تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 115

نام تاپيک: خودرو های بدون مشتری ایران خودرو همچنان در انبارهای این شرکت در حال افزایش میباشند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ظاهرا بحث تحریم خرید خودروهای صفر قلقلکهایی را به انحصارگران این صنعت وارد کرده
    اولین اقدامی که از طرف دولت برای حمایت این بخش انجام شده اول هفته بود که طی ابلاغی به کلیه دستگاههای دولتی از آنها خواسته شد که با پیشبینی تمهیدات لازم کلیه ناوگان حمل و نقل خودشون را به روز رسانی کنند
    و اما امروز دومین حرکت از سوی دولت صورت گرفت و به کلیه دستگاه های دولتی ابلاغ شده جهت رفاه حال کارمندان دولت (ای بر گور پدر و مادر دروغگو) تسهیلات با بازپرداخت 3 ساله و با بهره پایین جهت خرید در اختیار قرار می گیرد
    دو خبر فوق خبر رسمی و تایید شده بود و حالا خبر غیر رسمی :
    اخبار و شواهد حکایت از این داره که شرکت های خودرو سازی در حال رایزنی با شریک دزد و رفیق قافله(همون شورای رقابت) برای بررسی سناریوهای احتمالی برای جلوگیری از ورشکستگی این صنایع هستند بدین صورت که در صورت حل نشدن مشکل قیمت های جدید اعلام بشه
    اما بحث قیمت ها خیلی جالبه که بصورت زیر هست :
    پژو 405SLX با قیمت 17 تومن
    تندر 90 دستی 19
    تندر 90 اتوماتیک 23
    سمند LX موتور قدیمی 14.5
    سمند موتور ملی 15.3
    پراید 131 حدود 9
    پراید 141 حدود 10
    --------------
    دیگه ظاهرا چیزی نمونده و فقط باید کمی بیشتر صبر کرد

2. 13 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون، من که چشم آب نمیخوره قیمت ماشین رو بیارن پایین.
    ورشکستگی رو انتخاب میکنن ولی پایین نمیارن

4. 5 کاربر از noblea&A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این موضوع کاملا جدی هست
    بحث فقط ورشکستگی دو خودروساز نیست
    بحث بر سر بیکاری طیف وسیعی از کارگران هست که عواقب بدی به جا میگذاره
    بحث کاهش قیمت هم کاملا جدی هست و فقط اجراش در صورت شکست سایر سناریو ها سه ماهه چهارم سال جاری هستپ
    موضوع دیگه ای که این وسط مطرح میشه این هست که در صورت کاهش قیمت تکلیف اضافه دریافت هایی که این چند سال از مردم گرفتن چی میشه؟

6. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

قیمت رو که امکان نداره پایین بیارن
    ولی دم ملت گرم همینجوری ادامه بدن تا ورشکستگی این دزدها

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

8. 6 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا وقتی مردم سوار این خودروهای بی کیفیت و فاقد استاندارد و گران نشوند جانشان کمتر در معرض خطر قرار میگیرد پولشان هم هدر نمیره شما نگران کارگران و مونتاژ کاران نباش یه کار دیگه پیدا میکنند . اگه مردم همیشه با هم متحد باشن هیچکس نمیتونه به آنها زور بگه ..

10. 7 کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این موضوع کاملا جدی هست
    بحث کاهش قیمت هم کاملا جدی هست و فقط اجراش در صورت شکست سایر سناریو ها سه ماهه چهارم سال جاری هستپ
    موضوع دیگه ای که این وسط مطرح میشه این هست که در صورت کاهش قیمت تکلیف اضافه دریافت هایی که این چند سال از مردم گرفتن چی میشه؟
    به جهنم که بیکار میشن
    الهی این دو خودرو ساز نابود بشن و دیگه اسم نحضشون رو نشنویم

- - - Updated - - -

این موضوع کاملا جدی هست
    به جهنم که بیکار میشن
    الهی این دو خودرو ساز نابود بشن و دیگه اسم نحضشون رو نشنویم

12. 5 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    ماجرای کمپین نخریدن لگنِ صفر رسیده به اخبار تلوزیون و دولت
    دیروز وزیر صنعت معدن گفت:
    این کمپین حرکت ضد انقلابی و خیانت به کشور هست . هر کسی مردم رو تشویق کنه به نخریدن تولیدات کشور ضد انقلاب هست چون باعث ضربه زدن به اقتصاد کشور و بیکاری جوانان میشه
    گفت من کِی گفتم خودرو ارزان میشه؟ شرکتهای خودروسازی کی گفتند خودرو ارزان میشه ؟ سازمان نظارت بر قیمتها کی گفت خودرو قراره ارزان بشه که بعضیها کمپین راه انداختند نخرید ارزان میشه ؟
    آبِ پاکی ریخت روی دست مردم که ارزونی خواب و خیاله تا ملت لگن صفر بخرند
    گفت خودروسازها اگر قیمت رو ثابت نگه دارند معنیش اینه که ارزان شده چون در کشور حدود 15% تورم هست . گفت به خودرو سازها گفتیم قطعات چینی نیارید . با کیفیت بیارید
    چقد زحمت کشیده جناب وزیر . تولیدکننده های قطعات و خودرو دارند جان و مال مردم رو به یغما میبرند اونوقت جناب وزیر فقط گفته لطفاً لطف کنید قطعات خوب بسازین و بیارین بی زحمت
    خودرو باکیفیت بیارند با گمرگی 10% . ملت حاضرند 70% حقوق همه ی کارکنان لگن سازها رو بهشون بدند تا کار مناسب پیدا کنند
    با این کار ملت ماشین خوب سوار میشند با قیمت همین لگنها .
    بیشتر کارکنان لگن سازیها هم توی نمایندگیهای خودروهای باکیفیت مشغول به کار میشند و حقوق خوب میگیرند چون وقتی تعداد زیادی ماشین وارد بشه یا در خود کشور تولید بشه اونوقت احتیاج به تعداد زیادی کارگر و کارمند دارند
    یعنی هم مردم راضی میشند هم کارکنانِ فعلیِ لگن سازها جز خودِ لگن سازها و حامیان حکومتی و دولتیشون چون دیگه نمیتونند هزار هزار ملیارد تومن پول به جیب بزنند و ببرند و بخورند
    برای همین , این پیشنهاد رو قبول نمیکنند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-09-2015 at 12:22.

14. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    ماجرای کمپین نخریدن لگنِ صفر رسیده به اخبار تلوزیون و دولت
    دیروز وزیر صنعت معدن گفت:
    این کمپین حرکت ضد انقلابی و خیانت به کشور هست . هر کسی مردم رو تشویق کنه به نخریدن تولیدات کشور ضد انقلاب هست چون باعث ضربه زدن به اقتصاد کشور و بیکاری جوانان میشه
    گفت من کِی گفتم خودرو ارزان میشه؟ شرکتهای خودروسازی کی گفتند خودرو ارزان میشه ؟ سازمان نظارت بر قیمتها کی گفت خودرو قراره ارزان بشه که بعضیها کمپین راه انداختند نخرید ارزان میشه ؟
    آبِ پاکی ریخت روی دست مردم که ارزونی خواب و خیاله تا ملت لگن صفر بخرند
    گفت خودروسازها اگر قیمت رو ثابت نگه دارند معنیش اینه که ارزان شده چون در کشور حدود 15% تورم هست . گفت به خودرو سازها گفتیم قطعات چینی نیارید . با کیفیت بیارید
    چقد زحمت کشیده جناب وزیر . تولیدکننده های قطعات و خودرو دارند جان و مال مردم رو به یغما میبرند اونوقت جناب وزیر فقط گفته لطفاً لطف کنید قطعات خوب بسازین و بیارین بی زحمت
    خودرو باکیفیت بیارند با گمرگی 10% . ملت حاضرند 70% حقوق همه ی کارکنان لگن سازها رو بهشون بدند تا کار مناسب پیدا کنند
    با این کار ملت ماشین خوب سوار میشند با قیمت همین لگنها .
    بیشتر کارکنان لگن سازیها هم توی نمایندگیهای خودروهای باکیفیت مشغول به کار میشند و حقوق خوب میگیرند چون وقتی تعداد زیادی ماشین وارد بشه یا در خود کشور تولید بشه اونوقت احتیاج به تعداد زیادی کارگر و کارمند دارند
    یعنی هم مردم راضی میشند هم کارکنانِ فعلیِ لگن سازها جز خودِ لگن سازها و حامیان حکومتی و دولتیشون چون دیگه نمیتونند هزار هزار ملیارد تومن پول به جیب بزنند و ببرند و بخورند
    برای همین , این پیشنهاد رو قبول نمیکنند
    یه مشت دزد تو این کشور مسئولن
    با قیمت یه دنا 15 هزار دلار
    اونور اب ماشینهای با کیفیت و کاملا استاندارد میشه خرید.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

16. 6 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقت کنید که رسانه هایی که از کمپین نخریدن خودرو ، حمایت میکنند ، مخالف دولت هستند .(میشه از روی سابقه وب سایت هاشون فهمید)
    افراد ی هم که میگن تحریم نکنید، افراد نزدیک به دولت هستند.
    چرا در دولت قبل که پراید به 20 میلیون رسید و آشغال تر شد، کسی کمپین تشکیل نداد و جان مردم با ارزش نشد؟
    لپ کلام:
    کار مخالفان دولت هستند و قصد چوب لای چرخ گذاشتن در دولت روحانی را دارند.
    (من خودم پراید سوار هستم و بیشتر از 70-80 تا که میرم، می ترسم. اما منظور چیز دیگریست. )

- - - Updated - - -

دقت کنید که رسانه هایی که از کمپین نخریدن خودرو ، حمایت میکنند ، مخالف دولت هستند .(میشه از روی سابقه وب سایت هاشون فهمید)
    افراد ی هم که میگن تحریم نکنید، افراد نزدیک به دولت هستند.
    چرا در دولت قبل که پراید به 20 میلیون رسید و آشغال تر شد، کسی کمپین تشکیل نداد و جان مردم با ارزش نشد؟
    لپ کلام:
    کار مخالفان دولت هستند و قصد چوب لای چرخ گذاشتن در دولت روحانی را دارند.
    (من خودم پراید سوار هستم و بیشتر از 70-80 تا که میرم، می ترسم. اما منظور چیز دیگریست. )

18. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

منم پیغامی دریافت کردم مبنی بر تغییر قیمت ها از 1 دی امسال که دوستمون هم زحمت نوشتنش رو کشیدن :

پژو 405SLX با قیمت 17 تومن
    تندر 90 دستی 19
    تندر 90 اتوماتیک 23
    سمند LX موتور قدیمی 14.5
    سمند موتور ملی 15.3
    پراید 131 حدود 9
    پراید 141 حدود 10
    --------------
    فکر می کنم این قیمت ها من درآوردی باشه ، برای مثال پراید 141 ارزونترین پراید بازار هستش و چطور امکان داره در آینده حدود 1 میلیون از بهترین توع پراید گرونتر بشه؟

یه اختلاف 500 هزار تومنی هم یه جایی من خودندم که بین سمند معمولی و سمند سورن بود و زده شده بود که این هم به نظر توهمی میادش.

من کاملا با کاهش قیمت خودرو موافقم و خودم هم منتظر همین موضوع هستم اما این قیمت ها کمی غیر واقعی به نظر می رسن ( حداقل در مقایسه با همدیگه )

20. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •