تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل اروپا؟

راي دهنده
43. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید

10 23.26%
  • بایرن مونیخ

8 18.60%
  • منچستر سیتی

5 11.63%
  • رئال مادرید

20 46.51%
صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 121

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در جواب دوستان بارسایی که گفتن سیتی حریف آسونیه و قرعه رئال همیشه راحت در اومده . جواب خودشونو با تیتر روزنامه های خودشون میدیم

تیتر روزنامه اسپورت یک سال و نیم پیش و دو سال و نیم پیش که اشاره به حریف سختشون یعنی سیتی داره

سمت چپ : دام (تله) برای بارسا
    سیتی، رقیب همیشگی

سمت راست : نفرین فیگو !
    او قرعه سیتی را بیرون آورد.

بسیار دوس داشتم این بحث رو که مطرح کردید .

فصل 13-14 که بارسا به من سیتی خورد در مرحله 1/8 بود که رئال تو همون مرحله به شالکه خورد . تو مرحله 1/8 اون فصل تیم های لورکوزن ، المپیاکوس ، گالاتاسرای ، زنیت ، شالکه ، میلان و آرسنال قرعه های اون مرحله بودن . ضمن اینکه من سیتی اون سال قهرمان جزیره شد و تونست لیورپول استثنائی اون فصل رو کنار بزنه و قهرمان بشه . پس سخت ترین قرعه اون مرحله به بارسا خورد .

پارسال که دوباره این دو تیم بهم خوردن بازم در مرحله 1/8 بود که سیتی دوم جزیره بود . البته پارسال سخت ترین قرعه تو 1/8 یووه بود بعد من سیتی . ضمن اینکه رئال دوباره به شالکه خورد پارسال .

پس میبینید که بله من سیتی برای مرحله 1/8 دو فصل پیش جزو سخت ترین قرعه ها بوده . سپاس از مطرح کردن این مورد . درحالی که دو فصل گذشته رئال داشته شالکه رو حذف میکرده (البته از حماسه شالکه - برنابئو نمیتوان گذشت :|) ، بارسا داشته من سیتی رو حذف میکرده .

2. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه _SunOS_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بسیار دوس داشتم این بحث رو که مطرح کردید .

فصل 13-14 که بارسا به من سیتی خورد در مرحله 1/8 بود که رئال تو همون مرحله به شالکه خورد . تو مرحله 1/8 اون فصل تیم های لورکوزن ، المپیاکوس ، گالاتاسرای ، زنیت ، شالکه ، میلان و آرسنال قرعه های اون مرحله بودن . ضمن اینکه من سیتی اون سال قهرمان جزیره شد و تونست لیورپول استثنائی اون فصل رو کنار بزنه و قهرمان بشه . پس سخت ترین قرعه اون مرحله به بارسا خورد .

پارسال که دوباره این دو تیم بهم خوردن بازم در مرحله 1/8 بود که سیتی دوم جزیره بود . البته پارسال سخت ترین قرعه تو 1/8 یووه بود بعد من سیتی . ضمن اینکه رئال دوباره به شالکه خورد پارسال .

پس میبینید که بله من سیتی برای مرحله 1/8 دو فصل پیش جزو سخت ترین قرعه ها بوده . سپاس از مطرح کردن این مورد . درحالی که دو فصل گذشته رئال داشته شالکه رو حذف میکرده (البته از حماسه شالکه - برنابئو نمیتوان گذشت :|) ، بارسا داشته من سیتی رو حذف میکرده .
    سیتی برای اولین بار تو تاریخش به مرحله نیمه نهایی رسیده یعنی بهترین عملکرد تاریخش رو در جام باشگاه ها داشته
    اینکه دو سال قبل تو لیگ اول یا دوم شده دلیل نمیشه تیم خوبیم تو جام باشگاه ها باشه یا امسال که چهارمه تیم ضعیفی باشه
    همونطوری که چندین و چند بار پیش اومده تیمی که تو لیگش خیلی ضعیف کار کرده ولی تو جام باشگاه ها عالی بوده یا تو لیگ قهرمان شده ولی حتی نتونسته از مرحله گروهی جام باشگاه ها هم بالا بیاد
    به هر حال قرعه کشیه
    خود رئالیا نرفتن قرعه ها رو نکشیدن که
    این حرفاتونم واضحه که برای آروم کرد خودتونه که نتونستید بیاید بالا و حالا مجبورید رفتن رئال به فینال رو تماشا کنید

4. 9 کاربر از _SunOS_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نکته جالب اینجاست که بعضی از علما از شروع مسابقات حتی فکرش رو هم نمیکردن سیتی بیاد جز 4 تا تیم نهایی بعد الان سیتی هم تراز شده با بقیه تیم های این مرحله ! .

من به علم لدنی بعضی پی بردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نکته جالب اینجاست که بعضی از علما از شروع مسابقات حتی فکرش رو هم نمیکردن سیتی بیاد جز 4 تا تیم نهایی بعد الان سیتی هم تراز شده با بقیه تیم های این مرحله ! .

من به علم لدنی بعضی پی بردم.
    وای .... چقدر شما بامزه ای !!
    الان اومدی با مزه بازی در بیاری
    چه ربطی به علم لدنی داشت؟
    یکی از لذت های فوتبال اینه که قابل پیش بینی نیست
    این که پیش بینی نمیکردن که سیتی به نیمه نهایی برسه ولی حالا رسید دلیلش اینه که خوب بازی کردن و حقشون بوده برسن به نیمه نهایی
    حداقل مثل بارسا نیودن که با کمک داورم نتیونستن برن نیمه نهایی

7. این کاربر از _SunOS_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی از لذت های فوتبال اینه که قابل پیش بینی نیست
    این که پیش بینی نمیکردن که سیتی به نیمه نهایی برسه ولی حالا رسید دلیلش اینه که خوب بازی کردن و حقشون بوده برسن به نیمه نهایی
    نه خب ببین قابل پیش بینی که چرا هست ، به طور مثال اگه با سطح پایین تر بیفتی نتیجه مشخص هستش !. اینکه دیگه پیش بینی نداره مگه چی بشه ! اینجا احتمال شانس تیم شما خیلی بالاست پیش بینی هم مشخص هستش .

سوال : پس الان به نظرت سیتی خوب بازی کرده تا الان و در سطح سه تیم دیگه هستش درسته ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سوال : پس الان به نظرت سیتی خوب بازی کرده تا الان و در سطح سه تیم دیگه هستش درسته ؟!
    سیتی خوب بازی کرده ولی از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه ضعیفتره
    الان که چی؟
    مثلا فصل 2013 - 2012 که دورتموند رسید نیمه نهایی و نایب قهرمانم شد از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه قوی تر بود؟
    یا فصل 2011 - 2010 که شالکه رسید نیمه نهایی از نظر تاریخ باشگاه و تعداد جام ها از سه تا تیم دیگه قوی تر بود؟
    الان چیو میخواید ثابت کنید؟
    مثلا اگه رئال قهرمان شد بگید به تیمای قوی نخورده بود؟

10. 6 کاربر از _SunOS_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

خیلی جالبه

اساتید دوسال پیاپی خوردن به سیتی نعرشون به عرش رسید که قرعه سخته و سخت ترین گیر ما افتاده و فلان ! بعد حالا که سیتی به رئال خورده شده قرعه ی آسون و دستهای پشت پرده و ... !

یا همون سالی که رئال قهرمان شد قهرمان و نایب قهرمان فصل قبل سی ال رو حذف کرد در مراحل قبل فینال ، فینال هم خورد به اتلتیکو

همین سال قبل هم اول رئال به اتلتیکو خورد که حذفش کرد بعد به یووه ی آماده خورد که حذف شد در برابرش !

منتها اینجا سه نکته حائز اهمیت که بر عموم پیروان لازمه که دقت کنن :

1- برخی واکنشها و صحبتها قابل درکه
    2-برخی یه 1.5 لیتری مسکر توهم توطئه سرکشیدن و به سلامتی پلاتینی اینا رفتن بالا ، الانم داریم نتیجشو تو صحبتها میبینیم
    3- و اینکه کماکان از بحث و افتادن در دام ترولها بر حذر باشید ، هدف ترول صرفا بازی با آستانه ی تحمل شماست

بدروووووووووود

12. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بعضی دوستان به جد مقابله میکنن با حقیقت که قابل درکه . چون اگه شل کنن ممکنه یوقت وا بدن . :|
    خیلی واضح ـه که سیتی بین شالکه و زنیت و المپیاکوس و لورکوزن و ... قرعه سختیه در مرحله 1/8 (دو مرحله مونده به 1/2 خخخخ) . اما در نیمه نهایی بین اتلتیکو و بایرن قرعه آسونتری هست . :|:|
    بخدا فهمیدنش کار سختی نیست . :|:|:| فقط یخورده ...

اینم قرعه های 3 سال اخیر بارسا و رئال چمپیونز . چون بحث من سیتی هست از 3 سال اخیر میذارم .

13-14 : 1/8 = بارسا - من سیتی . رئال - شالکه . 1/4 = بارسا - اتلتیکو . رئال - دورتموند .
    14-15 : 1/8 = بارسا - من سیتی . رئال - شالکه . 1/4 = بارسا - پی اس جی . رئال - اتلتیکو . 1/2 = بارسا - بایرن . رئال - یووه .
    15-16 : 1/8 = بارسا - آرسنال . رئال - رم . 1/4 = بارسا - اتلتیکو . رئال - ولفسبورگ .

به همون شانس خوب بسنده میکنیم .
    بدرود ترولی ها :|

14. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اخه آرسنالی که نذر داره هرسال همین مرحله اول حذف بشه و حتی از پس تیمی مثل موناکو برنمیاد امسالم با اعمال شاقه از گروهش بالا اومد بر اساس چه معیاری قرعه سخت حساب میشهنتایجش در یک دهه اخیر لیگ برتر هم که مشخصه نهایت برا سوم چهارمی لیگ میجنگن

16. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من همیشه دوست داشتم بازی رفت میزبان باشیم، چون این طوری برگشت ادم با یک گل هم حتی میتونه صعود کنه

18. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •