من ریاضیات پایه ضعیفم بنظرتون از بین این کتابا کدوم بهتره؟کدومشون اموزشش بهتره؟
ریاضیات پایه فار
ریاضیات پایه تخته سیاه محمد مهربان
ریاضیات پایه کوله پشتی
من ریاضیات پایه ضعیفم بنظرتون از بین این کتابا کدوم بهتره؟کدومشون اموزشش بهتره؟
ریاضیات پایه فار
ریاضیات پایه تخته سیاه محمد مهربان
ریاضیات پایه کوله پشتی
مهربان![]()
بهتر از این هست؟یااین کافیه
تجربی
(ادبیات . زبان فارسی . انگلیسی. فیزیک . زیست. دینی. ریاضی.شیمی.زمین)
شما بهترین منابع رو معرفی کنین ممنون میشم...
براي بحث در مورد منابع آموزشي به تاپيك كتب آموزشي مراجعه كنيد نه تاپيك كنكور.
دوستان تاثیر نمره نهایی در چه حده ؟ من ادبیاتم شده 18 در حالی که از 20 مطمئن بودم ، اعتراضم زدم نتیجه نداده :|
الآن معدل کتبیم همون 19.73 مونده .
تاثير سوابق هنوز معلوم نيست. يه درس رو 18 بگيري مهم نيست. يه دونه تست غلط رو اگه خالي بزاري جبرانش ميكنه. به جاي فكر كردن به نمره دبيات بهتره تست آرايه و قرابت و زبان فارسي بزني
الآن آرایه هامون سبطی رو تموم کردم ، دارم دیگه تست می زنم . قرابت هم رسیدم به اول فصل 3 هامون سبطی .
تنها درسی که کمی عقبم الآن فیزیکه اونم چون دارم از پیش میخونم نه دوم و خوب حرکت پیش وقت می بره یه کم .
تراز بندی میشه
بستگه به بقیه داره تو یه درس شاید با نمره 15 25درصد تو کنکورو بگیرین ولی تو یه درس شاید با 19.75 هم نتونین کل نمره رو بگیرین
دوستان دوره کردن چطوریه دقیق ؟ آخه درنظر بگیرید فصل 1 شیمی دوم رو بخوام دوره کنم ، یه بار خلاصه نویسی هام با نکاتی که تو تستا دیدم و نوشتم ، یه بار متن خود کتاب کلمه به کلمه(خوب همیشه امکانش هست آدم چیزی رو جا گذاشته باشه و شیمیم که سوال کلمه کلمه هم میاد) یه بارم تستای مهم که علامت زدم . خوب این دوره خودش کاره چند روزه که !(با توجه به این که آدم از بین 400 تستی که زده شاید 200 تا رو به عنوان تستای مهم و نکته دار علامت زده باشه که خوب تو این فصل خیلیاشون وقت گیرن)
زیستم همینطور دقیقا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)