تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 84

نام تاپيک: n56 یا asus n550 یا y510 lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من خودم k551lb دارم از هر نظر با قیمت 2350000 تومنی که پول دادم ازش راضیم
    سلام . ممنون از راهنماییتون .
    من از سری K ایسوس خیلی خوب نشنیدم . می گن فقط سری n بخر .
    بعد هم صفحه نمایشش که فول اچ دی نیست اذیت نمی کنه ؟ زوایای دید خوبی داره ؟ این واسه من خیلی مهمه .
    یا مثلا call of duty ghost رو میشه روش اجرا کرد؟ این که نوشتی در حد قابل قبول یعنی چی؟

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خواهش میکنم سری k اتفاقا سری خوبی هست و شاهکارهایی مثل k56 رو تو تاریخچه اش داره من که خودم اول k56 گرفتم که بخاطر مشکل شارژش تعویضش کردم و k551 که جدیدتر بود رو گرفتم گرافیک این مدل برای همین صفحه نمایش مناسبه چون هرچی رزولوشن بالاتر بره قدرت گرافیک هم بالاتر میره البته معلومه که n56 بهتره و n550 هم از این دوتا بهتر صفحه n56 فول اچ دی از نوع led هست که رنگ مشکی رو خیلی خوب نشون میده چون که تو ال ای دی ها پیکسل ها بطور پیش فرض خاموشند ولی صفحه n550 فول اچ دی ips هست که جدیدتره و رنگ مشکی رو به خوبی led نشون نمیده ولیدر عوض چون یک نور پیش فرض برای پیکسل ها تعبیه شده از شفافیت و کیفیت بیشتری برخوردار هست و زاویه دید مناسب 178 درجه ای داره که آدم رو محو خودش میکنه البته مدل n56 یک میلیون و مدل n550 مدل غیر لمسی یک میلیون و دویست هزار تومان از k551 با کانفیگ i5 گرونتر هستند اگه واقعیتش رو بخوای زاویه دید k551 نه خوبه نه بد معمولی هستش ولی کیفیت تصویرش خوبه راجع به سی پی یو هم باید بگم که مدل هایی که با پسوند u مثل 3117u ' 4200u'4500u هستند دارای توان پایینتری هستند که باعث میشه شارژدهی باطری بهتر بشه دوست عزیز حتما در موقع خرید صرفا به i7 بودن سی پی یو توجه نکن بلکه مشخصات دیگرش رو هم باید ببینی مثل تعداد هسته و کش سی پی یو مثلا همین k551 دو کانفیگش هست که یکی i7 و اون یکی i5 هس در حالی که هردو 2 هسته ای هستند و فقط سری i7 فرکانس بالاتر و بجای کش 3مگ از کش 4 مگ بهره میبره ولی توی امتیازی که تو سایتهای مختلف گرفته نسبت به 4700qh که 4 هسته ای و دارای 6 مگ کش هست حرفی تقریبا امتیازش حدود 3700 بوده که این یعنی 500 امتیاز از 4200u i5 بالاتر و حدود 4100 امتیاز از 4700qh i7 پایینتره در مورد گرافیک هم همین مسایل صدق میکنه به نظر من توی گرافیکها گرافیک 750m هم خیلی گرافیک آنچنانی نیست ولی لپتاپ محدودیتهای خودش رو داره اگر هزینه برات مهم نیست 100در100 n550jv بخر که پشیمون نمیشی اگر هم که هزینه برات اولویت داره یا k56 i5 بگیریا k551 i5 درضمن امتیاز ویندوز سون به این لپتاپ بین 1 تا 7.9 اینها است امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
    processor 6.9
    memory(ram) 7.4
    graphic 5.5
    gaming graphic 6.6
    primary hard disk 5.9

3. 2 کاربر از ham88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ham88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

call off duty ghost رو نصب و اجراش نکردم ولی کرایسیس 3 رو خیلی راحت اجرا میکنه
    منظورم از در حد قابل قبول گیر نکردن در بازیها و روان اجرا کردن اونها با جزییات خوب و داغ نکردن غیر معمول لپتاپه که خیلی مهمه
    processor 6.9
    memory(ram) 7.4
    graphic 5.5
    gaming graphic 6.6
    primary hard disk 5.9
    Last edited by ham88; 29-03-2014 at 14:49.

5. این کاربر از ham88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

y510 از نظر کانفیگ و قیمت بهتره..از نظر قطعات لنوو بهتره چون برای ای بی ام هست...ای ب ام ایسوس رو از لحاظ قطعات لب تاب میخوره...اما گرافیک و صفحه n56jr کاملا وسوسه کنندس پول داری همین n56 رو بردار...اما y510 هم خیلی خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم از لحاظ cpu...n56rj یه مقداری کمی از y510p بهتره سری hq هست..مقداری از mq بهتره...فرکانس cpu هر دو یکی هست و هردو از نسل 4 اینتل 4700

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش Y510P بطور کامل از انتخابهام کنار رفته . چون هم خیلی زشته و ظاهر زیبایی نداره . هم اینکه همه از داغ کردنش می نالند . و مهم تر هم اینکه حتی تو مدلهای فول اچ دی صفحه نمایش خوبی نداره . واسه همین کلا گذاشتمش کنار .
    الان بین منتظرم ببینم قیمت N550 تو اردی بهشت چقدر می شه بعد تصمیم بگیرم یکی رو بخرم. البته K551 و ACER V3 هم به انتاخابهام اضافه شدن. کلا تلاشم اینه که یه انتخاب بهینه داشته باشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستش Y510P بطور کامل از انتخابهام کنار رفته . چون هم خیلی زشته و ظاهر زیبایی نداره . هم اینکه همه از داغ کردنش می نالند . و مهم تر هم اینکه حتی تو مدلهای فول اچ دی صفحه نمایش خوبی نداره . واسه همین کلا گذاشتمش کنار .
    الان بین منتظرم ببینم قیمت N550 تو اردی بهشت چقدر می شه بعد تصمیم بگیرم یکی رو بخرم. البته K551 و ACER V3 هم به انتاخابهام اضافه شدن. کلا تلاشم اینه که یه انتخاب بهینه داشته باشم .
    k551 ک اصلا توی اینا خوب نیست...cpu ضعیفی داره سری u ضیعفه و گرافیک ضعیف تری داره...acer اصلا متخصص لب تاب نیست و کیفیت نداره..تو بازار دور dell &acer & hp رو خط بکش..خرابی زیادی دارن....متخصصین تعمیر اینو خوب میدونند....بهترین گزینه به نظر من البته asus n56jr هست...گرافیک عالی760 ..سی پی یو خیلی خوب 4700HQ رم 12..صفحه نمایش با کیفیت...کلا نسبت به همه ی اینایی ک گفتی بهتره به نظرم..رنج قیمتش از 3/400 تا 3/600 هست....راستی ببین در مورد دمای لنوو باید بگم طوری نیست که باعث اذیت ادم بشه..فقط تو کارای خیلی سنگین دماش نسبتا میره بالا که واقعا ازار دهنده نیست..اینم بخاطر نوع طراحی لنوو هست...طراحی ایسوس برای اینکه ادم دمای کمی رو حس کنه خیلی بهتره ....بالا رفتن دما توی قطعات الکتریکی یه چیز طبیعی هست...اینم در نظر داشته باشیم که y510 یه لب تاب دیسزان گیمینگ هست و به قول دوستان خرجون طراحی شده اما....در کل دمای محسوس انسان توی ایسوس کمتره من خودم با دمای کمتر موافقم...بهتره خب

10. این کاربر از mydigital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

k551 ک اصلا توی اینا خوب نیست...cpu ضعیفی داره سری u ضیعفه و گرافیک ضعیف تری داره...acer اصلا متخصص لب تاب نیست و کیفیت نداره..تو بازار دور dell &acer & hp رو خط بکش..خرابی زیادی دارن....متخصصین تعمیر اینو خوب میدونند...
    دوست عزیز روی برند ها ایراد نزارین .

قبلا هم گفتم ، ابر شرکت هایی مثل Dell و Acer و HP خودشون صاحب زیر شرکت یا همون زیر گروه هستند . لپ تاپ هایی که هر گروه تولید می کنه با گروه دیگه فرق داره .

وقتی پولم نمی رسه یه لپ تاپ با کیفیت Dell سری XPS بخرم ، دلیل نمی شه بگم دل آشغاله و خرابیش زیاده .
    هم چنین وقتی می ری بازار مدل های یکی دو میلیونی Acer تو ایرانو می بینی ، نباید گفت اون مدل های 7 ، 8 میلیونی Acer هم بدر نخورند .

هر شرکت واسه خودش لپ تاپ های خوبی داره . ولی انتخاب های شما تو ایران محدوده . مثلا دیگه دل خیلی وقته ندیدم مدل جدید وارد ایران کنند .

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز روی برند ها ایراد نزارین .

قبلا هم گفتم ، ابر شرکت هایی مثل Dell و Acer و HP خودشون صاحب زیر شرکت یا همون زیر گروه هستند . لپ تاپ هایی که هر گروه تولید می کنه با گروه دیگه فرق داره .

وقتی پولم نمی رسه یه لپ تاپ با کیفیت Dell سری XPS بخرم ، دلیل نمی شه بگم دل آشغاله و خرابیش زیاده .
    هم چنین وقتی می ری بازار مدل های یکی دو میلیونی Acer تو ایرانو می بینی ، نباید گفت اون مدل های 7 ، 8 میلیونی Acer هم بدر نخورند .

هر شرکت واسه خودش لپ تاپ های خوبی داره . ولی انتخاب های شما تو ایران محدوده . مثلا دیگه دل خیلی وقته ندیدم مدل جدید وارد ایران کنند .
    ببین قبول ک هرشرکتی خوب و بد داره ولی این واضح هست و همه میدونند که acer مختصص لب تاب نیست.....hp & dell هم بیشترین خرابی رو این چند سال داشتند...ک باعث افت قیمتشون شد...
    بله طرف نمیاد 10 میلیون لب تاب تولید کنه و آشغال باشه....الان من پیشنهادم تو رنجی هست ک میخواد لب تاب بخره نه 10 تومن....قدیمی های لب تاب ک کیفیت دارن fujitso & ibm & نسبتا msi
    ببین اینا حرف من نیست...قدیمی ها و کسایی ک پیر لب تاب هستند از هرجهتی اکثرا اینارو میگن

14. 2 کاربر از mydigital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ببین قبول ک هرشرکتی خوب و بد داره ولی این واضح هست و همه میدونند که acer مختصص لب تاب نیست.....hp & dell هم بیشترین خرابی رو این چند سال داشتند...ک باعث افت قیمتشون شد...
    بله طرف نمیاد 10 میلیون لب تاب تولید کنه و آشغال باشه....الان من پیشنهادم تو رنجی هست ک میخواد لب تاب بخره نه 10 تومن....قدیمی های لب تاب ک کیفیت دارن fujitso & ibm & نسبتا msi
    ببین اینا حرف من نیست...قدیمی ها و کسایی ک پیر لب تاب هستند از هرجهتی اکثرا اینارو میگن
    البته کاملا مشخصه دارین از روی برند نظر می دین و کارشناسانه نیست .
    اولا هیچ شرکتی به جز MSI تولید کننده لپ تاپ نیست . همه شرکت ها چه Acer چه Asus در حال خرید از شرکت مادر و اسمبل لپ تاپ ها هستند .

IBM از سال 2007 به بعد هیچ لپ تاپی با مارک IBM زده نشد . تا سال 2007 لنوو و IBM مشترک می زدند . از اون سال به بعد هیچ لپ تاپی با مارک IBM وجود نداشته .

بنده هم خودم از کم و کیف بازار از طریق همکاران با خبر هستم و می دانم چگونه فروشندگان هر دفعه با ورود لپ تاپ های جدید به تخریب سایر برند ها می پردازند .

تا همین پارسال که می گفتند لنوو چینیه و ... به درد نخوره . حال که آمار فروش لنوو در ایران شدیدا بالا رفته ، شده رفیق IBM . در عوض MSI آمار خرابیش رفته بالا و هیچ کس سمتش نمی ره .
    ترجیه می دم به تبلیغات سوء فروشندگان و بازاری ها توجهی نکنم

حال به دور از حاشیات ، توصیه بنده اینه که دوست عزیزمون برای خرید لپ تاپ عجله نداشته باشند . مدل های جدید در حال ساخت هستند و مدل های جدید حداکثر 1 ماه دیگه وارد بازار ایران می شن . بهتره حوصله به خرج بدین

لنوو مدل Y50 با کارت گرافیک GTX 860M و صفحه نمایش خارق العاده QHD با رزولوشن 3840X2160 در دو مدل معمولی و تاچ رو وارد بارار می کنه . البته قیمت دقیق هنوز معلوم نیست .
    Last edited by Public Enemy; 02-04-2014 at 14:44.

16. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •