مر30 soooot جان
اينم جواب تموم شد دوستان![]()
مر30 soooot جان
اينم جواب تموم شد دوستان![]()
آر ممنون
ولي من هنوزم ميگم گوگل براي اينكه نتيجه اي را توي جستجوهاش اولويت بده هيچ پولي نميگيره
توي خبرها داشتيم چند وقت پيش كه ار اوجا كه يكي از شركتهاي معروف ماشين سازي مي خواسته اسمش بياد بالا از روشهاي مصنوعي استفاده كرده و گوگلم وقتي فهميده اسمشو كلا حذف كرده
تعجيب مي كنم كهش ما همچين چيزي مييگيد
كاملا مغاير سياستهاي گوگله
ممنون akmfad1 جاننوشته شده توسط akmfad1
![]()
پرنس جان پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که خودم نوشتم و پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که sascovach جان زحمتش رو کشیدن رو مطالعه کننوشته شده توسط پرنس
![]()
عزیزم منم همینو گفتم (به صفحه اول مراجعه کن)
ولی ÷ست قبلمو برای ÷ست 29 دادم
ممنون از پیگیری دقیقت soooot جــــــــان
موفق باشی...
ببینید دوستان .....شرکت گوگل روشهای خاص خودش رو واسه ی ارزش دادن به سایتها داره.همه چیز در ان دخیل هست...تعداد سایتهایی که به سایت شما لینک دادن....تعداد کلمات مرتبط....و خیلی چیزهای دیگه....
عزیــــــــــــــــــــــ ــــز;نوشته شده توسط Diego
عنوان تاپیک رو هم می خوندی بد نبود![]()
خوندم عزیزمنوشته شده توسط chovalier
این جواب من برای موضوع اصلی تاپیک:
پست شماره ی 13
این هم جواب من برای موضوع انحرافی تاپیک:نوشته شده توسط Diego
پست شماره ی 36
ok?نوشته شده توسط Diego
soooot جان
همان طور میدونید در پارسا اسپیس تبلیغاتی وجود داره که در آمد سایت از اوناست ولی در persiangig هیچ تبلیغی دیده نمیشه
بعضی از دوستان میگن که پرشین گیگ قصد داره بازدید کننده ها رو زیاد کنه تا بعداً تبلیغ بزاره
بر فرض هم اگر چنین قصدی داشته باشه ، این سایت مدت زیادی است که در اینترنت وجود داره پس باید یک ضرر مالی بزرگ تاحالا کرده باشه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)