[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گریه های بنا واقعاً درد آور بود.این همون مربی چهار سال پیش بود که سه طلا آورد.باید دید چی شده؟سن کشتی گیرانمون که به نظر من بالا بود.تمرینات خوب نبوده؟
گریه های بنا واقعاً درد آور بود.این همون مربی چهار سال پیش بود که سه طلا آورد.باید دید چی شده؟سن کشتی گیرانمون که به نظر من بالا بود.تمرینات خوب نبوده؟
بهداد همین که رکورد تک ضربمون رو نگه داشت غیرتش رو نشون داد.
مدالشو ازش گرفتن اما خب نگران نیستیم ....اون رکورد و این مدال خیلی زود و با اقتدار برمیگرده.
غیرت رو یاد داد به خیلیا....دمش گرم![]()
هر دو ضربه اول سلیمی خطا بود و ضربه سومش هم جای بحث نداره. اصلا شکی در این نیست. من که بازیها رو از BBC می دیدم هم قبل از اینکه حتی داوران چیزی بگن موقع انجام اون حرکت کارشناس وقتی هنوز وزنه بالای سر سلیمی بود و داورها چیزی نگفته بودن گفت این خطاست. آرنج موقع قسمت آخر (Jerk) به هیچ وجه نباید تغییر مسیر بده که در هر دو حرکت سلیمی تغییر مسیر داد. هیچ کدوم از رقیب هاش که مدال گرفتن چنین مشکلی نداشتن. این میتونه ناشی از مصدومیت باشه متاسفانه که بعضی مواقع در کنترل وزنه بردار نیست.
اشتباه تاکتیکی از کادر فنی بود که ضربه اول رو بالا انتخاب کرد چون سلیمی می تونست 240 رو بزنه و هر چیزی بالای 236 در نهایت بهش مدال نقره رو می داد. و اونی هم که مدال طلا گرفت صد درصد حقش بود چون رکورد جهان رو در مجموع زد، و در دو ضرب 258 زد که سلیمی هیچ وقت نزده بود. بهترین رکورد سلیمی در مجامع بین المللی در دو ضرب 255 است. در مجموع هم رکورد سلیمی 465 است که به مراتب پایین تر از 473 ای است که رقیبش زد.
غیرتی رو هم به کسی یاد نداد. برگشتنس به تونل و صحنه وقتی زمان ضربه زدن حریفش بود و تایم داشت می گذشت بی احترامی به سایر وزنه بردارها بود، و تماشاگرهای ایران هم با هو کردن سایر وزنه بردارها موقع وزنه زدن گوشه ای از فرهنگمون رو به همه جهان نشون دادن متاسفانه، همون فرهنگی که همین الان در حال توهین کردن در شبکه اجتماعی وزنه برداری هستند که طلا گرفت. شب بدی برای سلیمی بود و بدشانسی آورد و مقابل رقیب بهترش باخت، ولی به خاطر بی برنامگی کادر فنی در انتخاب صحیح وزنه مدال نگرفت (می تونست راحت نقره بگیره)، و شب بدی برای ایران بود چون وقتی صحبت اخلاق میشه متاسفانه چه وزنه بردارمون و چه تماشاگرهامون رفتار درستی نشون ندادن از خودشون.
وزنه برداری یکی از ورزش های اول کشور ماست اونوقت یه کارشناس انگلیسی که حرفی تو این رشته واسه گفتن ندارن باید ارجحیت داشته باشه. توی سیمای ایران هم فریم به فریم حرکت اول بررسی شد.هر دو ضربه اول سلیمی خطا بود و ضربه سومش هم جای بحث نداره. اصلا شکی در این نیست. من که بازیها رو از BBC می دیدم هم قبل از اینکه حتی داوران چیزی بگن موقع انجام اون حرکت کارشناس وقتی هنوز وزنه بالای سر سلیمی بود و داورها چیزی نگفته بودن گفت این خطاست. آرنج موقع قسمت آخر (Jerk) به هیچ وجه نباید تغییر مسیر بده که در هر دو حرکت سلیمی تغییر مسیر داد. هیچ کدوم از رقیب هاش که مدال گرفتن چنین مشکلی نداشتن. این میتونه ناشی از مصدومیت باشه متاسفانه که بعضی مواقع در کنترل وزنه بردار نیست.
یه طوری میگید واسه بقیه وزنه بردارا همچین مشکلی نبود انگار اصلا تماشا نکردید. هم امشب و هم شب های پیشین اشکالات خیلی بدتر از حرکت دوم سلیمی هم سه چراغ سفید گرفته بود.
امشب هم داور چینی چراغ سفید داد. کشوری که در این رشته صاحب عنوان هست.
ضعف داوری کاملا واضح بود. سفید دادن حرکت دوم !!!
من نمیدونم نگه داشتن رکورد تک ضرب ابران با یه نیمه زانو غیرت نیست چیه.غیرتی رو هم به کسی یاد نداد.
توی اون لحظات وقتی با چنین بی انصافی روبرو بشید من فکر نمیکنم بتونی بگی باشه و بشینی سرجات.
Last edited by SA3EDLORD; 17-08-2016 at 05:18.
واکنش ها بعد از اتفاقات دیشب:
انوشیروانی سرمربی تیم ملی:
من درخواست کردم دوباره ویدئو ببینم اما ندادند. احساسم اینه که علنا حقم رو خوردند و شاید این دسیسه است که دو نفر که دشمن مطلق فدراسیون ما تو آسیا هستند نشسته بودند تو ژوری و علنا حق ما رو خوردند، با رئیس فدراسیون جهانی صحبت کردم میگه من میدونم اما متاسفم، سیستم و تشکیلات اصلی ژوری رو چیده و ما باید احترام بذاریم. خبرنگار: آیا به این برمیگرده که نمیخواستن سومین مدال رو به ما بدهند؟ قطعا نخواستند، حرکت اولمون خودم میگم که خطا بود درسته، ولی دومی نه هر دو دست مساوی صاف شد، ، با همون نقره میگرفتیم، مدال رو از ما گرفتن، این حق کشی زنده است، وقتی رئیس فدراسیون جهانی کشتی میگه من کاری نمیتونم بکنم دیگه این سیستم رو باید ریخت سطل آشغال. خبرنگار: اعتراض رسمی نمیکنید؟ انوشیروانی: اعتراض که میکنیم منتها مدال رو دادند و حق مارو گرفتند که اینهمه بهداد مصیبت کشید و شب و روز گذاشت.
بهداد سلیمی:
خیلی بدبختی کشیدم (در حال گریه) روحیه ام رو به هم ریختند با این حال برای حرکت دوم خودم رو جمع کردم اومدم زدم داورا هم قبول کردن اما وقتی نخوان یه نفر مدال بگیره تمام تلاششون رو میکنن همونطور که دوران قبل سر بچه های مارو بریدند در المپیک سیدنی الان هم سر ما رو بریدند.
مردم دیدند، به راحتی حقم رو خوردند، هرچی اعتراض کردیم آقای آیان رئیس فدراسیون جهانی گفت حق با توئه اما کاری از دست من بر نمیاد، چرا رئیس فدراسیون باید این حرف رو بزنه، اینا همش به خاطر دشمنی اون آقای جلود جلاده، به نظرم او جلاده جلود نیست، با همسرش که توی ژوری نشسته بودند دشمن سر سخت آقای مرادی اند، چرا اونهارو اونجا گذاشتند اصلا قرار نبود اونها اونجا باشن، رکورد یک ضرب رو زدم اما نزاشتن طلامو بگیرم، خبرنگار: آیا مشکلشون با سه طلایی شدن ایران بوده؟ بهداد: احتمالا، وقتی آقای آیان میگه حق با توئه اما کاری از دستم برنمیاد.
پرویز پرستویی در اینستاگرام:
بهداد جان مى دانم چه زجرهايى كشيدى
به خوبى در حافظه ام نقش بسته است آنهمه درد كشيدن ها و فريادهايت.
با عصا مى آمدى.
با درد و فرياد اما اميد.
تخت به تخت هم شاهد بودم تحمل مى كردى تا امروز را بار ديگر معنا كنى و پولاد سخت و سرد را شرمنده ى غيرتت.
آن روزها در كلينيك فيزيوتراپى دكتر نوروزى زانوى جراحى شده ات را محكوم به غيرت كرده بودى تا همت كند و بار ديگر پرصلابت كيلو كيلو كوه را بر دستانت بالاى سر ببرى.
شصت و چهار جلسه شاهد بودم چه مرامت ها كشيدى تا به امروز برسى.
پهلوانى كردى قهرمان و دم نزدى.
حال بار ديگر با آن همه پولاد سخت كه مغلوب غيرتت شد بر دوش هموطنانى قرار دارى كه عشق به تو را خوب بلدند نجوا و تفسير كنند.
شير مادر حلالت پهلوان كه دلها را با جنگيدن شاد كردى و لبخند را با غيرت هديه.
درود به شرافت دكتر سهراب كيهانى كه علمش را بكار بست تا تيغ جراحى اش يكبار ديگر باعث شود در آوردگاه المپيك، ايرانى غرورش را با تو معنا كند.
درود به شرافت دكتر نوروزى كه ماهها برايت عشق گذاشت و خانم محمدى كه تلاش كرد خم به ابرويت نيايد.
بهداد عزيزم پرواز با پرواز شروع نمى شود؛ به تاملى به ايستادنى و به سكوتى و به اراده اى در پس سختى ها...
و تو پهلوان سر به زير ايران خوب راه و رسم پرواز را آموخته اى.
پرواز و بزرگى دوباره ات به تو و همسرت و خانواده ات و دكتر كيهانى و دكتر نوروزى و خانم محمدى و همت و غيرت و تلاشت مبارك و خوش
سهم ایران دو طلا بود ، نه بیشتر !
موضوع دست های پشت پرده و تصمیمات پنهانی وزنه برداری قبل از این هم برای ایرن اتفاق افتاده بود که شاهین نصری نیا این تصمیمات را برای بهداد پیش بینی می کرد.
به گزارش "ورزش سه"، المپیک 2000 سیدنی اتفاقی عجیب را برای وزنه برداری ایران به همراه داشت که شاهین نصیری نیا ستاره وزن 85 کیلو ایران در آن سال ها به طرز مشکوکی 3 حرکت خود را اوت کرد و از المپیک کنار رفت. این اتفاق چند بار دیگر هم برای وزنه برداران ایرانی پیش آمده بود که آخرین آن به المپیک لندن و باز هم در وزن 85 کیلوگرم برای سهراب مرادی اتفاق افتاد. وزنه برداری ایران در حالیکه می رفت سومین طلای خود را در این المپیک کسب کند تا جاودانه شود با تصمیمات عجیب هیات ژوری و البته داوران رو به رو شدند تا بهداد سلیمی در عین ناباوری از المپیک حذف شود.
دست های پشت پرده و لابی های " أیان" رییس کمیته جهان وزنه برداری بارها در حد شایعه مطرح شده بود اما شاهین نصیری نیا در گفت و گویی قدیمی با از این تصمیمات پنهان پرده برداری کرده بود و احتمال این تصمیمات را برای بهداد در این المپیک می داد. او در آن گفت و گو یادآوری کرده بود:
* اگر روی صحنه می رفتم به بهانه دوپینگ، محرومم می کردند
او در مورد اتفاقاتی که در المپیک سیدنی برایش اتفاق افتاد می گفت:« قبل از بازی به رئیس وقت فدراسیون ما گفتند کوروش نباید وزنه بزند. یادتان که هست آن سال ها من بهترین رکوردها را زده بودم اما پیروس دیماس یک اسطوره بود . این برای روسای فدراسیون خیلی مهم است که اسطوره سازی کنند و قهرمان هایی داشته باشند که دو یا 3 طلای جهانی می گیرند. در آن وزن ما 3 نفر بودیم. من ، ورزشکار آلمانی و پیروس دیماس یونانی. گفتند او باید قهرمان شود. من گفتم پس بگذارید بروم روی صحنه برای مدال نقره یا برنز اما زیر بار نرفتند. گفتند اگر بروی روی صحنه به بهانه دوپینگ ، محرومت می کنیم و کل تیم ایران را بر می گردانیم ایران. ما هم که زورمان نمی رسید . کسی را در فدراسیون جهانی نداشتیم. چاره ای برای مان نماند غیر از اینکه بروم و مصدوم بشوم. درحالی که آلمان ها اقلا ورزشکارشان را فرستادند وبه یک مدال نقره رسیدند.»
* نمی خواهند بهداد اسطوره شود
او در مورد اینکه این سناریو در وزنه برداری همیشه قرار است تکرار شود یا نه هم توضیح داد:« شک نکن که همین طور است. آنها مدال ها را از قبل می چینند. الان دسته 94 کیلوگرم را ببین. برای قهرمانی ایلیا همه کار می کنند . او از هر بندی آزاد است. چون تبدیل شده به یک اسطوره ، برای شان درآمدزایی می شود. در دسته 105 کیلو دیدید چطور روس ها را حذف کردند؟ شک نکن در این وزن اتفاقات خاصی افتاده. خدا را شکر برآیند این اتفاق به نفع نصیر شلال ما شد اما این اتفاقات قطعا طبیعی نیست. در دسته سنگین وزن هم شانس با ماست که خدا را شکر بهداد الان اسطوره این وزن شده ، مثل خود حسین. او که وزنه می زند ، مردم حاضرند بلیت بخرند و اسپانسرها برایش هزینه می کنند. اگر غیر از این بود در سنگین وزن هم سناریوی جدیدی می چیدند. مگر یادت نیست با علی حسینی چه کردند.یا اتفاقاتی که برای وزنه برداری ما در سال 2007 ایجاد کردند. این ها همه دست آیان است. او تعیین می کند چه کسی در این رشته مدال بگیرد. روزی که او از وزنه برداری برود ، این رشته بهشت می شود.»
او گفت : اینها خودشان وزنه بردار بودند و بلدند چه کار کنند. جالب اینکه این پیش بینی قبلا صورت گرفته بود که اجازه نخواهند داد ایران بیش از دو طلای مردان را ببرد ،'.
ورزش3
بعید میدونم بهداد میتونست طلا بگیره ولی نقره رو حتما میگرفت.چون با اون 258 که گرجستانی بلند کرد حساب کار اومد دستم امادگیش در چه حد بود.بهداد تو تمرینات بعد از عمل فک نکنم بیشتر از 255 رسیده بود.
هر دو حرکتش رو الکی خطا دادن.خیلی سبک بلند شد مشخص بود چیزی نبود براش.حرفشو قبول دارم وقتی بهانه بدی دست کسی که دنبال بهانه میگرده .....نتیجش میشه همین.مخصوصا اگه رقیب هم باشه!!
Last edited by javad2015; 17-08-2016 at 07:43.
تو این صفحه (لینک زیر)خیلی ها از غیرت سلیمی و حق خوری که شده حرف زدن اما چون بی بی سی که همیشه حق رو به ایرانیا میده چون دوست هست گفته حرکات سلیمی خطا بودپس اونایی که گفتن حق رو به سلیمی دادن اشتباه کردن
درد در چهره سلیمی به وضوح آشکار بود اما چون بی بی سی کارشناسی کرده پس نمیشه گفت سلیمی با غیرت وزنه زد
حذف شود....
Last edited by saman123123; 17-08-2016 at 11:53.
بی بی سی و دوستاش توی این انجمن چقد از شکست بچه های ایران خوشحالن!!خوش باشید !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)