درست ميگي من قبلا داشتم ولي با نظر تو موافقمنوشته شده توسط green_life
درست ميگي من قبلا داشتم ولي با نظر تو موافقمنوشته شده توسط green_life
تا جوات شدنش خیلی موووووووووووووووووووووووو وووونده!!!
خدائيش گوشي خوبيه
جواد شدن دخلي به اين گوشي نداره
نمره اين گوشي انصافا" 20
به نظر من که فعلا جواد نشده
شاید جواد بشه اما هیچوقت به پای جواد شدن گوشیهای نوکیا نمیرسه
جوادی هم levelداره
به نظر من که کسی که می گه 750 جواد شده آدم جوادیه داره از جوادی فرار می کنه
منظورم کسی نیست این نظر منه
بچه ها بنظر من هم كا 750 جواد ميشه چون تو خيابون دست يه چرخي هم ميبينم گوشي كا 750 دستشه
همه دارن الانشم جواد شده![]()
Last edited by pesar_tanha; 26-09-2006 at 20:04.
نوشته شده توسط pesar_tanha
اين حرف نوكيادارهاست كه همشون از كيفيت و قابليتهاي كا 750 كف كردند و كفرشون در آمده !!
حتي اون كسي كه اين تاپيك را باز كرده خودش نوكيا داره ! حتما هم گوش اش 6600 يا 6630 است !!
كسي كه كا 750 داره اصلا حاضر نيست به اين گوشي اين القاب نوكيائي را بده چون ميدونه چه جواهري توي دستشه !!!
داشتم تاپيك رو ميخوندم خيلي جالبه![]()
ولي واقعيت اينكه كا 750 هم يه روزي بقول دوستان جوات ميشه ولي نه الآن طبق گفته يكي از دوستان هم در حال حاضر كا 750 تو 10 گوشي (تو برندهاي مختلف) مقام اول رو داره و اين خودش ميتونه تاييد كنه كه اين گوشي خيلي طرفدار داره و انصافن هم گوشي قشنگيه (به گوشي كت شلواري معروفه) و يكي از دلايل جوات نبودنش هم فروش زياد اين گوشي تو بازار علاالدين هست![]()
من از زماني كه سوني اريكسون... اريكسون خالي بود اريكسون داشتم...به عنوان باز كننده تاپیک می خوام بگم من خودم گوشیم کا 750ه....(ويرايش شد)نوشته شده توسط ritana
Last edited by Pedram Tanha; 26-09-2006 at 21:19.
پدرام جان شما كوتاه بيا يه ويرايش هم بكن ديگه نوكيا برندي نيست كه كسي باهاش بياد و كل كل كنهنوشته شده توسط Pedram Tanha
![]()
ممنون![]()
چشم مهدي جان...من به عنوان يه داره خودموني ميشه خاك پای همه تون هستم....ولی جا داشت این دوستمون پست اول این تاپیکو می خوند...من خودم گفتم به جواتی سونی اعتقاد ندارم....نوشته شده توسط Mehdi_MaX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)