تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون در مورد شخصیت های مجازی چیه؟

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شخصیت های متغیر و گذرا..غیرقابل اعتماد

11 31.43%
  • شخصیت های ثابت، قابل اعتماد ولی زمان بر برای شناخت

13 37.14%
  • شخصیت هایی که رفتارشون بستگی به موقعیت داره

7 20.00%
  • این نظر خواهی در مورد دنیای مجازی قابل استناد نیست

4 11.43%
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: شخصیت مجازی ما

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در قسمتی از مقاله اشاره میکنه که :

using online social networking should highlight these close relationships, which increases financial risk-taking. This effect should even occur even though such financial support is only perceived and not actually offered. This hypothesis is consistent with risk research (Slovic, Finucane, Peters, & MacGregor, 2004), where people judge risks not only on what they think about it but also on how they feel about it

و در قسمت دیگه ای هم اومده :

In doing so, online social circles help people accrue social capital that can either supplement or even replace offline social networks. The latter can be especially true for online friends who people may not see often in real-life or when the online interactions replace in-person ones

و همچنین :

because of low-cost technology and computer-mediated communication, online social networking sites reduce relationship barriers and encourage self-disclosure that otherwise would be difficult in-person (Tidwell & Walther, 2002). Since online social networking sites are free and easy-to-use, the accrual of social capital via online channels is also quicker than offline ones that often take more time to build (Donath & Boyd, 2004).

نقل قول اولم به نوعی (البته نه کامل و دقیق) پاسخ سوال دومش شما رو سعی داره بده ... یعنی مسئله اصلی به نظر میرسه اینه که ما چه حسی نسبت به پذیرش ریسک بر اساس ارتباطات احتماعی مون داریم ... نه اینکه صرفا این ارتباطات چقدر میتونن در عمل یا از نظر کیفیت به کمک ما بیان! . من البته فکر میکنم به این سوال شما میشه با دقت بیشتری تو یه تحقیق پاسخ داد ... اینجا هم رفرنسی داده شاید این مقاله Slovic, Finucane, Peters, & MacGregor, 2004 اشاره دقیقتری کرده باشه ...

و اما دوتا نقل قول دوم فکر میکنم با دقت بیشتری پاسخ سوال اولتون رو میده ... اول اشاره میکنه این سرمایه اجتماعی که از طریق شبکه های اجتماعی بدست میاد، "مکمل" و "گاها" جایگزین ارتباط آفلاین هست. یعنی هر حدی از ارتباطاتی که ما داریم، وقتی شکل آنلاین هم بهش اضافه میشه اون سرمایه اجتماعی بیشتر از قبل میشه . بعد هم اشاره میکنه بخاطر آسون بودن دسترسی به ارتباط آنلاین، سرعت بیشتری در گسترش این سرمایه های اجتماعی داره ... بنابراین به نظر میرسه معتقدن اون حس در ارتباط آنلاین راحتتر تقویت میشه . برداشت من اینطوره ...
    بله اینها رو در مقاله دیدم... اینها فرضیات و انتظارات اونهاست و به نوعی فرضیه سازی درباره این مسئله است و نه پاسخی دقیق. منظور من آزمایش و مشاهده دقیق بود. اون مقاله ای که رفرنس داده بود رو هم چک کردم و اون رفرنس یک ریویو از مطالعات ریسک هست و به این پرسش مرتبط نیست.

برای اینکه پرسش اول رو دقیق پاسخ بدیم لازمه یک تحقیق صورت بگیره که سیر تغییرات ریسک پذیری افراد طی زمان و میزان و نوع روابطشون و تغییراتش رو بررسی کرده باشه و بعد ببینه آیا این افکت همدردی/ساپورت که در نهایت باعث میشه شخص ریسک پذیرتر بشه چطور در زمان تغییر می کنه نسبت به کیفیت/کمیت روابط مجازی.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی بابت دعوت
    عرض شود که من شخصا در دنیای مجازی سعی کردم همیشه شخصیتم همونی باشه که هستم حالا تا چه حد موفق بودم رو نمیدونم
    فقط اینو میدونم که به دلیل رخ به رخ نشدن با طرفین صحبت کمی جسارت کلامم بیشتره ممکنه در حالت واقعی اینقدر صراحت لهجه نداشته باشم
    وگرنه در سایر موارد تقریبا با قرابت نزدیکی همینم که هستم!

در مورد بقیه هم اگر سنین پایینتر باشن مخصوصا پسرها سعی در ایده آل نشون دادنه شخصیتشون دارن در حالیه که همینجا شخصیته شکل میگیره و بنابر نوع محیط میتونه خوب یا بد شکل بگیره

تقریبا عده کثیری جهت جبران کمبودهاشون شخصیت مجازیشون رو ایده آل نمایش میدن اما همه ی اینها در نهایت به نتیجه ی خاصی نمیرسه علت هم اینه که هرچقدر شما بازیگر ماهری باشید پس از گذشت چندماه اون هویت واقعیت مبرهن و آَشکار میشه...

در نهایت میتونم بگم نمیشه همه رو جمع بست اما کفه ترازو به سمت بی اعتمادی به شخصیت های مجازی (از نظر من) سنگینی میکنه

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به نظرم با اومدن شبکه های مجازی بیش از پیش شخصیت دنیای مجازی افراد به شخصیت واقعیشون نزدیک شده، قبلا اکثرا فروم های تخصصی و در مرحله بعد سرگرمی بودند که افراد با اسم و آواتار مستعار در اونها فعالیت میکردند. لازمه این فعالیت هم دانستن حداقل های دنیای فناوری بود. الان خیلی راحت با یه گوشی موبایل و بدون دانش حداقلی در زمینه فناوری افراد بیشتری وارد فضای مجازی شدند و مطالبی که به اشتراک میزارن بیشتر از روزمره و زندگی واقعیشون هست. که فکر میکنم این یه بعد خوب از تکنولوژی باشه.

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

به نظرتون دلیل رو آوردن به این نوع رفتار چیه؟( در کنار بدست آوردن تائید بقیه)
    مورد قبول سایرین بودن همیشه درسته؟
    راستش من به خاطر سن نسبتا کمم تو اینترنت سعی میکنم سنم رو ب کسی نگم چون چیزی جز تحقیر نداشته و نداره ولی رفتارم رو تغییر نمیدم

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

8. این کاربر از mahdi-- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستش من به خاطر سن نسبتا کمم تو اینترنت سعی میکنم سنم رو ب کسی نگم چون چیزی جز تحقیر نداشته و نداره ولی رفتارم رو تغییر نمیدم

این روش جواب داده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

۹۰٪ کاربرد داشته ولی زیاد خوشایند نیست.

11. این کاربر از mahdi-- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

۹۰٪ کاربرد داشته ولی زیاد خوشایند نیست.

از چه نظر خوشایند نیست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

از چه نظر خوشایند نیست؟
    اینکه مجبور باشی چیزی که هیچ کس خودش انتخاب نکرد رو مخفی کنی به‌خاطر چیزی ک بقیه انتخاب نکردن‌.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینکه مجبور باشی چیزی که هیچ کس خودش انتخاب نکرد رو مخفی کنی به‌خاطر چیزی ک بقیه انتخاب نکردن‌.

برداشت دیگران بیشتر از طرز برخورد طرف مقابل ناشی میشه ..سن در مرتبه بعدی قرار داره...

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

برداشت دیگران بیشتر از طرز برخورد طرف مقابل ناشی میشه ..سن در مرتبه بعدی قرار داره...
    والا من تا دیدم چنین چیزی نبوده.
    یه گروه تلگرام بود ک ی بار سنم رو پرسیدن من هم نگفتم اونا هم گیر دادن. وقتی گفتم همشون یهو رفتارشون تحقیر آمیز شد منم سریع از اون گروه رفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •