خب یادمه چند مدت دوستان میگفتن رزولوشن y50 بی کاربرده و چشمشون رو روی رزولوشن 4 برابری این مدل نسبت به لپ تاپ های فول اچ دی می بستند و ولی من گفتم این
رزولوشن لپ تاپ های آینده هست.خوشجالم که امسال در نمایشگاه CES که بزرگترین رویداد تکنولوژی سالانه هست msi یک لپ تاپ گیمینگ با همین رزولوشن رو ارایه کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2تا نکته بگم که این پستو گذاشتم برای اینکه یادآوری کنم کم کم باید منتظر بازی هایی باشیم که قابلیت بازی شدن داخل این رزولوشن رو داشته باشند و اصلا حرفم این نیست که این y50 قادره رو تنظیمات الترا و تو این رزولوشن بازی های سنگین رو بدون لگ اجرا کنه.نکته دوم اینکه مشخصات این msi و لنوو مانند قیمتاشون اصلا قابل مقایسه نیست. y50 حدود 1250 دلار قیمت داره و لپ تاپ msi طبق ادعای سایت بالا با قیمت حداقل 3000 دلاری عرضه خواهد شد پس دوستان نیان بگن که اون خیلی فرق میکنه(چون بایدم فرق کنه) تاکید میکنم هدف از این پستم این بود که بگم شاید این مقدار رزولوشن بالا در حال حاضر باعث سنتر شدن بعضی از بازی ها در مرکز صفحه نمایش و یا حتی مشکلاتی در کار با ویندوز بشه ولی در آینده نه چندان دور این مشکلات توسط شرکت های نرم افزاری پوشش داده خواهد شد