تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: Liverpool FC | قرمز ها |

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستانِ لیورپولی...

یه سوال...
    شما میدونید علت جدایی پپ رینا از لیورپول و پیوستنش به بایرن مونیخ چی بوده؟!!

آخه خیلی خنده داره که رینا انتظار داشته باشه بهش بازی برسه در بایرن مونیخ با وجود یک فوق اَبر ستاره ای به اسمِ مانوئل نویر در اون تیم!!!

علتش رو چی عنوان کرده رینا؟!
    رینا بعد از جدایی از لیورپول یک سال رو به شکل قرضی در ناپولی بازی کرد و بعد از اون بود که در پایان فصل قرارداد جدیدی رو با بایرن مونیخ بست.
    علت جدایی از لیورپول تا اونجا که من اطلاع دارم، تصمیم مدیریت باشگاه لیورپول هست (بعد از جذب مینیوله)، اما علت ترک ناپولی و تبدیل شدن به ذخیره نوئر باید به خاطر دلائل مالی و حقوق بیشتر باشه، علت دیگه حضور مربی و چند بازیکن اسپانیایی در تیم هست.

دوستان...

میشه یه چندتا لینک بدید که بازیه روزه شنبه ی "چلسی - لیورپول" رو آنلاین پخش بکنه تا مجبور نباشیم گزارش های مسخره و توهین آمیزه صدا و سیمای ایران رو تحمل بکنیم ؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستانِ لیورپولی...

یه سوال...
    شما میدونید علت جدایی پپ رینا از لیورپول و پیوستنش به بایرن مونیخ چی بوده؟!!

آخه خیلی خنده داره که رینا انتظار داشته باشه بهش بازی برسه در بایرن مونیخ با وجود یک فوق اَبر ستاره ای به اسمِ مانوئل نویر در اون تیم!!!

علتش رو چی عنوان کرده رینا؟!
    دلیل اصلی مسئله دستمزد بود. قرارداد رینا رو به اتمام بود و لیورپول حاضر نبود دستمزد 110 هزار پوند در هفته اش رو تمدید کنه.

4. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باخت بدی به یونایتد بود... خوب بازی نکردیم. حملات نسبتا خوب بود ولی همگی به قیمت خالی کردن دفاع بودن. سه مهاجم اول تیم هم مصدوم بودن و کلا بدون مهاجم بازی کردیم، استرلینگ برای اولین بار در عمرش بازی رو به عنوان مهاجم نوک شروع کرد! بدشانس هم بودیم، گل اول رو روی ضدحمله و تاکتیک بد خوردیم، تا داشتیم به خودمون میومدیم و بازی رو به خوبی تحت کنترل می گرفتیم گل دوم و آفساید واضح و بعد از اون که دیگه قضیه تموم شده بود و گل سوم هم روی ضد حمله خوردیم. دروازبان اونها هم که واکاشیزوما شده بود

در کل برد حقشون بود. در آنفیلد انتقام می گیریم.

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عاغا به نظر میاد این راجرز بالاخره میخواد چند تا خرید خوب بکنه ! اگه این 3 تا رو بخره به احتمال زیاد می تونیم اخر فصل سهمیه cl رو بگیریم !
    GK : Ochoa
    Forward : Sadio Berahino
    Midfeilder : Fredy Gurain
    البته یه پیشنهاد 50 تایی هم به بنزما دادن که احتمال اینکه اوکی بشه به نظرم صفره ! بالوفاجعه هم اگه بره اینتر دیگه همه چی عالی میشه !

8. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عاغا به نظر میاد این راجرز بالاخره میخواد چند تا خرید خوب بکنه ! اگه این 3 تا رو بخره به احتمال زیاد می تونیم اخر فصل سهمیه cl رو بگیریم !
    GK : Ochoa
    Forward : Sadio Berahino
    Midfeilder : Fredy Gurain
    البته یه پیشنهاد 50 تایی هم به بنزما دادن که احتمال اینکه اوکی بشه به نظرم صفره ! بالوفاجعه هم اگه بره اینتر دیگه همه چی عالی میشه !
    خریدهای واجب دروازبان است + مهاجم و همینطور رد کردن بالوتلی حالا قرضی یا دائم. من فکر نمی کنم Berahino خرید خوبی در شرایط فعلی باشه (با اینکه قطعا بازیکن آینده داری هست ولی الان در ژانویه ما بازیکنی میخوایم که همین الان وارد ترکیب بشه و مشکلات تیم رو حل کنه). فکر می کنم پیشنهاد 25-30 میلیونی به بازیکنی مثل جکسون مارتینز بهترین کار ممکن باشه. بنزما که ایده آل هست ولی احتمالش همونطور که شما گفتید نزدیک به صفره.

با توجه به اینکه سابقه فاجعه باری در انتقالات در روزهای پایانی پنجره داریم، بهتره همه بازیکن ها سریعا طی دو هفته ابتدایی ژانویه به تیم آورده بشن.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خریدهای واجب دروازبان است + مهاجم و همینطور رد کردن بالوتلی حالا قرضی یا دائم. من فکر نمی کنم Berahino خرید خوبی در شرایط فعلی باشه (با اینکه قطعا بازیکن آینده داری هست ولی الان در ژانویه ما بازیکنی میخوایم که همین الان وارد ترکیب بشه و مشکلات تیم رو حل کنه). فکر می کنم پیشنهاد 25-30 میلیونی به بازیکنی مثل جکسون مارتینز بهترین کار ممکن باشه. بنزما که ایده آل هست ولی احتمالش همونطور که شما گفتید نزدیک به صفره.

با توجه به اینکه سابقه فاجعه باری در انتقالات در روزهای پایانی پنجره داریم، بهتره همه بازیکن ها سریعا طی دو هفته ابتدایی ژانویه به تیم آورده بشن.
    100 % جکسون مارتینز خرید بهتری به نظر میاد ! ولی کلا به بازیکن های لیگ پرتقال زیاد مطمئن نیستم و به نظرم بازیکنی که توی لیگ جزیره بازی میکنه راحت تر و سریعتر میتونه خودش رو با شرایط وفق بده ! من اگه جای راجرز بودم با توجه به سابقه مصدومیت های استوریج جفتشون رو میخردم چون همیشه خدا ممکنه استوریج مصدوم بشه ! به نظرم به جای این همه مانور دادن رو بنزما , جکسون و براهینو رو جذب کنن خیلی بهتره ! اخه دیگه همه میدونن رئال ستاره به کسی نمیده مگه این که باهاش به مشکل خورده باشه!
    Last edited by vahid-suarez; 28-12-2014 at 02:52.

12. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

4-1 بردیم.

* 19 بازی یعنی نیم فصل تموم شد و در رتبه 8 جدول هستیم. 5 امتیاز با رتبه 4 فاصله داریم (آرسنال/ساوتمپتون) و 8 امتیاز با یونایتد. فصل پیش در این دوران 36 امتیاز داشتیم یعنی 8 امتیاز بیشتر از امسال.

* به نظر می رسه سیستم 3-4-3 داینامیک فعلی با بازیکن های تیم خوب جواب میده و در این سیستم بالوتلی جایی نداره. در همین 10 دقیقه ای هم که امشب بعد از مصدومیت بازی کرد بازی کند، بی تحرک و دو/سه ضرب بالوتلی عملا نابود کننده حرکات تیم بود.

* آدام لالانا چند هفته است عالی کار می کنه. امره شن و مارکوویچ و مورنو هم خیلی خوب جا افتادند و کلا خریدهامون دارن روز به روز بهتر میشن، به استثنای لوورن و بالوتلی.

* استاریج حدودا 2 هفته دیگه برمی گرده و احتمالا به بازی با استون ویلا می رسه و بعد از اون هم لیگ 2 هفته تعطیل است و فرصت هست تا به آمادگی کامل برسه.

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در این فصل بر خلاف فصل گذشته نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآورده سازد و اگر دو برد متوالی اخیر نبود، چه بسا این تیم در نیمه پایینی جدول قرار می گرفت. به همین دلیل بسیاری بر این عقیده اند که قرمزها نیاز به خرید های جدیدی در فصل زمستان دارند.

اما برندان راجرز، سرمربی لیورپول، در مصاحبه امروز خود، خط بطلانی بر شایعه آمدن بازیکنان جدید کشید و گفت:" فکر نمی کنم در نقل و انتقالات زمستانی، بازیکن جدیدی خریداری کنیم مگر اینکه در روزهای آینده، با مصدومیت بازیکنان کلیدیمان مواجه شویم و بازیکن ارزشمندی نیز در بازار وجود داشته باشد. من بسیار امیدوارم که با بازگشت استوریج از مصدومیت و اوجگیری دوباره بالوتلی، مشکلاتمان در فاز حمله برطرف شود. در حال بازگشت به روزهای خوب هستیم و به همین مجموعه ای که در اختیارم است، ایمان دارم."

یعنی یه بچه 2 ساله هم میفهمه که لیورپول از نبود GK و CF خوب داره رنج میبره !
    یعنی قراره تا آخر فصل مینیوله و جونز رو تو چارچوب ببینیم ؟!!
    بازگشت بالوتلی ؟!!!
    استوریج هم از کجا معلوم دوباره مصدوم نشه ؟!!!
    این فصل به نظرم کلا بیخیال سهمیه باید بشیم با این وضعیت !

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

طرفداری- به نظر می‌‌رسد یکی‌ دیگر از اسطوره‌های لیگ برتر به لیگ MLS ملحق شود.
    دقایقی‌ قبل دو شبکه معتبر اسکای اسپورتز و ESPN هم زمان در حساب کاربری رسمی‌ خود نوشتند که بر اساس اخبار موثق، استیون جرارد خروج از لیورپول و رفتن به لیگ MLS را به زودی اعلام خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طرفداری- به نظر می‌‌رسد یکی‌ دیگر از اسطوره‌های لیگ برتر به لیگ MLS ملحق شود.
    دقایقی‌ قبل دو شبکه معتبر اسکای اسپورتز و ESPN هم زمان در حساب کاربری رسمی‌ خود نوشتند که بر اساس اخبار موثق، استیون جرارد خروج از لیورپول و رفتن به لیگ MLS را به زودی اعلام خواهد کرد.
    اون از دیشب اینم از جرارد !
    ناراحتم بد !
    خوبه جوردن هندرسون رو داریم !
    خدا کنه جرارد اخر فصل پشیمون بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •