تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه Blue-Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

تعصب رو برند خوب نیست وقتی بودجه ات محدوده، و تا اونجایی که میدونم و تجربه کردم لنوو به طور متوسط برند خوبی به حساب میاد و در محدوده قیمت x550 ایسوس، z5070 لنوو هم میتونه انتخاب خوبی باشه. با توجه به مشخصاتشون z5070 گرافیک و کیفیت صفحه نمایش بهتری داره(با توجه به اینکه گفتید کارهای گرافیکی میکنید).
    در مورد z5070 اطلاعات دقیقی ندارم ولی بدنه x550 پلاستیکیه و کیبوردش هم شنیدم که صدا میده یه مقداری، باتریش در حالت استفاده معمولی 4 ساعت و موقع بازی 2 ساعت دموم میاره و باهاش میتونید اکثر بازی ها رو low یا med اجرا کنید(برای یه لپتاپاین قیمت بد نیست).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تعصب رو برند خوب نیست وقتی بودجه ات محدوده، و تا اونجایی که میدونم و تجربه کردم لنوو به طور متوسط برند خوبی به حساب میاد و در محدوده قیمت x550 ایسوس، z5070 لنوو هم میتونه انتخاب خوبی باشه. با توجه به مشخصاتشون z5070 گرافیک و کیفیت صفحه نمایش بهتری داره(با توجه به اینکه گفتید کارهای گرافیکی میکنید).
    در مورد z5070 اطلاعات دقیقی ندارم ولی بدنه x550 پلاستیکیه و کیبوردش هم شنیدم که صدا میده یه مقداری، باتریش در حالت استفاده معمولی 4 ساعت و موقع بازی 2 ساعت دموم میاره و باهاش میتونید اکثر بازی ها رو low یا med اجرا کنید(برای یه لپتاپاین قیمت بد نیست).
    با توجه به اینکه تعصب رو برند خوب نیست اما من عاشق ایسوس ام
    لطفا لپ تاپ های با توجه به نیاز بنده در حدود قیمت زیر3 یا کم تر 2 میلیون 500 اعلام کنید.
    و تحقیق که داشتم هم اکنون بنده با یک سی پی یو پایین در کامپیوتر خانگی دارم فتوشاپ رو + چندین کار دیگر رو انجام میدم درسته که سرعت قابل تحمل نیست اما فتوشاپ بر خلاف نرم افزار های گرافیکی دیگر از جمله 3dmax و ... سی پی یو کم تری لازم داره فکر کنم
    حداقل امکانات مورد نیاز سیستم برای نصب برنامه ی فتوشاپ CS4

1.پردازنده با حداقل سرعت 1/8گیگاهرتر یا سریعتر.
    2.سیستم عامل ویندوز xp sp2، اما بهتر است از ویندوز xp sp3 یا ویندوز ویستا استفاده کنید.
    3.حداقل حافظه ی رم 512 MB اما بهتر است از یک گیگابیت RAM استفاده نمایید.
    4.حداقل فضای خالی روی هارد 1گیگابایت.
    5.کارت گرافیک با حداقل حافظه 128 مگابایت و دقت صفحه نمایش 1024*768 ولی بهتر است دقت صفحه نمایش سیستم خود را 1280*800 پیکسل تنظیم نمایید.
    حالا میگیم که در ورژن های بالاتر فوقش دو برابر ایناست که تازه دو برابر این امکانات برای نصب نمیخواد
    نمیدونم فتوشاپ کار کردید که منظور منو بفهمید یا ن اما در کل برای کار کردنش من فکر میکنم i3 کافی باشه اما برای بازی گرافیکی اینا i5 یا i7 عالیه
    کارت گرافیک هم حول و حوش 2 یا 4 خوبه و رم هم 6 یا 8 عالیه و باتری مشکل اصلی است که فکر کنم 6 یا 4 سلولی برام عالی باشه
    حالا بازم با توجه به تجربیات مشخصات که گرفتم اینطوری گفتم اما میخوام بدونم درست فکر میکنم یا خیر ؟

این سیستم هایی است که مد نظر بنده است :
    تنها مشکلم با این ها طبق صحبت های گفته شده توسط مصطفی عزیز و شما همین پردازندست که یکم میترسم از انتخابش چون این دوتایی که بنده انتخاب کردم i5 هست و باتری که در هر دو 4 سلولی
    پوزش که زیاد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

یک تفکر اشتباهی که همیشه بوده و هست اینه که بازی های سنگین نیاز به پردازنده قوی ای دارند و گرافیک رو میشه با حافظه اش(همون که میگین این گرافیک 2گیگه) مقایسه کرد.
    درحالی که با توجه به چیزی که تو نت میتونید پیدا کنید و تجربه ای که خودم دارم میتونم بگم که اکثر بازیا بیشتر به کارت گرافیک نیاز دارند و رم تا سرعت پردازنده، و اینکه همه گرافیک های 2گیگ برابر نیستن، و لزوما اونی که 4گیگه بهتر از 2 نیست. البته این رو هم اضافه کینم که بعضی بازی ها نیاز به پردازنده قوی دارند ولی من خیلی ندیدم چنین بازی ای.
    الان شما اگر میخواید کار گرافیکی و بازی بکنید فکر میکنم همون پردازنده i5 متوسط خوب باشه، حالا اگر مشخص کنید که ممکنه با چه بازی ها و نرم افزار هایی سروکار داشته باشید بهتر میتونم نظر بدم که چه پردازنده و گرافیک و رمی کافیه.

4. این کاربر از Blue-Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سری x ایسوس رو من پیشنهاد نمی کنم به دلیل مشکلات زیادش.
    مثل خراب شدن باطری و صفحه نمایش بد (برای فوتوشاپ صفحه باید خوب باشه ) و باطری با ظرفیت کم و....
    تو همین فروم هم قسمت مشکلات مراجعه کنید می بینید که چند مورد سری x ایسوز خرابی داشته.
    اگر این مشکلات رو نداشت خیلی خوب بود ولی....
    کارت گرافیک و سی پی یو خوبی هم نداره نسبت به برند های دیگه.
    البته من نمی خوام شما رو اجبار کنم که لنوو یا ایسر بخرید بلکه یه نصیحت دوستانه هست.
    لپ تاپ زیر با کار هایی که انجام می دید کاملا منطبقه و مورد نیاز شماست:
    lenovo z5070
    یه مورد توشیبا هم بود که عالیه ولی فک نکنم از توشیبا خوشتون بیاد.
    اینم بگم که مقایسه گرافیک ها از روی مقدار vram کار اشتباهیه و قدرت کارت به عوامل مهمتری مثل نوع تراشه یا نوع معماری به کار رفته تو اون تاثیر داره.
    برای مقایسه سی پی یو ها و جی پی یو ها می تونید به سایت زیر برید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته باز هم می گم......
    بهتره که بودجتون رو 3.1 بکنید و یه لپ تاپ قدرتمند مثل asus n56jr یا asus n56jn بخرید که عالین.

6. 2 کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

حرف شما صحیح اما بنده بودجم رو تو همین مایه این لپ تاپ میرسونم یعنی اینقدر رو شاخشه که حتما دارمش حالا بالا پایینش مشکلی نیست
    اما دوستان نمیتونم جز ایسوس یکی دیگه رو انتخاب کنم
    نظرتون درباره این لپ تاپ موجود در دیجی کالا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرمنده

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

چرا نمیتونی بجز ایسوس انتخاب کنی؟؟

9. این کاربر از Blue-Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چرا نمیتونی بجز ایسوس انتخاب کنی؟؟
    بسوزه پدر عاشقی
    هر کی رو میبینم در رده کارایی که من میخوام رو میکنه ایسوس داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

K551ln چه طوره گفتید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

بسوزه پدر عاشقی
    هر کی رو میبینم در رده کارایی که من میخوام رو میکنه ایسوس داره
    پس یجورایی چون اطرافیان ایسوس دارن شما هم علاقه پیدا کردید، که البته ادامه این بحث میره تو قسمت روانشناسی و اینا که جاش اینجا نیست.(ببخشید همین پست هم ربطی نداشت به تاپیک)

13. این کاربر از Blue-Rose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

پس یجورایی چون اطرافیان ایسوس دارن شما هم علاقه پیدا کردید، که البته ادامه این بحث میره تو قسمت روانشناسی و اینا که جاش اینجا نیست.(ببخشید همین پست هم ربطی نداشت به تاپیک)
    خب عزیز شما در برند هایی که عرض کردم در همین مشخصاتی که میخواد و در قیمت زیر 2 و 500 یکم بیشتر یا کم تر برام چند مدل بزارید
    برند های :, asus Acer , dell , hp ,sony
    Last edited by Mr.H.A; 28-11-2014 at 00:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •