بله از نظر ظاهری تقریبا شبیه به هم هستن
این گوشی در دو مدل با دوربین 5 و 8 وجود داره
بله از نظر ظاهری تقریبا شبیه به هم هستن
این گوشی در دو مدل با دوربین 5 و 8 وجود داره
از کجا پرسیدی؟
علاالدین رفتی؟ تاج موبایل. باید داشته باشه. چون هر وقت می رم گوشی قیمت می کنم، TX هم می پرسم. آخرین بار هفته پیش رفتم. اگه نداشت حتما یادم می موند.
مشکل V اینه که یه مقدار طراحيش خشنه و ظریف نیست و گرنه، بقیه مشخصاتش مثل TX می مونه.
TX سفید بگیر بنظرم مشکیش قشنگ نیست !
از نزدیک ببین هر دو رنگ رو چون سلیقه ایه
آره خودم TX بیشتر دوست دارم تا V ،ولی چون اینطوری بهم گفتن یه کم دو دل شدم
به نظرت راست میگه چون 7-8 ماهه دیگه تولید نکردن اگه باشه هم از این تعمیری هاست که فرستادن شرکت درست کردن پس دادن؟!
برم چندجا بگردم پیدا میکنم، تهران هم نیستم
خودم Tx بیشتر دوست دارم ولی پیدا نکردم
تاج موبایل موجودی هاشون رو تو سایت میزنه
--------------
تاج xperia t رو داره، فرق زیادی با tx نداره. 0.8 میلیمتر ضخیم تره، پهنا و درازا 1.3 و 1.6 میلیمتر کمتره - وزنش هم 12 گرم سنگین تره و یه برتری OTG هم ساپورت میکنه
![]()
سلام من نخواستم تایپیک جدید باز کنم
من با افزایش بودجه 1300 تونستم یه جی 2 32 گیگ سفید پک طلایی گیر بیایرم
این گوشی یه فلیب کاور اسلی 2 قاب ژله ای یه برپسب بوف روشه خیلی تمیزه یه باتری اورجینال اضافه داره! با باتری بگیرم یا بدون باتری؟1320 بدون باتری میده شاید 1340 با باتری بده!
نظرتون چیه
دوستان به نظرتون چکار کنم؟ برم tx بخرم؟ به قول این فروشنده، از این گوشی های تقلبی و تعمیری ندن بهم؟ یا الکی گفته؟![]()
نو ؟..................1300
از هم نصیحت طرف سونی تا قیمت زیر 1 تومن نرو . کیفیت ساختشون اصلا خوب نیست . اس پی که همه ناراضی ان . مدل های دیگه هم خیلی زشت هستن . سونی دست من بود از فاصله کم از دستم افتاد رو موکت ترک برداشت صفحه ش ولی سامسونگ تا حالا بیشتر از 20 بار افتاده ولی هیچیش نشده .....ال جی هم خوبه . موتورولا هم خوبه البته اگه کیفیت ساخت برات مهم نیست سونی. سونی زد که میگفتن ضد ابه تو آب افتاد دیگه روشن نشد . حالم از سونی به هم خورد
Last edited by zadis; 18-05-2014 at 19:55.
نه عزیزم 2 ماهه کار کرده در حد قراره فردا ارسال کنه تا ببنیم چی میشه!
خوب شد اس پی نگرفتم خدایشش با این بودجه اصلا گوشی که باب میلم باشه نبود تو این رنج جی 2 بهترین
از فروم همسایه خریدم یه جی 2 اکبند همین قیمت در حاله فروشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)