تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: عمر انسان و طول عمر :

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • همین اندازه مناسب است

13 48.15%
  • کم است و باید بیشتر میبود

4 14.81%
  • باید فنا ناپذیر میبود

3 11.11%
  • زیاد است و باید کمتر میبود

7 25.93%
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: طول عمر انسان کافی است ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

به نظر من عمر آدم زیاد هم هست باید کمتر بشه.

من الآن 30 سالمه از زندگی سیر شدمه. اونقدر مشکلات زندگی سخت و آزار دهنده هست که دوست ندارم بیشتر از این عمر کنم. دیگه خسته شدم از زندگی.

وقتی آدم خوشی نداره چرا باید عمر بیخودی داشته باشه . همون بهتر که زودتر بمیره.

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من الآن 30 سالمه از زندگی سیر شدمه. اونقدر مشکلات زندگی سخت و آزار دهنده هست که دوست ندارم بیشتر از این عمر کنم. دیگه خسته شدم از زندگی.

هرگز از لطف خداوند ناامید نشوید. اگر امیدی نباشد خداوند شما را زنده نگه نخواهد داشت.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض راهِ صحیح فقط یکیست

من الآن 30 سالمه از زندگی سیر شدم
    . اونقدر مشکلات زندگی سخت و آزار دهنده هست که دوست ندارم بیشتر از این عمر کنم. دیگه خسته شدم از زندگی.

سلام .
    مشکل عده ای از مردم اینه که
    فکر میکنند اومده اند به این دنیا فقط برایِ مهمونی و خوشگذرونی و لذت .
    این افراد دو راه دارند و راهِ سومی هم وجود نداره :
    یا معنویاتشون رو با علم و دانش و آگاهیِ کافی قوی کنند تا به آرامش روان و آسایش واقعی برسند حتی اگر فقیر و ضعیف و بیمار باشند چون دیگه درک کرده اند چرا و به چه هدفی در دنیا زندگی میکنند .
    یا اینکه از معنویات دور بمونند و دائم ناراضی و گِلِمند و غمگین باشند و در آتشِ حسرت و طمع و کینه و حسادت و غرور و تکبر بسوزند و درد بکشند حتی اگر ثروتمند و قوی و سالم باشند .
    انتخاب با خودشان هست و مسئولیت و عواقبِ انتخابشون هم با خودشون هست .
    انسان فقط و فقط در سه چیز کاملاً آزاد و صاحب اختیار هست :
    نیّت
    عقیده
    ایمان ( دستاوردِ عقیده )
    اگر آسمانها و زمین رو زیر و رو کنین , چیز دیگری غیر از این سه پیدا نمیکنین .
    این موضوع برای خردمندانِ اندیشمند , یکی از نشانه هاست , یکی از دلیلهاست , یکی از علامتهاست .
    اطلاعاتی رو که به دست میارین مرتب و منظم کنار هم بچینین تا تصویر حقیقتِ دنیا هر چه بیشتر در ذهنتون واضح و روشن بشه .
    وقتی تصویر حقیقت دنیا براتون روشنتر بشه بیشتر متوجه میشین که سامانه ی دنیا چرا به وجود اومده و ماموریت و نقش شما در این سامانه چی هست .

به دست آوردنِ این اطلاعات و افزایش معنویات احتیاج به صرفِ وقت و تلاش و زحمت داره چون این دنیا طوری طراحی و خلق شده که چیزی مجانی به کسی نده . خودِ این موضوع هم برای خردمندانِ اندیشمند یک نشانه و دلیل و علامت هست .

وقتی معنویاتتون قوی بشه میرسید به مرحله ای که دیگه به طراح و آفریننده ی سامانه ی قدرتمند و فوق پیشرفته ی دنیا ایراد نمیگیرین .
    یعنی دیگه هرگز نمیگین خدایا چرا اینطور شد ؟ چرا اونطور نشد ؟ چرا من چنینم ؟ چرا دیگران چنانند ؟ .
    چون میدونین که همه ی اینها حساب کتاب داره و بیهوده نیست .

درضمن :
    غم رزق و روزی و مرگ مخور , کین هر دو به وقتِ خویش از راه رسد .
    خطرناکترین چیزی که تا حالا در این دنیا دیدم اینه که یک نفر اسمش در لیست هدایت نشدنیها درج شده باشه .
    خوشبختانه تا آخرین لحظه فرصت برایِ تغییر مسیر وجود داره
    اما چون کسی نمیدونه با لحظه ی آخر چقدر فاصله داره پس باید همین الان مسیر رو تغییر بده تا دیر نشده .

5. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ببخشید ولی من فک میکنم مشکل مردم ایران بیشتر این هست که فک میکنیم برای عذا و رنج و زحمت به دنیا اومدیم و خوشی دیگه جایی تو زندگیمون نداره.مگه اینکه پولدار باشی.

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .
    مشکل عده ای از مردم اینه که
    فکر میکنند اومده اند به این دنیا فقط برایِ مهمونی و خوشگذرونی و لذت .
    این افراد دو راه دارند و راهِ سومی هم وجود نداره :
    یا معنویاتشون رو با علم و دانش و آگاهیِ کافی قوی کنند تا به آرامش روان و آسایش واقعی برسند حتی اگر فقیر و ضعیف و بیمار باشند چون دیگه درک کرده اند چرا و به چه هدفی در دنیا زندگی میکنند .
    یا اینکه از معنویات دور بمونند و دائم ناراضی و گِلِمند و غمگین باشند و در آتشِ حسرت و طمع و کینه و حسادت و غرور و تکبر بسوزند و درد بکشند حتی اگر ثروتمند و قوی و سالم باشند .
    انتخاب با خودشان هست و مسئولیت و عواقبِ انتخابشون هم با خودشون هست .
    انسان فقط و فقط در سه چیز کاملاً آزاد و صاحب اختیار هست :
    نیّت
    عقیده
    ایمان ( دستاوردِ عقیده )
    اگر آسمانها و زمین رو زیر و رو کنین , چیز دیگری غیر از این سه پیدا نمیکنین .
    این موضوع برای خردمندانِ اندیشمند , یکی از نشانه هاست , یکی از دلیلهاست , یکی از علامتهاست .
    اطلاعاتی رو که به دست میارین مرتب و منظم کنار هم بچینین تا تصویر حقیقتِ دنیا هر چه بیشتر در ذهنتون واضح و روشن بشه .
    وقتی تصویر حقیقت دنیا براتون روشنتر بشه بیشتر متوجه میشین که سامانه ی دنیا چرا به وجود اومده و ماموریت و نقش شما در این سامانه چی هست .

به دست آوردنِ این اطلاعات و افزایش معنویات احتیاج به صرفِ وقت و تلاش و زحمت داره چون این دنیا طوری طراحی و خلق شده که چیزی مجانی به کسی نده . خودِ این موضوع هم برای خردمندانِ اندیشمند یک نشانه و دلیل و علامت هست .

وقتی معنویاتتون قوی بشه میرسید به مرحله ای که دیگه به طراح و آفریننده ی سامانه ی قدرتمند و فوق پیشرفته ی دنیا ایراد نمیگیرین .
    یعنی دیگه هرگز نمیگین خدایا چرا اینطور شد ؟ چرا اونطور نشد ؟ چرا من چنینم ؟ چرا دیگران چنانند ؟ .
    چون میدونین که همه ی اینها حساب کتاب داره و بیهوده نیست .

درضمن :
    غم رزق و روزی و مرگ مخور , کین هر دو به وقتِ خویش از راه رسد .
    خطرناکترین چیزی که تا حالا در این دنیا دیدم اینه که یک نفر اسمش در لیست هدایت نشدنیها درج شده باشه .
    خوشبختانه تا آخرین لحظه فرصت برایِ تغییر مسیر وجود داره
    اما چون کسی نمیدونه با لحظه ی آخر چقدر فاصله داره پس باید همین الان مسیر رو تغییر بده تا دیر نشده .

پرسشی که در اینجا فکر من رو مشغول کرده اینه :

گیریم که ما برای یه هدف خلق شدیم و من بهترین مخلوق خدام یعنی تمام کاراش رو انجام میدم حالا گیرم من مردم و وارد بهشت هم شدم واقعا ته این کاجرا به چی میخوره ؟ آیا این برای خدا خسته کننده نیست که خودش یه چیزی رو بیافرینه بعد بهش بگه من رو پرستش کن و اگه اون رو پرستش کنه بهش پاداش میده اگه نکنه بهش پاداش نمیده شبیه این میمونه من یه ربات میسازم بهش میگم ربات اگه این کار رو کنی میزنم تو رو تو شارژ اگه نکنی باید 1 ساعت بی شارژی رو تحمل کنی ! واقعا بعد یه مدت دیگه ربات برام جذابیت نداره این تشویق های هم جنس های خودمه که میگن به به چه چیز خوبی رو آفریدی ( میدونم خدا با ما تفاوت داره ولی برام همیشه جای پرسش بوده ؟ ).

آخه خدا تا کی میخواد زنده بمونه گیریم که من به عشق نزدیکی با یه زن زیبا رو وارد بهشت بشم و تا آخر تو بستر باهاش حال کنم آخه بی نهایت خیلی آزار دهنده هست حالا گیریم با قدرتی که داره باعث میشه من هیچ وقت احساس خستگی نکنم با اون زن ولی آیا خدا خودش خسته نمیشه ؟ این که کسی پیشش نیست این که آخه تا چه وقت میخواد از خوشحالی من خوشحال بشه ؟

به هر حال خدا خیلی چیز عجیبی هست من نمیگم از مرگ نمی ترسم ولی اینکه تا آخر زنده بمونم هم من رو دیوونه میکنه !

خدایا ببخش ولی شاید خود تو هم خسته شدی ولی چاره ایی نداری !!!!!!!!!!! نمیدونم جات نیستم تجربه کنم ولی حال میده به همه آفریده ها دستور بدی

8. 5 کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

گیریم که ما برای یه هدف خلق شدیم و من بهترین مخلوق خدام یعنی تمام کاراش رو انجام میدم حالا گیرم من مردم و وارد بهشت هم شدم واقعا ته این کاجرا به چی میخوره ؟ آیا این برای خدا خسته کننده نیست که خودش یه چیزی رو بیافرینه بعد بهش بگه من رو پرستش کن و اگه اون رو پرستش کنه بهش پاداش میده اگه نکنه بهش پاداش نمیده شبیه این میمونه من یه ربات میسازم بهش میگم ربات اگه این کار رو کنی میزنم تو رو تو شارژ اگه نکنی باید 1 ساعت بی شارژی رو تحمل کنی ! واقعا بعد یه مدت دیگه ربات برام جذابیت نداره این تشویق های هم جنس های خودمه که میگن به به چه چیز خوبی رو آفریدی ( میدونم خدا با ما تفاوت داره ولی برام همیشه جای پرسش بوده ؟ ).

آخه خدا تا کی میخواد زنده بمونه گیریم که من به عشق نزدیکی با یه زن زیبا رو وارد بهشت بشم و تا آخر تو بستر باهاش حال کنم آخه بی نهایت خیلی آزار دهنده هست حالا گیریم با قدرتی که داره باعث میشه من هیچ وقت احساس خستگی نکنم با اون زن ولی آیا خدا خودش خسته نمیشه ؟ این که کسی پیشش نیست این که آخه تا چه وقت میخواد از خوشحالی من خوشحال بشه ؟

به هر حال خدا خیلی چیز عجیبی هست من نمیگم از مرگ نمی ترسم ولی اینکه تا آخر زنده بمونم هم من رو دیوونه میکنه !

خدایا ببخش ولی شاید خود تو هم خسته شدی ولی چاره ایی نداری !!!!!!!!!!! نمیدونم جات نیستم تجربه کنم ولی حال میده به همه آفریده ها دستور بدی

سوالات بسیار خوب !!! این سوالات تو ذهن هر انسانی میاد اما من که جوابی برای اینها ندارم چون پیامبر خدا هم در فکر کردن در ذات خود عاجز
    بود.

آها اونجا که میگفتید خدا حال میکنه به بنده اش دستور میده باید گفت: هر وقت شلاق گرفتن و گفتن باید نماز بخونی اون وقت بگو دستور.
    بتو اختیار داده شده میخوای بخون میخوای نخون.
    لابد انتظار داری نماز نخونی روزه نگیری بهترین پاداش رو بهت بدن. خدا گفته نماز و روزه واجبه اما اگه قرار بر دستور بود پس چرا فقط بخشی از جمعیت جهان نماز میخونن.؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سوالات بسیار خوب !!! این سوالات تو ذهن هر انسانی میاد اما من که جوابی برای اینها ندارم چون پیامبر خدا هم در فکر کردن در ذات خود عاجز
    بود.

آها اونجا که میگفتید خدا حال میکنه به بنده اش دستور میده باید گفت: هر وقت شلاق گرفتن و گفتن باید نماز بخونی اون وقت بگو دستور.
    لابد انتظار داری نماز نخونی روزه نگیری بهترین پاداش رو بهت بدن. خدا گفته نماز و روزه واجبه اما اگه قرار بر دستور بود پس چرا فقط بخشی از جمعیت جهان نماز میخونن.؟؟؟
    هر چند من نگاهم این نیست که ما نماز بخونیم یا نه میگم همه نماز بخونیم آخه تا کی پرستش خدا که چی بشه ؟ آیا خدا خوشحال میشه پرستش می کننش ؟ اصلا چه خوشحالی برای خدا هستش که خودش یه چیز رو درست میکنه میگه من رو بپرست ؟ اگه یه هم نوعی برای خدا وجود داشت اون وقت اون از روی اختیار خدا رو تشویق میکرد اون برای خدا بیشتر حال نداشت ؟؟؟

ولی با این حال خودش گفته من بعدا حسابت رو میرسم یعنی در پس پرده یه زور وجود داره برای شما یا نماز میخونی یا اگه نخونی شکنجه میشی ! این طور نیست که بگه یا نماز میخونی اگه خوندی بهت پاداش میدم اگرم نخونی بهت کاری ندارم میگی نماز نخونی میری جهنم ! این میشه یه زور غیر مستقیم دیگه نمیشه ؟

هر چند من اصلا کاری به نماز خوندن ندارم ها میگم آفرینش دنیا برای خدا آخه چه جذابیتی داره ؟ یا براش جذابیت داره ولی بعدا دیگه براش خوشحال کننده نیست شاید قیامت که میرسه خدا دیگه خسته شده از این آفرینش شاید دلش میخواد یه کار دیگه بکنه ولی نمیدونم شاید خود خدا هم دوست نداره تک باشه. به هر حال اون چیزی که مشخصه ما داریم با چهارچوب اجبار به پیش میریم که دارای اختیار هم هستیم.

آدم به خدا میرسه نابود میشه کلش

11. 2 کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شلاق رو که نباید همون لحظه بخوری عزیز دل برادر.
    تهدید به شلاق و ترسیم آینده پر از آتش و قیر و فلز مذاب و... در صورت عدم تعبد هم اسمش تهدیده، حالا شاید تو فرهنگ لغت شما اسمش رحمت هست.

معلمی رو در نظر بگیر که به شاگردهاش میگه هرکس این 50 صفحه جزوه من رو نخونه میندازمش، البته دانشجوی عزیز شما میتوانی به عقل خودت تکیه کنی و مختاری منابع گسترده دیگری مطالعه کنی، اما امتحان من رو میوفتی.
    این تفسیر شگفت انگیز اختیار رو تنها انسان های ..... درک میکنند و پاداش در ازای تعبد رو هم تنها انسان های ..... باهاش حال میکنن.
    منم حس بحث مذهبی ندارم.
    حق با شماست.

13. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

هر چند من نگاهم این نیست که ما نماز بخونیم یا نه میگم همه نماز بخونیم آخه تا کی پرستش خدا که چی بشه ؟ آیا خدا خوشحال میشه پرستش می کننش ؟ اصلا چه خوشحالی برای خدا هستش که خودش یه چیز رو درست میکنه میگه من رو بپرست ؟ اگه یه هم نوعی برای خدا وجود داشت اون وقت اون از روی اختیار خدا رو تشویق میکرد اون برای خدا بیشتر حال نداشت ؟؟؟

ولی با این حال خودش گفته من بعدا حسابت رو میرسم یعنی در پس پرده یه زور وجود داره برای شما یا نماز میخونی یا اگه نخونی شکنجه میشی ! این طور نیست که بگه یا نماز میخونی اگه خوندی بهت پاداش میدم اگرم نخونی بهت کاری ندارم میگی نماز نخونی میری جهنم ! این میشه یه زور غیر مستقیم دیگه نمیشه ؟

هر چند من اصلا کاری به نماز خوندن ندارم ها میگم آفرینش دنیا برای خدا آخه چه جذابیتی داره ؟ یا براش جذابیت داره ولی بعدا دیگه براش خوشحال کننده نیست شاید قیامت که میرسه خدا دیگه خسته شده از این آفرینش شاید دلش میخواد یه کار دیگه بکنه ولی نمیدونم شاید خود خدا هم دوست نداره تک باشه. به هر حال اون چیزی که مشخصه ما داریم با چهارچوب اجبار به پیش میریم که دارای اختیار هم هستیم.

آدم به خدا میرسه نابود میشه کلش
    خداوند نیازی به پرستش من و شما ندارد. پرستش خدا برای ما انسان ها مفید است و ما برای خود باید خدا را پرستش کنیم و به دستوراتش اطاعت کنیم. تصور کنید انسان یک ربات می سازد و این ربات از دستورات انسان نافرمانی کند. نتیجه چه خواهد بود؟ این ربات بی فایده است و به زباله دان خواهد پیوست. انسانی هم که از دستورات خداوند نافرمانی می کند بی فایده است و لایق عذاب الهی است. من و شما در مقامی نیستیم که حکمت الهی را زیر سوال ببریم. خداوند هرگز خسته یا ناراحت نمی شود و از این صفات نقص منزه است.

15. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سوال های خوبی پرسیدین که اگر بخوایین وارد این طور بحث ها بشین هزار تا سوال و تناقض دیگه هم به وجود میاد که برای هیچ کدومش جواب درستی وجود نداره و جز اینکه خون افراد متعصب به جوش بیاد حاصلی نداره ....

ولی در حالت کلی بهتره این طوری تصور کنید که قدرت برتر قبل از پیدایش من و شما هم بوده و در طی زمان نامشخصی در حال تکمیل علم خود بوده و در حال حاضر این تکامل علم همچنان بدون اینکه کسی ازش مطلع باشه در حال پیشرفت هستش و شاید این پیشرفت با آزمون خطا بر روی موجودات زنده حتی بدون اطلاع اونها به صورت اتفاقات رومره عادی از نظر ما در حال انجام باشه

حالا در این میان انسان هم به عنوان اشرف مخلوقات بر روی زمین میتونه این امیدواری رو داشته باشه تا با پیشرفت علم خودش به سابر نقاط جهان هستی و سابر کرات دست پیدا کنه ... و در نهایت بتونه به علمی همانند قدرت برتر برسه که البته این جزو محالات به حساب میاد ....

وگرنه اینکه شما داری با علمی در محدوده عقل انسانی قدرت برتری رو که کل هستی رو آفریده تجزیه و تحلیل میکنی و به این نتیجه هم می رسی که چطور از این روند تکراری از نظر شما خسته نمیشه تا حالا

شده به این فکر کنی قدرتی که انسان رو آفریده آیا از بعد از خلقت انسان تا به امروز نتونسته موجودی برتر از انسان رو خلق کنه ؟ اگر جواب خیر باشه هزار تا سوال دیگه به وجود میاد

یا نخواسته ؟ ( چرا )

یا خواسته ولی ما ازش بی اطلاعیم ؟

نمیدونم جات نیستم تجربه کنم ولی حال میده به همه آفریده ها دستور بدی
    شما نوعی بدون اینکه کسی بهت دستوری بده درون بازی هستی که بدون اینکه روحتم مطلع باشه داری دائم مورد آزمون و خطا قرار میگیری و این میون توسط افکاری که زائده ذهن انسانهای فرصت طلب هستش برای استفاده از قدرت و حکومت که در همه جای دنیا هم وجود داره احاطه شدی .

این پست جواب این دوست عزیز بود و لطفا نقل قول نگیرین تا تاپیک منحرف نشه .

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •