سلام این برنامه ها خوب بود اما اگه فارسیم توضیح داشت خوب بود
سلام این برنامه ها خوب بود اما اگه فارسیم توضیح داشت خوب بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه خواهشی که دارم اینه که یه نفر لطف کنه تفاوت این نسخه ها رو بگه .من الان چند روز هست دارم تو فروم می گردم 100 تا لینک هستش که معلوم نیست کدوم بوت هستش و واقعا سردرگمم اگه یه نفر لینک جدید میده بنویسه چه فرقی با قبلی ها داره تا اینقدر لینک های مشابه و گیج کننده زده نشه.چند جا لینک نسخه بوت گذاشته شده اما خرابه.خود من چنتا لینک گرفتم اما بوت نبودن.
لطفا یه نسخه بوت جدید که با هارد لپ تاپ های جدید کار می کنه معرفی کنید.گیریم به خدا.
ممنونم.
ببخشید من هم این آشفتگی رو دیدیم ولی دوست عزیز تو که چند تا لینک رو برداشتی و امتحان کردی هر کدوم که بدرد نمیخوره رو اینجا مینوشتی تا حداقل بقیه که بعد از شما میان اونها رو دانلود نکنند
سلام
من دنبال یه برنامه مثل پارتیشن مجیکم که بعد از تغییر سایز پارتیشن ها اطلاعاتش پاک نشه
این برنامه اینجوریه؟
اگه با این نرم افزار پارتشین بندی کنم اطلاعاتم پاک نمیشه که؟
Paragon Partition Manager Express Free Edition 11.0 Build 9887
X86
X64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Paragon Partition Manager Express Free Edition 11.0 Build 9887
12
doroste
سلام دوستان. من خودم زمانی که xp داشتم از partition magic استفاده می کردم و انصافا هم خوب کار می کرد اما روی 7 این برنامه کار نمی کنه.
شما چه برنامه ای برای پارتیشن بندی توصیه می کنید که با win 7 هم سازگار باشد؟
من از این نرم افزار استفاده میکنم. بسیار کارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)