تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: خرید کامپیوتر گیم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما واقعا به من خیلی کمک کردین ممنونم

یه سوال دیگه بپرسم قول میدم دیگه اذیتتون نکنم

واسه i5 یه فن جدا باید بگیرم؟

کلا من جز فنی که کیس x7 داشت کار دیگه ای برای تهویه نکردم به نظرتون اضافه کنم بهتر نیست؟
    اگر آره لطفا مدل و مشخصاتشم بگید دوست عزیز

بازم ممنون
    نه خواهش میکنم
    با نرم افزار اچ دبلیو مانیتور یه باز تو یه بازی که میرید بازش کنید بعد 20-30 دقیقه که بازی کردید یه اسکرین شات بزارید ببینیم مشکل دمایی اگر نباشه نه نیازی نیست
    اون کیس تهویه خیلی خوبی داره فکر نمیکنم نیاز باشه با همون اسکرین شات مسخص میشه که نیاز هست یا نه

2. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نه خواهش میکنم
    با نرم افزار اچ دبلیو مانیتور یه باز تو یه بازی که میرید بازش کنید بعد 20-30 دقیقه که بازی کردید یه اسکرین شات بزارید ببینیم مشکل دمایی اگر نباشه نه نیازی نیست
    اون کیس تهویه خیلی خوبی داره فکر نمیکنم نیاز باشه با همون اسکرین شات مسخص میشه که نیاز هست یا نه
    من یه یه فروشنده تقریبا قابل اعتماد (چند بار مشتریش بودم میشناسه) قطعاتم رو معرفی کردم گفت که حدود 4.200.000 در میاد و من میتونم پاورم رو به جای 850 وات 750 و سی پی یوم رو به جای 4670، 4690 بگیرم میشه حدود 3.800.000 ... به نظرتون با توجه به اینکه من میخوام یه چند سالی (5-6) کامپیوتر رو نگه دارم و نهایتا رم با کارت گرافیک رو یه بار افزایش بدم این کار رو بکنم یا نه؟ و اینکه حرف این آقا میتونه حقیقت داشته باشه؟

مشخصاتی که من دادم اینا بود(با تشکر از شما دوستان)

Intel Core™ i5-4670 Haswell Processor
    GA-H97-D3H
    Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm SATA3
    Kingston HyperX FURY 8GB 1866Mhz DDR3
    Gigabyte
    GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
    Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases
    Power Green GP850B-OC

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله. اینکار رو انجام بدید.
    مادربرد رو توصیه می کنم GA-H97-Gaming 3 جایگزین کنید. رم 1600 انتخاب کنید برای مادربرد سری H.
    همچنین برای کاهش هزینه مجدد می تونید کارت گرافیک رو AMD 280X گیگابایت رو هم بخرید به قیمت 1300.

کیس ایکس 7 برای چنین سیستمی، واقعاً هزینه ی اضافی هست!

شما 10 میلیون هم هزینه کنید، نهایتاً 4-5 سال دیگه کاملاً سیستم از مد می افته نیازمند تعویض یا ارتقاست!
    Last edited by Hessam 2; 28-06-2014 at 23:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بله. اینکار رو انجام بدید.
    مادربرد رو توصیه می کنم GA-H97-Gaming 3 جایگزین کنید. رم 1600 انتخاب کنید برای مادربرد سری H.
    همچنین برای کاهش هزینه مجدد می تونید کارت گرافیک رو AMD 280X گیگابایت رو هم بخرید به قیمت 1300.

کیس ایکس 7 برای چنین سیستمی، واقعاً هزینه ی اضافی هست!

شما 10 میلیون هم هزینه کنید، نهایتاً 4-5 سال دیگه کاملاً سیستم از مد می افته نیازمند تعویض یا ارتقاست!

سلام ممنون برای جواب

یه کم سوال پیش اومد
    تغییر مادر برد GA-H97-D3H به GA-H97-Gaming 3 مزیت زیادتری داره که 100 تومن بیشتر بدم؟
    کارت گرافیک AMD 280X نسبت به2GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به غیر از معقوله قیمت به لحاظ کارایی و جوندار تر بودن چجوریه؟

شما خودتونم سیستم میفروشید با قطعات آکبند و اصل؟

و اینکه من اگر بعدا بخوام سیستم ارتقا بدم بازم 750 وات به جا 850 کافیه؟(کارت گرافیک، رم، اس اس دی، فن، سی پی یو و...)
    ممنون
    Last edited by salar1991; 29-06-2014 at 00:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیر. مزیت زیادی نداره. D3H برای کاربری مالتی مدیا ایده آل هست و گیمینک هم که از اسمش مشخصه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

280X گیگابایت به نسبت قیمتش، واقعاً عالیه! در سطح GTX 770 هست تقریباً با قیمت 130 هزار تومن پایین تر.

بله.

اگر نخواید از دو عدد کارت گرافیک به صورت همزمان بر روی یک مادربرد استفاده کنید، بله 750 باز هم کفایت می کنه.
    البته من نظرم رو 700 وات گرین هست.
    Last edited by Hessam 2; 29-06-2014 at 11:12.

7. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام ممنون برای جواب

یه کم سوال پیش اومد
    تغییر مادر برد GA-H97-D3H به GA-H97-Gaming 3 مزیت زیادتری داره که 100 تومن بیشتر بدم؟
    کارت گرافیک AMD 280X نسبت به2GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به غیر از معقوله قیمت به لحاظ کارایی و جوندار تر بودن چجوریه؟

شما خودتونم سیستم میفروشید با قطعات آکبند و اصل؟

و اینکه من اگر بعدا بخوام سیستم ارتقا بدم بازم 750 وات به جا 850 کافیه؟(کارت گرافیک، رم، اس اس دی، فن، سی پی یو و...)
    ممنون
    به نظر من GA-H97-Gaming 3 ارزش 100 هزینه بیشتر رو داره ولی انتخاب بستگی به بودجه داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه هر دو لینک رو باز کنید در قسمت Compare With میتونید مقایسه بین دو برد رو مشاهده کنید.
    در مورد دو کارت R9 280X و GTX 770 اختلاف بسیار ناچیزه. شاید GTX 770 از نظر آماری در مجموع کمی بهتر باشه ولی تفاوت محسوس نیست.
    لینکهای زیر مقایسه بین این دو کارت رو نشون میده

9. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خیر. مزیت زیادی نداره. D3H برای کاربری مالتی مدیا ایده آل هست و گیمینک هم که از اسمش مشخصه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

280X گیگابایت به نسبت قیمتش، واقعاً عالیه! در سطح GTX 770 هست تقریباً با قیمت 130 هزار تومن پایین تر.

بله.

اگر نخواید از دو عدد کارت گرافیک به صورت همزمان بر روی یک مادربرد استفاده کنید، بله 750 باز هم کفایت می کنه.
    البته من نظرم رو 700 وات گرین هست.

خیلی ممنون
    به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن گفتند مال شماست، قیمت های تمام قطعات رو از اون می تونم ببینم و بروز هستن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی ممنون
    به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن گفتند مال شماست، قیمت های تمام قطعات رو از اون می تونم ببینم و بروز هستن؟
    بله.............

12. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به نظر من GA-H97-Gaming 3 ارزش 100 هزینه بیشتر رو داره ولی انتخاب بستگی به بودجه داره.
    اگه هر دو لینک رو باز کنید در قسمت Compare With میتونید مقایسه بین دو برد رو مشاهده کنید.
    در مورد دو کارت R9 280X و GTX 770 اختلاف بسیار ناچیزه. شاید GTX 770 از نظر آماری در مجموع کمی بهتر باشه ولی تفاوت محسوس نیست.
    لینکهای زیر مقایسه بین این دو کارت رو نشون میده

بله سایتهای خوبی بودن
    به لحاظ کارایی تفریبا فرقی ندارند ولی به لحاظ استفامت، گارانتی و پشتیبانی تو کشور ما و دیگر مسائل چطور؟ چون من یه کارت گرافیک Geforce 7600 داشتم بعد 5 سال نابود شد به معنای واقعی. و یهو از کار افتاد و من اطلاعی از استقامت این کارت ها ندارم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان عزیز همگی سلام
    من یه دنیا از همتون ممنونم که کلی من رو راهنمایی کردید و بالاخره کامپیوتر رو با کمی تغییرات خریدم .
    فروشنده یه فرد قابل اعتماد بود

فقط میخواستم مطمئن شم که قطعات اصل و درست هستن و برای همین با CPU-Z و GPU-Z مانیتور کردم
    اگر ممکن هست یه بررسی بفرمایید و نظر تخصصی خودتون رو بگید که قطعات چه وضعی دارند (این عکس ها پس از نیم ساعت بازی با GTA 4 با گرافیک تا آخر گرفته شده اند)

PSU CORSAIR 750TX

(این عکس ها پس از نیم ساعت بازی با GTA 4 با گرافیک تا آخر گرفته شده اند)

خیلی ممنون
    Last edited by salar1991; 17-07-2014 at 05:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •