تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: ADSL/ مخابرات استان خراسان جنوبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عنوان خبر: اصلاح شرایط ارائه خدمات ADSL شماره: 403 تاریخ: ۱۳۹۳/۲/۳۰
    شرح خبر:به اطلاع مشترکین محترم می رساند بمنظور تطبیق تعرفه خدمات ADSL شرکت مخابرات خراسان جنوبی براساس مصوبات سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات ایران ، 1GBترافیک به کلیه سرویس های جاری قابل خرید افزوده و ضمناً قیمت خرید ترافیک اضافه نیز کاهش یافته است.
    دانلود رایگان شبانه علاوه بر مزایای فوق برای سرویس های 6 ماهه و 1 ساله اعمال میگردد.متقاضیان استفاده از دانلود رایگان شبانه، میتوانند از سرویس های با مدت قرارداد بیشتر از سه ماه استفاده نمایند.ضمناً مشترکینی که قبلاً نسبت به خرید سرویس سه ماهه اقدام نموده اند تا پایان مهلت قراردادشان از شرایط دانلود رایگان شبانه برخوردارند.

خوب شش ماهه هم راه افتاد در سایت خوشبختانه خودشون هم فهمیدن. ولی اینقدر هول هولکی که 1 مگابایت رو نوشتن 6 ساله!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از nahang1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دو سه سال پیش به پشتیبانی مخابرات که تو بیرجند بود زنگ میزدم که آقا چرا اینقدر نتتون داغونه؛ یه آقایی بود فامیلیش رو نمیدونم (واقعا خوش بخورد بود و می فهمید درک و فهم مشتری اونقدرا مثل بعضیا که بین خودشون هستن پایین نیست.) جوابمون رو میداد و میگفت بله نت اینطوری هست فعلا تا چند وقته دیگه ممکنه همینطوری بمونه یا کی درست میشه و ... . خلاصه شعورش از بعضیایی که الان اومدن جواب من و شما رو میدن به مراتب بالاتر بود و درک میکرد مشتری رو.

امروز زنگ زدم میگم خانوم یه چند روزیه که نت خیلی تایم اوت و پینگ بالا میده، دارین روی چیزی کار میکنین؟ جواب ما رو که نداد فقط یهو گفت یوزرتون رو بگید ؟ گفتم به یوزر که مربوط نیست این مشخصه کلی هست، مشکل از چیه؟ (آخه من دو یوزر دارم که هر دو همین مشکل رو دارن)؛ حرف ما رو که پشیزی هم قائل نشد هی گفت یوزر بدین، خلاصه یوزر رو گفتم، اولش که میگه همچین یوزری نداریم اصلا ( کلا تیکه کلامشون شده ) گفتم خانوم الان تو سیستم لاگین کردم، ساکت شد؛ بعد یهو میگه مودمو خاموش روشن کنید خداحافظ شما. :|||||||||||||||||

خب عزیز قبل این که شما حتی تو مخابرات استخدام بشی و بخوای جواب مشترکین رو بدی ما ازین کارا میکردیم جواب نمیداد مواقعی که واقعا نت داغون بود، حالا شما داری ازین را حل های پیش پا افتاده ارائه میدی ؟ FFS

اونم با چه تندی صحبت میکرد. انگار داریم از جبیش میکَنیم.

خواستیم فقط بپرسیم مشکل کی درست میشه و چه خبر شده همین که با یه همچین برخوردی روبرو شدم.

من خیلی وقت بود دیگه بهشون زنگ نمیزدم چون واقعا میدونستم جواباشون تو چه سطحیه و طریقه پیچوندناشون چی چی هست ولی گفتم بزار حالا یه تلاشی کرده باشیم وجدانمون از طرف خودمون راحت باشه.

محتوای مخفی: ping 

4. 4 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان از چندروز پیش رو ایپی ۲.۱۸۱.۲۳۹... فیسبوک بازه خدایی هست برا بعضیا از جمله خودم + بعضیا حجماشون نجومی شده .حالا یا بند ‍پ یا برنامه تصویر گویا هست.این همه دقت رو چه کنیم ما!!

6. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

رنج آی پی اینا که خیلی وقته همینه. این مشکل از زیرساخت هست اینا مغزشون به این چیزا قد نمیده.

به هر یوزر اگه اشتباه نکنم 1 گیگ اضافه کردن خودشون، تو اعلانیه نوشتن یه چیزایی.

پینگ داخلی خیلی خنده داره، از حدودای 100ms شروع میشه. در صورتی که باید زیر 5ms باشه. خسته نباشید میگم از همینجا به تمام کارکنان مخابرات.

8. 3 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوستان کسی در جریان هست که چرا یک روز کامل قطع بود نت کل استان ؟

البته بعضی یوزرها اوکی بوده مثل اینکه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سایت کاربران برای شما باز میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوستان سایت کاربران برای شما باز میشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آی پی شو عوض کردن.

خیلی زحمت میکشن دوستان در مخابرات استان.

معلوم نیست چیکار کردن کلا سایت های داخلی هم با بدبختی باز میشه.

یه چیز عجیب دیدم امروز: نت رو قطع میکنم بازم واسه خودش همینطور پینگ میگیره و TTL یکی میاد پایین. مثلا 51 هست میشه 50 یا 50 هست میشه 49.
    Last edited by R.P.G; 02-06-2014 at 13:16.

12. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان. برای دانلود شبانه کدام طرح بیشترین سرعت را می دهد. نمی خوام ریسک کنم و 6 ماهه بگیرم و دستم تو حنا بمونه. پیشاپیش ممنون از هم استانی های عزیز.

14. این کاربر از nahang1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام دوستان. برای دانلود شبانه کدام طرح بیشترین سرعت را می دهد. نمی خوام ریسک کنم و 6 ماهه بگیرم و دستم تو حنا بمونه. پیشاپیش ممنون از هم استانی های عزیز.
    سلام
    هر طرحی که 512 یا بالاتر باشه سرعتشون تقریبا برابره.
    به منطقه خیلی ربط داره قبلش بهتره از پشتیبانی بپرسید.مثلا بخش زیرکوه سرعت تاکنون تو هیچ طرحی از 300 بالاتر نرفته و طبق گفته خود پشتیبانی که هنوز هم متنشو دارم. بهتره تو بخش زیرکوه سرعت بالاتر از 256 نگیرید.(دردست برسیه دارن درستش میکنن)

Tapatalk

16. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قابل توجه متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در استان خراسان جنوبی

شرکت انتقال داده های آسیاتک، آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت+ADSL2 در مراکز انقلاب ، شهید رجایی و شاهد شهر بیرجند می باشد.
    Last edited by ahriman323; 21-06-2014 at 12:46.

18. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •