چه رقابتی بین رتبه 3 تا 7. به ترتیب 48, 47, 46, 45, 44 امتیاز!![]()
چه رقابتی بین رتبه 3 تا 7. به ترتیب 48, 47, 46, 45, 44 امتیاز!![]()
جالبه اگه توی این جدول وستهام هم 43 امتیاز بودش دیگه یه چیز بی سابقه میشد!
در هر صورت امیدوارم امسال لیورپول سهمیه رو نگیره و به جاش دو تا تیم لندنی سهمیه بگیرن
ولی واقعا امسال رقابت برای گرفتن سهمیه CL حسابی سخت شده!
همین ساتهمپتون که تا چند هفته پیش سوم بود الان پنجمه و این هفته هم بازی حساسی رو به لیورپول باخت
لیورپول الان خیلی روی فرمه و بازی های حساسی رو مقابل همین رقیبانش برای CL برده
در حالی که همه این تیم ها شانس دارن ولی ساتهمپتون فک کنم با این باخت یکمی وضعش بد شد و به نظر من سهمیه رو نمی گیره
در مقابل آرسنال بیشتر مصدومانش برگشتن و با این بازیکنایی که داره حداقل از لحاظ بازیکن نسبت به این تیم ها بهتره و فک کنم یه سهمیه برای اون باشه
اون یه سهمیه باقی مونده رو هم باید منچستر ، لیورپول و تاتنهام با هم بجنگن
ولی خب 12 هفته باقی مونده و هیچی مشخص نیست
شاید برای تاتنهام و ساتهمپتون خیلی مهم نباشه که سهمیه رو نگیرن ولی برای منچستر و آرسنال و لیورپول نگرفتن سهمیه یه جورایی ناکامی خیلی بزرگه
اگه تاتنهام یا لیورپول توی لیگ اروپا قهرمان بشن بهتره و حداقلش اینه که اونجوری یه تیم بیشتر به CL راه پیدا می کنه
واقعا حیفه از همچین لیگی با همچین رقابتی فقط 4 تا تیم به CL بیان
البته فقط در صورتی که تیمی که قهرمان میشه خودش سهمیه رو در لیگ نگیره![]()
لیورپول و آرسنال به نظر من بیشترین شانس رو دارن برای کسب سهمیه، صرفا روی این حساب که فرم فعلیشون از سایر رقیب ها بهتر است و شرایط کلی هر دو تیم بطور محسوس رو به بهبود است و روی غلطک افتاده.
هفته آینده لیورپول و من سیتی با هم بازی دارن در آنفیلد. اگه لیورپول بتونه برنده بشه تقریبا تکلیف قهرمانی چلسی مشخص میشه، و بقیه تیم ها می تونن به سه امتیازی من سیتی برسن که کار رو از همینی که هست باز هم جذاب تر می کنه! الان 5 تیم دارن برای 2 سهمیه می جنگند، و خیلی جالب تر میشه اگه 6 تیم برای 3 سهمیه رقابت داشته باشند!![]()
تبریک ویژه به لیورپول و تاتنهامالبته این حذف کمک می کنه بهشون در ادامه لیگ.
اتفاقا لیگ انگلیس امسال خیلی ضعیف شده و به نظر من، هر سه تیمش از CL هم حذف میشن، لیگ انگلیس خیلی افت کرده.
آخه بیان تو اروپا دقیقا چکار کنن؟اگه تاتنهام یا لیورپول توی لیگ اروپا قهرمان بشن بهتره و حداقلش اینه که اونجوری یه تیم بیشتر به CL راه پیدا می کنه
واقعا حیفه از همچین لیگی با همچین رقابتی فقط 4 تا تیم به CL بیان
الان این تیم هایی که حیف هستن نهایتا دو تیم در مراحل بعدی مسابقات اروپایی حضور دارن.
کاملا درسته، تیمهای انگلیسی خیلی ضعیف شدن. لیگ انگلیس فقط بازیهای جذاب داره وگرنه جلوی تیمهای دیگه لیگ های دیگه حرفی برای گفتن ندارن.
شنیدین میگن از آب گل آلود ماهی می گیرن؟!
خب بگذریم![]()
همون طور که می دونید بازی های هفته قبل چلسی و تاتنهام به خاطر اینکه توی فینال جام اتحادیه بازی داشتن لغو شد
حالا جالبه تاتنهام این بازیشو همین شنبه که میاد با QPR انجام میده ولی بازی عقب افتاده چلسی با لستر سیتی می افته برای چند هفته بعد و توی ماه آوریل!
نمی دونم دلیل این چیه چون نه لستر سیتی شنبه توی جام حذفی بازی داره نه چلسی و برام واقعا سواله
البته در هر صورت چلسی به قهرمانی خیلی نزدیکه و ما از الان خودمون رو برای جشن قهرمانی آماده کردیم![]()
وحید جان میگن آفتاب آمد دلیل آفتابشنیدین میگن از آب گل آلود ماهی می گیرن؟!
خب بگذریم![]()
بنده آّبی به این زلالی ندیدم![]()
در یک نظر سنجی هوادارهای چلسی و میلوان بیشترین امتیاز منفی رو از نظر تاثیر هواداری گرفتند:
تاثیر مثبت
تاثیر منفی
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/chelsea-millwall-fans-the-worst-5279684
Last edited by Sara; 05-03-2015 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)