دوستان خوبم لطفا پست پشت سر هم ندن
همه مطالب رو در یه پست ارسال کنند
مخصوصا دوست خوبم علی رضا مجیدی!!
دوستان خوبم لطفا پست پشت سر هم ندن
همه مطالب رو در یه پست ارسال کنند
مخصوصا دوست خوبم علی رضا مجیدی!!
چشم آقاي مافيا ديگه تكرار نميشه ببخشيد كه ناراحتتون كردم
عزيز منم نتونستم. ميگه the page you are looking for might have been removedنوشته شده توسط bahal20
اگه ميشه اينو بزاريد
يه روضه بود كه هر روز جمعه ها شب ميده وبا زبان تركي واسه ي امام زمان(عج) ميخونه اگه داري بذار ممنون
يكي هم آقا اين ام پي تري چنگ دل رو دوباره آپلود كن دانلود نميشه هيچوقت اگه زحمت نباشه
سومي هم اينكه كليپ چنگ دل باز نميشه
ممنون
عزیزم من گفتم یه چند تایی رو از کل تاپیک دانلود کردم مثلا مناجات امیرالمومین در مسجد کوفه و یا حسیننوشته شده توسط bahal20
نه اونی که شما فکر کردی
ولی اون لینکهارو امتحان کردم الآن دیدم دوستان درست میگن
خطای زیر رو میده و قابل دانلود نیست:
Not Found
The requested URL /media/far/ma...zan83/23/08.wma was not found on this server.
روي فايل چنگ دل كيليك راست كن و گزينه save target as...رو بزننوشته شده توسط علی رضا مجیدی
من امتحان دوباره دانلود كردم هيچ مشكلي نداشت
اون نوحه تركي رو هم روي كيس كامپيوتر يكي از دوستام داشتم كه پورت يو اس پيش ديشب سوخت و رفت براي تعمير زودتر مي گفتي برات كيليپش رو مي زاشتم باشه طلبت تا آخر ماه مبارك رمضان
دوست عزيز هموني كه مي خواستي گير آوردمنوشته شده توسط stariq
مراسم احيا حداديان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراسم احيا طاهري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بك ياالله... رو داره
فقط يادت نره روي لينكها كليك راست كن و بعد save target as... رو انتخاب كن تا دانلود بشه
بله دوست عزيز حرف شما كاملا درسته من هم امتحان كردم ديدم همين پيام رو مي دهنوشته شده توسط jasmin
ولي در تعجبم چطور روي سايتي كه اين لينكها رو قرار داده بود براي دانلود آماده بود يكي از فايلها رو خودم امتحان كردم توي همون سايت و بعد هم لينك رو دقيقا به اينجا كپي كردم![]()
پيگيري مي كنم ببينم درست مي شه يا نه
دوست عزيز اصلا نميشه كاريش كرد (نوحه ي تركي)
خواهشا يه فكري به حالش كن خيلي بهش نياز دارم
آقا دستت درد نكنه. اجرت با اميرالمومنين انشاالله. چيز ديگه اي هم براي شب قدر داري؟نوشته شده توسط bahal20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)