تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داستان و سناریو قوی

8 27.59%
  • گرافیک جلوه های ویژه گرافیکی

8 27.59%
  • صوت

5 17.24%
  • گیم پلی

7 24.14%
  • همه موارد!

14 48.28%
  • هیچکدام!مگه ایرانی ها هم بازی می سازند؟؟؟؟

9 31.03%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 81

نام تاپيک: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

این بحث بی نتیجه است
    وقتی هیچ کسی از یه تیم پشتیبانی نمیکنه ، چطور میخواهید بازی های خوبی بسازید

اونهایی که میگن تو سال 92 بازی های Ea خیلی مزخرف بوده:
    خب اون موقع اگه میومدن و یه بازی مثل سان آندریاس میساختن با همون گرافیک و ... کسی میرفت و ازشون خرید کنه؟
    فکرشو بکن ، سان آندریاس به چه قطعات سخت افزاری ای نیاز داره ، یه کارت گرافیک 128 و رم 512 و دایرکت اکس 9 و یه گیگ فضای هارد دیسک و ...
    ( همه اینها حد اقل نیاز های سخت افزاری سان آندریاس هست )
    اونموقع کدوم یکی از این موارد وجود داشته؟
    یا حد اقل اگه وجود داشته ، قیمتشون چقدر بوده و چند نفر تو دنیا این سیستم رو داشتن؟
    اونموقع Ea یه بازی ساخته که برای نیاز اون زمان بوده ، حالا باید یه بازی بسازه که مطابق نیاز های حالا باشه
    الان اگه Ea یه بازی مزخرف مثل قارچ خور بده بیرون هیچ کس نمیگیره
    اونموقع هم اگه یه بازی با نیاز های سان آندریاس میداده بیرون هیچ کس نمیگرفته

یه مثال ساده تر بزنم:
    الان اگه Ea یه بازی بده بیرون که مثلا نیاز به سی پی یو ی آتلون و رم 2 گیگ و کارت گرافیک 1024 داشته باشه هیچ کس نمیخره
    اونموقع هم اگه یه بازی با نیاز های سان آندریاس میداد بیرون کسی نمیگرفت

این شرکت های ایرانی هم مثل اون مثال قارچ خورم هستن ، یه بازی مزخرف میدن بیرون ، اونموقع میگن اولین بازی بوده و بعدا بهتر میشه
    بهتر میشه معنی نداره ، یا یه بازی خوب باید بدن بیرون ، یا اینکه در شرکتشون رو تخته کنن

این بحث ها هم هیچ نتیجه ای نداره
    بعضی ها میگن توی پی سی ورلد کاربرای زیادی هستن که تری دی مکس و فتوشاپ و ... بلدن و میتونیم یه تیم تشکیل بدیم.
    این چه تیمی هست که یه نفرش توی خوزستانه ، یکی دیگه تو کرمانشاه و یکی دیگه تو مشهد و دیگری تو تهرون؟
    خب ، شاید اولش بتونن فایل هایی که ساختن رو با ایمیل به همدیگه ارسال کنن ، ولی وقتی حجمش رفت بالای 200 مگابایت چکار میکنن؟
    چطور باید کارشونو برای همدیگه بفرستن؟
    حتما میگید با پست میفرستن ، خیلی مسخره هست!
    چون هر دفعه باید 2 روز صبر کنن تا پست اون سیدی رو به دست یکی دیگه برسونه
    بعد اون طرف بیاد و چند روز روش کار کنه و دوباره به دست یکی دیگه برسونه
    میدونید اینطوری چقدر وقت و انرژی و هزینه تلف میشه؟
    در ضمن ، شما هنوز هیچ بازی ای نساختید و نیاز به چند نفر دارید که باهاتون همکاری کنه تا بتونید یه طرح خوبی بسازید.
    کی ها رو می خواهید بیارید؟
    زرگرپور خوبه؟ مگه بیکاره از اونور دنیا پاشه بیاد اینجا که یه بازی ایرانی بسازه ، اونهم بدون دستمزد.
    تا وقتی که نشه هزینه ای به کسی پرداخت کرد این بحث ها الکیه و هیچ دردی رو دوا نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما مشکلتون با کدوم قسمته؟ اگر می خواهید بگید ایرانی جماعت نمی تونه و اصلا توی زاتش این کارها نیست کاملا باهاتون مخالفم
    و البته مطمئن باشید ای ای تا اون زمان توانایی ساخت بازی مثل سان آندریاس نداشت و با پیشرفت علم سطح کاری بالا رفت اگر اینجور بود اول به جای اینکه بیاد آتاری را بسازن میرفتن ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3 می ساختن
    در ضمن اگر کسی پایه ساختش باشه هر جوری باشه جلو میبردش و من نگفتم پست کنن به هم در درجه اول باید شرکتهایی که دارن بازی در ایران طراحی می کنن با توجه به وسعت کاریشون این کار را بکنن ولی اگر شما که می خواهید بازی ساخته بشه و فکر می کنید ایراداتش زیاده باید به شرکتش مشکلاتش را ذکر کنید که فکر نمی کنم این کار را بکنید من خودم انجا چند مورد هم تامین هزینه ها توضیح دادم و البته این یه راهشه اگر هم نگرانید چه اشکالی داره برنامه نویسان و گرافیست های حاظر در تهران شروع کنن به کار پس میشه در هر نقطه ای کار را شروع کرد ولی این را هم قبول دارم که سخت هست
    و البته بازی همیشه نیاز به گرافیک نداره تا فروش و طرفدار مناسب باشه من همین الان هم از ماریو (قارچ خور) میکرو هم لذت می برم و به دفعات تمامش کردم پس فقط بحث بحث توانایی گرافیکی نیست
    اگر اشتباه نکنم شرکت سازنده رانندگی در تهران خصوصی و این خودش یک مزیته
    و البته بازی های زیادی از موتور گرافیکی بازی های دیگه استفاده کردن

و حتی چه اشکالی داره یک کار محصول مشترک با شرکت های دیگه خارجی درست کنیم مثل EA و 2kgames وubisoft

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط my friend
    این بحث بی نتیجه است
    وقتی هیچ کسی از یه تیم پشتیبانی نمیکنه ، چطور میخواهید بازی های خوبی بسازید

اونهایی که میگن تو سال 92 بازی های Ea خیلی مزخرف بوده:
    خب اون موقع اگه میومدن و یه بازی مثل سان آندریاس میساختن با همون گرافیک و ... کسی میرفت و ازشون خرید کنه؟
    فکرشو بکن ، سان آندریاس به چه قطعات سخت افزاری ای نیاز داره ، یه کارت گرافیک 128 و رم 512 و دایرکت اکس 9 و یه گیگ فضای هارد دیسک و ...
    ( همه اینها حد اقل نیاز های سخت افزاری سان آندریاس هست )
    اونموقع کدوم یکی از این موارد وجود داشته؟
    یا حد اقل اگه وجود داشته ، قیمتشون چقدر بوده و چند نفر تو دنیا این سیستم رو داشتن؟
    اونموقع Ea یه بازی ساخته که برای نیاز اون زمان بوده ، حالا باید یه بازی بسازه که مطابق نیاز های حالا باشه
    الان اگه Ea یه بازی مزخرف مثل قارچ خور بده بیرون هیچ کس نمیگیره
    اونموقع هم اگه یه بازی با نیاز های سان آندریاس میداده بیرون هیچ کس نمیگرفته

یه مثال ساده تر بزنم:
    الان اگه Ea یه بازی بده بیرون که مثلا نیاز به سی پی یو ی آتلون و رم 2 گیگ و کارت گرافیک 1024 داشته باشه هیچ کس نمیخره
    اونموقع هم اگه یه بازی با نیاز های سان آندریاس میداد بیرون کسی نمیگرفت

این شرکت های ایرانی هم مثل اون مثال قارچ خورم هستن ، یه بازی مزخرف میدن بیرون ، اونموقع میگن اولین بازی بوده و بعدا بهتر میشه
    بهتر میشه معنی نداره ، یا یه بازی خوب باید بدن بیرون ، یا اینکه در شرکتشون رو تخته کنن

این بحث ها هم هیچ نتیجه ای نداره
    بعضی ها میگن توی پی سی ورلد کاربرای زیادی هستن که تری دی مکس و فتوشاپ و ... بلدن و میتونیم یه تیم تشکیل بدیم.
    این چه تیمی هست که یه نفرش توی خوزستانه ، یکی دیگه تو کرمانشاه و یکی دیگه تو مشهد و دیگری تو تهرون؟
    خب ، شاید اولش بتونن فایل هایی که ساختن رو با ایمیل به همدیگه ارسال کنن ، ولی وقتی حجمش رفت بالای 200 مگابایت چکار میکنن؟
    چطور باید کارشونو برای همدیگه بفرستن؟
    حتما میگید با پست میفرستن ، خیلی مسخره هست!
    چون هر دفعه باید 2 روز صبر کنن تا پست اون سیدی رو به دست یکی دیگه برسونه
    بعد اون طرف بیاد و چند روز روش کار کنه و دوباره به دست یکی دیگه برسونه
    میدونید اینطوری چقدر وقت و انرژی و هزینه تلف میشه؟
    در ضمن ، شما هنوز هیچ بازی ای نساختید و نیاز به چند نفر دارید که باهاتون همکاری کنه تا بتونید یه طرح خوبی بسازید.
    کی ها رو می خواهید بیارید؟
    زرگرپور خوبه؟ مگه بیکاره از اونور دنیا پاشه بیاد اینجا که یه بازی ایرانی بسازه ، اونهم بدون دستمزد.
    تا وقتی که نشه هزینه ای به کسی پرداخت کرد این بحث ها الکیه و هیچ دردی رو دوا نمیکنه
    سلا مای فرن جان عزیز!اجازه بده من جواب شما را به طور اختصاصی بدم
    کسی که گفت ای ای در سال 92 بازی مضخرف می زد اینقدر سواد داشت که بدونه اون موقع سان آندریاس نمی شه زد منظور ایشون را شما درک نکردید بزارید من براتون تشریح کنم:ای ای در سال 92 بازی مضخرف زد یعنی مثل شرکت های ایرانی در اولین قدم شکست ناجور خورد،یعنی بازی یی که زد در زمان خودش قابل بازی کردن نبود،یعنی همه این موارد در زمان خودش اتفاق افتاده یعنی شما قبلش به دقت منظور حرف طرف مقاب را درک کن
    ام ای ای نشست به حرف کسانی مثل شما گوش کنه؟آره؟نشست به اون هایی که می گفقتن در شرکت را باید تختخه کنن گقت:باشه؟نه تلاش کرد به موفقیت امروز رسید هیچ چیزی بدون تلاش بدست نمی آید(بقیه موارد راجع به سان آندریاس نیاز به جواب نداره)
    منظور شما از بعضی ها دقیقا من بودم(منظورت را واضح بگو )خب مثل این که شما یک مشکل اساسی در درک مطلب دارید(به کلمات دقت کنید،بخوانید،بفهمید سپس جواب بدهید) خب من مجوبرم دوباره منظورم را براتون تشریح کنم!:من گفتم به طور مثال چرا در پی سی تیم بازی تشکیل نمی شه(دقت کنید اولا به طور مثال دوما داشتم دلایلی که حتی اگه کل اعضای پی سی تویه تهران بودن را بررسی می کرد)بقیه صحبتاتون در مورد ارسال!میل!وقت!و هزینه!بی مورد بود
    امیدوارم به مطالبم خوب دقت کنی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

من با تموم حرف های albous موافقم به جز جمله آخر چون فکر نمی کنم که با ما همکاری کنن مگر به عنوان ناشر در خارج از کشور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

شما مشکلتون با کدوم قسمته؟ اگر می خواهید بگید ایرانی جماعت نمی تونه و اصلا توی زاتش این کارها نیست کاملا باهاتون مخالفم
    من؟ مشکل؟ من هیچ وقت همچین حرفی رو نزدم و نخواهم زد.
    دیگه هر ننه قمری میدونه که خیلی از مدیران و کارکنان اصلی شرکت های بزرگ ایرانی هستن
    مثال بزنم؟
    1. پیر امید یار: مدیر و صاحب سایت ebay ، بزرگترین حراجی دنیا
    2. حبیب زرگرپور: گرافیست معروفترین بازی های دنیا مثل نید فور اسپید و ...
    3. یکی از مدیران ارشد گوگل ( اسمش الان یادم نیست )
    4. اون زنه که میخواد بره به فضا و اسمش رو به عنوان اولین زن فضانورد ثبت کنه
    5. تمامی دانشمندان و فیلسوفان مثل دکتر حسابی و ...
    بازم بگم؟
    من هیچ وقت به این هویت خودم توهین نمیکنم...

و البته مطمئن باشید ای ای تا اون زمان توانایی ساخت بازی مثل سان آندریاس نداشت و با پیشرفت علم سطح کاری بالا رفت اگر اینجور بود اول به جای اینکه بیاد آتاری را بسازن میرفتن ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3 می ساختن
    خب ، الان که امکانات شرکت های بازی سازی ایران مثل اونموقع نیست ، پس چرا باید بازی هایی مثل رانندگی در تهران بسازن که به مفت هم نمی ارزه؟
    در ضمن اگر کسی پایه ساختش باشه هر جوری باشه جلو میبردش و من نگفتم پست کنن به هم در درجه اول باید شرکتهایی که دارن بازی در ایران طراحی می کنن با توجه به وسعت کاریشون این کار را بکنن ولی اگر شما که می خواهید بازی ساخته بشه و فکر می کنید ایراداتش زیاده باید به شرکتش مشکلاتش را ذکر کنید که فکر نمی کنم این کار را بکنید من خودم انجا چند مورد هم تامین هزینه ها توضیح دادم و البته این یه راهشه اگر هم نگرانید چه اشکالی داره برنامه نویسان و گرافیست های حاظر در تهران شروع کنن به کار پس میشه در هر نقطه ای کار را شروع کرد ولی این را هم قبول دارم که سخت هست
    من فقط راههایی که میشه گرافیک و ... بازی رو برای یکدیگر فرستاد رو گفتم.
    مثلا برای بازی هایی مثل رانندگی در تهران باید یه لیست دو کیلومتری از مشکلاتش آماده کرد و بهشون فرستاد که با این پشتیبانیه قوی ای که شرکت های ایرانی دارن هم حتما جواب مونو میدن!!!
    حتی اگه خودشون 2 دقیقه این بازی رو انجام بدن پی به مشکلاتش میبرن
    این رو هم بدون ، بدون پشتوانه هیچ وقت موفق نمیشید.
    و البته بازی همیشه نیاز به گرافیک نداره تا فروش و طرفدار مناسب باشه من همین الان هم از ماریو (قارچ خور) میکرو هم لذت می برم و به دفعات تمامش کردم پس فقط بحث بحث توانایی گرافیکی نیست
    آره ، ماریو که جای خود داره ، منم ازش خوشم میاد. اما اینقدر نسخه های تقلبی قارچ خور وجود داره که اصلیش خیلی سخت گیر میاد.
    ولی خودتون قضاوت کنید ، بازی ای که توش پر از باگ های گرافیکی و صدا و ... هست رو کسی میخره؟
    اگر اشتباه نکنم شرکت سازنده رانندگی در تهران خصوصی و این خودش یک مزیته
    آره ، خصوصی بوده ، اما نیروی انتظامی پشتش بوده و بهش کمک میکرده ( خدا میدونه که اگه این نیروی انتظامی ساپورتش نمیکرد چه افتضاح بزرگتری میدادن بیرون! )
    درسته ، بازی های زیادی این کارو کردن
    چند تا بازی هم از موتور گرافیکی دوم استفاده کردن که از نظر گرافیک خیلی قشنگ ساخته شده و مشکلات کمی داره
    اما کی میره موتور دوم رو بگیره؟ اصلا میدونید هزینه اش چند میلیون هست؟
    کدومتون میخواهید چند ملیون پول بزارید و موتورش رو بخرید و باهاش کار کنید؟
    و حتی چه اشکالی داره یک کار محصول مشترک با شرکت های دیگه خارجی درست کنیم مثل EA و 2kgames وubisoft
    اگه اینطور بود که خوب بود ، مشکلی نداشتیم
    ولی کی این شرکت های بزرگ وقتشونو طلف میکنن تا با ما همکاری کنن که بعدش ما رقیبشون بشیم؟
    یه جوری میتونیم با اونها همکاری کنیم.
    اونهم به شرطی که چند میلیون دلار پول جمع کنیم و خرجشونو بدیم تا با ما یه خورده همکاری کنن!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

سلا مای فرن جان عزیز!اجازه بده من جواب شما را به طور اختصاصی بدم
    کسی که گفت ای ای در سال 92 بازی مضخرف می زد اینقدر سواد داشت که بدونه اون موقع سان آندریاس نمی شه زد منظور ایشون را شما درک نکردید بزارید من براتون تشریح کنم:ای ای در سال 92 بازی مضخرف زد یعنی مثل شرکت های ایرانی در اولین قدم شکست ناجور خورد،یعنی بازی یی که زد در زمان خودش قابل بازی کردن نبود،یعنی همه این موارد در زمان خودش اتفاق افتاده یعنی شما قبلش به دقت منظور حرف طرف مقاب را درک کن
    ام ای ای نشست به حرف کسانی مثل شما گوش کنه؟آره؟نشست به اون هایی که می گفقتن در شرکت را باید تختخه کنن گقت:باشه؟نه تلاش کرد به موفقیت امروز رسید هیچ چیزی بدون تلاش بدست نمی آید(بقیه موارد راجع به سان آندریاس نیاز به جواب نداره)
    منظور شما از بعضی ها دقیقا من بودم(منظورت را واضح بگو )خب مثل این که شما یک مشکل اساسی در درک مطلب دارید(به کلمات دقت کنید،بخوانید،بفهمید سپس جواب بدهید) خب من مجوبرم دوباره منظورم را براتون تشریح کنم!:من گفتم به طور مثال چرا در پی سی تیم بازی تشکیل نمی شه(دقت کنید اولا به طور مثال دوما داشتم دلایلی که حتی اگه کل اعضای پی سی تویه تهران بودن را بررسی می کرد)بقیه صحبتاتون در مورد ارسال!میل!وقت!و هزینه!بی مورد بود
    امیدوارم به مطالبم خوب دقت کنی
    نگا کن سعید جون
    من فقط گفتم که تا وقتی نتونیم همه یه جا جمع بشن و یه گروه تشکیل بدن و پاش بایستن این گروه خوب نمیتونه کار کنه
    شما ببین که تو رانندگی در تهران چه شکستی خوردن...
    با اینکه X تومن خرجش کردن ، ولی به هیچ دردی نخورد و تا اونجایی که میدونم فروش زیادی نداشتن
    حالا فکر کن یه گروه تشکیل دادن ، تا وقتی منسجم نباشه به هیچ دردی نمیخوره
    W میره سربازی ، X میره زن میگیره ، Y هم میره مسافرت خارج و دیگه بر نمیگرده و Z هم میوفته و دست و پاش میشکنه
    آخرش هیچ کسی نمیمونه تا کار رو ادامه بده

سعید جون ، فکر کردی بازی سازی الکیه که 4 نفر بشینن کنار هم دیگه و یه بازی بدن بیرون و بقیه هم برن بخرن؟
    نه عزیز ، اگه اینطوری بود که الان همه مردم دنیا X میلیون دلار از این راه پول در می آوردن
    به غیر از سودی که میکنید ، باید حد اقل خرجی که بابتش دادید رو بهتون برگردونه یا نه؟
    فکر کردی تو ایران بازی فروش میره؟ از هر 1000 تا سی دی بازی ای که تو ایران فروش میره فقط یکی از اونها اصله و بقیه توسط شرکت هایی مثل ebay متقلب و ثمین سافت و ... کپی و کرک میشه و با قیمت خیلی ارزونتری دست کاربرا میرسه
    چند نفر توی ایران حاظرن یه بازی ای که فقط با 500 تومن توی هر کوچه و بازاری پیدا میشه رو بره از نماینده فروش معتبر اون بازی به قیمت 15000 تومن بخره؟
    کی حاظره با پولی که میتونه 30 تا از بهترین بازی های دنیا رو بخره و بازی کنه رو بده و یه بازی که اصلا کیفیتی نداره رو بگیره که با 2 ساعت بازی کردن باهاش اونو بندازه دور؟
    اصلا خود شما ، مثلا میری بازی سان آندریاس یا دوم یا مدال افتخار یا کواک یا ... رو با قیمت اصلی و از نماینده اصلی یوبی سافت یا ای ای یا ... بگیری؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط my friend
    نگا کن سعید جون
    من فقط گفتم که تا وقتی نتونیم همه یه جا جمع بشن و یه گروه تشکیل بدن و پاش بایستن این گروه خوب نمیتونه کار کنه
    شما ببین که تو رانندگی در تهران چه شکستی خوردن...
    با اینکه X تومن خرجش کردن ، ولی به هیچ دردی نخورد و تا اونجایی که میدونم فروش زیادی نداشتن
    حالا فکر کن یه گروه تشکیل دادن ، تا وقتی منسجم نباشه به هیچ دردی نمیخوره
    W میره سربازی ، X میره زن میگیره ، Y هم میره مسافرت خارج و دیگه بر نمیگرده و Z هم میوفته و دست و پاش میشکنه
    آخرش هیچ کسی نمیمونه تا کار رو ادامه بده

سعید جون ، فکر کردی بازی سازی الکیه که 4 نفر بشینن کنار هم دیگه و یه بازی بدن بیرون و بقیه هم برن بخرن؟
    نه عزیز ، اگه اینطوری بود که الان همه مردم دنیا X میلیون دلار از این راه پول در می آوردن
    به غیر از سودی که میکنید ، باید حد اقل خرجی که بابتش دادید رو بهتون برگردونه یا نه؟
    فکر کردی تو ایران بازی فروش میره؟ از هر 1000 تا سی دی بازی ای که تو ایران فروش میره فقط یکی از اونها اصله و بقیه توسط شرکت هایی مثل ebay متقلب و ثمین سافت و ... کپی و کرک میشه و با قیمت خیلی ارزونتری دست کاربرا میرسه
    چند نفر توی ایران حاظرن یه بازی ای که فقط با 500 تومن توی هر کوچه و بازاری پیدا میشه رو بره از نماینده فروش معتبر اون بازی به قیمت 15000 تومن بخره؟
    کی حاظره با پولی که میتونه 30 تا از بهترین بازی های دنیا رو بخره و بازی کنه رو بده و یه بازی که اصلا کیفیتی نداره رو بگیره که با 2 ساعت بازی کردن باهاش اونو بندازه دور؟
    اصلا خود شما ، مثلا میری بازی سان آندریاس یا دوم یا مدال افتخار یا کواک یا ... رو با قیمت اصلی و از نماینده اصلی یوبی سافت یا ای ای یا ... بگیری؟

کسی به هویتش توهین نکرده که حالا خجالت بکشه
    اگه من بیام بگم ایران ... یا مردم ایران ... هستن ، اونوقت چه توقعی باید از خارجی ها داشت؟
    سلام علی جون!
    نخیر بازی سازی به همین الکی که گفتی نیست.اصلا من این تاپیک زدم که مشکلات بازی های قبلی بررسی و انتظار یه بازی کننده ایرانی را از یک بازی ایرانی ببینم.دقیقا می خواستم بگم که بله بازی اگه خوب باشه فروش می ره می دونی چرا؟من خودم به عینه دیدم طرف به خاطر حمایت از بازی سازان داخلی می ره بازی را می خره و بعد هیچ حرفی نمی زنه.علی جون تا حالا با خودت فکر کردی چرا بازی رانندگی در شهر تهران کرک نشد؟شاید بگی به خاطر نیروی انتظامی بود،نه علی جون به خاطر این بود که مردم حمایت از تولید داخلی را درک می کنند،مردم پشتیبانی از یه محصول داخلی را می فهمن(البته اگه محصول خوش ساخت باشه چه بهتر)
    نه مسلما من هیچ وقت چنین کاری نمی کنم(بازی اصل بخرم)
    اما یه نکته:شما اینو می دونستی که بازی رانندگی در شهر تهران خارج از کشور هم فروش داشت؟بله ایرانیان مقیم خارج از کشور(که کم هم نیستند)بازی را با این که می دونستن کیفیت خوبی نداره خریدن!باز هم فکر می کنم به خاطر حمایت از تولید داخلی بود،این طور نیست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

خب حالا یه دفعه یا دو دفعه ، نهایتش دیگه 3 دفعه میرن بخواطر حمایت از تولید داخل اینجور بازی ها رو میخرن
    نمیشه که تا ابد هر چی بازی ایرونی اومد بیرون برن و بخرنش
    مثلا نهایتش 15 تومن بخواطر 3 تا بازی میدن
    ولی وقتی قدرت ساخت و کیفیت بازی خوب نشد و هر روز یه بازی با کیفیت پایین اومد بیرون ، ملت نمیرن اون بازی بیخود رو بخواطر تولید داخلی بودنش بخرن
    شاید این شرکت ها بخوان ماهی 2 تا بازی بدن بیرون ، در سال میشه 24 تا
    حد اقل قیمت هر کدوم هم به طور مثال اگه 15 تومن باشه قیمتش میشه 360 هزار تومن
    کی میاد هر سال این پولو بده فقط بخواطر اینکه از تولید داخل حمایت کرده باشه؟

موفق باشید
    Last edited by my friend; 15-09-2006 at 22:53.

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

آقا فقط هر كاري مي كنيد توي اين تاپيك دعوا راه ندازيد خواهشا !

فعلا :

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

نه عزیز
    دعوا کجا بود؟
    ما دو نفر از قبل از اینکه با پی سی ورلد آشنا بشیم با هم دوست بودیم
    البته باید بگم که خیلی جاها نظرامون با هم برابر نیست ، ولی یکی از بهترین دوستام همین سعید هست.
    دعوا هم تو این سایت نمیکنیم.
    اگه خواستم باهاش دعوا کنم پا میشم میرم دم در خونشون!!!

خوش باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •