تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

78 71.56%
  • یونان

4 3.67%
  • کاستاریکا

11 10.09%
  • اکوادور

4 3.67%
  • الجزایر

12 11.01%
صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 83

نام تاپيک: ضعیفترین تیم جام جهانی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ایران رو حذفش کن این کار وطنفروشیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

8

ایران رو حذفش کن این کار وطنفروشیه
    بدون قبول کردن این موضوع شاهد پیشرفتی در فوتبال نخواهیم بود ... نه تنها فوتبال که همه زمینه ها وقتی حرفی برای گفتن نداری اول باید قبول کنی که هیچی نیستی ... و بعد جبران کنی کاستی ها رو ...

حرفهای تلخ اما واقعی بهتره از حرفای شیرین اما دروغی ...

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشاالله ایران چه رایی هم آورده ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که به الجزایر رای دادن نگاه کنن به اینکه بازیکنای این تیم کجا بازی می کنن بعد به این تیم رای بدن!:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینتر،پورتو،ناپولی،دینامو زاگرب،اسپورتینگ لیسبون،والنسیا،تاتنهام،او دینزه و .....بقیه بازیکنهاشون هم اکثرشون توی لیگ فرانسه بازی می کنن و تو این کشور از بچگی بزرگ شدن و آموزش فوتبال دیدن.

اگر یه ایرانی نیمکت نشین یکی از این تیمها هم بشه ما خودمونو می کشیم براش مثل سردار آزمون ذخیره ی روبین کازان!

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

8

بدون قبول کردن این موضوع شاهد پیشرفتی در فوتبال نخواهیم بود ... نه تنها فوتبال که همه زمینه ها وقتی حرفی برای گفتن نداری اول باید قبول کنی که هیچی نیستی ... و بعد جبران کنی کاستی ها رو ...

حرفهای تلخ اما واقعی بهتره از حرفای شیرین اما دروغی ...
    آخه اومدی نزدیک جام جهانی میگی ضعیفترین تیم کیه بعد ایران رو هم با افتخار گذاشتی اول
    این کار به نظر تو چیه خودزنی نیست؟؟؟؟؟؟؟ توهین به 80 میلیون ایرانی نیست که تیم ملی کشورشون رو دوست دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو اگه به فکر تیم ملی کشورت بودی بعد از پایان جام جهانی یه تاپیک میزدی و میگفتی ضعیفترین تیم کدوم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که

6. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

نظر سنجی نمیخاست یک تیم ضعیف بود اونم ایران هست که با این بازیکنانی که دعوت کرد ضعیفتر هم شد

8. 2 کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

1

آخه اومدی نزدیک جام جهانی میگی ضعیفترین تیم کیه بعد ایران رو هم با افتخار گذاشتی اول
    این کار به نظر تو چیه خودزنی نیست؟؟؟؟؟؟؟ توهین به 80 میلیون ایرانی نیست که تیم ملی کشورشون رو دوست دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو اگه به فکر تیم ملی کشورت بودی بعد از پایان جام جهانی یه تاپیک میزدی و میگفتی ضعیفترین تیم کدوم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که

خونسردیتو حفظ کن عزیزم

من که ایرانو اول نگذاشتم ، اول شدن ایران به این معنیه که اغلب غریب به اتفاق نظرشون اینه که ایران ضعیف ترین تیمه و بهمین خاطر بهش رای دادند و شده رتبه اول نظرسنجی ؟

من اگه به فکر تیم کشورم(!) بودم ؟!

کشور شما فدراسیون داره ! بازیکنایی که میلیارد میلیارد پول این مملکتو که حق من و امثال منه میگیرند داره ! اونوقت من به فکر باشم ؟ چه حرف مسخره ای !

ضمنا ایران کشور من نیست

کشوری که برای من هیچ کار نکرده منم براش هیچ کاری نمیخوام بکنم و نمیکنم

من ترجیح میدم کشورهای دیگه ای که فرهنگ و تمدن و مردم و حکام و ... شون مطابق با علایق و سلایق منه رو دوست داشته باشم تا ایران و سایر کشورهای آسلامی رو

پ ن : با این حال و با همه ی این اوصاف من هم آرزوی موفقیت دارم برای تیم ملی ایران و خوشحال میشم اگر نتایج خوبی به دست بیاره .... اونم بخاطر شادی دل اونایی که شاید تنها سرگرمی و دلخوشیشون فوتبالیه که از توی تلویزیون خونشون میبینند ...

Last edited by banii; 02-06-2014 at 21:45.

10. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ایران رو انتخاب کردم بخاطر تدارکات ضعیف و انتخاب عجیب و غریب نفرات اصلی و همچنین بازی های نامید کنندش!

12. 2 کاربر از ali+7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسانی که فکر می کنن بوسنی ضعیفه بشینن و ببین که چه تیم مستحکم و خوبی ظاهر خواهد شد همه چی بستگی به شرایط بازیش به نیجریه برمیگرده اگه صعود کنه شاید خیلی موفق نشون بده توی تک حذفی ها
    کرواسی رو به یاد دارید؟ جام جهانی 98 فرانسه کرواسی تازه تاسیس که فقط چند سالی بود که از یوگسلاوی بزرگ سابق جدا شده بود چه کارهایی کرد خیلی آروم و آهسته اومد بالا و نتیجه گرایانه با اتکا به استعداد داوور شوکر آقای گل اون دوره شگفتی ساز شد تیم های کروات وقتی رو فرم باشن واقعا مستحکم و توانمند ظاهر میشن اصلا این یه خاصیت عمومی کشورهای منطقه شرق اروپاست توی یه برهه وقتی جرقه بزنه تا ته میرن نمونه زیاده از تیمای بلوک شرق که تونستن شگفتی ساز بشن

بلغارستان 94
    جمهموری چک یورو 96
    کرواسی 98
    ترکیه 2002
    یونان یورو 2004

بوسنی هم می تونه توی این تورنمنت شگفتی خلق کنه نه اینکه بگیم اینطوری خواهد بود ولی پتانسیل و روحیه این رو داره گرچه من هنوز هم می گم با خوش شانسی به جام جهانی صعود کرد ولی در حال حاضر می تونه فرهنگ جدیدی از فوتبال رو نشون بده به جهان

رای من توی این نظر سنجی ایران هست و اگه هندوراس بود به اونم رای می دادم

در مورد یونان و اکوادور هم به نظرم اصلا ضعیف نیستند همینطور الجزایر که استعداد های خوبی در تیمش داره مثل صوفیان فقولی که سالهاست توی والنسیا طوفان می کنه یا فوزی غولام که توی ناپولی جزو بازیکنان موثر هست 80 درصد بازیکنان الجزایر بازیکنان لژیونر هستند که در تیم های فرانسوی ایتالیایی پرتغالی و هلندی توپ می زنن

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پی نوشت : با توجه به تجربه نظرسنجی های پیش ، برای درخواست ویرایش نظرسنجی (حذف یا اضافه کردن گزینه ها) 3 روز فرصت دارید تا پیشنهادات خودتونو اعلام بفرمایید . در صورت به نتیجه رسیدن ، تغییرات اعمال خواهد شد .
    همونطور که گفته شده بود توی این نظرسنجی فرصت برای ویرایش در نظر گرفته شده بود .

هندوراس ؟

استرالیا ؟ (آخه حیف نیست استرالیا دوست داشتنی هم بیاد کنار این تیما ؟ )

دیگه نظری نبود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •