تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 106

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی پرتغال | سلسائوی اروپا

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وضعیت پیچیده رونالدو ؛ کریس از دو ناحیه مصدوم است

چهارشنبه 14 خرداد ساعت 14:15
    کریستیانو یک هفته است که زیر نظر تیم پزشکی تمرینات فشرده و خاصی را انجام می دهد . با این وجود هنوز ابهامات در مورد رسیدن او به جام جهانی برطرف نشده است
    آی اسپورت - به نظر می رسد بازی کردن رونالدو در فینال چمپیونز لیگ وضعیت مصدومیت او را وخیم تر کرده باشد. کادر پزشکی تیم ملی پرتغال شب گذشته در مورد وضعیت خاص رونالدو و نیز په په یک جلسه ویژه را ترتیب داد.
    در این جلسه مشخص شد که مصدومیت رونالدو نه از یک که از دو ناحیه است. بهترین بازیکن جهان از ناحیه ران چپ یک مصدومیت مزمن دارد و دیروز مشخص شد که او از التهاب تاندون نیز رنج می برد .
    کریستیانو یک هفته است که زیر نظر تیم پزشکی تمرینات فشرده و خاصی را انجام می دهد . با این وجود هنوز ابهامات در مورد رسیدن او به جام جهانی برطرف نشده است.اینکه او بازی با آلمان را زا دست بدهد بسیار محتمل به نظر می رسد.
    از طرف دیگر په په هنوز نتوانسته بر مشکلات عضلانی خود که از بازی با وایادولید گریبانگیر آن است ، غلبه کند. او این روزها در هتل به تمرینات اختصاصی مشغول است.این احتمال می رود که او نیر بازی ابتدایی پرتغال را از دست بدهد.
    به عکس په په رونالدو در تمرین دیروز پرتغال شرکت کرده و حتی به توپ ضربه زد . دیروز نانی بازیکن منچستر یونایتد اعلام کرد که همه پرتغالی ها تا لحظه آخر منتظر کریستیانو می مانند .
    نانی اولین بازیکنی بود که پس از رسیدن پرتغالی ها به برزیل خود را به تیم پرشکی معرفی کرد و در مورد مصدومیت جزئی خود با آنها مشورت کرد . او که جام جهانی قبلی را بدلیل مصدومیت از دست داده بود ، اضافه کرد که رونالدو به سرنوشت او دچار نخواهد شد و بطور حتم به بازی های جام جهانی خواهد رسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

آخرین وضعیت مصدومان تیم ملی پرتغال؛ کریستیانو کار با توپ را آغاز کرد؛ په په همچنان مصدوم

طرفداری- کریستیانو رونالدو امروز هم به همراه سایر اعضای تیم ملی پرتغال تمرین کرد، تا امیدهای پائولو بنتو و کادر فنی اش برای در اختیار داشتن این فوق ستاره در دیدار نخست جام جهانی مقابل آلمان افزایش یابد.

بنا به گزارش رسانه های پرتغالی، در 15 دقیقه ابتدایی جلسه تمرینی، رونالدو به همراه رائول میرلس کار با توپ را انجام داد. در طول جلسات تمرینی گذشته، کاپیتان پرتغالی ها چنین تمرینی نداشته است.

بخش پزشکی فدراسیون فوتبال پرتغال هم اعلام کرد که رونالدو به تنها تمرینات توانبخشی خود را پیش می برد تا از مشکل التهاب تاندون زانوی چپ و کشیدگی عضلانی خود رهایی پیدا کند.
    په په همچنان به تمرینات تیم اضافه نشده است. مدافع تیم رئال مادرید در هتل باقی ماند تا روند مصدومیت خود را طی کند.

4. 2 کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کریس رونالدو: برزیلی ها از ما حمایت خواهندکرد

تیم ملی پرتغال با حضور فوق ستاره خود به دنبال اولین قهرمانیش در جام جهانی در برزیل است.

کریستیانو رونالدو، فوق ستاره تبم ملی پرتغال، معتقد است برزیلی ها در جام جهانی طوری از پرتغال حمایت خواهند کرد که انگار خودشان میزبان جام جهانی هستند.
    تیم ملی پرتغال با حضور فوق ستاره خود به دنبال اولین قهرمانیش در جام جهانی در برزیل است.
    فوق ستاره پرتغالی در این باره گفت:"شرکت در جام جهانی آن هم در کشور برادری همچون برزیل واقعا جذاب است.پرتغال و برزیل اشتراکات فرهنگی زیادی دارند و هر دوی ما به یک زبان صحبت می کنیم.من فکر می کنم این تجربه ای بی نظیر است و معتقدم برزیلی ها از ما حمایت خواهند کرد."
    بهترین بازیکن جهان درباره گروه پرتغال در جام جهانی گفت:"به نظر من گروه ما سخت ترین گروه جام جهانی است ولی ما باید کاملا هوشیار باشیم، هدف ما در حال حاضر رفتن به دور بعد است آن وقت می توانیم درباره مراحل بالاتر فکر کنیم."او در باره بستن بازوبند کاپیتانی سلسائو در جام جهانی گفت:" این مایه غرور و افتخار زیادی برای من است که این بازوبند رو به دستانم دارم.به من حس افتخار، غرور و رضایت می دهد اما مهمتر از همه مسئولیت زیادی روی دوشم حس می کنم. این تیم ملت پرتغال است،ده میلیون نفری که داخل کشور هستند و چه کسانی که خارج از پرتغال هستند همه چشم به این تیم دارند، بعضی چیزها ارتباط به این که در چه حالتی قرار دارید ربطی ندارد، من هر وقت که سرود ملی پرتغال را می شنوم ناخودآگاه شروع به لرزیدن می کنم."

6. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

رونالدو امادگی کامل نداشته باشه و بعد با وضعیتی نصفه و نیمه بره داخل زمین، بیشتر از این که مثبت باشه برای تیم نتیجه منفی میده.
    خدا کنه کاملا اماده باشه چون دیگه بحث بازی رفت و برگشت و اینا نیست باید برد

8. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض مکزیک 0 - 1 پرتغال؛ پیروزی سلسائو با گل دقیقه 92 و درخشش ادواردو

مکزیک 0 - 1 پرتغال؛ پیروزی سلسائو با گل دقیقه 92 و درخشش ادواردو

طرفداری- دو تیم مکزیک و پرتغال در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند که در نهایت این شاگردان پائولو بنتو بودند که در آخرین ثانیه های بازی با ضربه سر برونو آلوز حساب کار را 1-0 به سود خود کردند.
    ترکیب : ادواردو، ژائو پریرا، برونو آلوز، نتو، آندره آلمیدا، کوئنترائو، ولوسو، موتینیو، ویرینیا، نانی، ادر

نیمه نخست این مسابقه کم افت و خیز بود و دو تیم بازی آرامی از خود به نمایش گذاشتند و شاگردان بنتو برتری خفیفی به حریف خود داشتند و در این میان همکاری نانی و ژائو پریرا در سمت راست بیشتر خود را نشان می داد.
    در طرف مقابل هم جیووانی دوس سانتوس و گواردادو بازی قابل قبولی به نمایش گذاشتند اما هر دو تیم در خلق موقعیت گل مناسب ناکام ماندند.

با شروع نیمه دوم، پرتغالی ها در 15 دقیقه ابتدایی بازی را در اختیار گرفتند و روی ارسال از جناحین موقعیت های نصف و نیمه ای نیز خلق کردند.
    دقیقه 49: شوت فابیو کوئنترائو با واکنش دروازه بان مکزیک به کرنر فرستاده شد.
    اما مکزیکی ها کم کم بر بازی سوار شدند و با ورود چیچاریتو به جای دوس سانتوس خط حمله این تیم حتی زهر دار تر از پیش شد.
    دقیقه 60: سانتر چیچاریتو از سمت چپ به گوشه راست محوطه 6 قدم پرتغال، به هررا رسید اما ضربه این بازیکن با واکنش عالی ادواردو به کرنر فرستاده شد.
    دقیقه 68: شوت سرکش هکتور اهیرا از پشت محوطه جریمه با واکنش خوب ادواردو باز هم راهی کرنر شد.
    دقیقه 88: ادواردو با یک فوق واکنش دروازه تیمش را نجات داد؛ آلن پولیدو که روی پاس چیچاریتو در شرایط تک به تک قرار گرفته بود، نتوانست از سد ادواردو نیز بگذرد تا این موقعیت عالی از دست آپاچی ها خارج شود.

دقیقه 2+90:
    درحالیکه همه منتظر شنیدن سوت پایان بازی بودند، در میانه میدان روی پوستیگا خطا صورت گرفت و ارسال بلند ژائو موتینیو با ضربه سر دیدنی برونو آلوز، توپ به قعر دروزاه مکزیک فرستاده شد.

بدین ترتیب شاگردان پائولو بنتو در دومین دیدار خود در آستانه جام جهانی 2014، به اولین پیروزی خود دست یافتند و اکنون خود را آماده دیدار با جمهوری ایرلند خواهند کرد.

اینم از کریس، میرلس و په په که مصدوم بودن و نرسیدن:

10. 2 کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

ویرینیا: حضور کریستیانو در تیم به بازیکنان دیگر روحیه می دهد؛ بازگشت او بهترین اتفاق ممکن بود

طرفداری- رونالدو روز یکشنبه نیز به همراه سایر اعضای تیم تمرین کرد تا در آستانه جام جهانی، نگرانی ها در مورد وضعیت مصدومیت او کاهش یابد. و اکنون ویرینیا، خوشحالی خود از بازگشت ستاره رئال مادرید را ابراز کرده است.

این هافبک گفت: "برای ما مهم است که بدانیم کریستیانو چقدر اهمیت دارد. حضور او در تیم ملی، به بازیکنان دیگر روحیه می دهد. برای ما و تیم ملی پرتغال بودن او خیلی مهم است، چون او بازیکن دیگری است که به تیم کمک خواهد کرد."

پرتغال بدون رونالدو در دیدار های دوستانه خود پیش از جام جهانی به زحمت افتاده است و حاصل کار آنها یک تساوی 0-0 مقابل یونان و یک پیروزی با گل دقیقه آخر مقابل مکزیک (1-0) بوده است.
    ویرینیا می گوید که بازگشت رونالدو بهترین اتفاق ممکن بوده است. بازیکن تیم ولفسبورگ گفت: "احساس می کنم که می توانم به تیم کمک کنم. اگر نمی توانستم این کار را بکنم، احتمالاً نباید اینجا می بودم.
    در مورد کریستیانو رونالدو، فکر می کنم آخرین جلسه تمرینی جواب سؤالاتی که همه داشتند را داد. فکر می کنم این تمرینات نشان داد که او برای کمک به تیم آمده است و همه ما از این موضوع خوشحالیم. امیدواریم همه چیز به همین ترتیب پیش برود و بازگشت او به تیم انتظارات را از پرتغال بالا نبرد. معتقدم که این بهترین اتفاقی بود که در چند روز اخیر می توانست رخ دهد."

12. 3 کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنتو:رونالدو آماده است

پائولو بنتو :

رونالدو: بهتر شده است . امروز با گروه تمرین کرد . شنبه و یکشنبه نیز تمرین کرده بود. پس از تمرین تصمیم می گیریم که مقابل ایرلند بازی کند یا خیر . پزشکان به من گفتند که ۱۰۰ درصد ریکاوری کرده است و این خیلی مهم است.

فشار از سوی رئال مادرید برای بازی نکردن رونالدو : ۴۵ سال سن دارم و این جا نیستم تا چنین پیغام هایی دریافت کنیم.

په په: با گروه تمرین کرد و باید دید که مقابل ایرلند بازی خواهد کرد یا خیر اما شرایط او با کریستیانو و میرلش متفاوت است چرا که مصدومیتش طولانی تر بوده است . از روز ۷ می تمرین نکرد.

استفاده از کوئنت رائو در پست هافبک میانی: از دیدگاه من تست خوبی بود . البته معنی حرفم این نیست که دیگر در پست دفاع چپ بازی نمی کند.

تساوی مقابل آلمان : پیش از بازی هرگز به تساوی رضایت نمی دهم . بعد از بازی شاید اما قبلش خیر.

زنگ خطر برای مصدومان: فکر نمی کنم که زنگ خطری به صدا در آمده باشد . کادر پزشکی ما کاملا مراقب هستند و جای نگرانی وجود ندارد . دغدغه ما فقط این است که خوب تمرین کنیم.”

امنیت در برزیل:” شاید این سوال نگران کننده باشد اما در ابتدا باید به فیفا اعتماد کنیم که مشکلی نباشد.

پاسخ به دل بوسکه: باید از او تشکر کنم که پرتغال را جزئی از مدعیان دانست . دل بوسکه شخصی بسیار صمیمی و مودب است. او با یک روزنامه پرتغالی این مصاحبه را کرده بود. نگرانی من این است که برخی دیگر به خاطر نداشتن اطلاعات یا با بدطینتی ما را مدعی بنامند.

ایرلند:تیمی است که به سبک بریتانیایی ها بازی می کند ، با سرسختی و با فوتبالی مستقیم.

منبع : مرجع خبری مای رونالدو
    Last edited by Abdolreza2012; 10-06-2014 at 13:32.

14. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بهترین بازیکن قرن 21 رو داریم غم نداریم ...

16. 5 کاربر از Dejagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبر بد برای پرتغالی ها؛ مصدومیت دوباره ی رونالدو

در حالی که به نظر می رسید رونالدو بهبودی کامل خود را به دست آورده باشد او بار دیگر در تمرینات پرتغال احساس ناراحتی کرد.
    کریستیانو رونالدو مجبور شد تمرین دیروز تیم ملی کشورش را به علت احساس ناراحتی در پای خود ترک کند.

رونالدو زمین تمرین را با کیسه یخی که بر روی زانوی چپش قرار گرفته بود ترک کرد.رونالدو توانست تنها 15 تا 20 دقیقه همراه با دیگر بازیکنان تیم ملی پرتغال تمرین کند.

علی رغم همه ی امیدواری ها پیرامون بهبودی رونالدو به نظر می رسد هنوز این بازیکن دچار مشکلاتی است و بار دیگر حضور او در دیدار نخست تیمش برابر آلمان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

چندی پیش موتینیو هافبک تیم ملی پرتغال نسبت به آمادگی رونالدو ابراز اطمینان کرده بود و معتقد بود که این ستاره ی 29 ساله ی تیم ملی پرتغال قطعا می تواند تیمش را در جام جهانی همراهی کند.

Last edited by clau; 13-06-2014 at 11:00.

18. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ای بابا شانس که نداره
    از دست دادن جام جهانی خیلی بده
    البته هنوز از دست نداده ولی خب وقتی تمرین نکنه نمیتونه صد در صد آماده باشه
    امیدوارم هر چه زودتر خوب شه و به بازیا برسه

20. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •