تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: ایسوس یا لنوو ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    میشه تکنولوزی های جدید n56jrرو بگی؟
    اصلا این لپتاپ مخصوص بازی نیست و اگر مداوم باهاش بازی کنی داغون میشه
    بابا این لپتاپ حداقل 300گرم سنگین تر از لنوو هست
    اگه 1 ساعت بتلفیلد 4 بازی کنی به شدت داغ میشه
    سرعت هاد هر دوشون پایینه ولی بازم در بعضی مدل های لنوو از هارد هیبریدی ااستفاده شده که سرعتش قابل قبوله
    سیستم صوتی لنوو که معروفه:بلندگوهای Y5070 ساخت کمپانی معروف JBL است و کیفیت صدای بسیار خوبی دارد
    و خودش ساب ووفر داره که به نظرم بهتر یک ساپ جداگانس البته کیفیت ساب ووفر ایسوس یه چیز دیگس
    در کل اگر کارتون گیم نیست ایسوس با توجه به قیمتش خوبه اما اگه برای بازی میخواینlenovoسرتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فلكس دو كيفيت ساخت بدنه اش چنگي به دل نميزنه ، من اچ پي envy رو توصيه ميكنم

Sent from my iPad using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

lenovo y5070رسید دیجی کالا آورده کانفیگbرو بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان y5070 , واسه این فاکتورا خوبه :
    1- گیم
    2- فیلم موسیقی
    3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

من تا 4 میلیون میتونم بگیرم ولی موندم سر دو راهی , هر روز گیج تر میشم

میترسم لنوو بگیرم از مانیتورش راضی نشم دلمو بزنه ! مدل UHD تو ایران موجوده ؟ چنده ؟

تا این رنج قیمت چی سراغ دارید ؟! البته مدل گیگابایت دیدم p34g v2 خیلی خوبه ولی هنوز نیومده , !!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

1- گیم
    2- فیلم موسیقی
    3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

میترسم لنوو بگیرم از مانیتورش راضی نشم دلمو بزنه ! مدل UHD تو ایران موجوده ؟ چنده ؟

تا این رنج قیمت چی سراغ دارید ؟! البته مدل گیگابایت دیدم p34g v2 خیلی خوبه ولی هنوز نیومده , !!
    این دو مدل بهتر و بهترین هستند و مطمعن باش اگه هرکدام را بگیری پشیمون نمیشی..
    تا ۴ میل روی msi ge60 apache هم می تونی فکر کنید
    با کیقیت ترین مانیتور های در ایران رینتای اپل هستند که فوق العاده با کیفیت هستند خودم یدونشو دارم اما این رزلوشن بدرد ویندوز نمیخوره و برای بازی لپتاپ اپل مناسب نیست.

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

1- گیم
    2- فیلم موسیقی
    3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

واسه گیم هر دو تا خوب هستن.
    فیلم و موسیقی ایسوس بهتره
    وب گردی هم ایسوس بخاطر صفحه نمایشش بهتره.
    خیر موجود نیست این مدل
    راستی خودمم asus n550jk دارم چیز خیلی خوبیه حتما جزو گزینه هات قرار بده.
    سوالی داشتی در خدمتم.
    با تشکر

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اصلا از اين لپ تاپ راضي نيستم مشكل وايرلسش شديدا رو اعصابه بعضي وقتا بدون هيچ دليلي هنگ ميكنه و تقريبا مطمئنم كه به وايرلس مربوطه. شبكه استيبل نيست مرتب قطعو وصل ميشه يا ليميتد ميشه

بعضي وقتا دلم مي خواد بكوبمش به ديوار شرشو كم كنم. غير از ظاهر زيبا هيچيش درست و حسابي نيست... من برنامه نويسي ميكنم حالا در نظر بگير ساعتها وقت گذاشتي براي نوشتن برنامه و به خاطر شرايط خاص هنوز برنامه رو ذخيره نكردي كه يهو ميبيني سيستم بدون هيچ پيغام و دليلي هنگ گرده! حداقل BSOD هم نميشه كه ببيني كدوم قطعه مشكل داشته كاملا فريز ميشه! ولي معمولا وقتي به وايرلس وصله اينجوري ميشه

در ضمن فقط ميتوني ويندوز 8 64 بيتي روش نصب كني... به جرات ميگم از صفحه تاچش فقط چند روز اول استفاده كردم اصلا صفحه تاچ واسه لپ تاپ يه چيز احمقانست. موسش خوب كار نميكنه. صداش در حد تبليغاتي كه براش شده كيفيت نداره.
    در مورد سرعت كپي هم افتضاحه يه مدت به فكرم رسيد كه از كارت گرافيكش براي ماينينگ استفاده كنم كه ديدم در حد يك كارت گرافيك معمولي بازدهي داره و از همه بدتر حتي يك گيم معمولي نه چندان جديد - كانتر سورس - رو با نوسان لگ شديد اجرا ميكنه تو بعضي مپها fps به زير 80 ميرسه كه اين براي لپتاپي با اين قيمت و مشخصات يعني فاجعه

تازگيا بعد از تقريبا 1 ماه سي دي درايوش هم از كار افتاده! ديگه هيچ استفاده اي جز خراب كردن اعصاب نداره!
    يه لپتاپ HP قديمي دارم كه مثل ساعت كار ميكنه 24 ساعته روشنه و شده 2 ماه خاموش نشده بدون اينكه هنگ كنه! نميدونم HP چرا تو ايران كمرنگ شده...
    ولي مطمئنا ديگه سراغ برند asus نميرم. اولين و آخرين بارم بود. فعلا msi , lenovo قابل اعتمادن ولي ظاهر چندان جذابي ندارن...

راستش من asus n550jk دارم به جرات می تونم بگم تمام چیز هایی که الان گفتید توی این لپ تاپ رفع شده و بازی هم باهاش می کنم و مشکلی نداره.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •