تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: دلخوشی آدم چی میتونه باشه؟

داره خودمونی میشه amirmahmod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مشکل ما اینکه هدفی شفاف برای رسیدن بهش نداریم اگه قرار بود ما همه چیز رو داشتیم پولدار بودیم یا بدون زحمت به مقام بالایی رسیده بودیم که دیگه دلخوشی نداشتیم مثل یک مرداب راکت و بی انگیزه برای حرکت بودیم هر وقت فهمیدیم هدف واقعی چیه و برای اون تلاش کردیم اونوقت که داریم از دنیا لذت میبریم و میفهمیم که چه نعمت های بزرگی خدا به ما داده.

2. 2 کاربر از amirmahmod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من هدف دارم اما نمیدونم چرا نمیتونیم هیچ وقت بهشون برسم میدونم یکمش بخاطر منفی بافی و ناامیدی و مشکلات خانوادگیه ولی اینکه زود خسته میشمو ولش میکنم یا میرم دنبال یه هدف دیگه
    شما بگید آدم چطور میتونه روحیه شو حفظ کنه از شکستهاش درس بگیره گفتنش آسونه اما در عمل وقتی همش سرافکنده میشی دیگه جرات کاری رو نداری با خودت میگی من نمیتونم برم دنبال یکار راحت تر یه چیز دیگه

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

منفی باف یا واقعیت گرا؟
    گاهی خوش بینی بیش از حد به یک هدف محکومت میکنه به پذیرفتن بیچون وچرای شکست...
    گاهی واقعیت ها اونقدر مبرهن هستند که نیازی به منفی بافی نداری
    منفی بافی درد نداره چون خودت قبولش داری واقعیته که درد داره چون مجبوری قبولش کنی

5. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا خدمتتون به عنوان یه برادر خیلی کوچیکتر(16)بگم که مشکل فقط مشکل شما نیست....این مشکل همه است...من رفیقام خیلیاشون به واسطه محدودیتی که همه من و رفیقام سر یه مسیله داریم هم سنم نیستن و عموما اواخر دهه 60 و اوایل70 هستن....میریم والیبال میریم انلاین کالاف بازی میکنیم ولی چند روز پیش با خوم فکر میکردم نسل های گذشته طرف وقتی میشد 25-26 سالش بچش 5-6 سالش بود...اما الان ما با رفقای 26-27 ساله میشینیم سر بازی کالاف با هم جر و بحث میکنیم....

هیچ دلخوشی واسه هیچ کدوممون نمونده از فرط بیکاری.......منی که خونه تا تقریبا 8-9 شب در بهترین حالت تنهام نه هم صحبتی دارم نه اهل gf هستم و کلا مثبتم...چقد درس بخونم چقد بشینم پای گیم و ... که اوقاتم بگزره......واقعا هرکی راه کاری داره بگه...والا من یکی که دیگه دارم احساس پوچی میکنم///

7. 3 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ببخشید من نظرات دوستان رو خوندم میخوام نظر خودمو بگم.
    من خیلی به مفهوم (ارزش) اعتقاد دارم و به این عقیده هستم که توی جامعه ما ارزش های زندگی ما با ارزش هم سن و سال هامون توی مثلا 30 سال پیش خیلی فرق کرده. مثلا توی این دوره داشتن دوست جنس مخالف بخوایم نخوایم ارزش هست هرچند کسی اعتقاداتش نذاره این اتفاق بیافته. بالاخره ما هم انسانیم و به یه سری چیزا نیاز داریم. توجه خانواده ها به بچه ها زیاد شده و بچه ها نیازی به تلاش برای درس خوندن نمیبینن، از طرفی وضع بازار کار خوب نیست و از طرفی هم اینترنت روی زندگی ها خیلی تاثیر گذاشته به طوری که رابطه عاطفی پدر و مادر با بچه ها بسیار افت کرده. اینا دلایل نسبتا قابل قبولی هستن حداقل برای من. منتظر نظرات بقیه دوستان هستم.

9. 2 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب یعنی ما که دوست از جنس مخالف البته به اون منظور که شما میگید نداریم عقب افتاده ایم دیگه
    دوستی میتونه مثل دوستی با هم جنس موافق باشه بین همکلاسی ها همکارها البته بعضی ها هنوز جنبه ندارن

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خوب یعنی ما که دوست از جنس مخالف البته به اون منظور که شما میگید نداریم عقب افتاده ایم دیگه
    دوستی میتونه مثل دوستی با هم جنس موافق باشه بین همکلاسی ها همکارها البته بعضی ها هنوز جنبه ندارن
    کی نوشته شما عقب مونده ای!!!!؟؟؟ بحث سر احترام به عقاید ه دیگه هست شما نمیخوای نداشته باشی بقیه رو محکوم نکنی مثلا اینه مسئله

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کی گفته داشتن دوست از جنس مخالف ارزشه؟!
    هر کسی هر کار کرد ما هم باید انجام بدیم یه موقع عقب نمونیم؟!
    نه آقا اینا برا توجیه کاراشون این حرفا رو میزنن وگرنه داشتن رابطه دوستی با قصد ازدواج مشکل نیست مشکل داشتن رابطه دوستی با چند نفر به قصد تفریح و لذته که این دوره زمونه زیاد شده بعضیا میگن ارزشه ولی بازی با دیگران گناهه

14. 2 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کی گفته داشتن دوست از جنس مخالف ارزشه؟!
    هر کسی هر کار کرد ما هم باید انجام بدیم یه موقع عقب نمونیم؟!
    نه آقا اینا برا توجیه کاراشون این حرفا رو میزنن وگرنه داشتن رابطه دوستی با قصد ازدواج مشکل نیست مشکل داشتن رابطه دوستی با چند نفر به قصد تفریح و لذته که این دوره زمونه زیاد شده بعضیا میگن ارزشه ولی بازی با دیگران گناهه
    سلام
    دوست گرامی
    اینجا محل اظهار نظر کاربران در موارد مختلف هست
    توی یک جامعه چه مجازی چه واقعی
    نمیشه انتظار داشته باشید که

1: همه عین هم فکر کنند
    2: همه درست فکر کنند

پس

این گفته که کی گفته فلان مسئله ارزش هست یا نیست یک امر قطعی نیست و تنها نظر شخصی افراد هست که بهش ارزش میده!
    الزامی نیست که نحوه ی عملکرد و طرز فکر دیگران حتما توسط همه تایید بشه
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    نظر شما محترم
    نظر اون دوست عزیز هم محترم

16. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirmahmod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من هدف دارم اما نمیدونم چرا نمیتونیم هیچ وقت بهشون برسم میدونم یکمش بخاطر منفی بافی و ناامیدی و مشکلات خانوادگیه ولی اینکه زود خسته میشمو ولش میکنم یا میرم دنبال یه هدف دیگه
    شما بگید آدم چطور میتونه روحیه شو حفظ کنه از شکستهاش درس بگیره گفتنش آسونه اما در عمل وقتی همش سرافکنده میشی دیگه جرات کاری رو نداری با خودت میگی من نمیتونم برم دنبال یکار راحت تر یه چیز دیگه
    سلام انصافا قبول دارم سخته ولی به نتیجش فکر کن به این فکر کن که وقتی به هدفت رسیدی احساس غرور بهت دست میده نیازی نیست ما هدفامون بزرگ باشه فقط کافی اول از هدف های کوچیک شروع کنیم اگه شکست خوردیم افسرده نشیم و باز به کارمون ادامه بدیم .
    اگه میخوای یه چیزی رو به دست بیاری باید یه چیزی رو از دست بدی ومن به شخصه این کارو کردم از بازی های زیبای کامپیوتری دست کشیدم تا به یکی از هدفام برسم والانم که بهش رسیدم خوشحالم امید وارم دیگران هم بتونن این کارو بکنن.

18. 2 کاربر از amirmahmod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •