تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگ های سرخ | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

لک به تنهایی کمر تیم رو شکست!! سه کرنر، سه گل! سریوسلی؟
    فقط من یه چیزی رو نفهمیدم!!
    اول اینکه دقیقه 95 وقتی هنوز ضربه کاشته نفت داشت زده میشد، اونور سپاهانی ها جشن قهرمانی گرفتن! چجوریاس؟
    و دو چرا اینقدر بازیکنا از تساوی با نفت خوشحال شدن؟ یعنی نتیجه بازی سپاهان رو نمیدونستند؟
    .
    بازي تراكتور با تاخير داشت پخش ميشد سوتي دادن تصاوير خوشحالي زود هنگام سپاهانيا رو قطع كردن !

2. این کاربر از BestDev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

آنچه در چند دقیقه تبریز اتفاق افتاد به روایت سه تصویر ...

4. 9 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واقعا متاسفم. تو نیجریه هم از این اتفاق ها نمی افته. فاتحه این فوتبال رو، این فرهنگ رو، این انسانیت رو خوندم.

6. 9 کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام
    من واقعا خودم دوست نداشتم تراکتور قهرمان بشه ولی این حرکتی که انجام شده و یک جورایی کادر فنی و بازیکنانِ این تیم را گول زدند که فکر کردند بازی سپاهان مساوی هست و اونها هم خیلی فشار نیاوردند و بعد هم اینطوری خوشحالی کردند واقعا دور از اخلاق و یک جورایی نامردی محضِ

واقعا متاسفم

من بازی را از شبکه سه می دیدم انتهای بازی ، داشت موازی نشون میداد و اون طرف بازی سپاهان تموم شده بود و بازیکنان این تیم همگی داشتند فکر کنم از طریق اسکوربرد بازی تبریز را تماشا می کردند و خیلی هیجان داشتند و مدام بالا پایین می پریدند.

این طرف هم بازی تبریز که تموم شد دیدم تماشاچی ها دارند صندلی می شکنند و به داخل پرتاب میکنند در حالی که تیمشون داشت خوشحالی می کرد وسط زمین ، من فکر کنم عده ای از تماشاچی ها می دونستند نتیجه بازی اصفهان را(اگه فرض کنیم صندلی شکستنشون به خاطر ناراحتی از قهرمان نشدن بوده) و عده ای هم که اطلاع نداشتند با توجه به خوشحالی تیمشون فکر کردند که واقعا قهرمان شدند ، چیزی که واضحِ اون هست که کادر فنی و بازیکنای تیم تبریزی اصلا از نتیجه اون بازی اطلاع نداشتند.
    چون بازی سپاهان فکر کنم همون نیمه اول 2-0 شد و نه در نیمه دوم که بگیم در جریان بازی بی اطلاع بودند مشخص هست که کلا یک نفر بهشون دروغ میگفته.

همه چیز را می تونید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو ببینید از مشت های خوشحالی تونی و دورِ افتخار تا اتفاقات بعدش.
    Last edited by M.Sadegh.M; 16-05-2015 at 02:04.

8. 7 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بازم یه حرکت غیر حرفه ای و بی شرمانه توفوتبالمون
    من نمیدونم رو چه حسابی اینکار کردن
    البته نمونه ای مشابه این اتفاق که یه عده بشینن برای منافع خودشون مصلحت مردم و دیگران رو تشخیص بدن رو تو مملکتمون کم ندیدیم.

10. 8 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خداییش جدای از این شایعه بالاترین احتمال اینکه تراکتور ده نفره که 2 گل اون اخر خورده و روحیههم نداره بتونه تو 8 دقیقه یه گل بزنه را در خوشبینانه ترین حدش چقدر میدونید؟
    دیگه اینجورم نبوده تراکتور قهرمان میشده با این شایعه دیگه نشده

12. 3 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

من تمام دیروز رو تا الان دنبال یه علت برای اخراج آندرانیک بودم و امروز اونطور که در خبرآنلاین خوندم مثل اینکه درگیری لفظی بوده (قطعا هم همینطور باید بود چون در عرض چند ثانیه این اتفاق افتاد که دوربین‌ها هم تا جایی که دیدیم چیزی رو نگرفته‌بودند) و آندو هم به داور گفته خ.ف.ه.ش.و و داور هم نامردی نکرده و همون لحظه کارت زرد و بعد هم قرمز رو داده به آندو.

ما که از شبکه‌ی سه دیدیم با گزاشگری که بنده‌خدا از لحظه اول از قهرمانی حرف می‌زد و خیلی بد تو ذوقش خورد و پسر مربی که اخراج شد و بعد هم نوبت آندو بود بعد از اون هم اون حرکت مسخره مسئولان که اینطور که متوجه شدم و اون‌هایی که از شبکه‌ی دیگه‌ای فوتبال رو می‌دیدن هم تایید کردند دلایل این کارهاشون رو می‌شد از شعارهای تماشاگران متوجه شد.

من طرفدار تراکتور نیستم ولی این فصل خیلی پیشرفت کرده بود قبل از اینکه این مربی رو بیارن هم یه تیمِ لایق قهرمانی ساخته بودند ولی در آخر هم دلایل ۳۰.آ.۳۰ مثل اینکه باعث شد با ناعدالتیِ همیشگی مسئولان، بازی رو جوری دشوار و ناهموار کنند برای تراکتوری‌ها که به هیچ‌وجه نتونه به قهرمانی برسه.

در هر صورت نفت هم قطعا تیم خوبی بود ولی خیلی دوست داشتم قهرمانی تیم قرمز‌پوش‌ها رو ببینم و منتظر دیدن جشن و خوشحالی تماشاگران و بقیه بودم که قطعا خیلی هم تماشایی میشد، که نشد.

14. 9 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

به غیر از من که سر کار بودم کلیه فامیل و اقوام و دوست رفته بودن استادیوم دقیق امار رو بهم دادن.

طبق گفته پسر خالم که گفته بود ما همه داشتیم قبول میکردیم که قهرمان نشدیم و سپاهان قهرمان هست و اتفاق خاصی هم نیوفتاده بود جز همون داور،
    تا این که اواخر بازی یهو گفتن تراکتور قهرمان هست چون سپاهان مساوی کرده، این در صورتی بود که بین مردم همهمه و تنش به وجود اومد و از این طرف هم همه چی قطع شده بود.
    یک عده کم که هنوز به طور کامل ارتباطشون قطع نشده بود نتیجه رو میدونستن ولی مگه میشه به اون همه تماشاگر انتقال داد؟
    با این حال دودلی و اغتشاش ایجاد شد که آیا این قضیه صحت داره یا نه اگر صحت نداره بلندگو چی میگه؟
    چرا مربی تعوضی دفاعی میکنه؟
    چرا حامد لک وقت تلف میکنه و روی زمین افتاده؟
    چرا اصلا موقع تعویض بازیکن تراکتور از اون سر میدان تا این ور آروم آروم داره حرکت میکنه؟

در واقع شواهد عینی به شکلی بود که حتا اگه ارتباط هم بین اندک مردم وصل بود باز شواهد به شکلی بود که انگار واقعا قهرمانی مال تبریز هستش.

حتا خود منصوریان هم تبریک گفته به تونی.

شخصا کاری ندارم به نتیجه بازی به کارت قرمز و این صحبت ها و خب فوتبال هست و نتیجه به شکلی بود که سپاهان قهرمان شد اینا همشون به کنار ولی این رفتار غیرورزشی، انسانی، غیر فرهنگی کلا هیچ توجیهی نداره.
    بازی کردن با روحیه مردم هیچ توجیهی نداره و از همه مهم تر رفتن ابروی ملت طرفدار تراکتور یک طرف قضیه هستش که منو خیلی اذیت میکنه.
    واقعا وقتی داشتن خوشحالی میکردن و از تلوزیون تماشا میکردم پیش خودم میگفتم چرا این مردم برای نایب قهرمانی این طوری خوشحالی میکنن، پیش خودم یک نوع حس خجالت شکل گرفت اما نگو پشت همه این حرکت ها و شادی ها حقه ای هستش که قرار بحثش فراتر از ابروریزیه نه برای یک طیف از طرفدارها بلکه برای یک مملکت باشه.

دیشب به این نتیجه رسیدم که دیگه لیگ داخلی برام هیچ اهمیتی نداره و میشه گفت برای من تموم شد.

16. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فک کن!!!‌80 هزار نفر ادم توی یه استادیوم باشن، از این 80 هزار نفر یک نفر یه موبایل مجهز به اینترنت یا رادیو نداشته که نتیجه‌ی بازی همزمان رو بدونه!!!! گزارشگر بازی ۲۵۰۰ بار اعلام میکنه تراکتور با این نتیجه نایب قهرمان میشه!!!! ظاهرا تو کل دفتر دستک چند ده میلیارد تومنی تراکتور هم اینترنت و سیستم ارتباطی بخصوصی نبوده که از نتیجه‌ی بازی هماهنگ مطلع بشن!!!! ))
    بعد چی.....
    میگم سپاهان جشن قهرمانی میگرفته!!!! بازی همزمان نبوده....!! ))
    در حالی که بازیشون به خاطر وقت طلقی های حضرات،‌6 دقیقه وقت اضافه خورده و اون بازی نزدیک به دو یا سه دقیقه زودتر تموم شد....اونور خبر داشتن بازی اینجا مساوی شده و جشن گرفتن و اماده‌ی جشن بودن و منتظر تا اینکه نتیجه‌ی نهایی رسید....که بازی قاطعانه تساوی شده... ))

متاسفانه توی تبریز یه اخلاق مزخرفی هست هر چی میشه، میشه حقمون رو خوردن....
    همین ایام عید یه دوتا زن و مرد ترک اورده بودن برنامه‌ی علیخانی، هرچی تو سرش زد با خانوما صحبت بکنه شوهراشون گفتن فارسی بلد ندارن خانومامون و علیخانی بیخیال شد، با خانوم و اقای فارس صحبت کرد و اون بابا خانومش صحبت کرد.... چند ثانیه و بعد همه رفتن....

بعد ظاهرا ملت همیشه معترض تبریز و ترک زنگ زده بودن که چرا با خانومای ترک کمتر از فارس حرف زدی؟!!!!!
    که علیخانی گفت خدا شاهده به خدا قسم من ترکی بلد نیستم وگرنه حرف میزدم باهاشون.....

اینجوری که نمیشه مسخره بازی ها....

18. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خداییش جدای از این شایعه بالاترین احتمال اینکه تراکتور ده نفره که 2 گل اون اخر خورده و روحیههم نداره بتونه تو 8 دقیقه یه گل بزنه را در خوشبینانه ترین حدش چقدر میدونید؟
    دیگه اینجورم نبوده تراکتور قهرمان میشده با این شایعه دیگه نشده
    فوتبال هیچوقت بر طبق احتمالاتِ مطلق پیش نمیره بلکه طبق اتفاقات پیش میره دوست عزیز

وقتی مربی تراکتور دقایق آخر ادینیو رو میاره بیرون و به جاش مدافع میاره ، یعنی داره طبق نتیجه ی تقلبی ! بازی همزمان سپاهان عمل میکنه که نتیجه رو نگه داره ! و به همین خاطر هم تیمش رو میکشه عقب و وقت کشی میکنن !

فکر احتمالات نباشید پرسپولیسی که به مراتب از این تراکتور ضعیفتر بود ظرف ده دقیقه ده نفره سه گل به استقلال زد اون هم توی بازی حساس دربی و بازی دو هیچ باخته رو سه دو برد؛ اینتر ده نفره بهترین بارسلونای تاریخ و یا شاید بهترین تیم تمام دورانها رو حذف کرد ، یونایتد تو دو دقیقه بازی باخته رو برد و قهرمان اروپا شد ! از این اتفاقات بی شماره و نمیشه برای فوتبال مبنای احتمال و ریاضی در نظر گرفت

20. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •