سازمان خصوصی سازی اعلام کرد که جلسه اعلام برندگان مزایده دو تیم قرمز و ابی پایتخت به فردا موکول شده است.
محتوای مخفی: متن خبر
واقعاً مریضید :|
یا بگید میفروشیم یا نمیفروشیم
هم خرُ میخوان هم خرما رو :|
بلی
خیر
سازمان خصوصی سازی اعلام کرد که جلسه اعلام برندگان مزایده دو تیم قرمز و ابی پایتخت به فردا موکول شده است.
محتوای مخفی: متن خبر
واقعاً مریضید :|
یا بگید میفروشیم یا نمیفروشیم
هم خرُ میخوان هم خرما رو :|
این خراب شده اسمش ایرانه
من یکی از اول که گغتن خصوصی سازی باور نکردم الانم باور نمیکنم حتی اگه واقعا هم خصوصی بشه تا چند سال نگذره باور نمیکنم
کوتاهترین جک دنیا اگه سایپا مطمئن بود الان از نظر من خصوصی سازی این عنوان رو داره البته تو ایران![]()
اعلام نتیجه مزایده سرخابی ساعت 15امروز
مشاور سازمان خصوصی سازی از دریافت صورتجلسه تائید شده سه وزیر عضو هیات واگذاری برای واگذاری سهام باشگاه های سرخابی، خبر داد و گفت: نتیجه مزایده چهارم ساعت 15 روز جاری (چهارشنبه) اعلام می شود.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا، سیدجعفر سبحانی افزود: سه وزیر اقتصاد، دادگستری و ورزش و جوانان صورتجلسه مربوطه را امضا و به سازمان خصوصی سازی ارائه کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه در مورد اهلیت متقاضیان خرید سهام این باشگاه ها اطمینان حاصل شده است، تصریح کرد: استعلام های لازم در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا هر دو باشگاه، برنده مزایده دارند، گفت: احتمال اینکه باشگاه پرسپولیس برنده داشته باشد، بیشتر از استقلال است زیرا این باشگاه دارای سه متقاضی بود.
یادآور می شود؛ در مزایده چهارم سرخابی ها شرکت سرمایه گذاری سمند برای باشگاه استقلال مبلغ 290 میلیارد و 500 هزار تومان را پیشنهاد داده بود. رقم پیشنهادی شرکت آذین استیل یکی از سه خریدار پرسپولیس 332میلیارد و 688 میلیون و 666 هزار و 666تومان بود. شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی نیوان ابتکار از دیگر خریداران باشگاه پرسپولیس 290میلیارد تومان و شرکت بهنام پیشرو کیش نیز 329 میلیارد و 889 میلیون و 598 هزار و 880 تومان پیشنهاد داده بودند.
به گزارش خبرنگار فارس، طبق گفته مسئولان سازمان خصوصی سازی قرار بود امروز ساعت 15 نتیجه مزایده چهارم دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اعلام شود، اما در حالی که هنوز تا ساعت 15 باقی مانده از سازمان خصوصی سازی خبر رسید که این مزایده لغو شده است و امروز بار دیگر از اعلام برنده مزایده خبری نخواهد بود.
قرار است هیات واگذاری در جلسات آینده در این باره تصمیمگیری کنند. بر اساس اطلاعات به دست آمده اهلیت هر چهار خریدار و متقاضی دو باشگاه در هیات واگذاری رد شده است و به همین دلیل فعلا از مزایده خبری نیست و این دو تیم همچنان زیر نظر وزارت ورزش اداره میشوند.
بر اساس تصمیمات از قبل اعلام شده تصمیم بر این بود تا تیرماه سال جاری بر اساس مصوبه هیات واگذاری وضعیت دو باشگاه سرخابی تعیین تکلیف شود و به گفته مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی با وجود این خبر مجددا در مورد شیوه و نحوه واگذاری سرخابی ها تصمیم گیری خواهد شد.
طی روزهای اخیر واگذاری دو باشگاه به خودروسازان قوت گرفته بود که با توجه به مشکلات مالی این دو شرکت که معمولا جزو بزرگترین بدهکاران بانکی نیز هستند، مسئله با واکنش و انتقادات گسترده محافل خبری و رسانهای روبرو شد.
سمند رو گفتن بدهی داشتن سهامدارانش
بهنام پیشرو مشروطبوده درخواستش
اون دو تا دیگه رو هم صلاح ندونستن دیگه
جالبه که سازمان خصوصی سازی هفته پیش میگفت فقط بحث بدهی بانکی مطرحه!!
+
حالا که فهمیدن بعضی سهامداران عمده شرکت سمند بدهی بانکی دارند که طبیتعا چون سهامدار عمده هستن بدهیشون هم میلیاردی باید باشه، بشه که دستگیرشون کنید
قیمتی که برای این دو باشگاه گذاشتن مسخره است . 300 میلیارد قیمت تیمی که یک ریال درآمد زایی نداره و هر سال بدهی کلان داره !؟
تیم نه ورزشگاه اختصاصی داره . نه از تبلیغات میتونه درآمد درست و حسابی کسب کنه . حق پخش بازی ها هم که هیچی . تبلیغات کنار زمین هم همچنین . فروش پیراهن هم که حرفش رو نزنیم بهتره .
هر سال هم باید چند میلیارد هزینه بازیکنان بشه و دوباره لیست بدهی ها بلند تر بشه این دو تیم زمین تمرین اختصاصی هم ندارن ولی تگ 300 میلیاردی خوردن . حالا روی چه حسابی همچین قیمتی روی این باشگاه ها گذاشته شده خودشون هم نمیدونن .
هر شرکت یا هر شخصی که این باشگاه ها رو بخره در آخر متوجه میشه که چه اشتباهی کرده و چیزی جز بدهی و دردسر برای اون نخواهد داشت .
اینا یه حرفی زدن حالا توش موندن و نمیان بگن اشتباه کردیم !! جای تعجب هم نداره، این هم مثل بقیه کارهاشون هست. همه رو مثل عروسک خیمه شب بازی، بازی میدن تا در نهایت به اون نتیجه ای که خودشون می خوان برسن وگرنه همه خوب می دونن حداقل برای پرسپولیس، بهتر از هدایتی و پیشکسوتان نیست.
به هر حال این کار باید از یه جایی شروع بشه و یقین بدونید به مرور این بحث درآمدزایی هم درست میشه، فقط باید یکی بیاد که شم اقتصادی داشته باشه و البته به مرور برای ایجاد بسترهاش کمک بشه. همین الانش ببینید سر یه حق پخش تلویزیونی چه خبره !
این بحث واگداری این دو تیم مثل این می مونه که ساختن یه برج رو از طبقه پنجم شروع کنیم !! امکان پذیره؟ هیچ بستری براش آماده نکردن، پاشون رو کردن تویه یه کفش که باید اینا واگذار بشن !!
به هر حال بحث عدالت و پایه ریزی برای انجام کارها خیلی وقته از تصمیمهای مدیریتی کنار رفته
اون زمان که ابومسلم رو داشتن میدادن بخش خصوصی این "اهلیت" که مطرح نبود
تیم رو دادن دست 4 تا نابلد بی مسئولیت که نهایتا هم بعد رفتن به دسته 2 کلا تیم منحل شد (این سیاه جامگان هم از همون باقیمونده ابومسلم و به همت قوتبال دوستهای مشهدی شکل گرفت و پیشرفت کرد)
دریغ از کمی درس یاد گرفتن که برای خصوصی سازی تیمها چه باید کرد
حالا هم به قول آقا محمد یه حرفی زدن که توش موندن
اینستاگرام/ واکنش جالب هدایتی به عدم اهلیت
حسین هدایتی پس از اعلام عدم اهلیت شرکت استیل آذین در مزایده چهارم پرسپولیس در صحفه اینستاگرام خود نوشت: دولت تدبیر به ویژه آقایان عقل کل در وزارت ورزش حتما اسپانسر قوی دارند و تیم قوی می بندند.نگران نباشید همانطور که تاکنون ورزش کشور را اداره کردند و بلکه بهتر از گذشته.
وی افزود:باید بدانند موفقیت باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس فقط نیاز مالی و تامین آن نیست.ضمنا من تا زمانیکه اهل نشوم دور و بر ورزش اعم از فوتبال و دیگر رشته ها پیدام نمیشه و سعی می کنم در زمینه های دیگر به مردم عزیز کشورم خدمت کنم.
هدایتی خاطرنشان کرد:البته با اجازه آقایان اهلی برای تماشای تیم محبوبم گاهی استادیوم می روم.
وی همچنین در پاسخ به پرسش یک مخاطب که آیا به این مزایده شکایت می کند یا نه گفت:خیر،ما سرکاریم.
هدایتی افزود:به لطف خدا خوبم خارج از تهران در کوه کمر هستم. دارم فکر مى کنم راه هاى اهلى شدن و به خدا رسیدن را پیدا کنم. شما هم دعا کنید موفق شوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)