شانسی یه کلمه رو انتخاب کن مثلا Live
بعد یه پیغام میگیری که مثلا Likeness = 1 یا Likeness = 2
کلمه بعدی که انتخاب میکنی باید به تعداد Likeness حروفش با اولی یکی باشه
مثلا اگه Likeness = 1 این Care
یا اگه Likeness = 3 این Five
شانسی یه کلمه رو انتخاب کن مثلا Live
بعد یه پیغام میگیری که مثلا Likeness = 1 یا Likeness = 2
کلمه بعدی که انتخاب میکنی باید به تعداد Likeness حروفش با اولی یکی باشه
مثلا اگه Likeness = 1 این Care
یا اگه Likeness = 3 این Five
آب که همه جا هست دریا، رودخونه، برکه و ... منتها ایرادش اینه که اگه از طریق آب بخوای جون یا همون سلامتی رو برگردونی معمولا مواد رادیو اکتیو هم همراهش هست که باعث میشه از سلامتی کلی کم بشه، مگه اینکه آب رو تصفیه کنی و تصفیه شده هاشو با خودت ببری! البته بعدها یه پرک هست که اونو بزنی دیگه حتی آب تصفیه نشده هم رادیواکتیو نداره.
برای سلامتی یه پرک خیلی مهم هست که من همون اول بازی اولویتم اون بود، این پرک رو بزنی جون خودش آروم آروم همیشه پر میشه، مثل همون انگشتر regeneration تو dark souls II هستش، جون رو پر میکنه، فقط فکر کنم لازمش اینه به لول 20 برسی. یکی هم یادمه گفته بود اگه با آخرین سطح سختی گیم، بازی کنی این کار نمیکنه، من که با یه دونه مونده به آخر یعنی very hard بازی میکنم و معمولا فقط تو مواقع حساس از بازیابی جون استفاده میکنم، بقیه موارد همین که تو بازی پیش میرم خودش آروم پر میشه، power armor هم T60 ارتقا شده استفاده میکنم و متاسفانه هنوز x1 پیدا نکردم ولی باز اینم خودش خیلی خوبه و محافظت خوبی هم داره.
راستی چون گفتی اول بازی هستی گفتم اینم شاید برات مفید باشه، اهمیت بازی رو هرچقدر بیشتر بذاری شانس بیشتری برای پیدا کردن اسلحه و لباسهای قویتر داری.![]()
Last edited by Emir1; 17-12-2015 at 12:23.
1-منظورتون از اهمیت بازی رو بیشتر بزاری چیه؟
2-میشه اسم اون پرک رو بزارین همونی پرکی که اوایل بازی اولویت شما بود.
بازی به این خوبی حیف نیست تاپیکش اینقدر خلوت باشه. دوستان ببخشید دوباره سوالی داشتم...خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید.تو صفحه قبل پرسیدم که با توجه به مشخصاتی که نوشتم بازی اجراش میشه یا نه دوست گرامی گفتن بله اجرا میشه و شد
ولی الان گرافیک روی درجه high هم بزارم تو حالت windowed mode با رزولوشن810*1440 به راحتی و روان اجرا میشه ولی تو حالت full screen روی درجه low و با رزولوشن768*1280 هم برنامه not respond میده (یعنی حتی تو منو هم نمیره)فکر نمیکنم به دلیل ناتوانی سخت افزار باشه چون لااقل باید با فریم پایین هم که شده اجرا بشه ! اینم بگم که صفحه نمایشم 15.5 هستش( lenovo z5070)
حالا اگه میدونید راه حلی داره ممنون میشم بگید اگر هم نه به همین منوال ادامه میدم.
پ ن : تفاوت انداره فول اسکرین و windowed mod از طول و عرض به نیم سانت هم نمیرسه ولی خب آزار دهنده است.
بازم ممنونم![]()
Last edited by bache pooldar; 17-12-2015 at 18:03.
اون لباس جنگی رو که پوشیدم خیلی راحت پسورد سیستم roboco رو زدم و درست شد ، نمیدونم لباس پوشیدن واقعا ارتباطی داره یا نه ...
بازی برای من در حالت windowsed هست و از حالت پنجره خارج هم نمیشه
آب هم که هنوز گیر نیاوردم ولی یه درگیری داشتم که جونم کم شده و آمپول هم دیگه ندارم و الان صدای ضربان قلبم میاد ، نمیدونم از کجا باید دنبال آمپول بود ، حالا هر جا ماده غذایی هم باشه من میخورم ولی انگار تاثیری نداره .
یه نکته دیگه اینکه من شنیدم اون سگ ژرمن که دنبالتون هست نمیمیره ، پس بیخودی در مقابل دشمنان ازش دفاع نکنید![]()
1. منظورم همون درجه سختی بازی یا difficulty بودش
2. اسمش life giver هستش منتها برای اینکه از این خاصیتی که گفتم استفاده کنید باید تا لول 3 آپگرید بشه، که لول 3 ش هم یکی از شرایطش اینه لول 20 باشید! پس اگه لولتون زیر 20 هستش قبل از رسیدن به لول 20 دو تا لول اول این پرک رو آپگرید کنید که به محض رسیدن به لول 20 این رو بزنید، منم اوایل همینکارو کردم و فقط منتظر لول 20 بودم که سریع اینو بزنم.
از نظر سیستم که مسلما مشکل نداری، یعنی به نظرم کلا در مورد هیچ گیمی سوال نکن، با اوضاع فعالی گیمها سیستمت همه گیمها رو میکشه، منتها نهایتش اینه تنظیمات گرافیک رو تو بعضی گیمها کاهش میدی وگرنه از نظر اجرا مشکل ساز نمیشه.
در مورد مشکلت، کلا دایرکت ایکس و درایور کارت گرافیک و همینطور سری redistribute ها رو کامل نصب کن، اگه درست نشد godrays رو هم خاموش کن امتحان کن، البته آخری احتمالش کمه ولی تو بعضی موارد مشکل ساز میشه.
اوایل بازی اینطوره و یخورده کمبود هست کم کم تو جریان بازی که پیش بری اینقدر از این وسایل پیدا میکنی که می مونی دستش، من الان 60-70 تا آمپول دارم که تازه کلیشونم فروختم، آبهای تصفیه شده و دارو اینا هم مرتب میفروشم چون خیلی بیشتر از نیازم بدست میارم.
کلا همه همراه ها نمی میرن. البته من همراه رو فقط برای بار اضافی که یدک میکشن با خودم میبرم وگرنه زیاد خوشم نمیاد، فقط باعث میشن که action point کمتری بدست بیاری، اینم یه دو تا پرک داره که قدرت حمل کاراکتر رو افزایش میده اگه از پرکهای دیگه تموم بشم اینو میزنم که خودم تنهایی برم سفر و همراه ممراه نبرم. فقط مزاحمن.![]()
همراه ها چه ربطی به اکشن پوینت داره؟
به نظر من همراه داشتن لذتش بیشتره و کمک خوبی هم برای شما هستند در مواقع خطر و همچنین جاهای خلوت و تاریکی که میرین داشتن همراه می تونه باعث بشه حس غریبی به آدم دست نده و با ترس کمتری به گشت و گذار بپردازه
حیف نمی تونم فال 4 رو بنصبم رمم 6 است ولی رم 8 می خواد کارت گرافیک 2 گیگ می خواد اونم مینیمومیکی نیست بگه چه خبره آخه مگه قراره تو بازی آپولو هوا کنیم من خودم فال 3 بازی کردم 150 ساعت همه چیزشو تا آخر رفتم همه اد آن رو بازی کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم فال 4 هم که نمی شه مجبورم بازم ول بچرخم تو بازی نیو وگاسم اصلا حال نمیده چون همش بیابونه و البته به گرد پای فال 3 هم نمیرسه خخلاصه
- - - Updated - - -
همراه ها چه ربطی به اکشن پوینت داره؟
به نظر من همراه داشتن لذتش بیشتره و کمک خوبی هم برای شما هستند در مواقع خطر و همچنین جاهای خلوت و تاریکی که میرین داشتن همراه می تونه باعث بشه حس غریبی به آدم دست نده و با ترس کمتری به گشت و گذار بپردازه
حیف نمی تونم فال 4 رو بنصبم رمم 6 است ولی رم 8 می خواد کارت گرافیک 2 گیگ می خواد اونم مینیمومیکی نیست بگه چه خبره آخه مگه قراره تو بازی آپولو هوا کنیم من خودم فال 3 بازی کردم 150 ساعت همه چیزشو تا آخر رفتم همه اد آن رو بازی کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم فال 4 هم که نمی شه مجبورم بازم ول بچرخم تو بازی نیو وگاسم اصلا حال نمیده چون همش بیابونه و البته به گرد پای فال 3 هم نمیرسه خخلاصه
ربط داره داداش، شما از بابت افرادی که میکشی AP میگیری، مخصوصا تو جاهایی که دشمن زیاده یهو میبینی نصف بیشترشو همراهت کشت، یا مثلا یجایی مشغول جمع کردن وسایل و اینا هستی یهو میبینی همراهت رفته 40-50 متر اونور درگیر شده و صدای درگیری میاد تا بدویی برسی هم میبینی همشونو نفله کرده!از طرفی هم جمع کردن AP خیلی مهمه چون از طریق جمع کردن اون لول آپ میشی، به همین خاطر هرچقدر که خودت بیشتر دشمن رو بکشی سریعتر پیشرفت میکنی.
نمیدونم سلیقه ای هست، منم کلا بدم نمیاد همراه باشه ولی خیلی جاها به دست و پای آدم می پیچن مخصوصا اون سگه که یهو هی میپره این ور اون ور یا میخوای وسایل برداری درست میاد وایمیسته روبروت بهت خیره میشهلامصب رو بعضی وقتها دستور هم که میدی برو جای دیگه نمیره یا میره فوری برمیگرده باز به پر و پات میپیچه، حالا بگذریم که من بعضی موقعها عصبانی میشم یه گوله میزنم وسط کلش
![]()
چرا نمیتونی نصب کنی؟! درسته که نوشته سخت افزار اینقدر میخواد ولی اکثر گیمها همیشه با خیلی کمتر از اینی که مینویسن هم اجرا میشن، همشون اول مینی مم رو خیلی بالا میگیرن که البته اینم برای اجرای روون و با جزئیات خوب بازی به این اندازه تعیین میکنن، ولی خب مسلما میشه با تغییر تنظیمات با سیستم به مراتب پایینتر هم بازی رو اجرا کرد. با 6 گیگ رم و کارت گرافیک 1 گیگ فکر نمیکنم مشکلی تو اجرا داشته باشی، البته نه هر کارت 1 گیگی، مثلا از HD5750 به بالا یا تو کارتهای انویدیا تقریبا از 460 به بالا بدون شک بازی رو اجرا میکنن.
حالا متوجه شدم البته اونی که شما میگین AP نیست XP باید باشه فکر کنم(تو فال 3 این بود)اکشن پوینت در پایین سمت راست است که تعداد دفعاتی که می تونید در حالت V.A.L.T نشانه گیری کنید است و با هر بار نشانه گیری مفداری ازش کم میشه.
کارت گرافیک من دقیقا 1 گیگ 5750 است و رم 6 گیگ و با سی پی یو خوب آی 7 نمی دونم بشه اجراش کرد یا نه ولی بهرحال جزئیات بالا بازی کردن هم مهمه ولی مهم تر از اون بازی کردن بدون لگ و فریز کردن است.
با این اوصافی که شما میگین بازی باید نسبت به سری سومش اسون تر باشه و زیاد سختی نباید داشته باشه.سری قبلی یکم سخت بود البته نه زیاد ولی نیو وگاس افتضاح سخت بود مخصوصا تمام دشمنات به اندازه تو هیت پوینت داشتند و چیزی هم به اسم damage threshold اضافه شده بود که اسلحه ای که اون دمیج ترشولد دشمن رو رد نمیکرد اصلا نمی تونستی بکشیش.نمی دونم تو این سری همچین چیزی است یا نه
آره درسته، experience point هستش، اشتباه لپی شد
کارت خوبیه به نظرم، اگه 5450 اینا بود که کلا باید دور همه گیمها رو خط میکشیدی، من تقریبا میتونم بگم هیچ شکی ندارم که کارتت بازی رو اجرا میکنه، سری 5700 خوبی که دارن اینه به نسبت کارتهای همدوره خودشون shader بیشتری دارن و GFlops هم در حالت کلی خوبه، فقط اگه اشتباه نکنم یخورده ریت texture fill به نسبت پایینه ولی باز اونم در حدی نیست که گیم رو نکشه، اگه اورکلاک بلدی که یه جزئی اورکلاک کنی باز یه تفاوت جزئی هم تو قدرت کارتت ایجاد میشه، اگرم سی پی یوت خودش هم کارت گرافیک داره، حتما از نرم افزار و امکان VIRTU هم استفاده کن چون سری 5700 از این ویژگی میتونن استفاده کنن، اینم باز باعث میشه تا یه حدی قدرت پردازش گرافیکت بیشتر بشه. آره خب قطعا جزئیات گرافیکی مهمه ولی وقتی سخت افزار نمیکشه چاره ای نیست، البته به نظرم با گرافیک قابل قبول هم میتونی بازیش کنی، نهایتش همون اول بازی چند بار یخورده تنظیمات مختلف رو دستکاری کن و تغییرات فریم رو کنترل کن، میتونی به تنظیمات خوب و گرافیک مناسبی برسی.
از نظر سختی بازی به نظر من اوایلش یخورده سخت بود که هیچی نداری، من الان مخصوصا که Power Armor نوع 60 دارم و اسلحه های خوبی هم دارم که پرکهاشونم اکثرا زدم و قوی شدن زیاد مشکلی تو کشتن دشمنا ندارم، مخصوصا یه سری اسلحه ها هست که موقع شلیک یه گلوله اضافی هم پرتاب میکنن، اینا قدرت تخریبشون تقریبا دو برابره و مخصوصا با اسلحه 10mm کلا دشمنا رو میترکونمحتی تو قسمت جنوب نقشه که تو بازی میگه هرچقدر بیشتر به سمت جنوب بری دشمنای خطرناکتری هستن اونجاها هم آنچنان به مشکل نمیخورم. درجه سختی هم روی very hard هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)