تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: چطور با دو کامپیوتر از یک ADSL استفاده کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شبکه شما یک نتورک هست و اینترنت هم یک شبکه دیگه بنا بر این یه جوری بایدبا یکدوم روش هایی که گفتم باید عمل route کردن pocket ها رو به سمت اینترنت و بلعکس انجام بدید

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

كم خرج ترينش چه راهيه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کم خرجترین راه خرید مودم روتر دار هستش که قیمتش حدودا 50 هزار تومن هست نظیر مودم AM602 با یک سویچ حدود 20 هزار تومن حتی میتونید Hub دست دوم نیز به قیمت 5-6 هزار تومن بخرید

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کم خرجترین راه خرید مودم روتر دار هستش که قیمتش حدودا 50 هزار تومن هست نظیر مودم AM602 با یک سویچ حدود 20 هزار تومن حتی میتونید Hub دست دوم نیز به قیمت 5-6 هزار تومن بخرید
    اين دست دوم رو پايم. جاي خوب سراغ داري؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش من تهران نیستم تبریم ولی فک کنم از بازار رضا بتونی گیر بیاری یا توی مجتمع پایتخت طبقه سوم یه مغازه هست همش وسایل دست دوم خرید فروش میکنه شاید اونجا گیرت بیاد البته اگه تو سازمانی اداره ای مثل شهرداری یا جای دیگه هم آشنا داشته باشی میتونی پیدا کنی اون جور جا ها حتما هست

در آغاز فعالیت lajevardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان،
    حقيقت اين كه من تا حدود 1 ساعت پيش از روتر و مودم dsl و ميكروفيلتر و نحوهء‌اشتراك گذاري adsl چيزي نمي دونستم، حالا به لطف كمكتون يه چيزايي دستگيرم شده.
    امروز صبح يه اشتراك adsl شركت پارس آنلاين سفارش دادم، اونام قرارداد ها رو فرستادن، حالا در مورد مودم ها تحقيق ميكنم. راستش مي خوام اين اشتراك adsl رو بين هر دو كامپيوترم share كنم. اولين راهي كه به نظرم رسيد اين بود كه مودم dsl رو به يه كامپيوتر وصل كنم و اينترنت رو از طريق شبكه share كنم، ولي ميدونين كه مشكل client و server و الزام مدام روشن بودن server وجود داره.
    فكر كردم كه راهي جز هاب سوئيچ نباشه ولي با مطالبي كه تو اين فروم و چند فروم ديگه خوندم به اين نتيجه رسيدم كه مودم Asus AM602 كه هم پورت lan داره و هم usb ميتونه بهترين راه باشه. با توجه به اينكه راه هاي قبل هزينه Hub switch و دو كارت شبكه رو مضاف داره.

تصور ميكنم كه يه مودم Asus AM602 با يه كارت شبكه كافي باشه، دوستان Asus رو از مارك هاي خوب بازار عنوان ميكنن، اما جاهايي خوندم كه اين مودم كنسول تنظيمات به شدت پيچيده اي داره، تا جايي كه بعضي از نصاب هاي سپنتا هم نتونستن configش كنن علاوه بر اينكه سازگار با ويستا نيست. ناسازگاريش با ويستا براي من مهم نيست، ولي اينجا كسي هست بتونه در مورد تنظيمات Asus AM602 راهنمايي كنه، و اين كه قيمت‌ش تو بازار تو چه رنجيه؟ تفاوت قيمتش با مدل Asus AM604؟ اينكه Splitter همراه پكش هست يا نه؟ آيا علاوه بر اين چيزايي كه گفتم تجهيزات ديگه اي هم لازمه بگيرم يا نه؟ و اينكه برداشت و راه حل نهايي‌اي كه بهش رسيدم درسته؟!

از طولاني شدن پست عذر ميخوام، بيشتر سعي داشتم هر چيزي رو كه فهميدم بگم براي دوستاني كه وضعيت يك ساعت قبل خودم رو دارن.

قبلا" ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عزيز ظاهرا asus am602 حدود 43-44 هست. اما در بازار كم ياب شده.
    من am 604 رو پيشنهاد ميكنم. چرا كه 4 تا پورت lan داره. usb زياد جالب نيست. در ضمن ويستا چيو تشخيص نميده؟ وقتي با lan وصل بشي اصلا ويستا كاري به مودم نداره؟ داره؟ اون ميبينه كه اينترنت از طريق لن وصل شده. من تاحالا نديدم كه ويندوزم راجع به مودم adsl چيزي از من بپرسه.
    اما يك نكته مهم. اگه پارس آنلاين گرفتي بايد بدوني كه پارس آنلان فقط با مودم هاي خودش كار ميكنه و ميگه بقيه مودم ها به شبكه ما نمي خوره. خلاصه حواست باشه كه مودمت رو با اونا چك كني.

راستي عضويتتون رو هم تبريك ميگم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لطف دارين، ممنون
    در مورد Asus َAM602 و سازگاري با ويستا، طوري كه من خوندم پورت usbش مشكل داره و همونطور كه شما ميگي ويستا با پورت lan مشكل نداره.
    حق با شماست، امروز كه با اپراتور پارس آنلاين صحبت ميكردم، مي گفت فقط با مودم هاي symphony كار ميكنه با يك سال ضمانت، و من خونده بودم كه اين مودم هارو تو امارات مونتاژ ميكنن و كيفيت خوبي نداره و اپراتور پارس آنلاين هم با اعتماد به نفس تمام تائيد كرد. و مي گفت كه اين مودم هم پورت usb داره و هم پورت ethernet.
    حالا در صورتي كه بخوام با پارس آنلاين قرارداد ببندم چاره اي جز Symphony نيست، سرويس دهنده اي رو مي شناسين كه با مودم خود مشتري كار كنه و كيفيت و قيمت مناسبي هم داشته باشه!؟
    اول مي خواستم با داتك قرارداد ببندم ولي همه شاكي بودن ازش، سپنتا و شاتل و ندا هم منطقه مارو ساپورت نميكنه.
    ممنونم از جوابتون، لطف كردين
    Last edited by lajevardi; 13-04-2007 at 03:24.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لطف دارين، ممنون
    در مورد Asus َAM602 و سازگاري با ويستا، طوري كه من خوندم پورت usbش مشكل داره و همونطور كه شما ميگي ويستا با پورت lan مشكل نداره.
    حق با شماست، امروز كه با اپراتور پارس آنلاين صحبت ميكردم، مي گفت فقط با مودم هاي symphony كار ميكنه با يك سال ضمانت، و من خونده بودم كه اين مودم هارو تو امارات مونتاژ ميكنن و كيفيت خوبي نداره و اپراتور پارس آنلاين هم با اعتماد به نفس تمام تائيد كرد.
    و مي گفت كه اين مودم هم پورت usb داره و هم پورت ethernet. حالانمي دونم كه منظور از پورت ethernet همون پورت lan هست يا نه؟!
    حالا در صورتي كه بخوام با پارس آنلاين قرارداد ببندم چاره اي جز Symphony نيست، سرويس دهنده اي رو مي شناسين كه با مودم خود مشتري كار كنه و كيفيت و قيمت مناسبي هم داشته باشه!؟
    اول مي خواستم با داتك قرارداد ببندم ولي همه شاكي بودن ازش، سپنتا و شاتل و ندا هم منطقه مارو ساپورت نميكنه.
    ممنونم از جوابتون، لطف كردين
    البته اين تاپيك جاي اين حرف ها نيست چون تاپيك منحرف ميشه.
    اما ميتوني آسياتك بگيري. ببين مي خوره به منطقه تون يا نه. يك ماه هم مجاني ميده!
    پارس آنلاين چند ميده؟ تا اونجا كه يادمه گرون بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته اين تاپيك جاي اين حرف ها نيست چون تاپيك منحرف ميشه.
    اما ميتوني آسياتك بگيري. ببين مي خوره به منطقه تون يا نه. يك ماه هم مجاني ميده!
    پارس آنلاين چند ميده؟ تا اونجا كه يادمه گرون بود.
    نع! خير، آسيا تك هم جواب نميده، اين جوركه سايتش نشون مي داد از نظر فني بيشتر با مشتري كنار ميان. مثل اينكه چاره اي جز پارس و مودم سيمفوني نيست!
    سرويس 128 پارس آنلاين 25 تومن در ماهه.
    حق با شماست، شرمندم بابت مطرح كردن بحث isp ها.
    ممنون;

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •