سلا مای فرن جان عزیز!اجازه بده من جواب شما را به طور اختصاصی بدم
کسی که گفت ای ای در سال 92 بازی مضخرف می زد اینقدر سواد داشت که بدونه اون موقع سان آندریاس نمی شه زد منظور ایشون را شما درک نکردید بزارید من براتون تشریح کنم:ای ای در سال 92 بازی مضخرف زد یعنی مثل شرکت های ایرانی در اولین قدم شکست ناجور خورد،یعنی بازی یی که زد در زمان خودش قابل بازی کردن نبود،یعنی همه این موارد در زمان خودش اتفاق افتاده یعنی شما قبلش به دقت منظور حرف طرف مقاب را درک کن
ام ای ای نشست به حرف کسانی مثل شما گوش کنه؟آره؟نشست به اون هایی که می گفقتن در شرکت را باید تختخه کنن گقت:باشه؟نه تلاش کرد به موفقیت امروز رسید هیچ چیزی بدون تلاش بدست نمی آید(بقیه موارد راجع به سان آندریاس نیاز به جواب نداره)
منظور شما از بعضی ها دقیقا من بودم(منظورت را واضح بگو )خب مثل این که شما یک مشکل اساسی در درک مطلب دارید(به کلمات دقت کنید،بخوانید،بفهمید سپس جواب بدهید) خب من مجوبرم دوباره منظورم را براتون تشریح کنم!:من گفتم به طور مثال چرا در پی سی تیم بازی تشکیل نمی شه(دقت کنید اولا به طور مثال دوما داشتم دلایلی که حتی اگه کل اعضای پی سی تویه تهران بودن را بررسی می کرد)بقیه صحبتاتون در مورد ارسال!میل!وقت!و هزینه!بی مورد بود
امیدوارم به مطالبم خوب دقت کنی