تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: ASUS G56JK - B یا Lenovo Y5070 - C

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من تو اینترنت که داشتم می گشتم مشخصات ال سی دی این لپ تاپ رو پیدا کردم گفتم شاید بد نباشه لینکشو اینجا هم بذارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همونطور که قبلا گفتم مانتیتور ساخت شرکت سامسونگ هست و مقادیر اسمی برای کنتراست و روشنایی به ترتیب 700:1 و 270 نیت هست. در ضمن اونطوری که پیداست مانیتور 60HZ هست یعنی ریفریش ریت 48 محدویت سخت افزاری نیست و احتمالا با آپدیت هایی (که احتمالا ) ارایه خواهند شد این محدودیت هم برطرف میشه.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خب یادمه چند مدت دوستان میگفتن رزولوشن y50 بی کاربرده و چشمشون رو روی رزولوشن 4 برابری این مدل نسبت به لپ تاپ های فول اچ دی می بستند و ولی من گفتم این رزولوشن لپ تاپ های آینده هست.خوشجالم که امسال در نمایشگاه CES که بزرگترین رویداد تکنولوژی سالانه هست msi یک لپ تاپ گیمینگ با همین رزولوشن رو ارایه کرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2تا نکته بگم که این پستو گذاشتم برای اینکه یادآوری کنم کم کم باید منتظر بازی هایی باشیم که قابلیت بازی شدن داخل این رزولوشن رو داشته باشند و اصلا حرفم این نیست که این y50 قادره رو تنظیمات الترا و تو این رزولوشن بازی های سنگین رو بدون لگ اجرا کنه.نکته دوم اینکه مشخصات این msi و لنوو مانند قیمتاشون اصلا قابل مقایسه نیست. y50 حدود 1250 دلار قیمت داره و لپ تاپ msi طبق ادعای سایت بالا با قیمت حداقل 3000 دلاری عرضه خواهد شد پس دوستان نیان بگن که اون خیلی فرق میکنه(چون بایدم فرق کنه) تاکید میکنم هدف از این پستم این بود که بگم شاید این مقدار رزولوشن بالا در حال حاضر باعث سنتر شدن بعضی از بازی ها در مرکز صفحه نمایش و یا حتی مشکلاتی در کار با ویندوز بشه ولی در آینده نه چندان دور این مشکلات توسط شرکت های نرم افزاری پوشش داده خواهد شد
    متاسفانه این یه رقابت هست بین سازندگان لپ تاپ که سخت افزاری منحصر به فرد تر ارایه کنند . هرچند کاربردی نداشته باشه.
    نمونش همین صفحه نمایش 4K . شما به بنچ مارک ها نگاه کنین یه بازی مثل Crysis 3 با دو گرافیک PC مدل GTX970 SLIداره با سرعت 30 فریم بر ثانیه اجرا میشه ، اونوقت از یه کارت گرافیک لپ تاپ چه انتظاری میشه داشت ؟

کارت گرافیک های لپ تاپ حداقل 4 تا 6 نسل دیگه وقت لازم دارند تا به این رزولوشن عادت کنند . تا اون زمان هم لپ تاپ های فعلی با صفحه نمایش 4K بلا استفاده شده اند .
    شما ببینین یه بازی سال 2013 این وضعیت رو داره . شما میخواین یه لپ تاپ 2015 بخرین تا باری های 2018 رو هم 4K اجرا کنین ؟
    در حال حاظر این صفحه نمایش ها دو مزیت دارند : 1 - پر کردن جیب سازندگان لپ تاپ ها 2 - تقسیم صفحه نمایش برای چند APP به صورت همزمان در ویندوز 8 و بالاتر برای Developer ها
    رزولوشن 4k در ابعاد لپ تاپ اینقدر کوچیک هست که هیچ کاربرد دیگه ای نداشته باشه .

من باشم الان یه لپ تاپ FHD با صفحه IPS تهیه می کنم ، تا 5 سال پدر بازی هارو در میارم !!!!!! 5 ، 6 سال دیگه اگر عمری باقی مونده باشه و هنوز حوصله بازی داشته باشم اونوقت میرم سراغ 4k
    Last edited by Public Enemy; 02-02-2015 at 13:28.

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه دوست عزیز،اینطوریام نیست،خوشبختانه من دیروز این مدل رو خریدم هرچند هنوز فرصت نکردم زیاد باهاش کار کنم اما به محض اینکه یکم کار کردم تا ۲-۳ روز دیگه یه نقد میذارم،در ضمن من نمیفهمم چرا دوستان با این رزولوشن اینقدر مشکل دارندفوقش اینکه که اگه بازی اجرا نشد خوشبختانه هم از طریق ویندوز هم از داخل خود بازیها میشه رزولوشن رو به ۱۰۸۰ تغییر داد.در ضمن تا ماه آینده میلادی هم قراره هم ویندوز ۱۰ هم دایرکت ایکس۱۲ توسط مایکروسافت ارائه بشه که اون مشکلات سنترایز شدن بازیها هم مرتفع بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منتظر نقدت از این لپ تاپ هستیم. بیشتر دوستان نسبت به نمایشگر این لپ تاپ مردد هستند.لطفا تجربه خودت رو از نمایشگر این لپ تاپ تو بازی ها و سایر کارها در میون بگذار

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چشم،دارم ویندوز نصب میکنم و پارتیشن بندی میکنم و درایور مینصبم،ایشالله از فردا ۲-۳ روزی کار میکنم تا یکشنبه دوشنبه یه نقد در حد و اندازه خودم میذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون.راستی یادم رفت مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون.راستی یادم رفت مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه
    ممنون لطف داری.من هنوز بازی روش نصب نکردم که بازی تست کنم ولی یه چیز رو لازم دونستم اینجا بگم که رزولوشنش فوق العاده است.کنتراستش هم عالیه.درضمن صفحه نمایش IPS هست.به زودی یه نقد تو تالار "نمایشگاه مدل ها و برند ها' همراه با عکس از زوایای مختلف صفحه نمایشش میذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2013

10. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

صفحه نمایش مدل لنوو کمی تاریک هست و روشنایی و کنتراست اصلا جالب نیست ، زاویه دیدش هم چندان بالا نیست ، رزولیشن صفحه نمایش هم تقریبا بی کاربرد
    اما مدل ایسوس IPS و فوق العاده با کیفیت
    WTF? ..............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال برای من بدون جواب مونده
    اگه بخوام لپ تاپم رو شبانه روز روشن بزارم برای وب گردی و دانلود
    و بازی هم با این کامپیوتر بکنم با بیشترین جزئیات
    با سابقه خوب asus در جنس قطعاتش و سابقه بد lenovo در تعداد خرابی هاش
    کدوم یکی رو انتخاب کنم asus g56 یا lenovo y50
    البته من n550 رو به g56 ترجیح میدم بخاطر قیمت کمتر و قطعات یکسان
    در ضمن صفحه نمایش برای من اهمیتی در انتخاب نداره ولی خراب نشدن فوق العاده مهمه و بازی کردن مهمتر
    Last edited by mohsen_z222; 11-04-2015 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •