توی تنظیمات حدود 50% قوی تر از 760 هست.
نه متاسفانه mSata نداره و فقط میشه هاردش رو با ssd عوض کرد
توی تنظیمات حدود 50% قوی تر از 760 هست.
توی تنظیمات بالا توی بازی ها حدود 50% قوی تر از 760 هست ولی توی تنظیمات پایین ( dx9 و رزولوشن پایین ) برتریش به 10% میرسه.
ممنون از پاسختون
سیستم خنک کنندگی که خیلی روض مانور داده چطور هست? بهتر از ایسوس هست?
یه سواغ دیگه هم اینکه هارد ssd بهتره یا هاری sshd ? هارد خود دستگاه ساده هست یا sshd. هست? ممنون از کمکتون
Sent from my SKY using Tapatalk
من هنوز تست نکردم و نمیتونم بگم ، اما به هر حال لپتاب ایسوس یک لپتاب مالتی مدیا هست و برای گیمینگ ساخته نشده به همین دلیل سیستم خنک کنندگی خیلی مجهزی نداره ولی لپتاب لنوو مخصوص بازی ساخته شده. البته گرافیک 860 مطمئنا گرمای خیلی بیشتری نسبت به 840 تولید میکنه.
هارد دستگاه sshd هست و مطمئنا از هارد hdd معمولی بهتر هست.
هارد ssd. اونقدر تاثیر داره که 500 هزینه کنم?
Sent from my SKY using Tapatalk
به نظر من 6 ماه تا یک سال دیگه هارد با ssd عوض بشه خوبه. هم لپتاب ی جون تازه ای میگیره ، هم اینکه شرکت ها ssd های جدیدشون رو وارد بازار کردن که قیمت یک ssd 240GB تا 300 تومن پایین خواهد اومد (البته تو ایران بعید نیست پایین نیاد).
ssd توی لود شدن اولیه برنامه ها تاثیر بالایی داره. مثلا اگر فتوشاپ رو برای اولین بار میخواید باز کنید با هارد معمولی 10 ثانیه طول میکشه ولی با ssd میتونه 2 ثانیه ای بالا بیاد. ویندوز هم همینطور و تمام برنامه هایی ک روی ssd نصب میشه. اما توی سرعت اجرای برنامه ها بعد از این که برنامه وار ram شد تاثیری دیگه نداره. یعنی اگر یک بازی با هارد معمولی 31 فریم میده ، وقتی ssd به سیستم اضاف بشه شاید 31.1 فریم بده بازی و تقریبا تاثیرش 0 هست.
این مدل خوبه واقعا و طبق گفته دوستمون میشه بعدها ssd روش انداخت. درایو نوری هم یه اکسترنال کارو حل میکنه. فقط کیفیت ساخت بدنه و مانیتورش ممکنه یکم دلو بزنه. بین این مدل و n56jr مردد شدم رفت![]()
کیفیت بدنه که در حد ایسوس هست ، فقط کیفیت صفحه نمایش ممکنه براتون فرق داشته باشه
مشکلی هم که داریم اینه که هیچ فروشنده ای لپ تاپشو روشن نمیکنه نشون بده ببینیم چقدر فرق دارن. اگر میشد خیلی خوب بود. بازم انتظار خواهیم کشید
تازه گذاشته بودن کش این مدل 8 مگابایته که اونم اشتباه کردن انگار و تصحیح کردن 6مگابایته.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)