سلام
دوست عزیز کدوم شهر هستی من بیام سیستم رو نگاه کنم نگران هزینش هم نباش

اول مشکلت یدونه بود بعد سیاست افزایش مشکل پیش گرفتی اینجوری شد ..
راجب خاموش شدن شما باید چند تا کار انجام میدادی یا بدی : سیستم رو خاموش میکردی اتصالات کابل ها رو جدا میکردی کیس رو میخوابوندی زمن با دست یکم فن سی پی یو رو به سمت بالا بکش اگر شل بود و حس کردی وقتی میکشی بین فن و سی پی یو فاصله میوفته (حتی خیلی کم) باید فن تعویض بشه و یا اگر اتصال فن با پیچ هست باید پیچ ها کاملن سفت بسته بشه . دوست عزیز برای بستن پیچ ها هم دقت کن هر چهار پیچ رو متناسب با هم سفت کن که کیس ترک بر نداره . قتی هم که تموم زورت رو میزار یرو پیچ گوشتی که پیچ رو بچرخونی مواظب باش رد نشه و مودر برد رو سوراخ نکنی . تا حالا 20 مورد پیش ما اوردن که همینجوری مودر برد سوراخ کردن ...
.gif)
مرحله دوم خمیر سلیکون هست . به جرات میگم با شروع فصل گرما 95 درصد کسایی که برای خاموشی سیستم مراجعه میکنن مشکل با یک خمیر سلیکون 1000 تومانی حل میشه .. استفاده ازش هم ساده هست .
مرحله ی بعدی تعوض ویندوز هست . اطلاعاتتون رو منتقل کنید و ویندوز عوض کنید . اگر مشکل بر طرف نشد باید پاور تعویض کنید چیزی حدود 70 تومان واستون هزینه داره ..
در رابطه با گرافیک هم باید عرض کنم اتصال کارت گرافیک رو چک کنید و به قسمت device manager برید و چک کنید کارت شناخته میشه و درایور روی سیستم وجود داره یانه ..
البته با تفاسیری که از دراوردن سی پی یو داشتین فکر میکنم خدافظی دردناکی با سی پی یو باید داشته باشین . اغلب تعمیر کارها هم سعی میکنن بجز موارد مهم سی پی یو رو خارج نکنن ..
امیدوارم مشکلتون حل بشه ..