تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: خاموشی اینترنت ایران | Iran Blackout

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینکه اینترنت کم سرعت دست مردم باشه باحجم محدود یک قانون در کشور ما . به چند علت

اگر سرعت بالا بدن مردم کلیپهای خبری سیاسی اقتصادی رو راحتر میتونن پخش کنن که اینو نمیخوان
    اگر سرعت بالا بدن ماشااله فکر بیشتر مردم سمت فیلمهای غیر اخلاقی
    اگر سرعت بالا بدن اطلاعات مردم میره بالاتر که اینم ضرر داره براشون

این حرکت حرکتی که اینگار بخواییم اعتراض کنیم بگیم گشت ارشاد ور دارن کسی گشت ارشاد نمیخواد ولی آیا میشه کاری کرد ؟

راه حل :

1- اگر به دنبال دانلود فایل هستیم فقط گروههای آفلاین با اکنتهای اصلی تشکیل بدیم سرویسی که یه مدتی استفاده میشه و باتوجه به بی جنبه بودن ملت ترکید
    2- اکانتهای ماهواره قیمتاشون بالاست میتونیم هر چند نفر یک اکانت بگیریم و بین هم شیر کنیم
    3- منتظر باشیم تا کشورهای دیگه برامون کاری کنن مثلا سرویس اترنت

در غیر اینصورت چاره ای دیگه نداریم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینکه اینترنت کم سرعت دست مردم باشه باحجم محدود یک قانون در کشور ما . به چند علت

اگر سرعت بالا بدن مردم کلیپهای خبری سیاسی اقتصادی رو راحتر میتونن پخش کنن که اینو نمیخوان

این حرکت حرکتی که اینگار بخواییم اعتراض کنیم بگیم گشت ارشاد ور دارن کسی گشت ارشاد نمیخواد ولی آیا میشه کاری کرد ؟

راه حل :

1- اگر به دنبال دانلود فایل هستیم فقط گروههای آفلاین با اکنتهای اصلی تشکیل بدیم سرویسی که یه مدتی استفاده میشه و باتوجه به بی جنبه بودن ملت ترکید
    2- اکانتهای ماهواره قیمتاشون بالاست میتونیم هر چند نفر یک اکانت بگیریم و بین هم شیر کنیم

Outernet که صرفا به صورت یکطرفه و خیلی محدود قراره کارش رو شروع کنه و معلوم نیست چی از آب دربیاد و چقدر طول بکشه. پروژه شرکت های دیگه مثل گوگل هم بعیده وارد چنین مسائلی بشه و بدون مجوز دولت یک کشور بخواد اون کشور رو تحت پوشش قرار بده.

بهتره ما خودمون به فکر خودمون باشیم چون دیگران دلشون ذره ای به حال ما نمیسوزه.

داره خودمونی میشه Iranblackout's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    شبکه

پيش فرض

راه حل :

صحبت های شما کاملا متین اما تا کی؟

ببنید همین آلان کشورهای هستند که یک قطره نفت و گاز توی کشورشون پیدا نمیشه اما چندین برابر درآمد نفتی ما فقط از صنعت نرم افزار و حوزه IT در آمد سالیانه دارن مثل کجا ژاپن - هند - استرالیا - سوئد

خوب شما یک سرچ کنید شرکت زیر ساخت و دولت افتخار می کنند که سوده ترین بخش مخابرات هستن اما نمی گن چطور و از کجا وقتی هر STM1 با مبالغی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار آمریکا سر مرز خریداری می کنند و با قیمت های بین ۹ تا ۱۲ میلیون تومن به ISPها می فروشن خوب در آخر هم دست من شما با قیمت ۲۳۴ میلیون تومن با ۲۵ تا ۳۰ برابر قیمت می فروشن معلومه که این همه سود از کجا میاد.

اگر باور نمی کنید هر STM1 که با سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه هست با قیمت ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار داره فروخته میشه باید به عرض شما برسونم که همین آلان یکی از دوستان بنده با قیمت ۷۰ دلار ماهیانه برای خونه خودش توی آمریکا سرعت ۴۵ مگابیت بر ثانیه خریداری کرده با قیمت ۷۰ دلار. پس کاملا مطقیه اگر ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه چیزی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار باشه.

از اینها بگذریم هیچ کدوم از ما چند نفری که به فکر این افتادیم که به دیگر کاربران اخطار بدیم که اوضاع اینترنت کشور خرابه هیج وقت به این فکر نیافتادیم که صبر کنیم یک کشور خارجی دلش برای من و شما بسوزه بیاد برامون کاری کنه این یعنی خیانت به شخص خودم و کشورم، یعنی من بیکار بشینم که یک خارجی بیاد وضع اینترنت منو درست کنه؟؟ این منطقیه به نظر شما؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    شبکه

پيش فرض

دوستان برای هماهنگی بیشتر داریم با چند نفر از دوستان به این نتیجه می رسیم که برای به رسمیت شناخته شدن این حرکت که شروع کردیم یک روزی به عنوان "روز اینترنت ایران" تعیین کنیم و از همگی کاربران و مشترکین بخواییم که با اطلاع رسانی گسترده و متحد برای اعتراض به این وضع وخیم و نابرابر اینترنت اقدام کنند.

به زودی خیر اینکه چه روزی به عنوان "روز اینترنت ایران" تعیین میشه به اطلاع همگی شما خواهیم رسوند. اما تا قبل از اون نیاز به این هست که تا می توانیید از رسانه های مختلف که در اختیار دارید مثل تلگرام - اینستاگرام - فیس بوک - توییتر و غیره برای اطلاع رسانی استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جناب انچه را در پیش گرفته اید راهیست که هیچ نفعی نداره

اینترنت پرسرعت یعنی خط قرمز نظام

اینترنت کم قیمت یعنی خط قرمز نظام

به نظر شما چگونه ممکنه نظامی خنجر به قلب خود فرو کند؟

یادتون باشه مجلس میخواست واعضی رو استیضاح کنه بخاطر افزایش سرعت نت

باری حداقل تا سالهای سال ملت ایران ارزوی اینترنت پرسرعت را به گور خواهند برد

(فامیل بنده در ایالت البرتای کانادا ماهی 70 دلار میده اینترنت 10 مگ نامحدود بعلاوه خط تلفن رایگان نامحدود به سراسر امریکایی شمالی بعلاوه یک صد شبکه تلوزیونی کابلی.....تازه یک اپل تی وی داره و میگه کلا با این فیلم نگاه میکنیم ...حالا ببین چقدر مصرف اینترت داره ....همه اینها ماهی 70 دلار)

6. 2 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    شبکه

پيش فرض

جناب انچه را در پیش گرفته اید راهیست که هیچ نفعی نداره

اینترنت پرسرعت یعنی خط قرمز نظام

اینترنت کم قیمت یعنی خط قرمز نظام

به نظر شما چگونه ممکنه نظامی خنجر به قلب خود فرو کند؟

یادتون باشه مجلس میخواست واعضی رو استیضاح کنه بخاطر افزایش سرعت نت

باری حداقل تا سالهای سال ملت ایران ارزوی اینترنت پرسرعت را به گور خواهند برد

(فامیل بنده در ایالت البرتای کانادا ماهی 70 دلار میده اینترنت 10 مگ نامحدود بعلاوه خط تلفن رایگان نامحدود به سراسر امریکایی شمالی بعلاوه یک صد شبکه تلوزیونی کابلی.....تازه یک اپل تی وی داره و میگه کلا با این فیلم نگاه میکنیم ...حالا ببین چقدر مصرف اینترت داره ....همه اینها ماهی 70 دلار)

دوست عزیز

من کاملا درک می کنم منظور شما از خظ قرمزهای نظام چی هست.

راهی که من و چند نفر دیگه پیش گرفتیم و یقین پیدا کردیم که درست هست از آموزه های اسلام و خود همین نظامه نه چیزی پایین تر نه چیزی بالاتر.

۱- اگر قراره این مملکت تولید علم کنه همانطور که رهبر انقلاب و نظام تاکیید دارن.
    ۲- اگر قرار هست نخبگان علمی و فرهنگی و استعدادها از کشور نرن.
    ۳- اگر قرار هست چشم انداز ۱۴۰۴ در رتبه اول با دوم تولید علم در خاورمیانه باشیم.
    ۴- قرار هست که اقتصاد این کشور از این رکود خارج بشه.
    ۵- اگر قرار هست که هر چه بیشتر از وابستگی به نفت و فراورده های نفتی برای خرج مملکت دور بشیم و تولید ناخالص ملی کشور با محصولات دیگه ای بالا بره.
    ۶- اگر قرآن کریم به ما گفته و هزاران بار تاکید کرده که اندیشه کنید، علم آموزی کنید، دنیا را بگردید. اما نگفته در روی همه چیز ببنید اینو ببینید و انو نبینید.

و هزاران دلیل دیگه هم هست که بزرگان همین نظام بارها و بارها روی اون تاکیید
    کردند و هنوز هم می کنند.

اما یک عده که همیشه و همه جا وجود دارند با یک قصد جدی و یک سیاست از پیش تعیین شده با سوء استفاده و تفسیرهای شخصی می خود می خوانند که کشور ما و جوانان کشور درگیر همین چیزها باشند یعنی قیمت های گران، سرعت های پایین و فیلترینگ بی فایده. یک عده از تمامی اینها منفعت طلبی کردن و میلیاردها پول همین بیت المال و مردم دارن به جیب می زنن هیچ، دارن باعث می شن که کشور همین طور عقب مانده بماند و ما داریم ثانیه به ثانیه از دست می دیم و این داستان تا زمانی که صدای اعتراض من و شما در نیاد ادامه داره...

8. 3 کاربر از Iranblackout بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز

من کاملا درک می کنم منظور شما از خظ قرمزهای نظام چی هست.

راهی که من و چند نفر دیگه پیش گرفتیم و یقین پیدا کردیم که درست هست از آموزه های اسلام و خود همین نظامه نه چیزی پایین تر نه چیزی بالاتر.

۱- اگر قراره این مملکت تولید علم کنه همانطور که رهبر انقلاب و نظام تاکیید دارن.
    ۲- اگر قرار هست نخبگان علمی و فرهنگی و استعدادها از کشور نرن.
    ۳- اگر قرار هست چشم انداز ۱۴۰۴ در رتبه اول با دوم تولید علم در خاورمیانه باشیم.
    ۴- قرار هست که اقتصاد این کشور از این رکود خارج بشه.
    ۵- اگر قرار هست که هر چه بیشتر از وابستگی به نفت و فراورده های نفتی برای خرج مملکت دور بشیم و تولید ناخالص ملی کشور با محصولات دیگه ای بالا بره.
    ۶- اگر قرآن کریم به ما گفته و هزاران بار تاکید کرده که اندیشه کنید، علم آموزی کنید، دنیا را بگردید. اما نگفته در روی همه چیز ببنید اینو ببینید و انو نبینید.

و هزاران دلیل دیگه هم هست که بزرگان همین نظام بارها و بارها روی اون تاکیید
    کردند و هنوز هم می کنند.

اما یک عده که همیشه و همه جا وجود دارند با یک قصد جدی و یک سیاست از پیش تعیین شده با سوء استفاده و تفسیرهای شخصی می خود می خوانند که کشور ما و جوانان کشور درگیر همین چیزها باشند یعنی قیمت های گران، سرعت های پایین و فیلترینگ بی فایده. یک عده از تمامی اینها منفعت طلبی کردن و میلیاردها پول همین بیت المال و مردم دارن به جیب می زنن هیچ، دارن باعث می شن که کشور همین طور عقب مانده بماند و ما داریم ثانیه به ثانیه از دست می دیم و این داستان تا زمانی که صدای اعتراض من و شما در نیاد ادامه داره...
    عزیز من بدان که هر دولتی میداند تا چه حد اینترنت برای کشور حیاتی و یا لااقل شاهد سرمایه گذاری دیگر کشورها در این حوزه هست

بله همه انچه فرومدید درست و حکومت هم میداند

ولی اینترنت یعنی ازادی بیان

یعنی روشن شدن فکر انسانها

و بدین علت پا بر روی همه منافع کشور بخاطر نظام میگذارند

تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    شبکه

پيش فرض

عزیز من بدان که هر دولتی میداند تا چه حد اینترنت برای کشور حیاتی و یا لااقل شاهد سرمایه گذاری دیگر کشورها در این حوزه هست

بله همه انچه فرومدید درست و حکومت هم میداند

ولی اینترنت یعنی ازادی بیان

یعنی روشن شدن فکر انسانها

و بدین علت پا بر روی همه منافع کشور بخاطر نظام میگذارند

دوست عزیز همینطور که بالا هم خدمت شما عرض کردم من و خیلی ها مثل من به اینکار ایمان داریم، امیدوارم و تنها امیدوارم که شما هم که آگاه هستید به مسائل همراه بشین، چون هیچ وقت هیچ هدفی با تک صدای جلو نرفته و به سر انجام نرسیده.
    اگر من و شما برای اینکار فدکاری نکنیم هیج کس دیکه ای دلش برای ما نمی سوزه من به فکر فقط نسل آینده نیستم، من به فکر امروز فردای خودمون هستم که فعلا داریم روی این کره خاکی زندگی می کنیم.

داره خودمونی میشه naderblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم موافقم باتشکر

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

صحبتها کاملا درست و دلسوزانه است داستان اینجاست که اینجا ایران هست و مردم ما در هر زمینه همیشه دوست دارند ایران را با آمریکا و اروپا ...مقایسه کنند اخرش هم به ناهنجاری تبدیل میشه که در اجتماع می بینید

از صنعت مد و فشن بگیر تا مسافرت و.....همه میدونیم

صحبت اینجاست که ایران باید با بنگلادش و هند و اندونزی مقایسه بشه حتی با کشورهای خلیج فارس هم نمیتونه رقابت و مقایسه داشته باشه.

صحبت آخر همگی این پیام را یادشون هست:

صدا و تصویر امام زمان از لایه ای بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهان ارسال می‌شود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صلوات بفرستید.
    Last edited by italodance; 18-11-2015 at 08:39.

13. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •