دوست عزیز
گویا هرکسی دوست داره نظر خودش رو بده و بگه صد در صد مشکل از این نیست و مشکل از اینیه که من می گم
اگه حداقلی از زبان انگلیسی می دونین، حتما فرومی رو که بهتون معرفی کردم، مطالعه کنید، و اونجا درخواست بررسی بدین
هرچند شما بیان کردین که سیستم رو به دست گارانتی سپردین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( netio.sys رو سرچ کنید )
لطفا پس از مطالعه کافی نظر بدین دوست عزیزدر ضمن هیچ ارتباطی به آنتی ویروس هم نداره !!!!!! فکر نکنم پس از دو سال از عرضه ویندوز 8 هنوز انتی ویروس ناسازگار باهاش داشته باشیم !!!!
آنتی ویروسی هم که پیش فرض شرکت نصب می کنه ، 1 ماه یا 3 ماهست . اصلا خریداری نشده !!!!!!!!
اصلا نیازی به دیدن لپ تاپ نیست دوست عزیز3 - من تعجب می کنم دوستان چقدر تبحر دارند که لپ تاپ رو ندیده می دونن مشکلش از کجاست !!!!!!
کافیه فایل dmp بررسی بشه، به همین راحتی، یه شخص از اون سر دنیا با دیدن این فایل، می تونه به شما بگه مشکل از کدوم بخش هستش
که متاسفانه در حال حاضر این فایل در دسترس نیست ( لپ تاپشون رو فرستادن گارانتی و قادر به فرستادن فایل dmp نیستند )، به همین دلیل، مشکل هم می تونه سخت افزاری باشه و هم نرم افزاری
که همه دوستان با توجه به مشاهدات و تجربه هاشون در این زمینه، نظراتشون رو ارایه دادن که هیچ کدوم نمی تونه قطعی باشه
همونطور هم که قبلا گفتم، ویندوز 8 ناسازگاری عجیبی با آنتی ویروس و اینترنت سوریتی های مختلف داره، اونم به صورت رندم این ناسازگاری رو نشون میده ( بسته به سیستم مورد نظر و درایورها و نوع استفاده از سیستم )
اما از اونجا که چندین بار نظرات شما رو خوندم، همونی که شما گفتین دوست عزیز
موفق باشین