سخته فک کنیم توی برزیل،تیم دیگه ای بخواد بیاد قهرمانی رو جشن بگیره
فک میکنم آلمان بتونه به مراحل بالا برسه ولی در صورتی که به برزیل بخوره،باید به فکر معجزه باشیم برای شکستش جلوی چشمای تماشاگرای خودی.
سخته فک کنیم توی برزیل،تیم دیگه ای بخواد بیاد قهرمانی رو جشن بگیره
فک میکنم آلمان بتونه به مراحل بالا برسه ولی در صورتی که به برزیل بخوره،باید به فکر معجزه باشیم برای شکستش جلوی چشمای تماشاگرای خودی.
دقیقا نظر من همینه
اگه اتفاق خاصی نیافته و آلمان به برزیل نخوره 100% یه پای فیناله
از طرفی دوست دارم هلند به فینال برسهولی 99% خیالی بیش نیست !!!
اگه ایتالیا یا فوقش هلند (عزیزان من) تا قهرمانی پیش نرند ، خیلی دوست دارم شاهد ظهور قدرتی نو در فوتبال باشیم .... بلژیک از همه بیشتر یا شیلی یا ایالات متحده با مربیگری کلینزمن یا کلمبیا حتی، سوئیس هم البته هست اما فکر نمیکنم تیم آنچنانی باشه. (بازیهای بقیه ی تیمها رو هم ببینم ممکنه به این لیست اضافه بشند البته.)
البته یک فرانسه هم میمونه که دوست دارم فوتبالش احیا بشه ... فرانسوی هایی که عاشقشونم کم نیستند... آرسن ونگر کبیر، زیدان عزیز ، آنری ، اریگ کانتونا ، امانوئل پتی ، سامیر نسری ، ژان رنو ، ناپلئون، شاپور بختیار (کشور دومش رو فرانسه میدونست) و... +اینکه کشور زیبا و دوست داشتنی ایست برای من.
برزیل اگرچه امتیاز بزرگی رو بنام میزبانی داره (بخصوص اینکه مسایل آب و هوایی دخیل هست) اما قهرمانیش برام خوشایند نیست به هیچ وجه... کلا نسبت به این کشور تا چند سال پیش اصلا حس جالبی نداشتم و این اخیرا هم بدلیل اینکه پیشرفت کرده و خودشو در زمره ی کشورهای توسعه یافته میبینه+بانوهای زیباش نظرم در موردش عوض شده تا حدی...
Last edited by banii; 27-05-2014 at 13:44.
پیش بینی میکنم تیمی برای اولین بارش قهرمان جام جهانی بشه ..
قهرمانی مال برزیله
اسکولاری دیگه دونگا نیست که راحت این فرصت از دست بده -در جام کنفدراسیون ها که یک نمه از قدرت برزیل نشون داد
تازه اونموقع اسکولاری تازه اومده بود داشت گندکاری های منزس جمع میکرد
آقا قهرمان که آلمانه ولی اگرم به احتمال یک درصد زبونم لال آلمان قهرمان نشد من همون قهرمانی برزیل رو ترجیح میدم + تیمی که تا حالا قهرمان نشده مثل هلند و بلژیک یا پرتغال البته پرتغال رو نه چندان زیادولی همون هلند هم خوبه و به نظرم بعد از 3 نایب قهرمانی جهان در طول تاریخ یک قهرمانی حقشون باشه٬ 2010 به نظرم با بدشانسی قهرمان نشدن و مهمترین عام قهرمان نشدنشون روبن بود
قهرمانی به برزیل تعلق داره با احتمال 90 %![]()
به نظر من برعکس...
برزیل بخت نخست قهرمانیه...
این تیم با تیم 2010 خودش خیلی فرق کرده!!!
هی دلم میگه اسپانیا بعد عقلم میگه نه دیگه لوس میشه)) منطق به برزیل نزدیک تره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)