تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در ایران ، در حال حاضر کار آزاد بهتر است یا تحصیل و مدرک دانشگاهی ؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تحصیل و مدرک دانشگاهی

7 24.14%
  • کار آزاد

22 75.86%
صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میدونید بدی رشته ی ما اینکه هرچی یاد بگیری تمومی نداره و روی نت یا در اطرافیان همبشه یکی هست که جلوتره با خودت میگی وای من نمیتونم مثل اینا بشم وای چقدر عقبم تا من بیام خودمو برسونم شاید تکنولوژی جدیدتری بیاد از این حرفا که همشم درسته ولی چه میشه کرد باید تلاشه خودمونو بکنیم
    کارم اگه جایی را پیدا کنید که داده وارد کنید مثل سایتی شرکتی که سبک باشه و خیلی خسته نشید تا بعد عصرا بتونید برنامه نویسی کار کنید یا اگه فوتوشاپ تری دیمکس یا یه نرم افزار دیگه رو خوب بلید برید دنبال کار با اونا فعلا

2. 4 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

میدونید بدی رشته ی ما اینکه هرچی یاد بگیری تمومی نداره و روی نت یا در اطرافیان همبشه یکی هست که جلوتره با خودت میگی وای من نمیتونم مثل اینا بشم وای چقدر عقبم تا من بیام خودمو برسونم شاید تکنولوژی جدیدتری بیاد از این حرفا که همشم درسته ولی چه میشه کرد باید تلاشه خودمونو بکنیم
    کارم اگه جایی را پیدا کنید که داده وارد کنید مثل سایتی شرکتی که سبک باشه و خیلی خسته نشید تا بعد عصرا بتونید برنامه نویسی کار کنید یا اگه فوتوشاپ تری دیمکس یا یه نرم افزار دیگه رو خوب بلید برید دنبال کار با اونا فعلا
    البته اینو بگم برنامه نویس حرفه ای شدن با کمی تلاش تو دوسال هم ممکنه اما خوب:

1-امنیت شغلی می خواد.
    2-امنیت و کمک خانواده رو می طلبه.
    3-پشتیبانی فن اوری و قدرت اون دولت رو در فن آوری می خواد.
    4-ذهن بی حاشیه و ازاد شدیدا می طلبه.
    5- و مهمتر از همه اینا باید یک انسان بی طرف باشی یعنی نه جهت سیاسی داشته باشی و نه جهت گیری لینوکسی یا ویندوزی و غیره.

تا اونجا که من می بینم متاسفانه این شرایط در مملکت ما برقرار نیست. کسی که فشار مالی روش هست و آزادی ذهن نداره چطور می تونه یه برنامه نویس موفق باشه در صورتی که همه جلوش سنگ می ندازن(تحریم ها-دولت-دانشگاه-اقتصاد خانواده و....)

البته من با توصیه های شما موافقم ولی ایشون اگر از جنس پولاد باشه احتمال اینکه بره خارج از کشور و اونجا برنامه نویسی رو ادامه بده حتما موفق می شه... وگرنه در ایران متاسفانه آینده روشنی نداره همچین رشته یا تحصیلاتی.

4. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ملاک اصلی موفقیت به نظرم علاقه ست !
    من خودم رفتم رشته مهندسی شیمی و هیچ مشکلی هم توش ندارم ولی مشکل من اینه که علاقه ندارم !
    الان با خودم میگم بر فرض که کاری در این زمنیه هم گیرم اومد آیا دوست دارم برم سر اون کار یا نه.

6. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ملاک اصلی موفقیت به نظرم علاقه ست !
    من خودم رفتم رشته مهندسی شیمی و هیچ مشکلی هم توش ندارم ولی مشکل من اینه که علاقه ندارم !
    الان با خودم میگم بر فرض که کاری در این زمنیه هم گیرم اومد آیا دوست دارم برم سر اون کار یا نه.
    مجبور ک باشیم، انجامش میدیم

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

هر کس ی سر نوشتی داره --- یکی با درس پیشرفت می کنه یکی هم با کار ازاد !!! اما اگه من دوباره بخوام شروع کنم زندگیرو اصلا دنبال درس نمیرم چون الان همه دنبال کسی هستن که کار بلد باشه ...

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •