تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدیه پای عقد برای خانواده نزدیک و بسیار ثروتمند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا تاپیک جالبی شد
    آقا از فکر خرید این هدیه دیشب خوابم نبرد . امشبم هنوز بیدارم . خیلی استرس دارم که چی پیش میاد.باور کنید از عروس و داماد بیشتر استرس دارم.

هر چی فکر کردم یه سکه در توان مالیم نیست.واقعا حقوق 1 ماه زندگیمونه . تازه من حساب خرید لباس و کفش و .... برای عروسی رو نکرده بودم الان کت و شلوارم کوچیک شده کفش رسمی ندارم همینا رو بخوام بخرم خودش کلی میشه دیگه اگر بخوام سکه کامل هم بخرم باید برم پول قرض کنم و 2 ماه بدبختی بکشم . مجبورم نیم بخرم .قیمتش چنده ؟

با اینکه خیلی به هم محبت کردید و کلی حرف زدیم و بحث کردیم و ...... در نهایت نظرتون چیه؟ آبروریزی نیست ؟ ای کاش میشد به یه بهونه ای از عروسی فرار کنیم و اصلا نریم حیف که نمیشه.
    در مورد این بخش آخرتون واقعا اون چیزی که من از روابط بسیار بسیار پیچیده(!) فامیلی فهمیدم اینه که نرفتن بدترین کاره
    اوج حرفی که بعدا پشت سرتون ممکنه زده بشه اینه که فلانی نداشت چیزی بخره برای همین نیومد!!!!!!!!

ولی این قدر سخت نگیرید به خودتون
    چون به نظر من این مشکل شما نیست که فاصله شما و اون خانواده این قدر زیاده
    اصولا میزبان صرف حضور میهمان باید خوشحال باشه دیگه اینکه هدیه چی میارن (اونم این خانواده که آیفون سفارشی دارند!) نباید براشون مهم باشه اونم در حدی که حرف در بیارن
    اصلا هم تریپ روشنفکری نیست
    دیگه آدم در این جور موارد نباید بره قرض کنه و خودش رو سختی بده برای اینکه بقیه پشت سرش حرف نزنن!
    خیلی ببخشید ولی به بقیه هیچ ارتباطی نداره که شما چه هدیه ای میدی یا وسعت چقدره یا اصلا وضع زندگیت چطوره
    (اصولا در این موارد هم خودشیرینی اطرافیان هست که سوءتفاهم ایجاد میکنه نه عقیده خود هدیه دهنده/گیرنده)

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

توی این جور موارد دو دسته ادم هستند:
    دسته اول کسایی که درک دارند و به توانایی هدیه دهنده نگاه میکنند و هیچ وقت بد نمیگن چون میدونند بیشتر توانش رو نداشته و خوشحال هم میشند.
    دسته دوم هم کسایی هستند که اصلا به این جور چیزا توجه و درکی ندارند و اگر شما مازراتی گرانتوریسمو 2015 کروک با موتور 4.7 لیتری و سیلندرهای V شکل هم بهشون هدیه بدید بازهم به چشمشون نمیاد و غر میزنند و پیش این و اون مسخرتون میکنند که همین؟؟
    دست شما هم نیست این قضیه و به اونا برمیگرده پس خودتونو اونقدرا عذاب ندید اینجوری...

4. 2 کاربر از m007007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مرسی بچه ها . واقعا خوشحالم که حداقل دوستانم در این فروم انقدر سطح فکری بالایی دارند و درک می کنند . متاسفانه نمی دونید این خیلی ثروتمندها چجوری به دنیا نگاه می کنند یجوریه دیدشون که شمایی که نداری انگار جرم مرتکب شدی.
    البته الان دیگه واقعا برام مهم نیست هفته دیگه میرم بازار طلافروش ها و یه چیزی که خیلی شیک باشه متناسب با بودجه ام می خرم .اگرم پیدا نشد همون نیم سکه.
    ممنون

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز کارهای دستی رو مد نظر بگیر مثلا مجسمه هایه چوبی یا سنگی البته حدود قیمتشون رو نمیدونم ولی تو این سبک کارها میشه یادگاری قشنگی پیدا کرد فقط باید سلیقه طرف رو بدونی که طبق اون خرید کنی

7. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز کارهای دستی رو مد نظر بگیر مثلا مجسمه هایه چوبی یا سنگی البته حدود قیمتشون رو نمیدونم ولی تو این سبک کارها میشه یادگاری قشنگی پیدا کرد فقط باید سلیقه طرف رو بدونی که طبق اون خرید کنی
    مرسی از پیشنهادتون ولی اصلا این چیزا به چشمشون نمیاد . دوست دارن ولی انقدر ریز و درشت و آثار گاها مجسمه سازای برجسته ایرانی و خارجی رو دارن که مجسمه ای که من بخوام بخرم اصلا به چشم نمیاد البته به عنوان هدیه عروسی منظورمه.
    بعد ، روز عروسی با یک مجسمه آدم بخواد بره یه مقدار مسخره و سخته. ولی برای کادوی بعد از ازدواج شاید بشه روش کار کرد.از این مجسمه چوبی ها هست که بزرگه یه دونه طاووسشو دیدم حدود 300 تومان خیلی قشنگه رنگ دم طاووسشم عالیه.اونو مبشه برای بعد عروسی داد.
    ممنون

9. این کاربر از رومنس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

برای گوشی آیفونش یه قاب یا جلد یا... خیلی خوشگل بخر....
    عینک دودی
    کیف پول
    البته باید کادوش کنی بعد یه گل قرمزم روش بچسبونی..

11. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدیه پای عقد برای خانواده نزدیک و بسیار ثروتمند

پتوی گلبلفت بخرین براشون

والا بخدا

----
    ----

یه سوال ازتون بپرسم ؟ به نظرتون درآینده اونا هم براتون جبران میکنن ؟ اگه اینجوریه به نظرم سه چهار میلیون طلا ملا بخرین

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 04-01-2015 at 07:46.

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پتوی گلبلفت بخرین براشون

والا بخدا

----
    ----

یه سوال ازتون بپرسم ؟ به نظرتون درآینده اونا هم براتون جبران میکنن ؟ اگه اینجوریه به نظرم سه چهار میلیون طلا ملا بخرین

ممنون.نه مطمئنا جبران نخواهند کرد.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدیه پای عقد برای خانواده نزدیک و بسیار ثروتمند

ممنون.نه مطمئنا جبران نخواهند کرد.
    اها پس یه تسبیح پلاستیکی بخر

شوخی میکنم

اگه میدونی در آینده بدردت نمیخورن زیاد براشون مایه نزار

16. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •