تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: مشاوره خرید تبلت

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نه من خرم از این پلا گذشته!

آره برای خریدش دیر نمیشه

راستی در مورد لوازم جانبی این تبلت های سامسونگ چی بخرم

دوستان اولویت بندی کنن

هندزفری که قطعی شد

کیف و کاور و محافظ صفحه نمایش و....

کدوم رو بخرم

چه مدلی و...؟

مرسی
    محافظ صفحه بد نیست داشته باشین
    برای ضربه گیر بودن و مقاوم بودن بیشتر و ثایت موندن رنگ میتونین از محافظ های Glass شیشه ای استفاده کنین گرون ترین هستن تو بازار نمیدونم برا این مدل ها باشن البته میتونین سرچ کنین تو بازار
    اگه گیر نیاوردین محافظ های بوف هم خوبن ولی به دلیل پلاستیکی بودن بعد یه مدت رنگشون کدر میشه که باید تعویض کنین قیمت مناسبی هم دارن
    چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا شاید کیف های 360 هم بدرتون بخوره برا فیلم دیدن هم پایه میشه!!

بازم میگم نمیدونم اینا برا مدل خاص شما باشه ولی بگردین!

2. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نه من خرم از این پلا گذشته!

آره برای خریدش دیر نمیشه

راستی در مورد لوازم جانبی این تبلت های سامسونگ چی بخرم

دوستان اولویت بندی کنن

هندزفری که قطعی شد

کیف و کاور و محافظ صفحه نمایش و....

کدوم رو بخرم

چه مدلی و...؟

مرسی
    در مورد لوازم جانبیش توی آل دیجیتال هر چی لازم باشه توی ص مخصوص کالا میتونید ببینید. من کل لوازم جانبی اصلی نوت 12.2 و خودش رو از همونجا تهیه کردم(غیر از هاب Lan+2 USB" to microUSB" که ناچار شدم از ebay تهیه کردم) و جمعا این لوازم جانبی ها خودشون 1 تومن شد!
    پیشنهاد در هر حال استفاده از لوازم جانبی اصلی هست
    مثلا اگر گیر آمد اسمارت کاور اصلی خود سامسونگ رو تهیه کنید. گرچه قیمتش گاه تا دو برابر سایر نمونه های مشابهه ولی از لحاظ کیفیت و همچنین عملکرد هوشمند برتری داره بر نمونه های مشابه
    محافظ ضدخش هم همونطور که توی یک تاپیک دیگه گفتم بنظر من بیشتر برای گوشیها و تبلتها جنبه ی کلاه برداری داره چون صفحات عموما مقاوم و ضد خش هست و خود اسمارت کاور هم به بهترین شکل ممکن عمل محافظت رو صورت میده . مگر اینکه قرار باشه دست بچه بدین که فقط در اون صورت پیشنهاد میشه
    ضمن اینکه هر کی دیدم محافظ به اصطلاح ضد خش انداخته کیفیت نمایشگر افت کرده و بازتاب نور از صفحه بیشتر شده که آزار دهندست
    هدست بلوتوث تابحال نیازم نبوده و تهیه نکردم اما سایر لوازم جانبی بستگی داره به نیاز کاربر
    مثلا من اینا رو تهیه کردم و اگر در موردشون سوالی بود درخدمتم:
    اسمارت کاور
    محافظ ژله ای
    LCF MHL HDMI OTG Connection kit
    Samsung ET-UP900UBEG
    mhl to VGA
    mhl to A/V Composite
    آداپتور 4 آمپری برند ihave
    mini TV Tuner Digital ProVision
    و ..

4. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

محافظ ضدخش هم همونطور که توی یک تاپیک دیگه گفتم بنظر من بیشتر برای گوشیها و تبلتها جنبه ی کلاه برداری داره چون صفحات عموما مقاوم و ضد خش هست و خود اسمارت کاور هم به بهترین شکل ممکن عمل محافظت رو صورت میده . مگر اینکه قرار باشه دست بچه بدین که فقط در اون صورت پیشنهاد میشه
    بله این امر هست ولی این مدل هایی که معرفی شده تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کدوم از ضد خش بودن تو مشخصات گفته نشده

6. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی در کل نظر شما اینه که محافظ نداشته باشیم هم مشکلی پیش نمیاد؟

قرار فقط خودم استفاده کنم. از این روها هم به کسی ندادم که بیاد دست بزنه به تبلتم!

پس اگه خودم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد(منظورم در دراز مدته چون معلوم نیست چند سال دیگه حال داشته باشم دوباره تبلت بخرم!)

چند تا از اونایی که نوشتید که کلا نمی دونم چیه!

ممنون میشم توضیح کلی بدی در موردشون بلکه خوشم اومد و به در منم خورد

اسمارت کاور رو کامل تر توضیح بده.

ضمنا اگه محافظ لازم نیست این ژله ای که نوشتی چیه پس؟!

مرسی

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله این امر هست ولی این مدل هایی که معرفی شده تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کدوم از ضد خش بودن تو مشخصات گفته نشده
    پس اینایی که من میخوام ضد خش نیستن!

پس محافظ بخرم؟

ضمنا اینایی که قلم نداره می تونم قلم بگیرم جداگانه؟

اصل گیر میاد یا هر چی باشه خوبه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پس اینایی که من میخوام ضد خش نیستن!

پس محافظ بخرم؟

ضمنا اینایی که قلم نداره می تونم قلم بگیرم جداگانه؟

اصل گیر میاد یا هر چی باشه خوبه؟
    من چندتا سایت رو با سایت سازنده چک کردم چیزی از محافظ صفحه مثل Corning Gorilla Glass 3 ندیدم
    ولی خوب به اون معنی هم نیست که قراره خط و خش بیافته!
    تو مصرف عادی مشکلی براش نباید پیش بیاد مگر اینکه اتفاق خاصی براش بیافته!
    برا قلم هم ساپورت نمیکنن بجز مدل سوم
    با یه محافظ خیالتون راحتتر میشه
    Last edited by runner; 05-12-2014 at 21:33.

10. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یعنی در کل نظر شما اینه که محافظ نداشته باشیم هم مشکلی پیش نمیاد؟

قرار فقط خودم استفاده کنم. از این روها هم به کسی ندادم که بیاد دست بزنه به تبلتم!

پس اگه خودم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد(منظورم در دراز مدته چون معلوم نیست چند سال دیگه حال داشته باشم دوباره تبلت بخرم!)

چند تا از اونایی که نوشتید که کلا نمی دونم چیه!

ممنون میشم توضیح کلی بدی در موردشون بلکه خوشم اومد و به در منم خورد

اسمارت کاور رو کامل تر توضیح بده.

ضمنا اگه محافظ لازم نیست این ژله ای که نوشتی چیه پس؟!

مرسی
    اونایی که از روی اسمشون متوجه نشدی کافیه توی گوگل جستجوش کنی
    نمایشگرش درسته که گوریلا گلس نیست اما مقاومت بالایی در برابر خراشیدگی داره. وگرنه همون قلم خودش تابحال خط خطیش کرده بود!
    همونطور که گفتم نصب این محافظهای ضدخش باعث بدقیافه شدن گوشی/تبلت، افزایش بازتاب نور، کاهش کیفیت تصویر و تا حدودی هم کم شدن واکنش لمسی میشه و لذا اصلا توصیه نمیشه مگر برای موارد خاص. مثلا برای تبلت ویژه ی اطفال و یا کاربرد در شرایط سخت و کارگاهی و ...
    مثلا من زمانی نوکیا N8 با ص گوریلا گلس ضدخش رو 2.5 سال داشتم یک نقطه هم روی بدنه یا شیشه اش ننداخته بودم دادمش به یک مهندس کامپیوتر، همیشه میذاشت توی جیبش و همچنین میداد دست بچش ظرف 6 ماه تمام صفحش رو خط خطی کرد.اینجور افراد بی سلیقه هم براشون واجبه!
    محافظ ژله ای پشت و اطراف بدنه رو در برابر ضربات محافظت میکنه. صرفا برای داخل خانه مناسبه. این رو من برای زمانی تهیه کردم که برای مدت طولانی نخوام ببرمش بیرون.

اگر قراره همراه کتاب و خرت و پرت و ... و یا حتی داخل کیف دستی به بیرون از خانه برده بشه در هر حال واجب میشه smart book cover البته اصل سامسونگش رو که یک کیف ارگونومیک و هوشمند هست و مقاومت زیادی هم دربرابر هر نوع ضربه داره براش تهیه بشه. ضمن اینکه این بک کاور کاربرد استند رو هم داره که خیلی بکار میاد و در تصویر زیر نمایش داده شده. قیمت نمونه ی اصلی حدود 225 ت هست.
    هوشمند بودنش هم از این جهته که با بستنش ص تبلت خاموش میشه و با باز کردنش ص تبلت روشن میشه.در حالیکه بوک کاورهای متفرقه که تا یک سومش هم قیمت دارند از این ویژگی بی بهره اند

Last edited by 3274; 06-12-2014 at 00:56.

12. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

وگرنه همون قلم خودش تابحال خط خطیش کرده بود!
    دوست عزیز قلم نوکش که از سرامیک یا فلزی نیست که رو شیشه خط بندازه
    در ضمن Tab S قلم نداره که!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

عزیزم تبلتها غیر از سرفیس مایکروسافت قلم ندارن مگر سری نوت سامسونگ
    مقاومت نمایشگر تبلتهای سری نوت با سری Tab جدید با هم یکسانه. پس وقتی قلم روی اون خش نمیاندازه یعنی مقاومت این هم مثل اون بالاست. به این میگن مقایسه
    محض اطلاع، نوک قلم هم از پلاستیک بسیار سخت هست. همینکه نمیتونه خش بیاندازه یعنی صفحه ی مقاومی دارن ولو که گوریلا گلس نباشه
    البته نمیدونم منظور شما از فولاد و سرامیک چی بود اما اگه قراره با دریل و سرامیک بیفتید بجون تبلت، 6 تا محافظ ضدخش هم نصب کنی بیفایدست

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عزیزم تبلتها غیر از سرفیس مایکروسافت قلم ندارن مگر سری نوت سامسونگ
    مقاومت نمایشگر تبلتهای سری نوت با سری Tab جدید با هم یکسانه. پس وقتی قلم روی اون خش نمیاندازه یعنی مقاومت این هم مثل اون بالاست. به این میگن مقایسه
    محض اطلاع، نوک قلم هم از پلاستیک بسیار سخت هست. همینکه نمیتونه خش بیاندازه یعنی صفحه ی مقاومی دارن ولو که گوریلا گلس نباشه
    البته نمیدونم منظور شما از فولاد و سرامیک چی بود اما اگه قراره با دریل و سرامیک بیفتید بجون تبلت، 6 تا محافظ ضدخش هم نصب کنی بیفایدست
    شما متوجه نشدی من دارم میگم اگر هم قلم داشته باشه خط نمیندازه
    مقاومت صفحه بالاست ولی قلم ملاک نیست که شما میگی اگه مقاومتش پایین بود قلم هم خط ختیش میکرد!
    حالا میخوان نوت باشه یا S قلم با نوک پلاستیکی هرچقدرم محکم باشه روی صفحه های تلبت های نوت یا S خط نمیندازه که ما قلم رو ملاک قرار بدیم

در مورد باقیه اشیا باید بگیم اگه به طور اتفاقی یه شی فلزی یا سخت حالا به هر طریقی به صفحه بدون محافظ برخورد کنه معلوم نیست چه بلایی سرش میاد ولی اگه یه محافظ روش باشه نهایت اول اون محافظ خراب میشه!
    کسی نمیخواد به جونش بیافته اغراق نمیخوایم بکنیم که اتفاق همیشه هست

در مورد افت کیفیت بنده خودم رو صفحه OLED محافظ گلس انداختم اصلا اینایی که میگین نیست افت کیفیت یا ضعیف شدن تاچ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •