تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی بلژیک | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی رو من تا دقیقه 66 دیدم .. چقدر روون و سریع بازی کرد بلژیک ... فوق العاده حریف سخت و خطرناکی می تونه برای سایر مدعی ها باشه .. درسته تیم مقابل لوگزامبورگ جایی در فوتبال اروپا نداره اما هماهنگی بلژیکی ها برای یک تیم ملی خیلی خوب بود ... لوکاکو که خصوصیات یک مهاجم کاملا عالی رو داره... سرعت مناسب و قامت بلند و تمام کننده ای مناسب .

2. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی گل خوردن از تیمی مثه لوکزامبورگ یه هشدار جدیه !

4. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کورتوا
    فرتونگن - کمپانی - ورمائلن - آلدروایرلد
    ویتسل - دمبله
    هازارد ---- دی بروین ----- میرالاس
    لوکاکو

آقا ترکیب رو حال کردین چه دقیق پیش بینی کرده بودم
    فقط فلینی جای دمبله بودش که من زیاد فلینی رو توی هافبک دفاعی خوب نمی بینم و فکر کنم بیشتر به خاطر تجربه بالا و همین طور قدرت سرزنی بالا توی ضربات آزاد حتی فیلنی که فصل بدی داشته بازم بازی می کنه
    ولی بلژیک اگه با همچین ترکیبی بازی کنه برای همه تیم ها می تونه حریف خیلی خطرناکی باشه

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه این چه وضع بازیه؟ یعنی جلوی یه تیم عربی نمی تونیم نتیجه بگیریم؟!
    یکی اینکه اگه ورمائلن مصدوم نباشه عجیبه به جاش از ون بویتن استفاده کرده که سال هاست داره روی نیمکت بایرن می شینه
    یه اشتباه بزرگ ترکیب هم استفاده از چادی توی ترکیب اصلی بودش که جای اون سه تا گزینه خیلی بهتر وجود داشت یعنی یانوزای ، میرالاس و مارتنز که هر سه بازیکنای سرعتی و تکنیکین
    حالا نیمه دوم مارتنز رو به جای چادی اورد و حالا باید ببینیم نتیجه چی میشه
    باید حتما الجزایر رو برد و بلژیک پتانسیلش خیلی بالاتر از این حرفاست

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بلژیک پتانسیلش خیلی بالاتر از این بازیه ولی مربی نداره متاسفانه. این ویلموتس در حد مربیگری لیگ ایران هم نیست چه برسه به یه تیم با این همه ستاره. بعد جام جهانی یک مربی خوب و باتجربه باید بیارن.
    مرتیکه احمق، فرمالن و لمبارتس رو بازی نداده و فن بویتن ۳۷ ساله ترکیب اصلیه. چادلی افتضاح رو بازی داده و میرالاس و مرتنز بیرونن!!!!!!!!!!! آخه آدم اینقدر احمق میشه؟!!!!!!!!!

10. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول مارتينز 10 امتیاز دیگه...خدا کنه با همین نتیجه تموم شه

12. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب نیمه دوم ستاره ها یعنی ده بروین و هازارد بهتر کار کردن و با درخشش اونا و تعویض های طلایی تونستیم بازیو جبران کنیم
    جالبه قبل جام چه قدر در مورد فلینی بد گفتیم ولی اومد ناجی تیم شد
    توی بازی های دیگه حداقل توی بازی هوایی خیلی عالیه و به خصوص توی ضربات آزاد می تونه قفل بازی رو باز کنه
    مارتنز هم تاثیرگذار بودش و بهتر بود اول بازی بین 4 تا بازیکن که می تونستن هافبک راست بازی کنن بدترین گزینه یعنی چادی استفاده نمیشد!
    در کل شروع بدی برای بلژیک نبود و در ادامه می تونه تیم خیلی بهتر بشه

بلژیک پتانسیلش خیلی بالاتر از این بازیه ولی مربی نداره متاسفانه. این ویلموتس در حد مربیگری لیگ ایران هم نیست چه برسه به یه تیم با این همه ستاره. بعد جام جهانی یک مربی خوب و باتجربه باید بیارن.
    ترکیب اولیه اون خوب نبودش
    ولی این مربی دیگه در حد این توضیحاتی که شما دادی نیست
    دو تا تعویض کرد که جفتشون گل زدن و معمولا با این شرایط نمیشه گفت مربی بده!

14. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ترکیب اولیه اون خوب نبودش
    ولی این مربی دیگه در حد این توضیحاتی که شما دادی نیست
    دو تا تعویض کرد که جفتشون گل زدن و معمولا با این شرایط نمیشه گفت مربی بده!
    مربی خیلی معمولیه. همین که مرتنز و میرالاس رو از اول نزاشته و چادلی رو گذاشته، نشون میده چجور مربی هستش. تو بازی های بعدی اگه فن بویتن رو بازی بده، صددرصد باعث گل خوردن میشه، تو همین بازی هم که فشاری نبود چند بار توپ رو خیلی راحت لو داد. آخه چرا فرمالن یا لمبارتس رو بازی نداد؟!!!!!! در هر صورت با اینکه خودم عاشق این تیم بلژیکم ولی بعید میدونم از یک هشتم نهایی بالاتر بره.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خب بلژیک بازی رو برد ، منتها فکر می کنم همه یاد اون بلژیکی افتادیم که معمولا تو انتخابی های جام ملت ها و جام جهانی تو گروهش سوم و یا چهارم می شد. البته که این نتیجه واسه شروع خیلی خوبه و بلژیک کمی تو مسابقات بزرگ و معمولا سال های اخیر بی تجربه هستش اما یه مقدار جای بحث هستش :

اول در مورد ترکیب که کم و بیش همون چیزی بودش که تو تاپیک با دوستان بحثش بود و سر مربی از همون مهره ها استفاده کردش ... و نکته ی مهم اینه که مربی از 2 تا دفاع وسط تو کناره ها استفاده کرده بودش که نه تنها تو دفاع خیلی کند بودن و گل الجزایر روی برگشت ضعیف این 2 تا دفاع بود ، بلکه تو حمله هم هر وقت دفاع های وسط به فرتونگن و آلدروایرلد پاس می دادن این 2 تا از هر 10-12 تا توپ شاید 1 مورد رو توسنته باشند دریبل کنند و به جلو حرکت کنند و همین مساله باعث خیلی کند شدن بازی بلژیک شده بودش و همونطور که قبلا عرض کردم استفاده از 2 دفاع وسط ممکنه گاهی اوقات در کناره ها جواب بده و بازی دربیاد اما یه وقت هایی هم مثل همین بازی ممکنه به قیمت باخت تیم و عدم توانایی در حمله و ایجاد موقعیت تموم بشه. فکر می کنم می شد از یه دفاع راست کلاسیک استفاده کرد و حداقل از یه سمت حملات رو پایه ریزی کرد.

مورد دیگه ای که در مورد ترکیب به نظرم می رسه استفاده و حضور همزمان دمبله و ویتسل در زمین بودش ، ممکنه در آینده این 2 تا در کنار هم موفق باشید و از همکاریشون بلژیک به موفقیت برسه اما در این بازی به نظرم این 2 تا کاملا همدیگه رو خنثی می کردند و اصلا در ایجاد موقعیت و ایجاد بالانس بین دفاع و حمله موفق نبودن ، نه در توپ گرفتن از دفاع خودشون و نه در موقعیت سازی برای بازیکن های کناری و مهاجمشون. حضور ماورن فلینی حداقل تونست یه مقدار تیم رو به جلو ببره و موقعی ایجاد کنه و نتیجه رو تغییر بده ... من فکر می کنم تو بازی های بعدی بهتره از یه کدوم از این 2 هافبک یعنی دمبله و ویتسل استفاده بشه بهتره.

و یه نکته ی دیگه اینکه هر وقت بلژیک صاحب توپ بود من این حس رو دارم که هر لحظه ممکن هستش توپ از کنترلشون خارج بشه و اون ها خیلی سعی داشتن تو فضاهای بسته حرکت کنند که البته این به بازی خونی خیلی خوب تیم الجزایر هم بر می گرده که خیلی خوب فضاها رو بسته بودند و اجازه ی کار رو نمی دادند و هر وقت بازیکنی از بلژیک صاحب توپ می شد 2-3 تا الجزایری خودشون رو به اون بازیکن نزدیک می کردند و کار واسش سخت می شد.

تو خط دفاعی به نظرم فقط کمپانی خوب بودش ، آلدروایرلد و فرتونگن که اصلا در جای اشتباه بودند و فن بویتن هم که فوق العاده ضعیف و کند بوذش و یکی 2 تا اشتباه داشت که نزدیک بود کار دسته بلژیک بده.

موفق باشید
    Last edited by Hamid Hamid; 17-06-2014 at 21:36.

17. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خدارشکر برد،همه جا پیش بینی هارو زدم 2-1 بلژیک...ایول دارن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •