متوجه نشدم چی شد....مادربرد گرافیک انبرد داره که کابل مانیتور بهش وصل میشه اون چند مگابایتیه؟؟؟
مگه بازیا با گرافیک سی پی یو هم اجرا میشن؟
متوجه نشدم چی شد....مادربرد گرافیک انبرد داره که کابل مانیتور بهش وصل میشه اون چند مگابایتیه؟؟؟
مگه بازیا با گرافیک سی پی یو هم اجرا میشن؟
مادربوردهاي چند نسل پيش داخل خودشون كارت گرافيك داشتن الان كارت گرافيك به صورت مجتمع داخل سي پي يو قرار داره و قدرت خوبي هم داره و از پس اجراي بازيهاي مثل كانتر و واركرفت به راحتي برمياد حتي ميتونه fifa12 و fifa13 رو با تنضيمات متوسط اجرا كنه !
مرسی وحید جان.راستی دلیل اصلی که من هاسول میخواستم گرافیکش بود.که با خودم فک کردم به صرفه تره و نمیخواد پول به گرافیک داد.پس با این تفاسیر نظرت چیه فعلا گرافیک رو نگیرم و ببینم بازدهی لازم رو داره اگه نشد گرافیک هاشو بگیرم.با این سی پس یو این بازیهایی که شما میگی اجرا میشه دیگه مگه نه؟پس گرافیک رو نگیرم بهتره.البت اصطکاکش زیاد نمیشه(cpu)?
اوکی...پس من چند نسل عقبم....پس باید به گرافیک سی پی یو توجه کرد نه مادربرد...
واما یه سوال مهممممممم.....
فروشنده گفت سوکت 1155 با ویندوز اکس پی مشکل داره....حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واسه گیم نت اکس پی پک 2 میخوام نصب کنم
یه سوال دیگه...
قیمت این مینو میدونید؟من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم قیمت روزشو.
msi gf615m-p33 v2
رنگش مشکیه با قرمز ه اشتباه نگرید
Last edited by مهدی.گیم; 10-03-2014 at 23:47.
اصولاً ٩٠ درصد حرفهاي فروشندها دروغه و براي فروش خودشون هر نوع دروغي رو سر هم ميكنند ! سوكت ١١٥٥ هيچ مشكلي با xp نداره خيالتون راحت !
قيمت مادربورد هم حدود ١٨٠ هستش فكر كنم !
Last edited by vahid-suarez; 11-03-2014 at 00:17.
دمت گرم اقا وحید.ممنون.خیلی کاره مارو را انداختی...خدا اجرت بده
4 تا از این سیستما گیرم اومد خریدم...
زئون5160 با مین گیگا جی 41
گفت مخصوص سروره....مخصوص سرور یعنی چی؟؟؟
جلو خودم پی اس 13 رو باهاش بازی کرد با گرافیک انبرد....
این همه تنوع تو سیستما هیچ اشکالی نداره؟؟؟4 تاش اینجوری شد.4 تاشم از اونایی که پیشنهاد دادید میشه سه تاشم از خدماتی میخوام بگیرم اماده کرده واسم.دوتاش ای ام دیه...
Last edited by مهدی.گیم; 11-03-2014 at 01:07.
یه گیم نت میشناسم 8 تا سیستم داره با مانیتور و کیبورد و موس ... میخواد بفروشش قیمتش فکر کنم سیستم 800 میگفت. اگه خواستی مشخصات برات بگیرم .
سلام آره بگیر بزار همین جا یا پخ کن.من میخوام... فقط مشخصات همه چیشو کامل بزن اگه خوب باشه 100% 14/1/93 میخرم.مانیتور چند اینچه؟
یا علی![]()
به نظرم جایزه زرشک طلایی در طنز سال در زمینه آی تی رو باید داد به این اقای فروشنده؟!!!
یعنی بی سواد تر از این قشر فروشنده های پایتخت و پاساژ رضا در زمینه آی تی ، جهان به خودش ندیده...
اخه مگه میشه جدی یکی این حرفو بزنه؟؟
عزیز 180 میخوای هزینه کنی تا 200 تومن h81 گیگا رو بگیر ..خیلی به مراتب بهرته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)