فکر کنم هر چی باشه تو ایران نشه اگه بود توش دست زیاد بود
فکر کنم هر چی باشه تو ایران نشه اگه بود توش دست زیاد بود
این مدل
http://rayansaba.com/index.php?productID=7884
به خاطر خنک کننده مایع روش قیمتش رفته بالا.یعنی فنش به واتر کولر هم وصل میشه.
ولی اون گیگابایته که نزدیک 1800 هست.احتمالاً از اون خریدای اولشونه که رو دستشون مونده حالا میخوان بندازنش به یه نفر !چون این گرافیک موقع رلیز قیمتش این حدودا بود
Last edited by javad2015; 13-09-2014 at 13:28.
بیت کوین یه چیز رقابتی هست.یعنی چن نفر شروع میکنن به رقابت هر کی زودتر به جواب رسید پول گیر اون میاد.یعنی هر چی سیستمت قویتر باشه شاسنت بیشتره.البته چون کاملاً تصادفی هست ممکنه یه نفر با سیستم ضعیف زود تر از یه سیستم قوی به جواب برسه که احتمالش خیلی کمه زیر 5 درصد.شما با این سیستم راه به جایی نمیبری.
البته استخرایی هم هست که مشارکتی چن نفر با هم کار میکنن تا به جواب برسن و هر کسی با توجه به میزان پردازشی که کرده پاداش میگیره.که اونم با توجه به تجربه ای که دارم با این سیستم چیزی به اون صورت گیرت نمیاد.خرج قبض برقت هم شاید نشهسایتای فارسی زبان زیادی هست که راهنمایی کردن
لینکهایی که از رایان صبا فرستادید جزئیات دقیق ندارن و البته قیمتهاشون هم درست نیست
قیمتهای دقیقتر رو میتونید ازسایت لیون کامپیوتر یا بازار بدست بیارید.
تا جایی که من میدونم قیمت این قطعات به این شکله:
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 در لیون 1،300 قیمت داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1،330 قیمت داره
لینک فروش در لیون به قیمت 1،350:
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5 حدود 1،530 قیمت داره
لینک فروش در لیون به قیمت 1،583:
ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5 در لیون 1،145 قیمت داره:
Asus ROG Poseidon GTX 770 2GB GDDR5 فکر نمیکنم در بازار موجود باشه ولی اگرم باشه خریدش توصیه نمیشه.
کارتهای سری ROG Poseidon چون به واتر کولینگ مجهز شدن نسبت به باقی رقبا قیمت بالاتری دارن ولی از نظر سرعت پردازش گرافیکی برتری خاصی ندارن.
از بین این کارتها پیشنهاد من Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 است.
در مورد رم گرافیک: برای بازی در رزولوشن FHD (و رزولوشنهای پایینتر) به بیش از 2GB Vram نیاز نیست. خرید نسخه 4GB برای کسانی که از 2 یا چند صفحه نمایش به طور همزمان استفاده میکنن توصیه میشه.
Last edited by kaveh-gh; 13-09-2014 at 14:47.
راستی تو یه جا خوندم تا یکی دو ماه دیگه کارت های سری جدید میان که dx 12 رو ساپورت می کنن و از قدرت بالا وقیمت کم برخودارن به نظرت ارزش داره صبر کنم از اونا بخرم به نظرتون قیمتش تو ایران چقدر میشه؟بودجه من بهمن ماه 2 برابر میشه به نظرت اخرای سال قطعات گرون بشه؟
سری جدید احتمالاً اولش قیمت بالایی داشته باشن، ضمناً تجربه نشون داده هر سری جدیدی که وارد بازار شده تفاوت چشمگیری نسبت به سری قبلی نداشته مگر کارتهای high end
پیشبینی من اینه که بعد از عرضه سری جدید و بعد از شکسته شدن قیمتها، GTX 770 هنوز جزء انتخابهای خوب بازار باشه ( تا زمانی که موجودیش تو بازار تموم شه )
این موضوع رو برای مثال با مقایسه GTX 760 و GTX 670 میشه فهمید ولی این نظر قطعی نیست.
نگفتی صبر کنم یا نه( بخرم یا نه؟) تو اخرای سال قیمتها چطور میشه؟ منظورت اینه که 770 موقعی که سری جدید میاد ارزون میشه؟یعنی کارت سری جدید نخرم؟
اگر عجله نداری و مشکلی نداری که صبر کنی خوب صبر کن اگر بودجه ات هم ۲ برابر میشه کارت های جدید رو گرفتی من سال دیگه خودم احتمالا میگیرم کنکور رو بدم تا اون موقع هم حباب قیمت و ... هم شکسته البته شاید به یکی از فامیلا گفتم برام بخره از انگلیس گرفتم این جا پول یا مفت هم روش میگیرن مثلا قیمت جهانی ۷۶۰ حدود ۷۵۰ هست ولی تو ایران ۹۰۰ و خورده ای یعنی حدود ۳۰۰ دلار
حقیقتاً من نمیتونم بهتون بگم صبر کنید یا نه
همیشه اخباری در مورد نسل بعدی محصولات و تکنولوژیهای جدیدتر وجود داره پس همیشه دلیلی برای صبر کردن هست
بستگی داره چقدر به این سیستم نیاز دارید. ترجیح میدید الان بخرید یا صبر کنید با بودجه بیشتر سیستم قویتر بگیرید...
در مورد قیمتها نمیشه پیش بینی کرد ولی معمولاً بعد از عرضه سری جدید قیمت کارتهای قدیمیتر کمی افت میکنه
Last edited by kaveh-gh; 14-09-2014 at 22:44.
واقعا از همه ی شما ممنونم خیلی به من کمک کردین تاپیک بسته شه لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)