تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 50

نام تاپيک: Battlefield Hardline

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ارزش 200 تومن داره برای سینگل پلایر؟؟؟
    من دیجیتالی گرفتم با دیتا 80 تومن. هنوز بعد یه هفته وقت نکردم سینگلو برم چون مولتیش حرف نداره. به خاطر مولتیش حتما پیشنهاد میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این هم مث cd key اشتراکی فیفا 15 شده. نمیدونم قوانین اجازه میده لینک بدم یا نه. ولی سایت فروشگاه داره این بازی رو برای pc عرضه میکنه.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

چطوری 80 شد..... 60 دلاره

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    عرض کردم به صورت دیجیتالی. من برای اولین بار به صورت دیجیتالی (شرینگ اکانت اول ) گرفتم که کلا اینقدر برام دراومد خیلیم راضیم. دیگه بازی تو هارده کنسوله و از اونجا بازی میکنم.خیلی به صرفه تر.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

این سایت گذاشته با CD-KEY اشتراکی بقیمت 10 تومن !! قیمتش خوبه ! فقط اساتید نظرشون چیه !؟ اگر فقط قسمت آفلاینو بخوایم بازی کنیم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این اشتراکی ها پچوریه میشه یکی توضیح بده؟ یعنی 10 نفر میتونن هر وقت خواستن بازی کنن؟انلاین؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این اشتراکی ها پچوریه میشه یکی توضیح بده؟ یعنی 10 نفر میتونن هر وقت خواستن بازی کنن؟انلاین؟
    نه انلاین که نمیشه بازی کرد چون سرورهای EA می فهمند همزمان چند نفر از یک ایپی استفاده می کنند اون ایدی رو مسدود می کنند.این روشی هست که برا افلاین بازی کردن بازی(مثل کرک).کلا روشی که نمیشه بهش اطمینان کرد!! اخه از کجا معلوم هر 10 نفر انسانیت داشته باشند و به نفر دیگه ندند بعدشم از انلاین استفاده نکنند
    اگر عجله دارید برای افلاین بازی گزینه خوبی هست و گرنه باهاش انلاین نمیشه بازی کرد.

8. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه انلاین که نمیشه بازی کرد چون سرورهای EA می فهمند همزمان چند نفر از یک ایپی استفاده می کنند اون ایدی رو مسدود می کنند.این روشی هست که برا افلاین بازی کردن بازی(مثل کرک).کلا روشی که نمیشه بهش اطمینان کرد!! اخه از کجا معلوم هر 10 نفر انسانیت داشته باشند و به نفر دیگه ندند بعدشم از انلاین استفاده نکنند
    اگر عجله دارید برای افلاین بازی گزینه خوبی هست و گرنه باهاش انلاین نمیشه بازی کرد.
    نه دوستان! من قبلا ازشون cd key اشتراکی فیفا ۱۵ رو گرفتم و تجربه کردم. خودم بعد از چند روز اشتباه کردم و آنلاین میخواستم وارد بشم. اما اونا پسورد رو بعد از هر بار تغییر میدن و بهم اوریجین ارور داد که پسورد تغییر کرده...کلا هر کرکی هم بیاد یه مشکلی داره و ه همهسیستما نمیخوره! (دقیقن مث فیفا ۱۵!)

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

95 درصد پول اورجینال برا قسمت انلاینشه

11. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چقدر خوب بود دلار ما هم 1500 تومان بود می تونستیم بعضی از بازی ها رو اوریجنال بخریم

13. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •