بدون شک بهترین ماشین ایرانی توی این رنج قیمت ریو هست(نمیدونم سال تولیدش چند میشه با این قیمت)
زیبا و اسپرت ، شیک و با کلاس ، پر شتاب ، کم مصرف ، کم استهلاک ...
خداییش جزو مونتاژهای خوب بود ... حیف... مث زانتیا و ماکسیما (در رده های بالاتر...)
بدون شک بهترین ماشین ایرانی توی این رنج قیمت ریو هست(نمیدونم سال تولیدش چند میشه با این قیمت)
زیبا و اسپرت ، شیک و با کلاس ، پر شتاب ، کم مصرف ، کم استهلاک ...
خداییش جزو مونتاژهای خوب بود ... حیف... مث زانتیا و ماکسیما (در رده های بالاتر...)
زیبا و اسپرت ، شیک و با کلاسبعد 206 چیه از نظر شما؟
![]()
دوستان به نظرشما سمند موتور ملی دوگانه سوز بهتره یا پرو slx tu5 و سمند کلاس 29110و 29111 چه فرقی باهم دارند و کدام بهتر هست
راست میگه به خدا
من 206 دارم مصرفش بیشتر از ریو کمکاش خشک تر جلو بندی پرهزینه وووو
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
بله عزیزم... ریو از نظر دیزاین و زیبایی جزو نمونه های خوب تولید/مونتاژ ایران بوده (فقط کافیه با تیبا که به حساب جایگزینش شد مقایسش کنید...) ... اگه شما از قیافش خوشتون نمیاد بحث سلیقه ها پیش میاد ... منم نسبت به 206 sd این حس رو دارم:و واقعا بنظرم زشته... کلا هم نشستن پشت 206 حس جواد بودن و خز بودن به آدم دست میده اما نشستن پشت ریو حس قشنگ تری داره...
برای مصرف کننده ایرانی هم تنها مشکلش کمبود و گرانی قطعات اون توی ایران هست وگرنه در ارجح دونستنش به سایر ماشینهای هم رده ـش بنظر من تردیدی وجود نداره...
من خودم 3 ساله که مدل 86 این ماشینو دارم و هیچ دردسری برام درست نکرده خوشبختانه و الان که کارکرد ماشین نزدیک 170 هزارتا هست از حس سواری دادنش و شتاب گیری و سرحال بودنش لذت میبرم... و امیدوارم که این چند صباح دیگه هم اتفاق خاصی هم نیفته ، چون آخراشه و میخوام بفروشمش و ماشین بهتر بخرم به امید خدا...
بجز همین مرداد 93 که کلی به خرج و زحمت افتادم برای خریدن چند قطعه (سپر ، کاپوت ، کورکن سپر ، جلو پنجره ، چراغ های جلو ، چشمه شیشه شوری ، نمیدونم چی چی رادیات و چند مورد دیگه که یادم نمونده...) که خرید اینها هم دلیلش تصادف بدی که کرده بودم بود نه اینکه بطور طبیعی هزینه فنی افتاده باشه...
بفرمایید ... شاهد هم از غیب رسید...![]()
Last edited by rmd; 13-12-2014 at 00:18.
دوستان به نظرشما سمند موتور ملی دوگانه سوز بهتره یا پرو slx tu5 و سمند کلاس 29110و 29111 چه فرقی باهم دارند و کدام بهتر هست
نمیشه گفت کدوم بهتره
چون هر شخص برای انتخاب خودرو دلایل خودش رو داره و نظرات متفاوت هست.
شما هم اول باید ملاک های خودت و میزان پولی که میخوای هزینه کنی رو مشخص کنی.
کلاس های سمند زیاد فرقی باهم ندارن و زیاد حساس نباشید.
فقط کافیه فروش 206 رو با ریو یا هر ماشین هم رده اش مقایسه کنی. جواب همه حرفاتو می گیری
نوع خرید و سلیقه هم میهنان که دلیل نمیشه ... ایرانیها زیاد علاقه ای ندارند که چیزی که میخرند یا انتخاب میکنند با کیفیت و خوب باشه ...
نمونه اش همین ماشینهای نه چندان با کیفیت کره ای که عموما به ماشین های ژاپنی و فرانسوی و... ترجیح داده میشه...
نه تنها مساله ماشین که همه مسایل از جمله رفراندوم 57 و سایر مسایل عزیز دل برادر![]()
Last edited by rmd; 14-12-2014 at 17:16.
مقایسه ریو با v8 از نظر بنده خودم وی 8 دارم
مصرف ریو کمتر
اصطحلاک ریو کمتر
شتاب ریو بیشتر
این خوبی های ریو بود آیا کمه واقعا؟206 2 تا ایربگ داره با ترمز قوی تر و ایر کاندیشن اتومات فرمونش هم که اینقدر سفته حداقل تو SD مدل 88 (هاچبک داشتم نرم بود)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)