به شرافتم قسم و بخدا قسم كسي كه بتونه با راهنماييش مشكلم رو حل كنه يه ربع سكه بهار ازدي با جون دل بهش تقديم ميكنم ، جهت سپاس و تشكر , و يا در صورت تمايل به اندازه همون مبلغ ربع سكه روبراش كارت به كارت ميكنم ، چون برام اين موضوع بيشتر از اينا برام ارزش داره
كه در پايين قراره با شما دوستان در موردش صحبت كنم.
(ببخشيد دست خودم نيست كه اينطور احساسي عمل ميكنم ) اخه اين مشكل باعث شده تنها سگرمي زندگيم كه منو خيلي خوشهال ميكرد رو از دست بدم ، بله منظورم به بازي انلاين با نام EA SPORTS UFC هست ، براي انجام اين بازي بايد اكانت ماكروسافت و اكانت EA داشته باشي ، بعلاوه يكي ازكنسولهاي بازي نسل هشتمي (xbox one و ps4)
ترو خدا اين پست رو هر كي ديد تا اخر بخونه مخصوصا كارشناساي انجمن ، دارم ديوونه ميشم بخدا
سلام ، وقتي پستتون رو در مورود بهترين سرويس اينترنت براي بازي انلاين خوندم ، ( ٢ ماه هست كه براي حل مشكلم زمين و زمان رو دارم ميگردم ) دست و پام لرزيد و به خودم اميد دادم كه شايد اينجا كسي بتونيد راهنماييم كنيد و يا مشكلم رو حل كنييد ، چون بعضي كاربرها خيلي حرفه اي اطلاعات داشتن
من ٣٣ سال سنم هست و اهل ساري هستم اسمم هم ميثم هست
ب
و مشكلي كه دارم : من كنسول xbox one دارم و سرويس اينترنتم هم از شاتل ميگيرم كه 8 مگ هست و 1000 kb/s هم دانلود دارم و براي بازي انلاين پينگ نسبتا خوبي هم دارم ، كنسول xbox one رو بيشتر بخاطر يه بازي خريدم و اون بازي هم اسمش EA SPORTS UFC هست
كه سبكش مبارزه ازاد داخل قفس هست ، و ٢ كاربر بعد از اينكه تو سرچ همديگه رو پيدا كردن با هم بصورت انلاين به مبارزه ميپردازند
كه به مدت 6 ماه تونستم انلاين بازي كنم و رنكينگ جهاني خيلي خوبي هم تو اين مدت براي خودم دست و پا كردم ...
اما الان به مدت 2 ماه هست كه تحت هيچ شرايطي نميتونم انلاين بازي كنم ، يعني به سرورهاي بازي كانكت ميشم اما موقع سرچ به سرور مربوطه متصل نميشم ، از شاتل كارشناس اومد به خونه مون اما نتونست مشكل رو پيدا كنه ، اينترنت و اكانت بازي رو چك كردم و همه چيز درست بوده، بعد از ٢ ماه (روزي ٤ الي ٥ ساعت كه سعي ميكردم بتونم دوباره كانكت بشم و بازي كنم اما هيچ نتيجه اي نداد)
در صورتي كه برادرم اينترنت پارس انلاين داره و همين كنسول xbox one رو به همراه همين بازي داره و براحتي داره انلاين بازي ميكنه
پس متوجه شدم ايراد از سرورهاي ea sport ufc نيست و براي تست ، كنسول خودم رو به خونه برادرم بردم و با اينترنت پارس انلاين ، كنسولم رو وصل كردم و براحتي تونستم با دستگاه خودم بازي انلاين رو انجام بدم
بعد متوجه شدم هر چي هست و نيست ، مشكل از شاتل يعني سرويس اينترنت خودم بوده ، و گفتم اگه يه شركت ديگه كه بهتر از پارس انلاين از لحاظ پينگ باشه ، ميتونه مشكلم رو حل كنه و رفتم روي خط دوم تلفن خونه مون از شركت فن اوا سرويس گرفتم اما در كمال تعجب بعد از وصل كردن xbox one به فنا اوا باز هم نتونستم تو قسمت سرچ حريف مقابل كه اخرين مرحله براي كانكت شدن و رفتن داخل بازي هست ، كانكت بشم
تو بخش تنظيمات xbox one يه قسمت هست براي عوض كردن ip وdns , هر ip و dns كه فكر ميكنيين رو xbox one سِت كردم اما بازم جواب نداد
nat type كنسول هم رو به بهترين حالت يعني open هست ، حتي چند روز پيش با يكي از كارشناساي انجمن EA چت انلاين كردم و در نحايت بهم گفت مشكل شبكه اي دارم.
ديروز هم اخرين شانسم رو امتحان كردم و اينترنت رايتل i pad م رو كه سرويس ١ مگ هست و پينگ خيلي خوبي هم داره به xbox one وصل كردم اما بازم نتونستم كانكت بشم ، چطور ميشه با ٣ تا شركت مختلف نتونم كانكت بشم اما با پارس انلاين در منزل برادرم ميتونم همين بازي رو انلاين انجام بدم ، حال ميترسم پارس انلاين هم بگيرم و باز هم جواب نده ، چون مخابراط سرويس دهنده منطقه برادرم بامخابراط منطقه ما فرق ميكنه ، اين ميتونه باعث بشه كه حتي با گرفتن سرويس پارس انلان براي منزلم باز نتونم نكت شم ، يعني امكانات ٢ تا مخابراطبراي پارس انلاين ميتونه فرق كنه
در ضم من خطوط تلفنم مثي هست و براي برادرم فيبر نوري هست
عاجزانه خواهش ميكنم كه اگه كسي ميتونه كمكم كنه ، من با اين بازي خيلي خوشهال بودم اما الان ٢ ماه هست كه افسردگي امونم رو بريد