تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 83

نام تاپيک: آیا حذف شبانه رایگان منجر به بهبود وضعیت اینترنت ایران خواهد شد؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بنده امروز به سازمان مقررات شکایت کردم . این کلاه برداری هست . وقتی سرویس خریدم به اسم شبانه رایگان بوده حالا هم حق ندارند تغییری برای مشترکین فعلی در سرویس ایجاد کنند تا پایان قرار داد .

و مدرک کلاه برداری :

جالبه ....

وقتی قانون یا ... ویرایش میشه باید تاریخ ویرایش هم درج بشه نه اینه سر ملت کلاه بگذارند تاریخ سال 91 برای چیزی که 3 روزه اعلام شده !

برای همینه که باید تخلیه کنیم......بحث حذف شبانه یا سرویس نامناسب نیست
    بحث اینه که پارس آنلاین داره به شعور مشتریاش توهین میکنه و هیچ اهمیتی به مشتریاش نمیده
    بچه ها جالبیش اینه که مثل روز روشنه که این شرکت ها به نفع خودشون کلاه برداری می کنن و اصلا هم به فکر رضایت مشتری اینا نیستن و یک مشت دروغ هست ، دروغ خالسسس
    به همین جوابی که دادن دقت کنین نوشته که : بسیاری از مشترکین از کندی سرعت در ساعات ترافک رایگان ابراز نارضایتی کردند. از این رو شرکت فلان با توجه ب نیاز و درخواست مشترکین ......
    چه طور توی این طور مواقع ادعا می کنن که کلی نارضایتی وجود داشته و علت تغییر طرح ها و قانون رو عدم نارضایتی می دونن ، اما اگه که ما ها ، همه اینایی که مخالف محدود کردن طرح های نامحدود و بعدش مخالف حذف شبانه و یا مخالف پولی کردن شبانه هستیم ، اگه داد و بزینم و خودمونو خفه کنیم و کلی شکایت و فلان ، اصلا شرکت ها ذره ای توجه نمی کنن و خواستار این نمیشن که طرح ها رو به روال قبلی خودش برگردوننن!؟؟ چرا این جور مواقع شرکت ها توجه و نیاز مشترکین رو در نظر نمی گیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! خب معلومه به فکر جیب خودشون هستن ما بدبختا هم مجبوریم بسوزیم و بسازیم

بچه ها یه چیز جالب!!!
    میتونیم به کمک روابطی که توی پست اول به دست اوردیم میزان افزایش درآمد یه شرکت رو با فرض ثابت بودن قیمت گیگ روزانه محاسبه کنیم. برای محاسبه قرار میدیم Pd=PNd و نسبت معادله ی دوم به اول رو حساب میکنیم. دوباره d توی صورت و مخرج کسر ساده میشه و نسبت میزان افزایش درآمد شرکت در صورت پولی کردن شبانه دقیقا برابر با عبارت b/(3*a)+1 به دست میاد!!! یعنی میزان افزایش درآمد یک شرکت با این کار همون 8 درصد میشه!
    پس میشه گفت با پولی کردن شبانه حتی میزان درآمد یک سرویس دهنده ی اینترنتی تغییر چندانی نمی کنه!!!!
    سلام حالا نمیشه یه جوری حساب کنی کهه فرضا با برگردانده شدن طرح نامحدود ، سود بیشتری می ره به جیب شرکت ها؟؟ تا اونا هم در طمع پول بیفتن و طرح نامحدود دوباره بدارن؟؟
    و یا طوری حساب کنی که با حذف و تغییر شبانه رایگان ، شرکت ها به جای همون اندک سودی که گفتی ، دچار ضرر میشن ؟؟ این طوری حساب کنیم تا مگه این شرکت ها ازخوا غفلت بیدار شن !
    این که یه عده اینجا این طور حساب کتاب ها رو ببین فایده نداره ، باید اونای ک مسئول وضع قوانین هستن ببین

توی این گرونی اینترنت ایران ... شبانه رایگان یا نیم بها غنیمته
    البته به نظر من باید نیم بها باشه که کسایی که دانلود دارند اندازه نیازشون دانلود کنند
    اونایی هم که گیر افتادن با افت پهنای باند مواجه نشن
    باید به عرض شما برسونم که همیشه فقط دانلود نیست که باعث مصرف ترافیک میشه
    و خود وب گردی و سرچ کردن فایل های درسی و هزار تا کار مفید دیگه همگی مثل لولوخورخوره به صورت وحشتناک موجب مصرف ترافیک میشه
    پس این نیم بها کردن هیچ ربطی به تصحیح الگوی مصرف نداره

بعدشم شرکت ها به اندازه کافی اینترنت رو با قیمت گران به دست مصرف کننده میرسون دیگه لازم نیست بابت مصرف شبانه هم بیان مجدد پول زور بگیرن و اعصاب ملت و به هم بریزن

2. 3 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ظاهرا پینگ مقداری بهتر شده

به نظر دوستان ربطی به این طرح داره ؟ یا موقتیه ؟ و شانسیه ؟

4. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

برا من هیچ فرقی نکرده[emoji27]

Sent from my HUAWEI G730-U10

6. 2 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ظاهرا پینگ مقداری بهتر شده

به نظر دوستان ربطی به این طرح داره ؟ یا موقتیه ؟ و شانسیه ؟
    شانسیه احتمالا... فقط اگه تو خود ساعات شبانه پینگ بهتر بشه میشه ربطش داد به این قضیه!

سلام حالا نمیشه یه جوری حساب کنی کهه فرضا با برگردانده شدن طرح نامحدود ، سود بیشتری می ره به جیب شرکت ها؟؟ تا اونا هم در طمع پول بیفتن و طرح نامحدود دوباره بدارن؟؟
    و یا طوری حساب کنی که با حذف و تغییر شبانه رایگان ، شرکت ها به جای همون اندک سودی که گفتی ، دچار ضرر میشن ؟؟ این طوری حساب کنیم تا مگه این شرکت ها ازخوا غفلت بیدار شن !
    این که یه عده اینجا این طور حساب کتاب ها رو ببین فایده نداره ، باید اونای ک مسئول وضع قوانین هستن ببین

نمیدونم والا باید روش فکر کنم!!!
    ولی گذشته از شوخی میشه نشون داد اگه کاربرا پر مصرف تر باشن کیفیت اینرتنت هم بهتر میشه!!! (البته با فرض اینکه هزینه ی مصرف رو اون مشترک ها پرداخت کنن)

اگه حال داشتم مینویسم پسنش رو... ولی فکر نکنم حالشو داشته باشم
    Last edited by netstat; 01-12-2014 at 17:17.

8. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی دیشب تست کرد ببینه چطوره ؟ من متاسفانه خابیدم

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان کسی دیشب تست کرد ببینه چطوره ؟ من متاسفانه خابیدم
    بله ظاهرا اکثرا راضی بودن
    منم یه ساعتی دان کردم میترسم کل مدت شبانه دانلود کنم محدودم کنن سرعت 500هم میرسید

11. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بله ظاهرا اکثرا راضی بودن
    منم یه ساعتی دان کردم میترسم کل مدت شبانه دانلود کنم محدودم کنن سرعت 500هم میرسید

پارس محدود نمیکنه بیخود خودتو اذیت نکن... اگر سرعتت کم شد بدون که مال همه کم شده و ربطی به دانلود کردنت نداشته!

13. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا من هر چی فکر میکنم میبینم جز سود کردن برای شرکت ها چیزی نداره حالا استدلال به صورت زیر هست:
    ما یوزر های دوستداشتنی چه برای خودمون چه برای شرکت ها با اینترنت کار میکنیم و دانلود هامون رو هم به دلیل گرون بودن اینترنت میزاشتیم شب انجام میدادیم حالا چی دانلود میکنیم؟ اکثر فیلم نرم افزار و بازی و چیز هایی از این قبیل(اهنگ رو نگفتم چون خودم به شخصه اهنگ رو همون موقع دانلود میکنم چون جچمشون کمه ۱۰-۱۵ مگ بیشتر نیستن) خوب حالا اومدن و شبانه رو حذف کردن چه اتفاقی میوفته؟‌ اولش هی دانلود نمیکنیم دانلود نمیکنیم بعد ۳-۴ ماه میبینیم که حوصله مان سر رفته هر چی پس انداز داشتبم دیدیم بازی کردیم و .... حتی اون فیلم های قدیمی که از دوستمون گرفته بودیم که حالمون ازش به هم میخورد رو هم دیدیم تصمیم میگیریم بریم بخریم میبینیم که لامصب نیست تو بازار یا اگر هست بعد چند وقت خسته میشیم میگیم چقدر پول بدیم بریم تا فلان جا ۴ تا فیلم و بازی بخریم و دوباره برگردیم سر یک هفته هم همشو بیینیم حالا کاربر ها دو دسته میشن یه عده یه تفریح دیگه جور میکنن دو دسته میشن یه عده تفریح جدید بهشون میچسبه یه سری میبینن نه خیلی درد سر داره جور کردن این تفریح جدید حالا درد سرش هم هر چیزی میتونه باشه و برمیگردن پشت سیستم هاشون بعد میبینن که خوب پای سیستم چه غلطی بکنیم کاری نیست انجام بدیم شیطونه گولشون میزنه و میرن ترافیک رو میخرن و دوباره به دانلود میشینن و تفریح قبلی رو انجام میدن البته با این تفاوت که خیلی کم تر از قبل میشه و با بد بختی و فلاکت زندگی رو به اخر میرسونن حالا یه سری هم بودن که دیدن که اقا تفریح جدید نمیتونن جور کنن و حوصلشونم سر میره دوباره دو قسمت میشن یه سری میرن سر کار و کار میکنن و پول در میارن و .... بعد یه مدت که به کار کردن عادت کردن بعد میبینن که تو خونه که میان بیکارن کاری نیست و همین طور اینقدر وقت ندارن که با دوستا و .... تفریح جور کنن بر میگردن سر دانلود کردن فیلم و بازی و ... البته باید دو دسته میشدن یه دسته هم اونایی که حالا پول دارن و میرن میخرن حالا یه دسته دیگه هست اونایی که نرفتن کار کنن میبینن که حوصلههه داره خیلی سر میره بیکارن مجبور میشن دوباره برن سراغ دانلود کردن و حجم میخرن
    خوب حالا نتیجه ای که میگیریم اینه که اخرش مجورن دوباره برگردن سر دانلود و شرکت ها حجم میفروشن دوباره این جا فقط یه فاصله کوتاه ایجاد شده
    تازه یه چیز دیگه هم هست این وسط یا رقابت ایجاد میشه یا نه اگر رقابت ایجاد بشه شرکت ها شروع میکنن به ارزون تر کردن و بهتر کردن خدماتشون تا مشتری بیشتری داشته باشن بعد از یک مدت که از جنگ بین شرکت ها گذشت یک شرکت یا ۲ تا یا ۳ تا فوقش ۴ تا شرکت میمونن بعد میبینن که دیگه به خواسته هاشون رسیدن یعد دوباره اینترنت گرون میشه و طی دوباره شرکت هایی به وجود میان و شرایط فعلی ایجاد میشه یا هم که رقابت ایجاد نمیشه اگر رقابت ایجاد نشه همین شرکت ها باقی میمونن و میگن چیکار کنیم که پول در بیاریم اینترنت رو گرون کنیم خوبه و اینترنت رو گرون میکنن و بازار توی منجلاب فرو میرود واین جا ماکاربر ها دوباره به فنا هستبم
    تیجه این که در هر صورت ما به فتا میریم

15. 5 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا من هر چی فکر میکنم میبینم جز سود کردن برای شرکت ها چیزی نداره حالا استدلال به صورت زیر هست:
    ما یوزر های دوستداشتنی چه برای خودمون چه برای شرکت ها با اینترنت کار میکنیم و دانلود هامون رو هم به دلیل گرون بودن اینترنت میزاشتیم شب انجام میدادیم حالا چی دانلود میکنیم؟ اکثر فیلم نرم افزار و بازی و چیز هایی از این قبیل(اهنگ رو نگفتم چون خودم به شخصه اهنگ رو همون موقع دانلود میکنم چون جچمشون کمه ۱۰-۱۵ مگ بیشتر نیستن) خوب حالا اومدن و شبانه رو حذف کردن چه اتفاقی میوفته؟‌ اولش هی دانلود نمیکنیم دانلود نمیکنیم بعد ۳-۴ ماه میبینیم که حوصله مان سر رفته هر چی پس انداز داشتبم دیدیم بازی کردیم و .... حتی اون فیلم های قدیمی که از دوستمون گرفته بودیم که حالمون ازش به هم میخورد رو هم دیدیم تصمیم میگیریم بریم بخریم میبینیم که لامصب نیست تو بازار یا اگر هست بعد چند وقت خسته میشیم میگیم چقدر پول بدیم بریم تا فلان جا ۴ تا فیلم و بازی بخریم و دوباره برگردیم سر یک هفته هم همشو بیینیم حالا کاربر ها دو دسته میشن یه عده یه تفریح دیگه جور میکنن دو دسته میشن یه عده تفریح جدید بهشون میچسبه یه سری میبینن نه خیلی درد سر داره جور کردن این تفریح جدید حالا درد سرش هم هر چیزی میتونه باشه و برمیگردن پشت سیستم هاشون بعد میبینن که خوب پای سیستم چه غلطی بکنیم کاری نیست انجام بدیم شیطونه گولشون میزنه و میرن ترافیک رو میخرن و دوباره به دانلود میشینن و تفریح قبلی رو انجام میدن البته با این تفاوت که خیلی کم تر از قبل میشه و با بد بختی و فلاکت زندگی رو به اخر میرسونن حالا یه سری هم بودن که دیدن که اقا تفریح جدید نمیتونن جور کنن و حوصلشونم سر میره دوباره دو قسمت میشن یه سری میرن سر کار و کار میکنن و پول در میارن و .... بعد یه مدت که به کار کردن عادت کردن بعد میبینن که تو خونه که میان بیکارن کاری نیست و همین طور اینقدر وقت ندارن که با دوستا و .... تفریح جور کنن بر میگردن سر دانلود کردن فیلم و بازی و ... البته باید دو دسته میشدن یه دسته هم اونایی که حالا پول دارن و میرن میخرن حالا یه دسته دیگه هست اونایی که نرفتن کار کنن میبینن که حوصلههه داره خیلی سر میره بیکارن مجبور میشن دوباره برن سراغ دانلود کردن و حجم میخرن
    خوب حالا نتیجه ای که میگیریم اینه که اخرش مجورن دوباره برگردن سر دانلود و شرکت ها حجم میفروشن دوباره این جا فقط یه فاصله کوتاه ایجاد شده
    تازه یه چیز دیگه هم هست این وسط یا رقابت ایجاد میشه یا نه اگر رقابت ایجاد بشه شرکت ها شروع میکنن به ارزون تر کردن و بهتر کردن خدماتشون تا مشتری بیشتری داشته باشن بعد از یک مدت که از جنگ بین شرکت ها گذشت یک شرکت یا ۲ تا یا ۳ تا فوقش ۴ تا شرکت میمونن بعد میبینن که دیگه به خواسته هاشون رسیدن یعد دوباره اینترنت گرون میشه و طی دوباره شرکت هایی به وجود میان و شرایط فعلی ایجاد میشه یا هم که رقابت ایجاد نمیشه اگر رقابت ایجاد نشه همین شرکت ها باقی میمونن و میگن چیکار کنیم که پول در بیاریم اینترنت رو گرون کنیم خوبه و اینترنت رو گرون میکنن و بازار توی منجلاب فرو میرود واین جا ماکاربر ها دوباره به فنا هستبم
    تیجه این که در هر صورت ما به فتا میریم

آقا اون دسته از کاربرایی که بعد از قطع شدن دانلود شبانه میرن دنبال زن گرفتن رو حساب نکردی!!!

بامزه بود... دستت درد نکنه
    Last edited by netstat; 02-12-2014 at 19:32.

17. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من چند ماه دیگه سرویسم اعتبار داره برای من فعلا شبانه کاملا رایگانه . بعدش یه خاکی تو سرمون میریزیم

امشب یه تستی میکنم ببینم سرعت چطوره

میخام بدونم ایا واقعا کم و زیاد شدن یوزر که اینا بهونش کردم موثره یا اینکه عمدا پهنای باند شبانه رو کم میکنن . چون من کاملا رایگانه و سیستم قدیم . پس امشب تفاوت مشخص میشه .

19. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •