تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: آیا در این رنج قیمت؛چیزی بهتر از ASUS N550JK میتونه نسیبم بشه؟!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

و ا ا ا ا ا ی....
    این طوری که بیشتر گیج شدم من!!
    هر کی یه نظر میده؛
    Lenovo به جز ظاهرش همه چیش خوب بود!
    ولی الان فهمیدم ظاهرا صفحه ی نمایشش هم بده.

این n550 چه طوریه به نظرتون؟از نظر سخت افزاری ضعیف تر از Lenovo هستش.ولی ظاهرش بهتره.نظر شما چیه بالاخره؟آیا کانفیگ n550 اذیت میکنه منو؟

اون ASUS Zenbook NX500 هم فقط خوشگله؛کانفیگش خیلی ضعیف تر از Lenovo هستش...

تازه معلوم نیس کی قیمتش به ثبات برسه و موقعی که به بازار بیاد بعید میدونیم زیر 4.5 تا 5 تومن باشه...

دوستان؛کسی هست با Lenovo y5070 رو از نزدیک دیده باشه؟واقعا ظاهرش تو ذوق زننده هست؟صفحه ی نمایشش واقعا رضایت بخش نیس؟مگه FULL HD نیس؟مگه واسه گیم نیس؟چرا یه صفحه ی نمایش ضعیف روش به کار گذاشتن؟
    Last edited by S0R3N4; 18-09-2014 at 20:22.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و ا ا ا ا ا ی....
    این طوری که بیشتر گیج شدم من!!
    هر کی یه نظر میده؛
    Lenovo به جز ظاهرش همه چیش خوب بود!
    ولی الان فهمیدم ظاهرا صفحه ی نمایشش هم بده.

این n550 چه طوریه به نظرتون؟از نظر سخت افزاری ضعیف تر از Lenovo هستش.ولی ظاهرش بهتره.نظر شما چیه بالاخره؟آیا کانفیگ n550 اذیت میکنه منو؟

اون ASUS Zenbook NX500 هم فقط خوشگله؛کانفیگش خیلی ضعیف تر از Lenovo هستش...

تازه معلوم نیس کی قیمتش به ثبات برسه و موقعی که به بازار بیاد بعید میدونیم زیر 4.5 تا 5 تومن باشه...

دوستان؛کسی هست با Lenovo y5070 رو از نزدیک دیده باشه؟واقعا ظاهرش تو ذوق زننده هست؟صفحه ی نمایشش واقعا رضایت بخش نیس؟مگه FULL HD نیس؟مگه واسه گیم نیس؟چرا یه صفحه ی نمایش ضعیف روش به کار گذاشتن؟

من N550 JK دارم ، قبل از اون MACBook 294 داشتم که دوبرابر ایسوز قیمت داشت . از نظر کیفیت و باتری و سرعت جا به جایی اصلاعات ربطی به هم ندارن اما N550 بسیار قدرتمند هست ، کیبرد بسیار عالی داره ، اسپیکرهای قوی ، LCD ips و تاچ ، ساپورت کامل مالتی تاچ ، باتریش هم 3 ساعت راحت کار میده و سخت افزارش هم که مشخص هست . از نظر طراحی و زیبایی هم حرف اول رو بین لپتاپ های ویندوزی میزنه .
    در کل خیلی ازش راضی هستم و خریدش رو بدون شک پیشنهاد میکنم .
    اگر هم میخواید کمتر هزینه کنید و کیفیت ips LCD مهم نیست مدل N56 رو بخرید .

HD بودن یکطرف قضیه هست مهم تکنولوژی درخشان ips هست که به چشم آسیب نمیرسونه و زاویه دید وسیع داره .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من N550 JK دارم ، قبل از اون MACBook 294 داشتم که دوبرابر ایسوز قیمت داشت . از نظر کیفیت و باتری و سرعت جا به جایی اصلاعات ربطی به هم ندارن اما N550 بسیار قدرتمند هست ، کیبرد بسیار عالی داره ، اسپیکرهای قوی ، LCD ips و تاچ ، ساپورت کامل مالتی تاچ ، باتریش هم 3 ساعت راحت کار میده و سخت افزارش هم که مشخص هست . از نظر طراحی و زیبایی هم حرف اول رو بین لپتاپ های ویندوزی میزنه .
    در کل خیلی ازش راضی هستم و خریدش رو بدون شک پیشنهاد میکنم .
    اگر هم میخواید کمتر هزینه کنید و کیفیت ips LCD مهم نیست مدل N56 رو بخرید .

HD بودن یکطرف قضیه هست مهم تکنولوژی درخشان ips هست که به چشم آسیب نمیرسونه و زاویه دید وسیع داره .
    منم خیلی راضیم
    مشکلی نمیبینم تو این لپ تاپ
    اگ صرفا برای گیم نمیخواین همین عالیه
    صداش با ساب فوق العادس
    تاچ پدش هم واقعا عالیه و کارامد برای ویندوز۸.۱

5. این کاربر از real_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا همش یک طرفه میرین هر کس هر لپتاپی داره از اون لپتاپ دفاع میکنه (زیادی)
    درسته لپتاپ ایسوس طراحیش قشنگه وصفحه نمایشش عالیه
    ولی سیستم خنک کنندهش ضعیفه(البته بیشتر به خاطر جنس بدنه گرماش احساس میشه) واصلا گیمینگ نیست(حالا همه میان میگن من واچ داگز رو رو الترا اجرا کردم)
    و برای بازی مداوم پیشنهاد نمیشه
    سرعت هاردش خیلی کمه
    و وزنشم زیاده

لنوو هم بسیار باریکه (ولی طراحیش یه کم تو ذوق میزنه) ووزنش خیلی کمه
    صفحه نمایشش تو زاویه های تند بد عمل میکنه(فک نکنم کسی بخواد موقع بازیکردن صورتش با مانیتور یه زاویه 30 درجه بسازه که نتونه درست بازی کنه)
    ولی کانفینگش عالیه
    گرافیکgtx 860 که حداقل 10%ازgtx850قوی تره
    در کل به نظر من بگرد دنبال یه چیزی بین این 2 تا که هم ظاهرش خوب باشه هم کانفینگش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین گزینس برای شما و بعد از اون لنوو

کلا msi برای سری های گیمینیگ چیزی کم نمیزاره
    1سیستم خنک کننده عالی(
    2.قابلیت نصب همزمان 2 تاssd(که ایسوس حتما باید با هارد اصلی عوض کنی)
    3.صفحه نمایش عالی
    4.طراحیشم از وقتی اون اژدها پشتش که همه ازش فرار میکردن رو ورداشتن عالی شده
    5.پورت واتصالاتشم که کامله
    Last edited by alli1600; 19-09-2014 at 11:04.

7. 3 کاربر از alli1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اینم یه نقد منصفانه(lenovo)
    1. این لپتاپ چندین نوع مختلف داره . نوع های دیگه با هارد SSD و صفحه 4k موجود هست. که ایراد های نسبی صفحه نمایش و سرعت هارد رو به طور کامل برطرف کرده. صد البته قیمت اون نسخه ها در سایت لنوو بالای 1200 دلاره.
    2. صفحه نمایش این نسخه نسبت به صفحه نمایش نسخه های مشابه متوسط رو به خوبه ولی چون IPS نیست دقت رنگ(Color Accuracy) کمتری داره ولی باز هم خیلی خوب پاسخ میده. با این حال اگر ناراضی بودین صفحه نمایش قابل تعویضه.
    3. سی پی یو و گرافیک این نسخه نسبت به نسخه های مشابه 30% قوی تر عمل میکنن و این به خوبی جای صفحه نمایش رو پر میکنه.
    4. زاویه دید این لپتاپ نقطه ضعف این لپتاپ هست که مخصوصا در جابجایی در حالت عمودی رنگ ها کم کم تاریک میشن. ولی باز هم در برابر بازتاب های شدید نور خوب پاسخ میده.
    5. لپتاپ بسیار خوش استیل و خوش ساخته و باریک که حس خیلی خوبی به آدم میده. صد البته نواقصی هم داره که خیلی توی جشم نمیان. مثلا سطح بیرونی لپ تاپ جاذب اثر انگشته و اثر انگشت خوب روش میمونه. و اینکه علی رغم ساخت فلزی بیرونی اون داخل اون از پلاستیک فشرده و خوش ساختی درست شده که در صورت لمس اون با پشت دست حس بسیار خوبی داره ولی مشکلی نه چندان خاص هم داره و اونم اینه که در قسمت بین تاچ پد و کیبورد با کمی فشار مضاعف فرو میره ولی به حالت عادی برمیگرده و جای نگرانی نداره. ثانیا در قسمت کلید های Y , H , U هم این قضیه دیده میشه ولی همون طور که گفتم مشکل خاصی نیست و نگرانی نداره.
    6. این لپتاپ یکی از بهترین سیستم های خنک کنندگی رو داره به طوری که حتی در بازی های سنگین هم هیچ داغی حس نمیشه و دمای لپ تاپ هم به شدت معقوله. فقط در استرس های 100% لپتاپ داغ میکنه اونم در قسمت دکمه های J , K ,I و قسمت بین کیبورد و صفحه نمایش هم کمی داغ میکنه ولی خیالتون راحت اصلا در هیچ موقعی حداقل تا 2 3 سال دیگه اصلا موقعیتی برای اینکه لپتاپ به شرایط استرس 100% برسه وجود نخواهد داشت.
    7. در مورد سخت افزار هم بگم که به هارد HDD اون نمیتونین چیزی اضافه کنین ولی میتونین اونو عوض کنین که خیلی هم راحته فقط حواستون به پیچ و مهره هاش باشه. اگر مدل 8 گیگ رم رو هم داشته باشین میتونین اون رو با یه رم 8 گیگ دیگه به 16 گیگ ارتقاء بدین چرا که دو جای رم بیشتر نداره.
    8. سرعت بوت این لپ تاپ با هارد HDD بین 20 تا 30 ثانبه و با هارد SSD حدود 6 تا 7 ثانیه ست.
    9. در مورد گیمینگ هم بگم که این لپ تاپ کیفیت و سرعت خوبی ارائه میده و میتونین با fps بالای 30 همه بازی های موجود در بازار (به جز واچ داگز) رو با کیفیت حداکثر بازی کنین. صد البته با وصل کردن لپتاپ به برق میتونین این fps رو افزایش هم بدین. خلاصه از لحاظ گیمینگ هیچ مشکلی نداره.
    10. باتری این لپتاپ در حالت عادی 4.5 ساعت و در وب گردی 3 تا 4 ساعت(اکثر مواقع نزدیک به 4 ساعت) و در حالت گیمینگ 1.5 تا 2 ساعت جواب میده.
    11. در این رنج قیمت این لپتاپ نسبت به لپتاپ های نسخه های دیگه قدرت اجرای بیشتری داره و مقرون به صرفه تر هم هست. تنها مشکلات اون هارد HDD و صفحه نمایش اونه که قابل تعویضن ولی صفحه نمایش اون اینجوری که میگن هم بد نیست. خدمات پس از فروشش پس از ایسوس در ایران در مکان دومه و جنس ساخت اون هم در بین لپتاپ های مشابه و با همین رنج قیمت پس از Asus n550jk در مکان دومه و پس از اون msi ge60 قرار داره که علی رغم مشخصات خوب کیفیت ساخت بدی رو داره و تجربه ای که از آشنا ها و تعدادی کاربر خارجی دارم msi بیشترین مراجعه رو برای تعمیر داشته و لنوو کمترین(البته بین لپتاپ های با همین رنج قیمت) پس اگر از این لپ تاپ خوشتون اومده از لحاظ خرابی و ... اصلا نگران نباشین.
    راستی بگم که لنوو در پکیج خودش یه دی وی دی رام اکسترنال هم ارائه میده که کیفییت خوبی داره و مثل خود لپتاپ خوش ساخته.
    با تشکر...

9. این کاربر از alli1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به گیج شدن نیست
    ما یک سری لپ تاپ داریم که مخصوص بازی هستند. یعنی میتونند گرمای تولید دشه رو دفع کنند. اگر بخوای بازی کنی و لپ تاپ غیر بازی بخری هم به مادربرد و هم دستات که روی لپ تاپه آسیب میزنی.
    لپ تاپ گیم معمولا سنگین و گنده هستند چون باید بتونند دما رو دفع کنند.
    مدلهای معرفی شده برای شما y5070 هست که مدل بازی هست. ببرید گارنتی میتونید تا حدی هم ارتقا بدید. مثلا هارد که فرمودید رو با هارد دلخواه تعویض کنید.
    ضمنا توقع منطقی از لپ تاپ داشته باشید و نه توقع یک PC

11. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام بر همه ی عزیزان ...
    مرسی از راهنمایی های شما ...

میشه لطف کنید برای تصمیم گیری نهایی بین 2 مدل مورد نظر بنده یعنی Asus n550 و Lenovo y5070 - B یه کمک فوری بفرمایید منو در تاپیک زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی تمامی دوستان که توی این رنج قیمت نظر دادن
    Msi ge60 Apache رو بالاخره امروز خریدم
    فقط یه مشکلی اینکه از propertice کامپیوتر که میبینم cpu نوشته 4710HQ 2.5GHz درحای که باید 4700HQ باشه!!! کدوم قویتره؟
    با چه نرم افزاری اطلاعات دقیق سخت افزاری لپ تاپ رو ببینم؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مبارک باشه
    برای cpu از برنامه cpuz
    و برای کارت گرافیک از gpuz

15. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون میشه بگیر کدوم cpu بهتره؟4700 یا 4710 ؟نگران شدم یکم همه چیز درسته بجز این cpu که باید 4700 باشه ولی 4710 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •