من دیجیتالی گرفتم با دیتا 80 تومن. هنوز بعد یه هفته وقت نکردم سینگلو برم چون مولتیش حرف نداره. به خاطر مولتیش حتما پیشنهاد میشه.
من دیجیتالی گرفتم با دیتا 80 تومن. هنوز بعد یه هفته وقت نکردم سینگلو برم چون مولتیش حرف نداره. به خاطر مولتیش حتما پیشنهاد میشه.
این هم مث cd key اشتراکی فیفا 15 شده. نمیدونم قوانین اجازه میده لینک بدم یا نه. ولی سایت فروشگاه داره این بازی رو برای pc عرضه میکنه.
سلام
عرض کردم به صورت دیجیتالی. من برای اولین بار به صورت دیجیتالی (شرینگ اکانت اول ) گرفتم که کلا اینقدر برام دراومد خیلیم راضیم. دیگه بازی تو هارده کنسوله و از اونجا بازی میکنم.خیلی به صرفه تر.
سلام !
این سایت گذاشته با CD-KEY اشتراکی بقیمت 10 تومن !! قیمتش خوبه ! فقط اساتید نظرشون چیه !؟ اگر فقط قسمت آفلاینو بخوایم بازی کنیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اشتراکی ها پچوریه میشه یکی توضیح بده؟ یعنی 10 نفر میتونن هر وقت خواستن بازی کنن؟انلاین؟
نه انلاین که نمیشه بازی کرد چون سرورهای EA می فهمند همزمان چند نفر از یک ایپی استفاده می کنند اون ایدی رو مسدود می کنند.این روشی هست که برا افلاین بازی کردن بازی(مثل کرک).کلا روشی که نمیشه بهش اطمینان کرد!! اخه از کجا معلوم هر 10 نفر انسانیت داشته باشند و به نفر دیگه ندند بعدشم از انلاین استفاده نکنند
اگر عجله دارید برای افلاین بازی گزینه خوبی هست و گرنه باهاش انلاین نمیشه بازی کرد.
نه دوستان! من قبلا ازشون cd key اشتراکی فیفا ۱۵ رو گرفتم و تجربه کردم. خودم بعد از چند روز اشتباه کردم و آنلاین میخواستم وارد بشم. اما اونا پسورد رو بعد از هر بار تغییر میدن و بهم اوریجین ارور داد که پسورد تغییر کرده...کلا هر کرکی هم بیاد یه مشکلی داره و ه همهسیستما نمیخوره! (دقیقن مث فیفا ۱۵!)
95 درصد پول اورجینال برا قسمت انلاینشه![]()
چقدر خوب بود دلار ما هم 1500 تومان بود می تونستیم بعضی از بازی ها رو اوریجنال بخریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)