تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: مشکل ریست شدن سیستم قبل از بالا اومدن خواهشا کمک کنید

داره خودمونی میشه lonam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میخواستی فاتحه CPU رو بخونی راه دیگه هم بودا؟
    عزیز شما که این قدر صبر کردی این مورد هم با دقت باید انجام میدادی.
    اینکه تصویر نمیداد ممکنه از چندین چیز باشه.
    ساده ترینش کابلی که استفاده میکردی.
    یا از رم که گفتی مشکلی نبوده چون اگه مشکل سخت افزاری باشه معمولا تو عملیات POST صداش در میاد.
    یا ...
    بیخودی عجله کردی

داداش من الان دوباره یخورده سی پی یو رو دستکاری کردم الان کارمیکنه و اضلنم خاموش نمیشه

ولی بازم همچنان تصویرندارم انگارخاموشه مانیتور؟؟؟؟راستی رم ها رو هم دراوردم ودوباره گذاشتمشون

ولی نمیدونم ایا درست گذاشتم یانه از کجا بدونم که طرف درستش کدوم وره که بذارم؟؟؟؟؟مرسی کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز کدوم شهر هستی من بیام سیستم رو نگاه کنم نگران هزینش هم نباش
    اول مشکلت یدونه بود بعد سیاست افزایش مشکل پیش گرفتی اینجوری شد ..
    راجب خاموش شدن شما باید چند تا کار انجام میدادی یا بدی : سیستم رو خاموش میکردی اتصالات کابل ها رو جدا میکردی کیس رو میخوابوندی زمن با دست یکم فن سی پی یو رو به سمت بالا بکش اگر شل بود و حس کردی وقتی میکشی بین فن و سی پی یو فاصله میوفته (حتی خیلی کم) باید فن تعویض بشه و یا اگر اتصال فن با پیچ هست باید پیچ ها کاملن سفت بسته بشه . دوست عزیز برای بستن پیچ ها هم دقت کن هر چهار پیچ رو متناسب با هم سفت کن که کیس ترک بر نداره . قتی هم که تموم زورت رو میزار یرو پیچ گوشتی که پیچ رو بچرخونی مواظب باش رد نشه و مودر برد رو سوراخ نکنی . تا حالا 20 مورد پیش ما اوردن که همینجوری مودر برد سوراخ کردن ...
    مرحله دوم خمیر سلیکون هست . به جرات میگم با شروع فصل گرما 95 درصد کسایی که برای خاموشی سیستم مراجعه میکنن مشکل با یک خمیر سلیکون 1000 تومانی حل میشه .. استفاده ازش هم ساده هست .
    مرحله ی بعدی تعوض ویندوز هست . اطلاعاتتون رو منتقل کنید و ویندوز عوض کنید . اگر مشکل بر طرف نشد باید پاور تعویض کنید چیزی حدود 70 تومان واستون هزینه داره ..
    در رابطه با گرافیک هم باید عرض کنم اتصال کارت گرافیک رو چک کنید و به قسمت device manager برید و چک کنید کارت شناخته میشه و درایور روی سیستم وجود داره یانه ..
    البته با تفاسیری که از دراوردن سی پی یو داشتین فکر میکنم خدافظی دردناکی با سی پی یو باید داشته باشین . اغلب تعمیر کارها هم سعی میکنن بجز موارد مهم سی پی یو رو خارج نکنن ..
    امیدوارم مشکلتون حل بشه ..

3. این کاربر از godnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز کدوم شهر هستی من بیام سیستم رو نگاه کنم نگران هزینش هم نباش
    اول مشکلت یدونه بود بعد سیاست افزایش مشکل پیش گرفتی اینجوری شد ..
    راجب خاموش شدن شما باید چند تا کار انجام میدادی یا بدی : سیستم رو خاموش میکردی اتصالات کابل ها رو جدا میکردی کیس رو میخوابوندی زمن با دست یکم فن سی پی یو رو به سمت بالا بکش اگر شل بود و حس کردی وقتی میکشی بین فن و سی پی یو فاصله میوفته (حتی خیلی کم) باید فن تعویض بشه و یا اگر اتصال فن با پیچ هست باید پیچ ها کاملن سفت بسته بشه . دوست عزیز برای بستن پیچ ها هم دقت کن هر چهار پیچ رو متناسب با هم سفت کن که کیس ترک بر نداره . قتی هم که تموم زورت رو میزار یرو پیچ گوشتی که پیچ رو بچرخونی مواظب باش رد نشه و مودر برد رو سوراخ نکنی . تا حالا 20 مورد پیش ما اوردن که همینجوری مودر برد سوراخ کردن ...
    مرحله دوم خمیر سلیکون هست . به جرات میگم با شروع فصل گرما 95 درصد کسایی که برای خاموشی سیستم مراجعه میکنن مشکل با یک خمیر سلیکون 1000 تومانی حل میشه .. استفاده ازش هم ساده هست .
    مرحله ی بعدی تعوض ویندوز هست . اطلاعاتتون رو منتقل کنید و ویندوز عوض کنید . اگر مشکل بر طرف نشد باید پاور تعویض کنید چیزی حدود 70 تومان واستون هزینه داره ..
    در رابطه با گرافیک هم باید عرض کنم اتصال کارت گرافیک رو چک کنید و به قسمت device manager برید و چک کنید کارت شناخته میشه و درایور روی سیستم وجود داره یانه ..
    البته با تفاسیری که از دراوردن سی پی یو داشتین فکر میکنم خدافظی دردناکی با سی پی یو باید داشته باشین . اغلب تعمیر کارها هم سعی میکنن بجز موارد مهم سی پی یو رو خارج نکنن ..
    امیدوارم مشکلتون حل بشه ..
    سلام داداش من مشهدم....مرسی دمتم گرم

داداش من امروز صب کل اجزا رو در اوردم و تمیزشون کردم سی پی یو گرافیک و رم ها و هاردو و متوجه شدم که چندتا از پایه های

سی پی یو کج شده و یکی شونم شکست و اون کج ها رو راست کردم و دوباره همه رو جا سازی کردم ولی وقتی روشن کردم بلافاصله کیس خاموش

میشد اما یخورده سی پی یو فنو چپوراست کردم اوکی شد و الان روشنه روشنه و اصلنم خاموش نمیشه دیگه. اما همچنان مانیتور انگارخاموشه

از مانیتورمم مطمئنم که درسته چون بردمش تعمیرگاه و درستش کردم و الان بدون کیس نوسیگنال میاد فقط موندم دیگه چکار کنم ببرم تعمیرگاه

ممکنه یه مشکل جزء باشه و ازم 100 و 200 تومان بگیره.....لطفا بازم کمک کنید دوستان من زیاد حرفه نیستم علت چیست که هیچی نمیاد رو مانیتورم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کمک خدا خیرتون بده من بالاخره چه کار کنم موندم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من رم ها رو از هر طرفش که میزارم جا میخوره..می خواستم بدونم طرفه درستش کدم وره؟؟؟

من چقد عقب موندم الان داخل کیسو نگا کردم دیدم اصن پاور کار نمیکنه فنش نمی چرخه؟؟؟؟؟یعنی مال پاور نیومدن تصویر یکی کمک کنه

چطوری بفهمم پاور درسته یا خراب؟؟؟؟؟
    Last edited by lonam; 21-08-2014 at 16:15.

داره خودمونی میشه kactos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از پایه های cpu شکسته! دوباره برای چی دارین تلاش می کنین !؟
    CPU رو تعویض کنین و اگر پاورتون هم مشکل داره اون رو هم تعویض کنین؛ البته با توضیحاتی که دادین اصلا توصیه نمیکنم خودتون این کارها رو انجام بدین! کیس رو به همراه قطعات جدید ببرین به یک خدمات کامپیوتری تا براتون تعویض کنند.

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخاطر شکستن یه دونه پایه بعید میدونم نیاز بع تعویض سی پی یو باشه . یکی از سی پی یو هام 12 ، 13 پایه هاش شکسته بود ولی قشنگ کار میکرد . البته بستگی داره کدوم پایه باشه. تازه تعمیرم میشه .
    پاورتونم فنش کار نمیکنه اول پاورتو اوکی کنید ببینید چیه داستانش ؟؟ اصلا پاور کار میکنه یا کار میکنه فقط فنش خرابه ؟

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •