بازي تراكتور با تاخير داشت پخش ميشد سوتي دادن تصاوير خوشحالي زود هنگام سپاهانيا رو قطع كردن !
بازي تراكتور با تاخير داشت پخش ميشد سوتي دادن تصاوير خوشحالي زود هنگام سپاهانيا رو قطع كردن !
آنچه در چند دقیقه تبریز اتفاق افتاد به روایت سه تصویر ...
![]()
واقعا متاسفم. تو نیجریه هم از این اتفاق ها نمی افته. فاتحه این فوتبال رو، این فرهنگ رو، این انسانیت رو خوندم.
سلام
من واقعا خودم دوست نداشتم تراکتور قهرمان بشه ولی این حرکتی که انجام شده و یک جورایی کادر فنی و بازیکنانِ این تیم را گول زدند که فکر کردند بازی سپاهان مساوی هست و اونها هم خیلی فشار نیاوردند و بعد هم اینطوری خوشحالی کردند واقعا دور از اخلاق و یک جورایی نامردی محضِ
واقعا متاسفم
من بازی را از شبکه سه می دیدم انتهای بازی ، داشت موازی نشون میداد و اون طرف بازی سپاهان تموم شده بود و بازیکنان این تیم همگی داشتند فکر کنم از طریق اسکوربرد بازی تبریز را تماشا می کردند و خیلی هیجان داشتند و مدام بالا پایین می پریدند.
این طرف هم بازی تبریز که تموم شد دیدم تماشاچی ها دارند صندلی می شکنند و به داخل پرتاب میکنند در حالی که تیمشون داشت خوشحالی می کرد وسط زمین ، من فکر کنم عده ای از تماشاچی ها می دونستند نتیجه بازی اصفهان را(اگه فرض کنیم صندلی شکستنشون به خاطر ناراحتی از قهرمان نشدن بوده) و عده ای هم که اطلاع نداشتند با توجه به خوشحالی تیمشون فکر کردند که واقعا قهرمان شدند ، چیزی که واضحِ اون هست که کادر فنی و بازیکنای تیم تبریزی اصلا از نتیجه اون بازی اطلاع نداشتند.
چون بازی سپاهان فکر کنم همون نیمه اول 2-0 شد و نه در نیمه دوم که بگیم در جریان بازی بی اطلاع بودند مشخص هست که کلا یک نفر بهشون دروغ میگفته.
همه چیز را می تونید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو ببینید از مشت های خوشحالی تونی و دورِ افتخار تا اتفاقات بعدش.
Last edited by M.Sadegh.M; 16-05-2015 at 02:04.
بازم یه حرکت غیر حرفه ای و بی شرمانه توفوتبالمون
من نمیدونم رو چه حسابی اینکار کردن
البته نمونه ای مشابه این اتفاق که یه عده بشینن برای منافع خودشون مصلحت مردم و دیگران رو تشخیص بدن رو تو مملکتمون کم ندیدیم.
خداییش جدای از این شایعه بالاترین احتمال اینکه تراکتور ده نفره که 2 گل اون اخر خورده و روحیههم نداره بتونه تو 8 دقیقه یه گل بزنه را در خوشبینانه ترین حدش چقدر میدونید؟
دیگه اینجورم نبوده تراکتور قهرمان میشده با این شایعه دیگه نشده
سلام
من تمام دیروز رو تا الان دنبال یه علت برای اخراج آندرانیک بودم و امروز اونطور که در خبرآنلاین خوندم مثل اینکه درگیری لفظی بوده (قطعا هم همینطور باید بود چون در عرض چند ثانیه این اتفاق افتاد که دوربینها هم تا جایی که دیدیم چیزی رو نگرفتهبودند) و آندو هم به داور گفته خ.ف.ه.ش.و و داور هم نامردی نکرده و همون لحظه کارت زرد و بعد هم قرمز رو داده به آندو.
ما که از شبکهی سه دیدیم با گزاشگری که بندهخدا از لحظه اول از قهرمانی حرف میزد و خیلی بد تو ذوقش خورد و پسر مربی که اخراج شد و بعد هم نوبت آندو بود بعد از اون هم اون حرکت مسخره مسئولان که اینطور که متوجه شدم و اونهایی که از شبکهی دیگهای فوتبال رو میدیدن هم تایید کردند دلایل این کارهاشون رو میشد از شعارهای تماشاگران متوجه شد.
من طرفدار تراکتور نیستم ولی این فصل خیلی پیشرفت کرده بود قبل از اینکه این مربی رو بیارن هم یه تیمِ لایق قهرمانی ساخته بودند ولی در آخر هم دلایل ۳۰.آ.۳۰ مثل اینکه باعث شد با ناعدالتیِ همیشگی مسئولان، بازی رو جوری دشوار و ناهموار کنند برای تراکتوریها که به هیچوجه نتونه به قهرمانی برسه.
در هر صورت نفت هم قطعا تیم خوبی بود ولی خیلی دوست داشتم قهرمانی تیم قرمزپوشها رو ببینم و منتظر دیدن جشن و خوشحالی تماشاگران و بقیه بودم که قطعا خیلی هم تماشایی میشد، که نشد.
سلام
به غیر از من که سر کار بودم کلیه فامیل و اقوام و دوست رفته بودن استادیوم دقیق امار رو بهم دادن.
طبق گفته پسر خالم که گفته بود ما همه داشتیم قبول میکردیم که قهرمان نشدیم و سپاهان قهرمان هست و اتفاق خاصی هم نیوفتاده بود جز همون داور،
تا این که اواخر بازی یهو گفتن تراکتور قهرمان هست چون سپاهان مساوی کرده، این در صورتی بود که بین مردم همهمه و تنش به وجود اومد و از این طرف هم همه چی قطع شده بود.
یک عده کم که هنوز به طور کامل ارتباطشون قطع نشده بود نتیجه رو میدونستن ولی مگه میشه به اون همه تماشاگر انتقال داد؟
با این حال دودلی و اغتشاش ایجاد شد که آیا این قضیه صحت داره یا نه اگر صحت نداره بلندگو چی میگه؟
چرا مربی تعوضی دفاعی میکنه؟
چرا حامد لک وقت تلف میکنه و روی زمین افتاده؟
چرا اصلا موقع تعویض بازیکن تراکتور از اون سر میدان تا این ور آروم آروم داره حرکت میکنه؟
در واقع شواهد عینی به شکلی بود که حتا اگه ارتباط هم بین اندک مردم وصل بود باز شواهد به شکلی بود که انگار واقعا قهرمانی مال تبریز هستش.
حتا خود منصوریان هم تبریک گفته به تونی.
شخصا کاری ندارم به نتیجه بازی به کارت قرمز و این صحبت ها و خب فوتبال هست و نتیجه به شکلی بود که سپاهان قهرمان شد اینا همشون به کنار ولی این رفتار غیرورزشی، انسانی، غیر فرهنگی کلا هیچ توجیهی نداره.
بازی کردن با روحیه مردم هیچ توجیهی نداره و از همه مهم تر رفتن ابروی ملت طرفدار تراکتور یک طرف قضیه هستش که منو خیلی اذیت میکنه.
واقعا وقتی داشتن خوشحالی میکردن و از تلوزیون تماشا میکردم پیش خودم میگفتم چرا این مردم برای نایب قهرمانی این طوری خوشحالی میکنن، پیش خودم یک نوع حس خجالت شکل گرفت اما نگو پشت همه این حرکت ها و شادی ها حقه ای هستش که قرار بحثش فراتر از ابروریزیه نه برای یک طیف از طرفدارها بلکه برای یک مملکت باشه.
دیشب به این نتیجه رسیدم که دیگه لیگ داخلی برام هیچ اهمیتی نداره و میشه گفت برای من تموم شد.
بعد چی.....فک کن!!!80 هزار نفر ادم توی یه استادیوم باشن، از این 80 هزار نفر یک نفر یه موبایل مجهز به اینترنت یا رادیو نداشته که نتیجهی بازی همزمان رو بدونه!!!! گزارشگر بازی ۲۵۰۰ بار اعلام میکنه تراکتور با این نتیجه نایب قهرمان میشه!!!! ظاهرا تو کل دفتر دستک چند ده میلیارد تومنی تراکتور هم اینترنت و سیستم ارتباطی بخصوصی نبوده که از نتیجهی بازی هماهنگ مطلع بشن!!!!))
میگم سپاهان جشن قهرمانی میگرفته!!!! بازی همزمان نبوده....!!))
در حالی که بازیشون به خاطر وقت طلقی های حضرات،6 دقیقه وقت اضافه خورده و اون بازی نزدیک به دو یا سه دقیقه زودتر تموم شد....اونور خبر داشتن بازی اینجا مساوی شده و جشن گرفتن و امادهی جشن بودن و منتظر تا اینکه نتیجهی نهایی رسید....که بازی قاطعانه تساوی شده...))
متاسفانه توی تبریز یه اخلاق مزخرفی هست هر چی میشه، میشه حقمون رو خوردن....
همین ایام عید یه دوتا زن و مرد ترک اورده بودن برنامهی علیخانی، هرچی تو سرش زد با خانوما صحبت بکنه شوهراشون گفتن فارسی بلد ندارن خانومامون و علیخانی بیخیال شد، با خانوم و اقای فارس صحبت کرد و اون بابا خانومش صحبت کرد.... چند ثانیه و بعد همه رفتن....
بعد ظاهرا ملت همیشه معترض تبریز و ترک زنگ زده بودن که چرا با خانومای ترک کمتر از فارس حرف زدی؟!!!!!
که علیخانی گفت خدا شاهده به خدا قسم من ترکی بلد نیستم وگرنه حرف میزدم باهاشون.....
اینجوری که نمیشه مسخره بازی ها....
فوتبال هیچوقت بر طبق احتمالاتِ مطلق پیش نمیره بلکه طبق اتفاقات پیش میره دوست عزیز
وقتی مربی تراکتور دقایق آخر ادینیو رو میاره بیرون و به جاش مدافع میاره ، یعنی داره طبق نتیجه ی تقلبی ! بازی همزمان سپاهان عمل میکنه که نتیجه رو نگه داره ! و به همین خاطر هم تیمش رو میکشه عقب و وقت کشی میکنن !
فکر احتمالات نباشید پرسپولیسی که به مراتب از این تراکتور ضعیفتر بود ظرف ده دقیقه ده نفره سه گل به استقلال زد اون هم توی بازی حساس دربی و بازی دو هیچ باخته رو سه دو برد؛ اینتر ده نفره بهترین بارسلونای تاریخ و یا شاید بهترین تیم تمام دورانها رو حذف کرد ، یونایتد تو دو دقیقه بازی باخته رو برد و قهرمان اروپا شد ! از این اتفاقات بی شماره و نمیشه برای فوتبال مبنای احتمال و ریاضی در نظر گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)