خودشه پس الان باید پدر محسن چاوشی زیر ۲متر خاک باشن نه؟
ولی ایشون زنده ان!
.........................................
چند روز پیش ی نفر دیگه میگفت چاوشی میاد از حال و روز و غم جوونا میخونه ک سواستفاده کنه مخاطب جمع کنه!میدونی چرا؟چون خودش زن داره ولی میاد میگه عزیزم کجایی؟چرا نیستی و... :||||||||
والا ما نفهمیدیم شما راس میگی یا ایشون!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Last edited by raha-22; 13-06-2016 at 08:57.
والا بعید میدونم 30 نظر درباره البوم نظر داده باشن !اگر میانگین بگیریم تو این p30world از بین 30 نفری که نظر دادن فقط دو سه نفر با البوم حال نکردن
کلا چند نفر هستن که به شکل عجیبی دارن از البوم حمایت میکنن ! یکیش شمایی یکی هم یه کاربر جدید به اسم raha-22
کاربر Greedy، پستتون پاک شد.
شما ایندفعه یه نفس عمیق بکش و رد شو. تاپیک جایِ نقل قول گرفتن و توهین به بقیه نیست.والا ادم میخواد به یه سری نظرات خنده دار واکنش نشون نده و نقل قول نکنه طرف صد بار تکرار میکنه ناچار میشه نقل قول بگیره
اگر هم میخواید جواب من رو بدید، پیام بدید لطفاَ.
دوستان لطف کنید فقط درباره موضوع تاپیک صحبت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)