بین شاتل و پارس شما کودوم رو از نظر قیمت و ترافیک وسرعت و ... انتخاب میکنید؟
- - - Updated - - -
میشه نمونه ای که خودتون گذاشتید و تست کردید رو کامل برام توضیح بدید؟ از کودوم قسمت و چطوری و با چه آیپی
بین شاتل و پارس شما کودوم رو از نظر قیمت و ترافیک وسرعت و ... انتخاب میکنید؟
- - - Updated - - -
میشه نمونه ای که خودتون گذاشتید و تست کردید رو کامل برام توضیح بدید؟ از کودوم قسمت و چطوری و با چه آیپی
پارس انلاین قیمت هاش مناسب تره اما ترافیک شبانه نداره ، شبانه اش یک سوم است مثلا ۳ گیگ دانلود کنی ۱ گیگ از ترافیک اصلیت کم میشه
شاتل قیمت هاش بالا تره و سرویس هاش هم شبانه دارن و هم ندارن به انتخاب خودتونه
هر دو شرکت پینگ خوبی میدن و پشتیبانی هر جفتشون خوبه
انتخاب با خودتونه ، ببینید کدام شرکت به معیارهای انتخابیت نزدیک تره همون رو انتخاب کن
پیشنهاده خودتون به من چیه ؟ شاتل یا پارس؟
شما اگه چند تا شرکت سرویس دهنده وایرلس تو شهرتون دارید باید ببینید دکل سرویس دهنده کدوم شرکت به خونتون نزدیک تره و دید مستقیم داره ، برای همین تبلیغ میکنن "اینترنت مناسب مجتمع ها" چون روی یه آپارتمان های رایز یه میله آنتن هم جواب میده ولی اگه خونه یه طبقه باشه مثلا مجبورن دکل بزارند ،
ولی اگه ارتباط رادیویی شما تا دکل شرکت کامل باشه از Adsl خییییلی بهتره هم پینگش بهتره هم سرعت آپلودش هم سرعت دانلودش
من خودم وایرلس دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس بهتره ؛ چون شما اگه پینگتون بالا بود با پارس زنگ میزنین بهشون میگین گیم کار میکنین و میخواین خططون رو رو no-interleave بزارین اینجوری پینگتون میاد پایین بقه اش رو هم میتونین از سرویس های کاهش پینگ مدد بگیرین
آقا شما با تعويض سيم کشی و اينا وضع ت بهتر شد؟ منم ميخوام امتحان کنم اينو..
گفته که
نه اصلا پینگ ربطی به سیم کشی نداره بیشتر به وضعیت isp ها ربط داره
انلاین که بازی میکنی این به کنار اما :
اگر دانلود نداری پیشنهاد میکنم پارس بگیری
اگرم دانلود میکنی شاتل بگیر
ببین داداش..تعویض سیم خط برای اینه که تو نویز هایی که داری یا سرعت دانلوده پایین و قطعی های زیادی رو داری برطرف کنی
بعضی جاها مثل خودم سیمامون قدیمی ماله ده سال پیش بود و همشون زنگ زده بود و سرعت دانلودم 4 کیلوبایت بود
بعد از تعویض سیم برای اینکه پینگه کانترم درست بشه..دیدم اتوماتیک سرعت دانلودمم درست شده و تا 800 کیلوبایت هم رسیده...
بستگی داره شما برای چه کار و چه هدفی بخوای تعویض سیم انجام بدی
نویز
افزایش سرعت
قطعی کم
و. ...
سوالی بود در خدمتم
(مشکل پینگ من با تعویض سیم تلفن حل نشد)
شاید برای شما حل بشه..ولی از دید من امکانش کمه
هم انلاین
و هم گاهی اوقات جوگیر میشم میزنم فیلم دانلود میکنم..از سرعت دانلودمم راضیم .. 200 کیلوبایت..
دوتا سوال برام مطرح میشه
1: اگه پارس بگیرم ... گفتید پینگ خوبه .. دانلود به نظرتون سرعتش چقد میشه ؟
2:اگه شاتل بگیرم .. سرعت دانلود بالا و پینگ عالی دارم؟
Last edited by MmD`; 12-03-2016 at 19:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)