تو شهرمون دیدم. آخرین موردش بود. پریروز آخریش فروش رفته بود و فقط همین یه دونه تو ویترینی مونده بود. قیمت 3 میلیون ولی چون پشت ئیترینی بود تا 2.850 هم میداد.
تو شهرمون دیدم. آخرین موردش بود. پریروز آخریش فروش رفته بود و فقط همین یه دونه تو ویترینی مونده بود. قیمت 3 میلیون ولی چون پشت ئیترینی بود تا 2.850 هم میداد.
چون این مدل دیگه تولید نمیشه و سری جدیدش معرفی شده و حالا کی وارد کشور بشه معلوم نیست.نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ju7000
مدل ju7500 هم منحنیه
یک موضوعی که الان یادم اومد:نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات یکی از کاربران را میخوندم دیدم نوشته کلیپی چند دقیقه ای با حجم 11 گیگ توسط هارد اکسترنال را با ub850 خواستم اجرا کنم که تلویزیون خاموش میشد . نمیدونم این موضوع چقدر صحت داشته باشه
والا بنظر من تصادفی پیش اومده بوده و تاحالا هیچ جایی و حتی ریویو خارجی ندیدم که نوشته باشه درمورد این مشکل. و بنظرم حداقل 850 در پخش 4k مشکلی نداشته باشه
من کامل گیج شدم و وقتی ندارم . باید هفته دیگه بخرم. قیمت خوب 850 آدمو قلقلک میده
دوستان کمک لطفا
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
uf یا hu7000
من تاحالا uf850 روشن ندیده ام. اگه جایی دیدی و تونستی تست کنی یه منم خبر بده.
همهش تقصیر این ریویو ها و اون آقای آریایی هست که مارو به شک انداخت وگرنه تا الان تی وی داشتیم!!![]()
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ پورت UF850 کاملتر از HU7000 هست . اما در مورد کیفیت تصویر نمیدونم.
نگرانیم کیفیت پخش پایین تصاویر اس دی (ایران )هست .
نمیدونم چرا این مدلهای فورکی الجی از بعضی فول اچی دی های الجی ارزونتره که خودش نگرانی ایجاد میکنه.
از طرفی حس میکنم فورکی هنوز به تکامل نرسیده. بالاخره گیج شدم .
شما آریایی رو می شناسی ؟ اطلاعاتش درسته ؟ میشه بهش اعتماد کرد؟
نه والا نمیشناسمش. ولی حس میکنم چون قبلا فروشنده سامسونگ بوده تعصب خاصی نسبت بهش داره. شایدم اطلاعاتش درست باشه ولی حس میکنم خیلی بدبینانه نسبت به الجی نظر میده.
شما صفحات نظرات دیجی کالا مربوط به ub85000 و ub83000 و hu8850 رو بخونین ببینین به چه نتیجه ای می رسین. هرچند من خودم نتونستم نتیجه ای بگیرم.
الان نزدیک به 2 ماه هست سری j معرفی شده. کاش زود میومد ایران که میدیدیم و میخریدیم. البته سری j هم که بیاد فکرکنم به پول ما نخوره مخصووصا 4k. چون اولشه خیلی گرونتر میدن. چندماه طول میکشه به قیمت واقعی برسه. منم وقتشو ندارم. ته تهش بااااااید 20 روز دیگه بخرم. نمیدونم الان تو دبی اومده یا نه. اگه uf850 سایز 55 تا 3.5 گیربیادحتما میخرم. بنظر من اینکه سایتهای خارجی یا افراد داخلی میگن فلان مدل کیفیت تصویرش خیلی بالا نیست یا فرکانس پایین یا کثیفی تصویر داره اونا دارن با سری هاای
گرانقیمت سونی یا سامسونگ مثل hu8890 که 6 میلیونه مقایسه میکنن. خب ما داریم جنس بدون گارانتی با قیمت 3 میلیون میخریم که فکرکنم حداقل از جنسهای 3 یا 4 تومنی باضمانت بهتر باشه. درکل بنظرم شاید به کیفیت یه تلویزیون 6 میلیونی نباشه ولی از تلویزیون های 3 میلیونی که الان رایجترین برای خرید بین مردم هستند، بهتر باشه.
میگن پنل f با سری b به کلی فرق داره یعنی ممکنه فرکانس پاسخگوییش بهتر باشه یا مشکل کثیفی تصویر نداشته باشه؟
Last edited by T E R M I N A T O R; 13-08-2015 at 14:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)