تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: خرید لپ تاپ تا 1300000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

این مدلش شک نکن لبتاب که آخ نمیگه شاید نسبت به اون دل و ایسر سخت افزار پایینی داره برای بازی ولی برات سالهای سال کار میکنه فامیلی داریم که الان 7 سال داره
    بعدش شما بعد مدتی از بازی کردن سیر میشی ولی برای وبگردی و کارهای دیگه نیاز به لبتاپ داری پس بهتره همین توشیبا بخری البته فامیل ما لبتابو از کشورهای عربی خریده بود
    منم تقریبا 7 سال پیش یک لپ تاپ توشیبا از دبی خریدم هنوزم که هنوزه مثل بنز کار میکنه
    یک خوبی که داره اینکه باتری خراب شد رفتم یک 12 سل خریدم براش البته یکم سنگین کرد وزن رو ولی تا 7-8 ساعت وب گردی شارژ داره کلا برند سگ جونی هست اگر گیر بیاد تو ایران !!
    Last edited by alireza3dshadow; 20-11-2015 at 03:10.

2. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

توی گشت وگذاری که تو نت کردم مدل e540 لنوو رو بیشتر پسند کردم چون هم سی پی یو خوبی داره هم گرافیک خوبی فقط به مارک لنوو شک دارم.رنگشم یه خرده ضایعست عکساشو ببینین نظری بدین ممنون
    دوست من سال 90 یه دونه لنوو تینک پد خریده بود البته اون core i7 بود و خودش هم گفت که زمختن
    کاری به شکل نداشته باشید شکل و ظاهر زیاد مهم نیست مهم سخت افزاری که لبتاب داشته باشه من رفتم تو سایت دیجی کالا همین مدلو نگاه کردم قیمتش هم نگاه کردم چند نظرو هم خوندم کسی ازش بد نگفته بود
    قبلا هم به شما گفته بودم میتونید بخرید لبتاب بدی نیست اما
    برای اطمینا بیشتر برید سایت دیجی کالا همه نظراتو بخونید چون اگر کسی تعریف کرده ازش مطمئنا بعضیا هم ازش بد گفتن
    من نتونستم همه نظراتو بخونم ولی چندتایی که خوندم هم تعریف کرده بودن هم بد گفته بودن که چیز عجیبی نیست برای همه وسایل الکترونیکی هم تعریف هست هم انتقاد

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست من سال 90 یه دونه لنوو تینک پد خریده بود البته اون core i7 بود و خودش هم گفت که زمختن
    کاری به شکل نداشته باشید شکل و ظاهر زیاد مهم نیست مهم سخت افزاری که لبتاب داشته باشه من رفتم تو سایت دیجی کالا همین مدلو نگاه کردم قیمتش هم نگاه کردم چند نظرو هم خوندم کسی ازش بد نگفته بود
    قبلا هم به شما گفته بودم میتونید بخرید لبتاب بدی نیست اما
    برای اطمینا بیشتر برید سایت دیجی کالا همه نظراتو بخونید چون اگر کسی تعریف کرده ازش مطمئنا بعضیا هم ازش بد گفتن
    من نتونستم همه نظراتو بخونم ولی چندتایی که خوندم هم تعریف کرده بودن هم بد گفته بودن که چیز عجیبی نیست برای همه وسایل الکترونیکی هم تعریف هست هم انتقاد
    زمخت از چه لحاظ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از نظر شکل،شکل و ظاهر قشنگی ندارند ولی سخت افزار خیلی مهمتره از شکل و ظاهر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تا یک و چهارصد پونصد از دیگه برندا چیزی هست سخت افزارش شبیه به e540 باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این یه مدل از hp که شبیه لنوو هست ولی اگر برید سایت دی جی کالا این دوتا رو باهم مقایسه کنید ظاهرا باز مدل لنوو از نظر سخت افزاری بهتره
    cpu اچ پی هم نسبت به لنوو هم کمی ضعیفتر به نظر میرسه فرکانسش کمتره در ضمن سری نوع u هم هست
    HP Pavilion 15-p148ne

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا یک و پونصد لپ تاپی هست که رمش شیش باشه؟
    رم را میتوانید ارتقا دهید. اگر اشتباه نکنم با حدود 100 هزار تومان، میتوانید 4 گیگ رم را ارتقا دهید.

مثلا اگر لپ تاپ 2 تا جای رم داشته باشد و یکی از آنها خالی باشد، ( یعنی فقط یک رم 4 گیگ روی لپ تاپ باشد) شما میتوانی رم را ارتقا دهی و یک رم 4 گیگ جدید نصب کنی که خود مغازه دارها معمولا این کار را میکنند.

اگر 2 تا رم 2 گیگ هم گذاشته باشند که میتوانی یکی از رم های 2 را با 4 عوض کنی و تفاوت قیمت رم 2 و 4 را پرداخت کنی.

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •