من هر دو مدل این تبلت رو باهم بنچمارک گرفتم 175kg خیلی قویتر از اتم است پس دومی یعنی 175kg رو گرفتم خدایی هر بازی نصب کردم نه نگفت ولی مشکلم فقط روت نشدن این مدله که خیلی دنبالشم![]()
من هر دو مدل این تبلت رو باهم بنچمارک گرفتم 175kg خیلی قویتر از اتم است پس دومی یعنی 175kg رو گرفتم خدایی هر بازی نصب کردم نه نگفت ولی مشکلم فقط روت نشدن این مدله که خیلی دنبالشم![]()
لطفا بنچمارک ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM را بگذارید.
اینکه خیلی قوی تر از اتم هست را مطمئنید؟
براساس اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، 4439 شده که بین تبلتهای ماه ژوئن که در لیست آمده 327ام است.
اما Asus Memo Pad HD7 با سی پی یوی1.5 GHz quad-core ARM Cortex-A7 رتبه 865ام را دارد.
البته باید دید بنچمارک ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM شما چند شده است.
احتمالا شما به مدلی که من نوشتم دقت نکردین این مدل cpu:Qulcomm snapdragon MSM8226 هستش و گرافیک Aderno(TM)305 این مدل 8 گیگ و 4 گیگ فکر کنم 16 هم داره که اگه پیدا کنی 8 یا 16 گیگ بگیر من 4 رو خریدم از نظر فضای داخلی کمی مشکل دارم بنچمارک فوند پد رو الان ندارم چون دادم به فروشنده ولی ممو رو برات میزارم به 175kg این مدل دقت کن با مدل های دیگه اشتباه نگیری .[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] همانطوری که در عکس معلومه با گلکسی s3 سامسونگ برابر هستش در نظر داشته باش اگه روت برات مهم باشه فعلا برای این مدل روت در دسترس نیست.و اما فوند پود تا جایی که یادمه 300 ال 400 تا از ممو کمتر امتیاز آورد. در پناه حق.
Last edited by 147369258; 09-06-2014 at 11:52.
پس من مدل را اشتباه کردم.
الان مقایسه این دو CPU این میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و براساس این cpu این مدل را میتوان با Asus PadFone mini 4.3 مقایسه کرد که cpu مشابهی با مدل 175kg دارد؟
جالبه که اطلاعات این مدل فقط در سایت چینی ایسوس است و من در قسمت انگلیسی اش چیزی پیدا نکردم
سلام
یه سری تبلت سفارش دادیم که بدون سیمکارت مشکلی ندارن و وای فایشون کار میکنه ولی به محض اینکه سیمکارت میندازیم روشون دیگه وای فایش هیچ چیزی رو شناسایی نمیکنه.مشکل از کجاست؟
در جستجویی که داشتم در یک سایت خارجی در این مورد صحبت شده بود و ایراد را در سیم کارت کشوری غیر از تنظیمات وایرلس گفته بود.
یعنی مثلا تنظیمات وایرلس شما برای چین است ولی سیم کارت ایران را میگذاری، بهمین خاطر وای فای کار نمیکنه.
اتفاقا راه حلش را یک ایرانی به اسم فرجاد داوری پیدا کرده که یک برنامه است که البته نیاز به روت کردن تبلت داره.
در لینک زیر هم در این مورد صحبت شده
اگر دوستان راه حل دیگری دارند، اعلام کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امیر جان
راه حل این مشکل اینه که باید از قسمت About دستگاه،تبلت رو آپدیت کنی
یه آپدیت 135 مگابایتی هست که باید موقعی که سیمکارت تو تبلت نیست بوسیله وای فای تبلت رو آپدیت کنی تا مشکلش برطرف بشه
منم این تبلت را خریدم الان بدستم رسید
حالا باید چیکار کنم بعداز 8ساعت شارژ؟
راستی زبان فارسی را چطور نصب کنم ؟
هنوز بهش دستنزده یه بار هنگ کرد
خدا اخر وعاقبتش را به خیر کنه
Last edited by geysar; 24-06-2014 at 22:30.
سلامگرچه روت لازم نیست ولی نسخه جدید vroot این کار رو می کنه 1.7.8.42ضمنا با برنامه داس abd کل نرم افزارها روی sd می رود.
سلام گرچه روت لازم نیست ولی نسخه جدید vroot 1.7.8.14068 این کار رو می کنه ضمنا با برنامه داس abd تمام نرم افزارها رو میتونید به sd منتقل کنید
Last edited by abas13; 27-06-2014 at 10:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)